Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ξεχασα να σας πω πηγα σουπερ στο ΑΒ και βρηκα με 10 ευρω ενα πολυ πρακτικο πλαστικο επιπλακι με 4 καλαθκια το ενα πανω στο αλλο που βολευει πολυ για κουζινα ή μπαλκονι ή δεν ξερω που αλλου για να βαζουμε λχανικα και φρουτα. Οποτε τακτοποιησα πολυ πραμα και εξοικονομισα χωρο στο δωματιο-τροφιμαποθηκη-αποθηκη.:D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη και Γιωτα πολυ ωραια τα διακοσμητικα στις πορτες των μικρων σας.

Εμας οι πορτες των δωματιων ειναι πολυ παλιες και παροτι τις φρεσκαραμε στην ανακαινιση φαινονται τα ελαττωματα...το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να κολλησω καποια αυτοκολλητα και ψαχνω κατι με το ονομα της αλλ οσα μ αρεσουν ηταν ακριβα.

ευα, απο το τζαμπο τα πηραμε τα γραμματα, νομιζω 1 ευρω το 1.

μαζεψα νεροχυτη, επλυνα κατσαρολες, μαζεψα τα απλωμενα, απλωσα το τελευταιο πλυντηριο κ μετα τιποτα αλλο. ταισα την μικρη κ τωρα παω να την βαλω για υπνο να χαλαρωσουμε κ εμεις!!!

καληνυχτα κοριτσακια!!!

Εγώ πάλι έκανα το αντίθετο... έβγαλα όλα τα παιχνίδια από το σαλόνι και τα πήγα στο δωμάτιο του μεγάλου... πλέον είναι σε θέση να παίζουν μόνα τους... και πλέον είναι καιρός το σαλόνι να δείξει και πάλι σαλόνι και όχι παιδότοπος!

Σίγουρα κάθε απόγευμα όλο και κάποιο παιχνίδι θα φέρουν αλλά είναι 1-2 οπότε η κατάσταση μαζεύεται πολύ γρήγορα. Πόσο είναι τα παιδάκια σου;

Το πρόβλημα είναι ότι το δωμάτιο είναι μικροσκοπικό, κι ειδικά τώρα που μπήκε η κούνια του μωρού, περιορίστηκε αρκετά ο χώρος. Είναι 4 η μεγάλη και 10 μηνών η μικρή. Παίζει μόνη της αλλά παζλ, κουζίνα, ένα κάστρο Playmobil τεράαααστιο και ο πίνακας ζωγραφικής είναι τοποθετημένα στο σαλόνι, σετάκι με το έπιπλο της τβ :tongue::tongue::tongue:

Μικρό μου ξωτικό... με το μαγείρεμα είχα παλαβώσει... άλλα ο μεγάλος, άλλα η μικρή, άλλα για εμάς... όπου πλέον είπα τέρμα... και πλέον βγάζω το menu για όλους με μικρές παραλλαγές... πχ

Δευτέρα - φακές μικροί - μεγάλοι

Τρίτη - μπιφτέκια με πατάτες για τα μικρά - τα ίδια μπιφτέκια με πατατοσαλάτα για τους μεγάλου

Τετάρτη - μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα μικροί & μεγάλοι

Πέμπτη - κοτόπουλο nuggets για τα μικρά, τα οποία ετοιμάζω κάθε 2 βδομάδες και κρατάω στην κατάψυξη... κοτόπουλο μπουτάκια με κριθαράκι για τους μεγάλους

Παρασκευή - ριζότο με αρακά και κομματάκια bacon για όλους

Σάββατο - ψαράκια μικροί & μεγάλοι

σε όποιον δεν αρέσει... λυπάμαι... οπότε γάλα και κριτσίνια...

Αν δεν βάλεις όρια δεν παλεύεται η κατάσταση και σε τρώει η κουζίνα..

Αχ, προς το παρόν η μικρή τρώει τα δικά της, οπότε τα διαφορετικά φαγητά δεν τα αποφεύγω. Όσο για το πρόγραμμα, βγάζω ένα στο περίπου, με 4-5 φαγητά για μες τη βδομάδα και σε όσα ο σύζυγος στραβομουτσουνιάζει, φτιάχνει κάτι μόνος του. Για αύριο πχ θα πάρει μαζί φακές που είχα στην κατάψυξη και για μας θα φτιάξω φασολάδα, που ούτε που τη μυρίζει. Αν και εφόσον έχω όρεξη, (γιατί χρόνο έχω λόγω 4χρονης ανεργίας)μπορεί να του κάνω κάτι άλλο για φαγητό.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλησπερα χρυσοχερες μου..

να πω οτι σας σκεφτομαι και σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα συνηθως δεν προλαβαινω..

Ειχαμε την βαφτιση της μικρης,τα γεννεθλια ,τα σχολεια που εχω τους μεγαλους ενα σε καθε σχολειο ..ετσι για να μη βαριεμαι....κ τρεχει ο χρονος καθημερινως και δεν με φτανει...αμ την νυχτα..ατελειωτη ειναι...δεν μ αφηνει η μπουμπου ακομα να κοιμηθω συνεχομενα...καημο το χω να κοιμηθω ενα δυωρακι...

Τες πα..μη σας ζαλιζω... θελω να σας ρωτησω οι μοκετες μου μαδανε απο κατω και αφηνουν μια ασπροκιτρινη σκονη,ειναι και πολλων χρονων ,κ κοιταω να αλλαξω οτι μπορω αν μπορω...,εσεις που βαζετε χαλακια τα βαζετε απο τοιχο σε τοιχο;; σε ολο το δωματιο;; και στην κουζινα;;

πω πω νιωθω αορατη..χεχεχε...:tongue:

καλε πεστε μου κι εμενα για να κοιταξω για χαλακια...κριμα δεν ειναι να εχω το μπεμπεκι να κυλιεται στα μαρμαρα ε;;;)

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

καλε πεστε μου κι εμενα για να κοιταξω για χαλακια...κριμα δεν ειναι να εχω το μπεμπεκι να κυλιεται στα μαρμαρα ε;;;)

Γεια σου. Νομιζω εγραψαν οι κοπελες παραπανω και σαιτ για αγορες απο ιντερνετ κλπ. Εγω εχω ενα μεγαλο χαλι στον ενιαιο αλλ και παλι δεν ειναι απο τοιχο σε τοιχο. Επισης στο υπνοδωματιο της μπεμπας αγορασα μια μοκετα στις διαστασεις που ηθελα δεν καλυψα ομως ολο το δωματιο λιγο πιο μικρη την αγορασα γιατι μετα θα ειχ θεμα που να την αποθηκευω το καλοκαιρι.

Γενικα το τι θ παρεις νομιζω εξαρταται απο τα οικονομικα σου.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, προς το παρόν η μικρή τρώει τα δικά της, οπότε τα διαφορετικά φαγητά δεν τα αποφεύγω. Όσο για το πρόγραμμα, βγάζω ένα στο περίπου, με 4-5 φαγητά για μες τη βδομάδα και σε όσα ο σύζυγος στραβομουτσουνιάζει, φτιάχνει κάτι μόνος του. Για αύριο πχ θα πάρει μαζί φακές που είχα στην κατάψυξη και για μας θα φτιάξω φασολάδα, που ούτε που τη μυρίζει. Αν και εφόσον έχω όρεξη, (γιατί χρόνο έχω λόγω 4χρονης ανεργίας)μπορεί να του κάνω κάτι άλλο για φαγητό.

Και εμεις ειμαστε 8 μηνων οποτε καθε μερα εχουμε 2 φαγητα. Το θεμα ειναι να ειναι καλοφαγο το παιδι ωστε σε λιγους μηνες να μην ταλαιπωρησε και να μαγειρευεις μια φορα για ολη την οικογενεια.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ηλιαχτίδα, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου!

Χρύσα, μας τσάκισες με τα φαγητά...:shock: Χρυσοχέρα πράγματι. Δε στέλνεις τη μελιτζανοσαλάτα κατά δω που έχουμε κι αδυναμίες στο συγκεκριμένο λαχανικό;;;:oops::rolleyes: Τα λαδοπαξιμάδια, φαίνονται υπέροχα.

Αντιγόνη, πως πάει το μάθημα των γαλλικών; :rolleyes:

Σοφία77, καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου...

Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ η ατιμωρησία όσων μας έφεραν ως εδώ και το ότι ακόμα και τώρα νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ηλίθιους!

Με ενοχλεί που έχει παντελώς εκλείψει η "τσίπα"

Πόσο, μα πόσο συμφωνώ!

Γιώτα, ωραία πόρτα!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ευτυχώς η μικρή είναι πιο φαγανή, η μεγάλη είναι το ακριβώς αντίθετο πάλι: σπουργιτάκι κι ούτε..!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

Χρύσα σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Φανταστικά τα φαγητά σου, λατρεύω τη μελιτζανα. Τα παξιμαδια που περιγραφεις είναι γλυκά? Γινεται παραλλαγή αλμυρών?

Το Χρύσα είναι ψευδώνυμο η... βγαίνει απο το Χρυσοχέρα???

Oχι! Το Χρυσοχέρα βγαίνει από το Χρύσα!!!:P

Διαφημίσεις

Εχει δίκιο η Εύα, κάτι έχουν γράψει κάποια κορίτσια, ίσως σε προηγούμενες σελίδες.

Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω παιδάκι και δεν στρώνω γενικώς...

δεν ειναι αναγκη τα βρεφικα ρουχαλακια να πλενονται με ειδικο απορρυπαντικο, απλα ετσι τους συμφερει να πιστευουμε και να τα αγοραζουμε πανακριβα. με καλο ξεβγαλμα και σιδερωμα δεν παθαινουν απολυτως τιποτα τα μωρακια μας.. εκτος και αν ξερεις οτι γενικα εχει καποια ευαισθησια δερματικη εννοειται τοτε θελει προσοχη. μπορεις για δοκιμη να πλυνεις ενα ρουχο με το οποιο θα ερθει σε επαφη χρησιμοποιωντας το δικο σας απορρυπαντικο και αν ειναι ολα οκ το καθιερωνεις.

εγω και στα δυο μου παιδια χρησιμοποιησα απο ενα κουτι μικρο οσο ηταν νεογεννητα (γιατι μου το αγορασε η μαμα μου) και μολις τελειωσε το παιδικο κανονικα απο το δικο μας. ασε που μεχρι να τελειωσει περναει κανα 4μηνο οποτε λες οκ, ξεθαρρευουμε! :D

Κι εμένα ο παιδίατρος όταν τον ρώτησα πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιούμε το βρεφικό απορρυπαντικό, μου απάντησε ότι κατά την άποψή του δε χρειάζεται τα βρεφικά ρούχα να πλένονται με ειδικό απορρυπαντικό.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Απλά μου είπε να κάνουμε κι ένα δεύτερο ξέβγαλμα. Επίσης ότι μπορούμε να τα πλένουμε και μαζί με τα δικά μας ρούχα αν δεν είναι πολύ λερωμένα. Για μαλακτικό δε ρώτησα. Εγω βέβαια από φόβο μέχρι να χρονίσει τα έπλενα με βρεφικό, μετά το έκοψα. Μαλακτικό δε βάζω.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...