Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εδω εχει ανοιξει ήδη μαγαζί με Χριστουγεννιατικα και είναι ανοικτό μέρα νύχτα,ακόμα και Κυριακές

Δεν παταει ψυχη,αλλά και μόνο να το βλέπει κανείς,ενθουσιάζεται

Ρηνάκι μου,σκέφτηκα μεσα στο χριστουγεννιάτικο θεματακι,να βάλουμε αν συμφωνούν όλα τα κορίτσια και δοκιμασμενες χριστουγεννιάτικες συνταγες για φαγητά και γλυκά,αλλά και να προσπαθήσουμε να βρούμε οικονομικές λύσεις για διάφορα θεματακια λόγω κρίσης

Σε κανένα μαγαζί δεν έχει πατήσει το πόδι του άνθρωπος,απο τις αρχές του άλλου μήνα κάτι

μπορεί να γίνει,πέρασα απο μαγαζί με τέτοια είδη που δουλεύει γνωστή μου και η ιδιοκτήτρια

σχεδόν έκλαιγε,ήταν σε απόλυτη απόγνωση και δεν έχει μόνο εποχιακά,αλλά και κανονικά

δώρα,ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Στη δουλειά σήμερα είναι η τρίτη φορά που δεν έχω υλικά

και μας εξομολογήθηκε ο άνθρωπος που το έχει πως τα αγοράζει λίγα λίγα όταν έχει

χρήματα γιατί δεν του δίνουν με πίστωση επειδή χρωστά πάρα πολλά χρήματα σε όλους

τους προμηθευτές,και μιλάμε για πολύ σοβαρό επιχειρηματία με 2 μαγαζιά και εταιρεία που

κάνει εκδηλώσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζω και γράφω τι θα έκανα εγώ αν βάφτιζα

1)Δεν θα στόλιζα καθόλου την εκκλησία

2)Μαρτυρικά- απλά βραχιολάκια με ένα σταυρουδάκι

3)Προσκλητήρια-απλό κείμενο εκτυπωμένο όπως έκανε η Γιώτα

4)Μπομπονιέρες-ΤΟΥΛΙ + ΚΟΥΦΕΤΑ,με απλή κορδελίτσα,να την ανοίξεις και να φας τα κουφετάκια

5)Γλυκό-επιστρατεύεις το σοι,αμέτρητες επιλογέ,κουραμπιέδες-δίπλες-γλυκό κουταλιού,οτιδήποτε σπιτικό φτιαγμένο με αγάπη!

Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά να γίνει κάτι όμορφο,γούστο θέλει!

Η ξαδέρφη μου έχει 4 παιδάκια μικρά και είναι πολύ στριμωγμένη,παρόλα αυτά στα γενέθλια της μεγάλης που πάει δημοτικό έφτιαξε μπισκότα σε σχήματα,τα βάλαμε σε ναυλον σακουλάκια με κορδέλα και κρεμάσαμε απεξω ενα γλιφιτζούρι.Μας κόστισε περίπυ 10 ευρώ και τα μικρά ξετρελάθηκαν.Αλλη χρονιά είχε μαζέψει κονσέρβες απο πελτέ,έβγαλε το χαρτάκι απέξω,τα στόλισε,τα γέμισε με σπιτικά σοκολατάκια,ναυλον και κορδέλα και έγιναν υπέροχες μολυβοθήκες-δωρο σε παιδικό πάρτυ!

Ιδέες υπάρχουν πολλές και οικονομικές,λίγο δουλίτσα θέλουν!

Αντογονη εχεις απολυτο δικιο, εχει χαθει πια το νοημα των μυστηριων με ολα αυτα τα φρου φρου βρε παιδι μου.. Δηλαδη εχουμε υπαρξιακο ζητημα αν η βαφτιση δεν εχει θεμα και δεν ειναι ολα σεταρισμενα μεχρι την καλτσα του μωρου, ελεος!

Και γω καπως ετσι οπως περιγραφεις εκανα τις βαφτισεις των παιδιων μου, με τη μονη διαφορα οτι στη μεγαλη καναμε και τραπεζι που τελικα το σκυλομετανιωσαμε :rolleyes:

1)Δεν στολισα καθόλου την εκκλησία

2)Μαρτυρικά- απλά σταυρουδάκια

3)Προσκλητήρια- μου τα εφτιαξε η ξαδερφη μου που ασχολειται τελευταια, λιτα και υπεροχα

4)Μπομπονιέρες-στην κορη χαρτινα κουτακια με κορδελα και στον μικτο κουβαδακια τσιγκινα με χαρτι αφης και ζαχαρωτα (οικονομικοτατα)

5) Προφιτερολ απο ζαχαροπλαστειο

Μια χαρα ηταν ολα και σε οποιον δεν αρεσε σκασιλα μας :P

Βρε παιδια ελεος με τα φαγητα, λυπηθειτε κι εμας που εργαζομαστε :cool:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλησπερα!τι κανετε?

Ποσες σελιδες γραψατε παλι βρε κοριτσια??????????????

Εγω ειχα μια πολυ δυσκολη μερα γιατι κραταγα ενα μπομπιρακο μαζι με τον δικο μου....15 μηνων και οι δυο.....καταλαβαινετε τι εγινε....

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι με σχολια!!!!!!!

Κορίτσια όμορφα και νοικοκυρεμένα γεια σας και καλό μήνα να έχουμε!

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με την οικοδέσποινα του θέματος και να της εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης της που τον εφαρμόζει στο σπίτι της, στην οικογένεια της, στη δουλειά της και εν γένει σε όλα στη ζωή της που σε συνδυασμό με την καλή της πρόθεση και αισιοδοξία που την χαρακτηρίζει ομορφαίνει την καθημερινότητά τη δική της και των γύρω της.

'Επεσα τυχαία στο θέμα ψαχνοντας στη μηχανή αναζήτησης κάτι το οποίο αν με ρωτησετε τώρα μετά από τόσες σελίδες μελέτης δεν θυμάμαι να σας πω τι έψαχνα:tongue:. Σημασία δεν εχει ποιος ηταν ο προβληματισμός μου και αν βρήκα λύση σε αυτό, αλλά πόσες λύσεις βρήκα σε προβλήματα που ούτε φανταζόμουν πως είχαν λύση:rolleyes:, καθώς επίσης και πόσα καινούρια θέματα δημιουργήθηκαν στο μυαλό μου προς αναζήτηση.

Κορίτσια η παρέα σας είναι πολύ όμορφη και η ταύτιση που νιώθω πολλές φορές με καταστάσεις και εικόνες που περιγράφετε μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα του σπιτιού με περισσή χαρά . Η αλήθεια είναι ότι το χω το μικρόβιο της οργάνωσης, αλλά με σας αρρωσταίνει και ο υγιής!

Θα θελα να γραψω περισσότερα και να γίνω πιο αναλυτική, αλλά τα δυο γλυκά μου μωράκια μου θυμίζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως ότι αυτά έχουν προτεραιότητα και πολύ χαίρομαι γι αυτό :D Επιφυλάσσομαι όμως, μιας και λέω να μπαστακωθώ στο θέμα:P:cool: (έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης του easyliving)

Σας φιλώ!

Υ.Γ 1 . Ειρήνη να χαιρεσαι το παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο.

Υ.Γ 2 Προσπαθώ καμιά βδομάδα να γράψω ένα μήνυμα, αλλά τα διδυμοκοριτσάκια μου είναι μονίμως εν δράση και αδυνατούσα. Ως εκ τούτου παρακαλείτε θερμά η διεύθυνση και τα επιμέρους τμήματα να είναι ελαστικά στο θέμα των απουσιών μου;).

yotou k antigoni ευχαριστώ για τις ιδέες τις βάφτισης, θα τις χρειαστώ σίγουρα αργότερα απλά τώρα θέλω λίγο πολύ να καταλήξω κ όσα μπορώ να τα ξεκινήσω από τώρα. συμφωνώ ότι θέλει μεράκι κ προσωπική εργασία για να γίνει κάτι όμορφο κ όχι τιποποιημένο. θα σας πω αργότερα τι είχα κάνει στη βάφτιση του γιού μου. σκέφτομαι κ εγώ να φτιάξω γλυκό κουταλιου για κέρασμα ή μαρμελάδα ή κηραλοιφή σε βαζάκια που θα τα διακοσμήσω. θα δω. έχω κάποιες ιδέες κ θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας κ να μου πείτε γνώμες. θα τις συγκεντρώσω κ θα τις πω. αντιγόνη τη βοήθειά σου αφού είσαι κ στο χώρο.

χρύσα πως τα έφτιαξες τα παξιμαδάκια για δώσε συνταγή, έχουμε τσακίσει κάθε μεσημέρι το ντάκος κ πιστεύω θα πηγαίνει ωραία. επίσης όσες κάνετε ψωμί δώστε μου καμία συνταγή.

Διαφημίσεις

εχω ηλεκτρικο στυφτη [ετσι τον λενε???:rolleyes:] και θα το δοκιμασω!!!;) λατρευω το ροδι,,αλλα βαριεμει πολυ να το καθαριζω..καλυτερα λοιπον στυμμενο!

Ναι!ειναι τελειο!!και εγω βαζω στην φρουτοκρεμα του μικρου μου και το στιβω με τον απλο στυφτη!

Στο θέμα μας τώρα.

Στη λαϊκή του έδωσα και τη μπανάνα του (Πρέπει να ήμασταν υπέροχο θέαμα... μια μαμά να σπρώχνει ένα καρότσι και παράλληλα να ταϊζει το παιδάκι που βρίσκεται μέσα σε αυτό).

..

Ηλιαχτίδα πως το κατάφερες αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι έξι μηνών που είχαμε μόνο το γάλα ήταν ευκολο να κάνουμε τις βολτούλες μας, αλλά με το πρόγραμμα τώρα του φαγητού μέχρι να τελειώσουμε απο τη φρουτόκρεμα , ξεκινά η χορτόσουπα η μεσημεριανή. Μπορώ κάτι εκ των δύο να το έχω μαζί μου, έτσι ώστε αν είμαστε εξω να τους το δωσω? Τα φρούτα τα φοβάμαι. Δεν ξέρω. Μετά χαλάει όμως και ο καιρός και πόσο πια να αντέξουν δυο μωρακια σε τεσσερις τοίχους! πρέπει να οργανώσω το θέμα των εξόδων μας με βάση το νέο πρόγραμμα φαγητού! Βοήθεια από τις έμπειρες:confused:

ερωτηση 1η: τα καινουργια χαλια, πως τα πλενουμε??ναι δεν λεω οτι ειναι βρωμικα, απλα για να τα νιωθω και εγω καθαρα!!!

Τι θα έκανα εγώ, αγαπημένη μου:

1) Θα το πέρναγα μία "καλή" σκούπα.

2) Θα το σαπούνιζα με το ειδικό "σαμπουάν"

3) Θα το άφηνα να στεγνωσει λίγο

4) Θα το περναγα με ξύδι και νεράκι και μετά να στεγνώσει καλά!

Ετσι και θα ειναι καθαρο {από τυχόν βιομηχανικά υλικά} αλλά και θα το έχεις απολυμάνει! :P

ρηνιω, καλες ετοιμασιες.

Ευχαριστώ μικρό μου!

777885dugw57gt25.gif

Georgina,γιατί μαγειρυεις ξεχωριστα για εσας και τα παιδιά?

Γιατί τα μικρά τερατάκια είναι πολύ gourmet και πολύ ιδιότροπα...

Και γιατί τα δικά μας τα κάνω λίγο πιο πικάντικα... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τέλεια ιδέα Βασιούλα μου! Ευχαριστώ!

Την κάνω άμεσα. Παω να κάνω λίγο χώρο {ευτυχώς έχει} για να βάλω ένα τάπερ! :P

Ή πήγαινε στο βενζινάδικο της γειτονιάς και πάρε μία σακούλα παγάκια...

διατηρούνται εύκολα σε κλειστό δοχείο στο μπαλκόνι... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Επανηλθα.

Η διαθεση μου τελευταια ειναι πεσμενη γιατι και εγω ολο ακουω και βλεπω γυρω μου τετοιες τραγικες καταστασεις: παιδακια που πεινανε -τα οποια στο σχολειο τους αντιμετωπιζονται με κακο τροπο απο τα αλλα παιδακια και ναι τελικα τα παιδια μπορει να γινουν πολυ σκληρα τελικα...:(-, ανθρωπους σοβαρους χρονια μαγαζατορες που πληρωναν τοσα χρονια τους φορους τους και τωρα κλεινουν τα μαγαζια και κινδυνευουν να χασουν το σπιτι τους και το χειροτερο πηγα προσφατα σε νοσοκομειο και τρεμω πλεον μην αρρωστησει σοβαρα εμεις ή καποιος δικος μας, τα εχουν διαλυσει ολα....

Συγνωμη αν σας μαυριζω...

ΕΙρηνη χρειαζομαι επειγοντως το χριστουγεννιατικο θεμα!!!

Περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου να παιξουμε να ανεβει η διαθεση μου.

Και παλι συγνωμη που σας χαλαω τη διαθεση....

ΥΓ Υπεροχα τα φαγητα σας. Χρυσα εμεινα παιδι μου, εισαι χρυσοχερα!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

εχω κατι αναλογο, θα σας βαλω φωτο

Aυτό είχα κάνει σα δώρο στα παιδάκια στα πρώτα γενέθλια της μικρής...

πινακάκια με αυτοκινητάκια για τα αγοράκια και πεταλούδες για τα κορίτσια με το όνομα κάθε παιδιού για να τα κρεμάσουν στην πόρτα του δωματίου τους!

beSZp2.pngdsR5p2.png

τζωρτζινα, στην αναγκη πηγαινε και παρε σακουλακια και βαλε μερικες καρμελιτσες μεσα. τοκανε πορχθες η μαμα ενος κοριτσιου στον παιδικο, μια χαρα ηταν. μια αλλη ειχε συο μπισκοτακια σενα ομορφο περιτυλιγμα. επισης μπορεις να βρεις και πολυ οικονομικα, με ενα δυο ευρω, απτα τζαμπο. κατι συμβολικο. παιδια ειναι, δυστυχως δεν καταλαβαινουν απο κριση!!!!

Afrodiki... εγώ θα κάνω μπισκοτάκια στα παιδάκια στο σταθμό.

Το πρόβλημα του μεγάλου ήταν που δεν πήρε δώρο από ένα άλλο παιδάκι που είχε γενέθλια!

Είναι δύσκολο κοριτσάκι μου... πολύ δύσκολο.

Να σε ρωτήσω κάτι? Του μιλάς καθόλου για το οικονομικό θέμα? Δηλαδη συζητάτε καθόλου για το πόσο τυχερό παιδάκι είναι και πως υπάρχουν άλλα παιδάκια λιγότερο τυχερά? Αν ναι {εγώ το κάνω πολύ συχνά με το δικό μου, γι αυτό στο αναφέρω} θα είναι πιο εύκολο.

Εμείς π.χ. χθες δεν πήγε τίποτα στο σχολείο. Δεν κέρασε τίποτα και δεν είχε κανένα θέμα γιατί του έχουμε εξηγήσει πως επειδή το πάρτυ θα μας κοστίσει πολλά χρήματα δεν υπήρχαν άλλα για να κεράσει και στο σχολείο. Σε αντιστάθμισμα θα κεράσει κάτι στην γιορτή του, τέλος του μήνα, που την γνωρίζουν και τα περισσότερα παιδάκια στην τάξη του...

Ναι του μιλάω.. .και προσπαθώ απλά να του εξηγήσω ότι όλα αυτά κοστίζουν πολλά λεφτά και ότι δεν έχουν όλοι δουλειά... κλπ κλπ και το καμάρι μου είναι γιατί μαμά; γιατί δεν έχουν λεφτά; γιατί δεν έχουν δουλειά; γιατί δεν πάνε στην τράπεζα να πάρουν λεφτά;

Στο σταθμό πρώτη φορά θα του κάνω γενέθλια... αλλά όλο το θέμα είναι δύσκολο.

beSZp2.pngdsR5p2.png

Εσύ να κάτσεις στα αυγουλάκια σου και να ξεκουράζεσαι! Εισαι εγκυούλα! ;)

Υ.Γ. Χριστιάνα και Χρύσα και Βάσια και Βικ, μήπως σας έχει συμβεί ποτέ να βγει από την οθόνη του δράκου σας ένας δράκος ή έστω ένας τυρανόσαυρος ρεξ????? Εμένα ναι!!! :lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Α, το βασικότερο... τι να κάνω με τον μεγάλο μου... 4 ετών σε λίγες ημέρες... πως να του δώσω να καταλάβει το θέμα χρήματα και λιτότητας; Και εξηγούμαι... πολλά παιδάκια στον σταθμό κάνουν γενέθλια και μοιράζουν δωράκια... άλλα πάλι κάνουν μόνο γενέθλια...

Έλα που ο κύριος έβαλε τα κλάματα γιατί δεν είχε δωράκι από το παιδάκι...πως να εξηγήσω στο 4χρονο την κατάσταση;

GeorginaT το ξερω οτι ειναι δυσκολο με τα μεγαλυτερα παιδακια που εχουν μαθει στην προηγουμενη καλη οικονομικη κατασταση να τους εξηγησεις οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα. Πρεπει σιγα σιγα να του μιλας και ιδιως να του εξηγησεις οτι υπαρχουν παιδακια που εχουν πολυ λιγοτερα απο σας. Θελει παντως προσοχη γιατι μπορει να φοβηθει το μικρακι σου και να εχει ανασφαλειες μετα (ξερω παιδακι που ακουσε συζητηση για μια αλλη οικογενεια που οι γονεις ηταν ανεργοι και ο πατερας κατερευσε ψυχολογικα που δεν μπορουσε να ταισει τα παιδια του και σταματησε να τρωει για να μην παθει το ιδιο ο μπαμπας του).

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...