Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

πρίν από 34 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μήπως ο ίλιγγος έχει να κάνει με το αυτί; Γιατί εκέι είναι το κέντρο ισορροπίας μας, στο λαβύρινθο του αυτιού...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vaskokkal, περαστικά με τον ίλιγγο. :|

Ρενάτα, ισχύει μόνο για τις ξύλινες το πράσινο σαπούνι;

Ειρήνη, τη λάμπα δεν τη ζωγραφίσεις κιόλας; Μάτια, μουστάκια κλπ; ή κόλλα από τα ματάκια των τεράτων :tongue: Θα περιμένω τα γαλάζια σου γράμμματα, πο υλέει και το άσμα! ;):tongue:

Δεν ξέρω.

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ πάρα πολύ γενικώς...θα το έβαζα και σε άλλες πόρτες.

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω τα πολλά και διάφορα απορρυπαντικά του σούπερ...

Γιώτα, ωραίες οι ετοιμασίες της βάφτισής σας!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλημέρα κ καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια, εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στο μικρό της ειρήνης να τον χαίρεστε το φιογκάκι σας. κ εννοείται μετά το πάρτυ θέλουμε να δούμε κ φώτο.

εγώ αφού τη δευτέρα έκανα δουλειές με τη γυναίκα που με βοηθάει μία φορά το μήνα, έστρωσα χαλιά κ ο μικρός μου ξεκίνησε τις ζημιές. αρχικά θέλει να τρώει κριτσίνια ή μπισκότο κλπ στο χέρι χωρίς να κάθετε στο τραπέζι που έκανε μέχρι πρότεινος, έριξε τον φραπέ του μπαμπά στον καναπέ με το καινούργιο ριχτάρι, κατούρησε στη γωνία του ψυγείου - ευτυχώς εκεί δεν έχω χαλί- τι θα γίνει με αυτή την τουαλέτα πότε θα το ζητήσει επιτέλους. αυτά να σας πω κ άλλα; αφού μου λέει ο άντρας μου, τι το θέλαμε κ στρώσαμε; βρε λες κ το έκανε επίτηδες, αφού δεν έπαθα το εγκεφαλικό από τα νεύρα μου πάλι καλά, ήταν κ άρρωστος μωρέ κ δεν ήθελα να τον φωνάξω κ να τον μαλώσω πολύ. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ναι μεν δεν έπαθα εγκεφαλικό αλλά έναν ωραιότατα ίλιγγο που είναι η δεύτερη φορά που με πιάνει μέσα σε 2 χρόνια κ τα δα όλα. δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι κ έπρεπε να θηλάζω κ τη μικρή. χαμός. ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα κ ελπίζω έτσι να παραμείνουμε όλοι στην οικογένεια.

τα λέμε πάλι.

Νομίζω πως ο μικρός προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας λόγω του μωρού!!! γιαυτό κάνει αυτές τις ζημιές....δείχνε του συνέχεια αγάπη και να του λες ότι τον αγαπάς πολύ πολύ!!!

Λοιπόν επειδή είμαι στις σελίδες που μιλάτε για σάλτσα ντομάτα, έφτιαξα φέτος μία σάλτσα ντομάτα, όνειρο!! η συνταγή είναι από τις συνταγές της παρέας, γίνεται πολύ αρωματική και βάζω στα κοκκινιστά και μοσχοβολάει η γειτονιά, αλλά και σκέτη με λίγο λαδάκι και ζέσταμα στα μακαρόνια είναι πολύ ωραία :P

Για βάλε την συνταγή....!!!!

Διαφημίσεις

Υ.Γ. Χριστιάνα και Χρύσα και Βάσια και Βικ, μήπως σας έχει συμβεί ποτέ να βγει από την οθόνη του δράκου σας ένας δράκος ή έστω ένας τυρανόσαυρος ρεξ????? Εμένα ναι!!! :lol::lol::lol:

Αμέ αμέ.......:P :p :P

Δεν ξέρω.

Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ πάρα πολύ γενικώς...θα το έβαζα και σε άλλες πόρτες.

Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω τα πολλά και διάφορα απορρυπαντικά του σούπερ...

Κι εγώ μόνο σε γενική χρησιμοποιώ κανονικά απορρυπαντικά. Τον άλλο καιρό είναι χειροποίητα...ξύδια, σόδες, αιθ.έλαιο τεϊόδεντρου για απολύμανση, και οινόπνευμα. Δεν μυρίζουν κιόλας να σε πνίγει, κι είναι πιο υγειινά και για τα παιδιά... η δικιά μου η μεγάλη όλη μερα φιλιέται στον καθρέφτη, κι η μικρή τον γλείφει... φαντάζεσαι τί άζαξ θα είχαν φάει;;; :shock:

Βόρακα θέλω να βρω κάποια στιγμή για τη λεκάνη.

ImnOp3.png p7gjp3.png

vaskokkal μπορεις να βαλεις πετρουλες, πουλανε πολυ ωραιες ασπρες ή γκρι,καφε.. μπορεις ακομη να πας στη θαλασσα και να μαζεψεις βοτσαλα!!;)

Ειρηνη εγω βλεπω και δεινοσαυρους και βροντοσαυρους ακομη και μαριδοσαυρους !!!:lol::lol:

Έπλυνα τα ριχτάρια μας και τα καλύματα των μαξιλαριών και μοσχοβολάνε...

Φτιάχνω σήμερα πατάτες μπλούμ μαζί με μπριζόλες (κοκκινιστές στην κατσαρόλα)....

έκανα μπάνιο

πάω να συνεχίσω με παιδικό

Φυλαξέ την σε γύαλινο βαζάκι με νάυλον κολλητά επάνω της να μην κάνει κρούστα. Και φτιάξε την ένα κροκ-μεσιέ, ή κροκ-μαντάμ δε θυμάμαι... ;)

Καλημερα σε ολες! Βλεπω σας εχει πιασει οιστρος μαγειρικης, εμεις σημερα παντως θα φαμε μακαροναδα με σαλτσα καρμποναρα που γινεται σε 10 λεπτα και την τρωει ολη η φαμιλια :P

Μου εχει περισσεψει κι εμενα λιγος κιμας, οποτε κατι σε ψευτοπαστιτσιο θα καταληξει, ειναι κριμα να πετιουνται φαγητα τη σημερινη εποχη που αλλοι δεν εχουν ουτε τα απαραιτητα! Ασχετο, αλλα χτες στη σχολη γονεων που παρακολουθω μας ελεγε μια μαμα οτι στο σχολειο μας ερχονται παιδακια χωρις ουτε μια φετα ψωμακι για κολατσιο, ενα δε πηγε και μαζεψε τη μιση τυροπιτα που πεταξε ενα αλλο παιδακι, σφιχτηκε η ψυχη μου :(:(

Turwethiel τι ειναι το κροκ-μεσιέ?? :confused:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

Εγω αυτες τις μερες κανω με το ζορι τις δουλειες δεν εχω διαθεση...σας διαβαζω να παιρνω κουραγιο και να ξεσηκωνομαι λιγο.

ΚΑλες δουλιτσες σε ολες

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Νομίζω πως ο μικρός προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας λόγω του μωρού!!! γιαυτό κάνει αυτές τις ζημιές....δείχνε του συνέχεια αγάπη και να του λες ότι τον αγαπάς πολύ πολύ!!!

Συμφωνώ, πόσο είναι ο μικρός;

ImnOp3.png p7gjp3.png

η δικιά μου η μεγάλη όλη μερα φιλιέται στον καθρέφτη, κι η μικρή τον γλείφει... φαντάζεσαι τί άζαξ θα είχαν φάει;;; :shock:

αχαχαχααα και η δικια μου τα ιδια κανει!!

κοριτσιαααα λεω να καθαρισω με ξυδι το μπανιο, αποφευγω τη χλωρινη οσο μπορω αυτες τις μερες!

Καλημερα σε ολες! Βλεπω σας εχει πιασει οιστρος μαγειρικης, εμεις σημερα παντως θα φαμε μακαροναδα με σαλτσα καρμποναρα που γινεται σε 10 λεπτα και την τρωει ολη η φαμιλια :P

Μου εχει περισσεψει κι εμενα λιγος κιμας, οποτε κατι σε ψευτοπαστιτσιο θα καταληξει, ειναι κριμα να πετιουνται φαγητα τη σημερινη εποχη που αλλοι δεν εχουν ουτε τα απαραιτητα! Ασχετι, αλλα χτες στη σχολη γονεων που παρακολουθω μας ελεγε μια μαμα οτι στο σχολειο μας ερχονται παιδακια χωρις ουτε μια φετα ψωμακι για κολατσιο, ενα δε πηγε και μαζεψε τη μιση τυροπιτα που πεταξε ενα αλλο παιδακι, σφιχτηκε η ψυχη μου :(:(

Turwethiel τι ειναι το κροκ-μεσιέ?? :confused:

Παναγία μου το μικράκι...:(:shock:

Το κροκ-μεσιέ και κροκ-μαντάμ

http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/372/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%AD-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC

ImnOp3.png p7gjp3.png

Κι εγώ μόνο σε γενική χρησιμοποιώ κανονικά απορρυπαντικά. Τον άλλο καιρό είναι χειροποίητα...ξύδια, σόδες, αιθ.έλαιο τεϊόδεντρου για απολύμανση, και οινόπνευμα. Δεν μυρίζουν κιόλας να σε πνίγει, κι είναι πιο υγειινά και για τα παιδιά... η δικιά μου η μεγάλη όλη μερα φιλιέται στον καθρέφτη, κι η μικρή τον γλείφει... φαντάζεσαι τί άζαξ θα είχαν φάει;;; :shock:

Για πες μερικα χειροποιητα καθαριστικα αν δε σου κανει κοπο... Με το ξυδι μετα δεν μυριζει ξυδιλα το μπανιο??

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...