Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα σου έχω ξαναπεί πόσο άξια σε θεωρώ κοριτσάκι μου αλλά με τις φωτό από τους κήπους σου και ειδικά με τα πανέμορφα-πεντακάθαρα βάζα σου το αποδεικνύεις περίτρανα. Μπράβο αγάπη εύχομαι πάντα μα πάντα να είσαι έτσι! (και γαμώ τις πεθερές θα είσαι... όλο καλούδια θα στέλνεις στη νύφη!)

Φιλη μου,σε ευχαριστώ πολύ!Πραγματικά με κάνεις πολυ χαρούμενη,με τα καλά σου λόγια.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ να κάτσεις στα αυγουλάκια σου και να ξεκουράζεσαι! Εισαι εγκυούλα! ;)

Υ.Γ. Χριστιάνα και Χρύσα και Βάσια και Βικ, μήπως σας έχει συμβεί ποτέ να βγει από την οθόνη του δράκου σας ένας δράκος ή έστω ένας τυρανόσαυρος ρεξ????? Εμένα ναι!!! :lol::lol::lol:

Εννοείς την οθόνη του πσ ε;;; :tongue:

Και βροντόσαυρος μη σου πω...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

ειρήνη όταν λες εξετάεις αίματος τι εννοείς; γενική; γιατί έκανα όταν σαράντησα δηλαδή κάπου μέσα σεπτέμβρη κ ήταν όλα καλά. εντάξει πίνω ασβέστιο κ που κ που σίδηρο. τότε που με ξανάπιασε ίλιγγος έκανα διάφορες εξετάσεις κ καταλήξαμε ότι ήταν από τον αυχένα. είναι πολύ ύπουλο πράγμα ο ίλιγγος γιατί δεν δίνει σημάδια πότε θα σε πιάσει, ξαφνικά.

λές ο μικρός να χάρηκε τόσο πολύ που είπε να το διασκεδάσει; το μπράτσο του καναπέ μυρίσει καφέ, παρόλο που το καθάρισα με σφουγγάρι. τις επόμενες μέρες θα μπει ατμοκαθαριστής οπωσδήποτε.

σήμερα μαγειρεύω κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο, ετοίμασα χθές το κοτόπουλο κ σήμερα έριξα το ρύζι στο ταψί κ γειά σας. έτσι βρε κορίτσια πρέπει να κάνω άλλα όλο λέω θα βγάλω πρόγραμμα κ όλο το ξεχνάω.

α θέλω τη γνώμη σας, έχω παρτέρια χτιστά στο μπαλκόνι με χώμα μέσα κ λίγα λουλουδάκια όσα δηλαδή απόμειναν από το χέρι του γιαννάκη. τώρα όμως με τη βροχή πιτσιλάει σε όλο το μπαλκόνι το χώμα κ με τις δυνατές βροχές μέχρι κ τα τζάμια. με τι λέτε να το καλύψω για να μην πιτσιλάει; σκέφτηκα με σίτα αυτές που βάζουν κ σαν προστατευτικό στα κάγκελα

Εχει κάνει ποτέ καμιά σας φωτογραφία σε καμβά;

Θέλω να κάνω δύο παιδικές, μία δική μου και μία του άντρα μου, διαστάσεις 60 επί 80.

Ρώτησα μόνο σε ένα μαγαζί μου είπαν 120€, είναι καλή τιμή;

Διαφημίσεις

εγώ σήμερα έβγαλα κιμά, θα κάνω μπιφτέκια με πατάτες ή μακαρόνια με κιμά δεν έχω αποφασίσει ακόμα :rolleyes: έχω πολύ πολύ όμως σίδερο και πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσω, έχω στήσει τα εξαρτήματα από το πρωί αλλά δεν...

vaskokkal, περαστικά με τον ίλιγγο. :|

Ρενάτα, ισχύει μόνο για τις ξύλινες το πράσινο σαπούνι;

Ειρήνη, τη λάμπα δεν τη ζωγραφίσεις κιόλας; Μάτια, μουστάκια κλπ; ή κόλλα από τα ματάκια των τεράτων :tongue: Θα περιμένω τα γαλάζια σου γράμμματα, πο υλέει και το άσμα! ;):tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

χρύσα δεν έχω φυλάξει ποτέ μπεσαμέλ, δεν ξέρω αν γίνεται... γιατί δεν βράζεις λίγα μακαρόνια για παστίτσιο, να τρίψεις και λίγο τυράκι και τη μπεσαμέλ και να τα ψήσεις σαν ψευτοπαστίτσιο για να φάει ο μικρός το βράδυ?? σε ένα μικρό σκεύος μόνο για το παιδί να δεν είναι πολλή

Βρε κορίτσια ,μου περίσσεψα μπεσαμέλ.Μπορω να την φυλάξω η θα χαλάσει?

Φυλαξέ την σε γύαλινο βαζάκι με νάυλον κολλητά επάνω της να μην κάνει κρούστα. Και φτιάξε την ένα κροκ-μεσιέ, ή κροκ-μαντάμ δε θυμάμαι... ;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

ειρήνη όταν λες εξετάεις αίματος τι εννοείς; γενική; γιατί έκανα όταν σαράντησα δηλαδή κάπου μέσα σεπτέμβρη κ ήταν όλα καλά. εντάξει πίνω ασβέστιο κ που κ που σίδηρο. τότε που με ξανάπιασε ίλιγγος έκανα διάφορες εξετάσεις κ καταλήξαμε ότι ήταν από τον αυχένα. είναι πολύ ύπουλο πράγμα ο ίλιγγος γιατί δεν δίνει σημάδια πότε θα σε πιάσει, ξαφνικά.

λές ο μικρός να χάρηκε τόσο πολύ που είπε να το διασκεδάσει; το μπράτσο του καναπέ μυρίσει καφέ, παρόλο που το καθάρισα με σφουγγάρι. τις επόμενες μέρες θα μπει ατμοκαθαριστής οπωσδήποτε.

σήμερα μαγειρεύω κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο, ετοίμασα χθές το κοτόπουλο κ σήμερα έριξα το ρύζι στο ταψί κ γειά σας. έτσι βρε κορίτσια πρέπει να κάνω άλλα όλο λέω θα βγάλω πρόγραμμα κ όλο το ξεχνάω.

α θέλω τη γνώμη σας, έχω παρτέρια χτιστά στο μπαλκόνι με χώμα μέσα κ λίγα λουλουδάκια όσα δηλαδή απόμειναν από το χέρι του γιαννάκη. τώρα όμως με τη βροχή πιτσιλάει σε όλο το μπαλκόνι το χώμα κ με τις δυνατές βροχές μέχρι κ τα τζάμια. με τι λέτε να το καλύψω για να μην πιτσιλάει; σκέφτηκα με σίτα αυτές που βάζουν κ σαν προστατευτικό στα κάγκελα

Βάλε βότσαλα η φλυο πευκου,δειχνουν πολύ ομορφα!Θα βρεις και στο πρακτικες η λερου κ.τ.λ.

Οι ιλιγγοι είναι πολύ ζορικη κατασταση .Με εχει πιασει 3 φορες,μέχρι που εκανα και ε@$το.Δεν μπορώ καν να φανταστω πως θα ηταν να θηλάζεις κιόλας!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

vaskokkal και εμένα με είχε πιάσει πριν 2 χρόνια, πήγα σε όλους τους γιατρούς, τελικά μου δώσανε vomex ή κάπως έτσι δεν το θυμάμαι καλά χάπια για λίγες μέρες και στάνιαρα!

.

Α, κι εγώ τις ζηλεύω αυτές τις ζαρντινιέρες στα μπαλκόνια, δεν είχα σκεφτεί αυτό το πρόβλημα. Μια πολύ πυκνοΰφασμένη σίτα νομίζω θα βολέψει.

ImnOp3.png p7gjp3.png

χρύσα δεν έχω φυλάξει ποτέ μπεσαμέλ, δεν ξέρω αν γίνεται... γιατί δεν βράζεις λίγα μακαρόνια για παστίτσιο, να τρίψεις και λίγο τυράκι και τη μπεσαμέλ και να τα ψήσεις σαν ψευτοπαστίτσιο για να φάει ο μικρός το βράδυ?? σε ένα μικρό σκεύος μόνο για το παιδί να δεν είναι πολλή

Αυτο θα κάνω ,μου εχει μείνει και κιμας ,τον οποίο θα φύλαγα.Σε ευχαριστώ.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αυτό με τον κουμπαρά πολύ καλό, λες να το κάνω κ εγώ;

σκέφτομαι να το ξεκινήσω για την βάφτιση της μικρής που λέμε κατά την άνοιξη μπας κ μάσουμε κανένα ευρώ γιατί μόνο φεύγουν. κ να πω ότι πιάνουν κ τόπο. μόνο αυτά που ψωνίζουμε για φαγητό πιάνουν τόπο, χαχα

λοιπόν όταν ξεκινήσω να ψάχνω για τη βάφτιση θα ήθελα τις ιδέες κ τις προτάσεις σας κορίτσια ναι;

ποσα ατομα θα εχεις? μου εχουν περισεψει 50 μπομπο απο την μικρη μου αθικτες στα σακουλακια, θελουν φτιαξιμο, ειναι λουλουδακι κ αντι για ανθος εχει φατσες κ πιπιλες, ειναι ροζ με χρυσοσκονη. αν θες να σου βαλω φωτο, τις ειχα παρει 1,20, αν σου αρεσουν μπορω να στις στειλω σε καλυτερη τιμη. θα το συζητησουμε με πμ.

επισης στα τζαμπο εχει υλικα για μπομπονιερες παμφθηνα, να το επισκευτεις οπωσδηποτε!

για τα γλυκα: εμεις πηραμε σοκολατιτσες ατομικες απο σουπερ μαρκετ, βγαλαμε το χαρτινο περιτυλιγμα, τυπωσαμε το θεμα μας (τινγκερμπελ) το ονομα της κ την ημερομηνια της βαπτησης. κοστος 25 € τα 100 τμχ. ηταν τελειες. τις βαλαμε σε ενα ωραιο χαρτινο ροζ κουτακι.(το πιο φθηνο γλυκο μου ζηταγαν 0,80, δηλαδη ηθελα τουλαχιστον 80 ευρω!:shock:

στολισμος: μπαλονι τικγκερμπελ γυρω στα 1,80 υψος 25 € απο το μπουκετο μπαλονια.

πηραμε υφασμα απο την αθηνα σε ενα μαγαζι, 1 ευρω το μετρο κ το ριξαμε σαν ρανερ πανω απο το λευκο που βαζει η εκκλησια στα τραπεζια για τις μπομπο.

απο το ιδιο υφασμα βαλαμε στην κολυμπηρθα κ βαλαμε πεταλουδες απο το τζαμπο.

πηραμε μια γλαστρα με μια ελια στρογγυλη κ την στολισαμε με ασημετρες κορδελες, στις ακρες κρεμασαμε γλυφιτζουρια μπαστουνακια που τα δωσαμε στο τελος στα παιδια.

προσκλητηρια: τα φτιαξαμε μονοι μας στον υπολογιστη, ειχαμε χαρτι οποτε βγηκε τσαμπα. μπορεις να τα τυλιξεις σε παπυρο με κορδελακι κ εισαι μια χαρα.

ελπιζω να βοηθησα!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...