Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πήρες φόρα πάλι,ποιος σε πιάνει!!!:P

Θα πας και στον από πάνω όροφο???:PΜπραβο αδερφή,είπαμε θα αστραψουν όλα!

Υ.Γ.Ολα καλά με την εκπληξη,τη λάμπα που τη σκέφτηκες?Δεν σε πιστευω:):)

χαχαχαχαχα!!! Το ξέρεις πως είμαι στο τσακ!!! ;);) Πάντως της κας του 1ου, της έπλυνα τις πίσω τέντες τις πάλι! :lol::lol:

Σας γράφω για λίγο ώστε να σας "προλάβω" και με την ευκαιρία έκανα και διάλειμμα για πρωϊνό!

Τελείωσα και με το μπροστινό κομμάτι του ψυγείου μου, τακτοποίησα τα μαγνητάκια {μπορει να σας βαλω φωτο μετά} και έπλυνα διάφορα πιατικά.

Υ.Γ. Θα ρίξουμε πολυ γέλιο με την λάμπα!! χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κ καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια, εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στο μικρό της ειρήνης να τον χαίρεστε το φιογκάκι σας. κ εννοείται μετά το πάρτυ θέλουμε να δούμε κ φώτο.

εγώ αφού τη δευτέρα έκανα δουλειές με τη γυναίκα που με βοηθάει μία φορά το μήνα, έστρωσα χαλιά κ ο μικρός μου ξεκίνησε τις ζημιές. αρχικά θέλει να τρώει κριτσίνια ή μπισκότο κλπ στο χέρι χωρίς να κάθετε στο τραπέζι που έκανε μέχρι πρότεινος, έριξε τον φραπέ του μπαμπά στον καναπέ με το καινούργιο ριχτάρι, κατούρησε στη γωνία του ψυγείου - ευτυχώς εκεί δεν έχω χαλί- τι θα γίνει με αυτή την τουαλέτα πότε θα το ζητήσει επιτέλους. αυτά να σας πω κ άλλα; αφού μου λέει ο άντρας μου, τι το θέλαμε κ στρώσαμε; βρε λες κ το έκανε επίτηδες, αφού δεν έπαθα το εγκεφαλικό από τα νεύρα μου πάλι καλά, ήταν κ άρρωστος μωρέ κ δεν ήθελα να τον φωνάξω κ να τον μαλώσω πολύ. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ναι μεν δεν έπαθα εγκεφαλικό αλλά έναν ωραιότατα ίλιγγο που είναι η δεύτερη φορά που με πιάνει μέσα σε 2 χρόνια κ τα δα όλα. δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι κ έπρεπε να θηλάζω κ τη μικρή. χαμός. ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα κ ελπίζω έτσι να παραμείνουμε όλοι στην οικογένεια.

τα λέμε πάλι.

Εξετάσεις αίματος. Μην το αμελείς!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κ καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια, εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στο μικρό της ειρήνης να τον χαίρεστε το φιογκάκι σας. κ εννοείται μετά το πάρτυ θέλουμε να δούμε κ φώτο.

εγώ αφού τη δευτέρα έκανα δουλειές με τη γυναίκα που με βοηθάει μία φορά το μήνα, έστρωσα χαλιά κ ο μικρός μου ξεκίνησε τις ζημιές. αρχικά θέλει να τρώει κριτσίνια ή μπισκότο κλπ στο χέρι χωρίς να κάθετε στο τραπέζι που έκανε μέχρι πρότεινος, έριξε τον φραπέ του μπαμπά στον καναπέ με το καινούργιο ριχτάρι, κατούρησε στη γωνία του ψυγείου - ευτυχώς εκεί δεν έχω χαλί- τι θα γίνει με αυτή την τουαλέτα πότε θα το ζητήσει επιτέλους. αυτά να σας πω κ άλλα; αφού μου λέει ο άντρας μου, τι το θέλαμε κ στρώσαμε; βρε λες κ το έκανε επίτηδες, αφού δεν έπαθα το εγκεφαλικό από τα νεύρα μου πάλι καλά, ήταν κ άρρωστος μωρέ κ δεν ήθελα να τον φωνάξω κ να τον μαλώσω πολύ. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ναι μεν δεν έπαθα εγκεφαλικό αλλά έναν ωραιότατα ίλιγγο που είναι η δεύτερη φορά που με πιάνει μέσα σε 2 χρόνια κ τα δα όλα. δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι κ έπρεπε να θηλάζω κ τη μικρή. χαμός. ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα κ ελπίζω έτσι να παραμείνουμε όλοι στην οικογένεια.

τα λέμε πάλι.

:shock::shock::shock:

Mήπως ήθελε να δείξει τη χαρά του που έστρωσες;;;:tongue:

Αχ, ο ίλλιγγος είναι φρίκη, περαστικά!

καλημερα κ απο μενα:)

Swanocean αχ σε νιωθω! κ εμεις ολο δυσαρεστα εχουμε στην δουλεια τελευταια.....

θα ηθελα να πιστευω οτι θα τελειωσουν αλλα δεν το βλεπω:(

κοριτσια επιτελους! πηρα καινουριο σιδερο κ παω να το δοκιμασω, θα του κανω καλη αρχη γιατι με περιμενουν μονο απο πουκαμισα 17 :shock: βαλε κ τα υπολοιπα ρουχα....

θα του αλλαξω τα φωτα:cool:

ελπιζω το νεο σιδερακι μου να μου αλλαξει τον τροπο που βλεπω το σιδερωμα

ειδωμεν:rolleyes:

παω να ριχτω στην δουλεια!

Άσε δε μας βλέπω για πολύ όρθιους...

Λοιπόν το σίδερο μου κ εμένα τρέχει νερά κ πρέπει να το αλλάξω.Φοβάμαι μη πάθω καμιά ηλεκτροπληξία στο τέλος!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Ο ξυλουργός μου είχε πει ποτέ να μην τις πλένω με τέτοιου τύπου προϊόντα.

Το πράσινο σαπούνι το παίρνω σε σκόνη, μέσα σε σακούλα είναι, από το σούπερ.

Κορίτσια είναι σωστό που έγραψα διεύθυνση μαγαζιού;

Πρέπει να παίρνω άδεια;

Και μένα έτσι μου είχε πει. Μου είχε πει να τις περνάω με ένα καλά στιμμένο πανί και έτσι και κάνω. Παλιά, όταν πρωτο-παντρευτήκαμε τα έκανα συνέχεια με οβερλάι αλλά μετά το κοψα, αφού μίλησα με ξυλουργό!

Καλά έκανες και την έγραψες! Αλιμονο! Βοηθάς!:P

777885dugw57gt25.gif

Εμένα μου αρέσει με ρόδι η πορτοκαλάδα. Το θέμα είναι η δικιά μου δεν πίνει χυμούς καθόλου..:( Με απειλές μισό πορτοκάλι στυμμένο, άντε με λίγο μέλι στην καλύτερη..:?

Ειρήνη, δώστου να καταλάβει! Καλές αντοχές εύχομαι μέχρι το τερατο-πάρτυ!

Και για να δεις πόσο σε σκέφτομαι, κάνε ένα διαλειματάκι και τσίμπα ενα pancake πρωινό! :tongue:

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8144052948/in/photostream

photostream

Α!!!!!!!!!! :shock::shock: μου πέταξες τα μάτια έξω και το στομάχι στην πλάτη μου!!!

Μηπως είσαι καρατερίστρια???

Και μένα δεν πίνει χυμούς παιδιά... κάτι θα του τάξω για να πιει μισό ποτήρι... :?

Υ.Γ. Θα σου γράψω αργότερα, ξέρεις ;) . ΓΑΤΑ μου!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Άσε δε μας βλέπω για πολύ όρθιους...

Λοιπόν το σίδερο μου κ εμένα τρέχει νερά κ πρέπει να το αλλάξω.Φοβάμαι μη πάθω καμιά ηλεκτροπληξία στο τέλος!

Μήπως το γεμισες πολύ, κοριτσάκι μου?:confused:

Προσοχή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη ζηλεψα με την γενικη στο μπανιο!!! :)

Μετα που θα κοιμηθει η μικρη θα κανω και εγω οτι μπορω!!

Εσύ να κάτσεις στα αυγουλάκια σου και να ξεκουράζεσαι! Εισαι εγκυούλα! ;)

Υ.Γ. Χριστιάνα και Χρύσα και Βάσια και Βικ, μήπως σας έχει συμβεί ποτέ να βγει από την οθόνη του δράκου σας ένας δράκος ή έστω ένας τυρανόσαυρος ρεξ????? Εμένα ναι!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ο ξυλουργός μου είχε πει ποτέ να μην τις πλένω με τέτοιου τύπου προϊόντα.

Το πράσινο σαπούνι το παίρνω σε σκόνη, μέσα σε σακούλα είναι, από το σούπερ.

Κορίτσια είναι σωστό που έγραψα διεύθυνση μαγαζιού;

Πρέπει να παίρνω άδεια;

Αλήθεια?Τότε θα το δοκιμάσω το πράσινο σαπούνι.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εσύ να κάτσεις στα αυγουλάκια σου και να ξεκουράζεσαι! Εισαι εγκυούλα! ;)

Υ.Γ. Χριστιάνα και Χρύσα και Βάσια και Βικ, μήπως σας έχει συμβεί ποτέ να βγει από την οθόνη του δράκου σας ένας δράκος ή έστω ένας τυρανόσαυρος ρεξ????? Εμένα ναι!!! :lol::lol::lol:

Χα,χα,χα!Και τυρανόσαυρος και βροντόσαυρος!!!:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνη ζηλεψα με την γενικη στο μπανιο!!! :)

Μετα που θα κοιμηθει η μικρη θα κανω και εγω οτι μπορω!!

Καλέ κάτσε στα αυγά σου που θες γενική με χλωρίνες κλπ τώρα..!!! :eek:

Πρεπει να προσέχεις τις αναθυμιάσεις αυτές μη σε πιάσει καμιά αναγούλα ή λιποθυμία :? ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...