Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα ακούω οτι εγινε Δημοκρατίας.Ειναι φρεσκο νεο η πάντα ετσι την ελεγαν και δεν το ηξερα?:rolleyes:

Xρύσα μου, δεν ξέρω!

Υπάρχει ταμπέλα Β.Γεωργίου και υπάρχει και Δημοκρατίας.

Μήπως έχει αλλάξει σε Δημοκρατίας από ένα σημείο και μετά;

Η μήπως ήταν πάντα έτσι και δεν το είχα πάρει εγώ χαμπάρι;:?

Ετσι κι αλλιώς όμως η Πραξιτέλους είναι πάντα Πραξιτέλους...

Κι εγώ έχω ξύλινες πόρτες και τις σαπουνίζω μία στο τόσο με πράσινο σαπούνι σε σκόνη.

νοικοκηρουλες μου καλησπερα...αν και εχω να σας γραψω τα νεα μου απο τον αυγουστο σας διαβαζω καθε μερα ;)δεν γραφω γιατι τετοια ωρα ειμαι τοσο πτωμα που δεν εχω κουραγιο ουτε τα κουμπια να πατησω:shock: Ειρηνη γερο και δηνατο το παιδακι σου ,οι επιθημιες του ευχες μου:) το δικο μου σπορακι εχει γενν 9 νοεμβρη οποτε εχουμε παρτυ την αλλη κυριακη εμεις;) καλο βραδυ κοριτσακια

Το πιστεύεις πως σε σκεφτόμουν πριν 2-3 μέρες?

Ελπίζω να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Ευχαριστώ πολύ που έγραψες μόνο και μόνο για μας ευχηθείς! :P

Κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Xρύσα μου, δεν ξέρω!

Υπάρχει ταμπέλα Β.Γεωργίου και υπάρχει και Δημοκρατίας.

Μήπως έχει αλλάξει σε Δημοκρατίας από ένα σημείο και μετά;

Η μήπως ήταν πάντα έτσι και δεν το είχα πάρει εγώ χαμπάρι;:?

Ετσι κι αλλιώς όμως η Πραξιτέλους είναι πάντα Πραξιτέλους...

Κι εγώ έχω ξύλινες πόρτες και τις σαπουνίζω μία στο τόσο με πράσινο σαπούνι σε σκόνη.

:P:p

Πράσινο σαπούνι δεν εχω δοκιμάσει,βαζω ελάχιστο υγρό για ξύλινες επιφάνειες,τύπου προντο η οβερλάυ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειρηνούλα μου γλυκιά! Με λένε Σοφία και είμαι καλά!! (έχω φοβερές μεταπτώσεις στη διάθεση δεν μπορείς να πείς χαχαχαχα)...

Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα από χθές μετά από αρκετές μέρες και ρε παιδιά άλλαξε η ψυχολογία μου!! Άρχισα κουτσά στραβά να ασχολούμαι με καμιά δουλίτσα (με τις απαραίτητες παύσεις για τις αναγούλες βεβαίως βεβαίως..) και το απόγευμα είχα 2 μαθηματάκια, γύρισα και ξεκίνησα και την εργασία για το πανεπιστήμιο!! Αχ χαίρομαι ρε κορίτσια είχα καμιά βδομάδα μέσα στη μαύρη μελαγχολία!

χθες λοιπόν, πήγα να πάρω τα μικρά από το σχολείο, στο γυρισμό σταματήσαμε σε ένα σούπερ και αγοράσαμε ένα τεράστιο κουμπαρά που είναι σαν κονσέρβα (ανοίγει με κλειδί για κονσέρβες, πρέπει να τον κόψεις.) είναι ο κουμπαράς των χριστουγέννων... θα βάζουμε εκεί μέχρι 20 Δεκέμβρη ότι μπορούμε και ότι δίνουν οι παπουδες στα μικρά και θα τον ανοίξουμε να πάμε μαγαζιά να πάρουμε ότι μας αρέσει! τα μικρά έχουν ξετρελαθεί και όλο κάνουν όνειρα, μ'αρέσει μου θυμίζει εμένα μικρή! Δεν είναι τόσο το ποσό που θα μαζευτεί ρε κορίτσια,ούτως ή άλλως έστω ένα 50άρικο θα το χαλαλίζαμε για βόλτα στη στολισμένη πόλη και μικροψωνάκια βλακιούλες αλλά όλη αυτή η προσμονή τους.. και κάνουν όνειρα και λένε τι θα πάρουν, έχουν πλάκα!!

Υπομονή Σοφούλα μου.. θα περάσει ο πρώτος δύσκολος... :?

Νομίζω πως όταν διαβάζεις εδώ, στο θέμα, κάπως παρακινείσαι... νιώθεις πως μπορείς και συ και ακόμα και αν βαριέσαι/είσαι κουρασμένος όλο και κάτι θα κάνεις. Εσύ φυσικά σιγά-σιγά. Πόσα να κάνεις πια!?

Υπέροχη ιδέα! Να την βράψεις και στο χριστουγεννιάτικο θέμα γιατί θα είναι πολυ χρήσιμη!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρες,καλό μηνα να εχουμε!Αντε και ερχονται πιο κοντα τα Χριστούγεννα!

Εχθές ήμουν τόσο χαλια που κοιμήθηκα από τις 9.00,μαζί με το γιόκα μου.Τον πήγα το απόγευμα καράτε και επαθε βλάβη το αυτοκίνητο.Το πήγα συνεργείο,ισως είναι από κακή βενζίνη,θα δούμε.Ελπίζω μόνο να μην είναι μεγαλη ζημιά.Μας εφερε σπίτι η φίλη μου γιατί ο αντρας μου δούλευε,και κάθησαν λιγο μαζί με το γιο της.

Μόνο η βλάβη μας έλειπε τώρα...! :?

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κ καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια, εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στο μικρό της ειρήνης να τον χαίρεστε το φιογκάκι σας. κ εννοείται μετά το πάρτυ θέλουμε να δούμε κ φώτο.

εγώ αφού τη δευτέρα έκανα δουλειές με τη γυναίκα που με βοηθάει μία φορά το μήνα, έστρωσα χαλιά κ ο μικρός μου ξεκίνησε τις ζημιές. αρχικά θέλει να τρώει κριτσίνια ή μπισκότο κλπ στο χέρι χωρίς να κάθετε στο τραπέζι που έκανε μέχρι πρότεινος, έριξε τον φραπέ του μπαμπά στον καναπέ με το καινούργιο ριχτάρι, κατούρησε στη γωνία του ψυγείου - ευτυχώς εκεί δεν έχω χαλί- τι θα γίνει με αυτή την τουαλέτα πότε θα το ζητήσει επιτέλους. αυτά να σας πω κ άλλα; αφού μου λέει ο άντρας μου, τι το θέλαμε κ στρώσαμε; βρε λες κ το έκανε επίτηδες, αφού δεν έπαθα το εγκεφαλικό από τα νεύρα μου πάλι καλά, ήταν κ άρρωστος μωρέ κ δεν ήθελα να τον φωνάξω κ να τον μαλώσω πολύ. το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ναι μεν δεν έπαθα εγκεφαλικό αλλά έναν ωραιότατα ίλιγγο που είναι η δεύτερη φορά που με πιάνει μέσα σε 2 χρόνια κ τα δα όλα. δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι κ έπρεπε να θηλάζω κ τη μικρή. χαμός. ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα κ ελπίζω έτσι να παραμείνουμε όλοι στην οικογένεια.

τα λέμε πάλι.

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε..η μπεμπα μου δεν μ' αφησε να κοιμηθω καλα το βραδυ και δεν εχω καθολου ορεξη.πινω τον καφε μου και βαριεμαι να σηκωθω.Βεβαια μεχρι τωρα εχω απλωσει ενα πλυντηριο εχω συμμαζεψει την κουζινα και εστρωσα κρεββατια.πως θα συνεχισω?πολυ καλη ιδεα με τον κουμπαρα noni τωρα τελευταια το εχω ακουσει απο πολλους που το κανουν.Μy billyκαι εγω εχω τρελο σιδερο αλλα θα το κανω το μεσημερι τωρα που αλλαξε το νυχτερινο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

αυτό με τον κουμπαρά πολύ καλό, λες να το κάνω κ εγώ;

σκέφτομαι να το ξεκινήσω για την βάφτιση της μικρής που λέμε κατά την άνοιξη μπας κ μάσουμε κανένα ευρώ γιατί μόνο φεύγουν. κ να πω ότι πιάνουν κ τόπο. μόνο αυτά που ψωνίζουμε για φαγητό πιάνουν τόπο, χαχα

λοιπόν όταν ξεκινήσω να ψάχνω για τη βάφτιση θα ήθελα τις ιδέες κ τις προτάσεις σας κορίτσια ναι;

:P:p

Πράσινο σαπούνι δεν εχω δοκιμάσει,βαζω ελάχιστο υγρό για ξύλινες επιφάνειες,τύπου προντο η οβερλάυ.

Ο ξυλουργός μου είχε πει ποτέ να μην τις πλένω με τέτοιου τύπου προϊόντα.

Το πράσινο σαπούνι το παίρνω σε σκόνη, μέσα σε σακούλα είναι, από το σούπερ.

Κορίτσια είναι σωστό που έγραψα διεύθυνση μαγαζιού;

Πρέπει να παίρνω άδεια;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και Καλό Μήνα!!!

Πάντως να στε καλά και με βάλατε στην πρίζα...1ον χρησιμοποιω το ημερολόγιο και 2ον ναι καθάρισα και εγώ πάγκους!!! Να σαι καλά ΕΙρηνουλα μου!!! Εφτιαξα και γλάστρα, την στόλισα με κορδέλες!!! φιλάκια!!!

Σοφούλα μου

Κοίτα να βρεις ένα ημερολόγιο που να σου "ταιριάζει" για την νέα χρονιά. Εγώ συνήθως αγοράζω ένα φτηνό, στο μέγεθος της μισής σελίδας Α4, που είναι ημερήσιο. Δηλαδή μία σελίδα ανά μέρα γιατί γράφω αρκετά οπότε με βολεύει.

Σε φιλώ και... μάλλον μετά το πάρτυ θα περάσω! :? Δεν προλαβαίνω! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

κοριτσάκια επέστρεψα, με πήρε τηλέφωνο η γιαγιά του άντρα μου από το χωριό να πάω εκκλησία να πάρω αγίασμα γιατί σήμερα είναι των Αγιών Αναργύρων που ήταν γιατροί και πετάχτηκα και πήρα, να πιούμε και εμείς να πάω και στο χωριό...

Λοιπόν επειδή είμαι στις σελίδες που μιλάτε για σάλτσα ντομάτα, έφτιαξα φέτος μία σάλτσα ντομάτα, όνειρο!! η συνταγή είναι από τις συνταγές της παρέας, γίνεται πολύ αρωματική και βάζω στα κοκκινιστά και μοσχοβολάει η γειτονιά, αλλά και σκέτη με λίγο λαδάκι και ζέσταμα στα μακαρόνια είναι πολύ ωραία :P

Εμένα μου αρέσει με ρόδι η πορτοκαλάδα. Το θέμα είναι η δικιά μου δεν πίνει χυμούς καθόλου..:( Με απειλές μισό πορτοκάλι στυμμένο, άντε με λίγο μέλι στην καλύτερη..:?

Ειρήνη, δώστου να καταλάβει! Καλές αντοχές εύχομαι μέχρι το τερατο-πάρτυ!

Και για να δεις πόσο σε σκέφτομαι, κάνε ένα διαλειματάκι και τσίμπα ενα pancake πρωινό! :tongue:

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8144052948/in/photostream

photostream

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Χρύσα σου έχω ξαναπεί πόσο άξια σε θεωρώ κοριτσάκι μου αλλά με τις φωτό από τους κήπους σου και ειδικά με τα πανέμορφα-πεντακάθαρα βάζα σου το αποδεικνύεις περίτρανα. Μπράβο αγάπη εύχομαι πάντα μα πάντα να είσαι έτσι! (και γαμώ τις πεθερές θα είσαι... όλο καλούδια θα στέλνεις στη νύφη!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...