Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσιαααααα!!!

Χτε δεν μπήκα λόγω κάποιων γεγονότων δυσάρεστων στη δουλειά κ δεν είχα διάθεση πραγματικά για τίποτα...Σήμερα ξημέρωσε καινούργια μέρα κ ελπίζω να είναι καλύτερα αν κ έχω ανάμικτα συναισθήματα από χτες.

Ειρήνη να χαίρεσαι το φιογκάκι σου!!!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

Κάνω ένα συμμάζεμα στο σπίτι, πατώματα, ξεσκόνισμα, σκάλες, βάζω σε λίγο σουπιές να γίνονται γιατί μετά θα φύγω και θα γυρίσω αργά.

Εχω και οδοντίατρο σήμερα, καθαρισμό...

Οσες κάνετε τζάμια μάλλον θα πρέπει να κατεβάσετε παντζούρια μετά, εδώ ψιχαλίζει από το πρωί και ο ουρανός είναι κατάμαυρος.

Γενικώς έχει πει για καταιγίδες από το μεσημέρι, για να δούμε...

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειρηνούλα μου γλυκιά! Με λένε Σοφία και είμαι καλά!! (έχω φοβερές μεταπτώσεις στη διάθεση δεν μπορείς να πείς χαχαχαχα)...

Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα από χθές μετά από αρκετές μέρες και ρε παιδιά άλλαξε η ψυχολογία μου!! Άρχισα κουτσά στραβά να ασχολούμαι με καμιά δουλίτσα (με τις απαραίτητες παύσεις για τις αναγούλες βεβαίως βεβαίως..) και το απόγευμα είχα 2 μαθηματάκια, γύρισα και ξεκίνησα και την εργασία για το πανεπιστήμιο!! Αχ χαίρομαι ρε κορίτσια είχα καμιά βδομάδα μέσα στη μαύρη μελαγχολία!

χθες λοιπόν, πήγα να πάρω τα μικρά από το σχολείο, στο γυρισμό σταματήσαμε σε ένα σούπερ και αγοράσαμε ένα τεράστιο κουμπαρά που είναι σαν κονσέρβα (ανοίγει με κλειδί για κονσέρβες, πρέπει να τον κόψεις.) είναι ο κουμπαράς των χριστουγέννων... θα βάζουμε εκεί μέχρι 20 Δεκέμβρη ότι μπορούμε και ότι δίνουν οι παπουδες στα μικρά και θα τον ανοίξουμε να πάμε μαγαζιά να πάρουμε ότι μας αρέσει! τα μικρά έχουν ξετρελαθεί και όλο κάνουν όνειρα, μ'αρέσει μου θυμίζει εμένα μικρή! Δεν είναι τόσο το ποσό που θα μαζευτεί ρε κορίτσια,ούτως ή άλλως έστω ένα 50άρικο θα το χαλαλίζαμε για βόλτα στη στολισμένη πόλη και μικροψωνάκια βλακιούλες αλλά όλη αυτή η προσμονή τους.. και κάνουν όνειρα και λένε τι θα πάρουν, έχουν πλάκα!!

Καλό μήνα!!!!!!!

λοιπόν το βαρελάκι που μαζώξαμε έγινε φανταστικό τραπεζάκι,το εφτιαξε εχτες μετα απο απειλή

ή το φτιάχνεις ή το πετάω!

φτιάξαμε μια υπέροχη ξύλινη γωνιά απο το τίποτα!

Καθαρίσαμε όλη την αυλή εχτες και την αποθήκη,βρήκα πολλά θαλασσόξυλα του "ρακοσυλέκτη" μου,για να μην τα πετάξω,τα πήρε τα ένωσε σε ενα ακανόνιστο σχήμα και έφτιαξε ενα σαν πίνακα ,έβαλε και κοχύλια και το κρεμάσαμε στο μπαλκόνι.

Σήμερα δεν κάνω τιποτα

θα δουλεύω όλη μέρα!

καλημεραααα!!

ΝΟΝΙ πολυ ωραια η ιδεα σου για τον κουμπαρα!;)

Εχουμε και εμεις στο σπιτι κουμπαρα, εγω κ ο αντρας μου δηλαδη και βαζουμε οτι ψιλα μας μενουν.Βαζαμε για κανα χρονο και τον ανοιξαμε το καλοκαιρι και μαζεψαμε ενα καλο ποσο, οπου με αυτο πηγαμε ενα τριημερο διακοπες!!;)μια χαρα!!

κατα τα αλλα χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα!!

ποσο εβδομαδων εισαι?

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρες,καλό μηνα να εχουμε!Αντε και ερχονται πιο κοντα τα Χριστούγεννα!

Εχθές ήμουν τόσο χαλια που κοιμήθηκα από τις 9.00,μαζί με το γιόκα μου.Τον πήγα το απόγευμα καράτε και επαθε βλάβη το αυτοκίνητο.Το πήγα συνεργείο,ισως είναι από κακή βενζίνη,θα δούμε.Ελπίζω μόνο να μην είναι μεγαλη ζημιά.Μας εφερε σπίτι η φίλη μου γιατί ο αντρας μου δούλευε,και κάθησαν λιγο μαζί με το γιο της.Και ευτυχως όσο καθόμασταν εγώ σιδερωσα και τώρα εχω ισα ισα ενα πλυντήριο.

Σήμερα πήγα τον μικρό σχολειο,πήγα φούρνο και γύρισα ,εβαλα πλυντήριο,ετοίμασα κιμά και εβαλα μελιτζανες στο φούρνο να ψηθούν γιατί με επιασε τετοια λιγούρα εχθες με τα παππουτσακια που αλλαξα το πρόγραμμα.Ακους Καλαμαράκι?:P:p

Ηλιαχτίδα να χαίρεσαι τον αντρα σου ,πολύχρονος και ευτυχισμένος να είναι!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλό μήνα!!!!!!!

Καθαρίσαμε όλη την αυλή εχτες και την αποθήκη,βρήκα πολλά θαλασσόξυλα του "ρακοσυλέκτη" μου,για να μην τα πετάξω,τα πήρε τα ένωσε σε ενα ακανόνιστο σχήμα και έφτιαξε ενα σαν πίνακα ,έβαλε και κοχύλια και το κρεμάσαμε στο μπαλκόνι.

βαλε φωτο να το δουμε.

Χρύσα μου διαβάζω συχνά ότι σαπουνίζεις τις πόρτες σου. Δε φθείρονται έτσι; Πιστεύεις ότι δε θα αρκούσε ένα πέρασμα με στιμμένο πανί; Σε ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχω σαπουνίσει πόρτες, ντουλάπια και γενικά ξύλινα έπιπλα, ούτε καν το γραφείο μου που δεν είναι αμιγώς ξύλινο και αναρωτιέμαι μήπως μου "φαίνονται καθαρά", χωρίς στην πραγματικότητα να είναι... :confused:

Εννοείται τα καθαρίζω με πανί βουτηγμένο σε νερό με πολύ λίγο απορρυπαντικό, καλά στιμμένο, και ένα απλό πέρασμα από πάνω με πανί πολύ καλά στιμμένο σε καθαρό νερό, αλλα σαπούνισμα όχι, ποτέ... Και ούτε τόσο συχνά όσο εσύ. :rolleyes:

Δεν πιτσιλάει όταν το στίβεις;

Αυτο ακριβώς εννοω σαπούνισμα.Οταν είναι πιο λερωμένα φροντιζω να είναι πιο βρεγμένο το βετεξ αλλιως καλά στιμμένο.Τα κάνω καθε μήνα περίπου...:rolleyes:

Το ρόδι δεν πιτσιλάει.Και εγώ πρόσφατα το δοκίμασα μετα από προτροπή καποιας αλλης μαμάς στο σχολείο.Και ναι είναι πολύ καλό!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χρύσα σε μισή ωρίτσα ετοίμασες τα γεμιστά; Καλά είσαι φοβερή! Έχω κάνει μόνο μία φορά, πέρα που μου βγήκε η πίστη να τα φτιάξω, μου βγήκαν χάλια. Και είναι και το αγαπημένο μου φαγητό. :oops:

Ε,καλά δεν εκανα και ολόκληρο ταψί,ενα πυρέξ εκανα για 4 ατομα.

Ισως βοηθάει που τα φτιάχνω συχνά και εχω πάρει τον αερα.;):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΝΟΝΙ

Χρυσατο ροδι το στυβεις στο λεμονο-στυφτη?:confused: μην γελας..!!!:tongue: ηθελα και εγω πολλες φορες να κανω χυμο αλλα δεν ηξερα πως!!:tongue::tongue:

Ναι στον ηλεκτρικό αλλα φανταζομαι το ιδιο είναι και στο απλό.Δοκίμασε το,είναι μια χαρα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλό μήνα!!!!!!!

λοιπόν το βαρελάκι που μαζώξαμε έγινε φανταστικό τραπεζάκι,το εφτιαξε εχτες μετα απο απειλή

ή το φτιάχνεις ή το πετάω!

φτιάξαμε μια υπέροχη ξύλινη γωνιά απο το τίποτα!

Σήμερα δεν κάνω τιποτα

θα δουλεύω όλη μέρα!

Αντιγόνη αυτά που περιγράφεις πρέπει να τα δω σε φωτογραφία!!!! Περιμένουμε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!! Τελικά το ταξίδι ακυρώθηκε??????????????????

Το ρόδι δεν πιτσιλάει.Και εγώ πρόσφατα το δοκίμασα μετα από προτροπή καποιας αλλης μαμάς στο σχολείο.Και ναι είναι πολύ καλό!:)

εχω ηλεκτρικο στυφτη [ετσι τον λενε???:rolleyes:] και θα το δοκιμασω!!!;) λατρευω το ροδι,,αλλα βαριεμει πολυ να το καθαριζω..καλυτερα λοιπον στυμμενο!

Αυτό είναι για μένα ή για την Ειρήνη no 1;:?

Αν είναι για μένα τα παίρνω από ένα μαγαζάκι, μια σταλιά, που βρίσκεται στην Πραξιτέλους στον Πειραιά.

Δεν ξέρω το νούμερο αλλά το βρίσκεις πολύ εύκολα.

Από την Βασιλέως Γεωργίου, νυν Δημοκρατίας, στρίβεις δεξιά στην Πραξιτέλους,προχωράς ελάχιστα και βρίσκεσαι στο μαγαζί, Αρωμα Κεριών λέγεται.

Οι τιμές του μου φαίνονται καλές.

Τωρα ακούω οτι εγινε Δημοκρατίας.Ειναι φρεσκο νεο η πάντα ετσι την ελεγαν και δεν το ηξερα?:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...