Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Προκομμένα μου κορίτσια, εγώ λόγω φόρτου εξωτερικής εργασίας απέχω από τα οικοκυρικά εχθές και σήμερα. Ευτυχώς την Κυριακή είχα κάνει αρκετά, είμαι καλυμμένη. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτώ, γιατί λίγο να τα αφήσεις μαζεύονται και σε πνίγουν τα άτιμα! Για να δούμε...

Εντωμεταξύ διαβάζω όλες σας ξεσηκώνετε τα σπίτια σας και κάνετε γενικές, στρώνετε, κατεβάζετε χειμωνιάτικα και αισθάνομαι σαν εξωγήινη. Σας θαυμάζω απεριόριστα, ποτέ δεν έχω κάνει γενική σε μια μέρα, μου φαίνεται βασανιστικό και ακατόρθωτο. Βέβαια καθένας εννοεί τη γενική λίγο διαφορετικά. Εγώ μιλάω για τον απόλυτο ξεσηκωμό, τα πάντα όλα!

Κάνω από λίγα κάθε φορά και είμαι και ευχαριστημένη με τη μετριότητά μου! :cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΟΝΙ υπομονη και απο εμενα!!!Στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι και χειροτερα ημουν!!Σε νιωθω!!!

Χρυσατο ροδι το στυβεις στο λεμονο-στυφτη?:confused: μην γελας..!!!:tongue: ηθελα και εγω πολλες φορες να κανω χυμο αλλα δεν ηξερα πως!!:tongue::tongue:

Ειρηνη...τελειωσες με τις δουλειες?πολλα εκανες!!με το παρτυ?ολα ετοιμα?

....εχει καμμια ποτε ψωνισει χαλια απτο ιντερνετ??λετε να το ρισκαρω??θελω να παρω δυο χαλια για το σαλονι.η μικρη εχει προβλημα με το αναπνευστικο και τα καλα μας που ειναι ολομαλλα απαγορευονται. δυο χρονια τη βγαλαμε με κατι πιο μικρα καλοκαιρινα. φετος πρεπει να παρω. σε μαγαζια που κοιταξα ειναι πανακριβα. η θα παρω απο ενα μαγαζι που εχει ενας γυφτος η θα παρω απτο ιντερνετ. αλλα αμα δεν μαρεσουν??

σας φιλω. ναστε ολες καλα!!!

Είχα πάρει πέρσυ από το www.halia.gr ένα shaggy, ήμουν επιφυλακτική λίγο αλλά τελικά η επιλογή μου ηταν σωστή. Δωρεάν μεταφορικα και παράδοση με κούριερ.

Όμορφες μου κόρες, καλημέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Κορίτσια μου.. σαν σήμερα γεννήθηκε το φιογκάκι μου... σαν σήμερα {ακόμα φυσικά γεννούσα, δεν τον είχα κρατήσει} τον αντίκρυσα πρώτη φορά και {αυτό που λέω πάντα} αναρωτήθηκα τι στο καλό είχα κάνει τόσο καλά που μου άξιζε να τον έχω.....είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου.... μακράν και χωρίς καμία σύγκριση!!!!!!!!!!!!

Κουκουβακαλημέρα σας! :D:D

Να σου ζήσει το παλικαράκι σου !!! Να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο και να έχει πάντα γύρω του ανθρώπους που να το αγαπάνε και το προσέχουνε !!!

Ο χυμός ρόδι είναι το υπερατού μας μέχρι περίπου τα Χριστούγεννα που τελειώνουν. Το κόβεις στην μέση και το στύβεις στον λεμονοστίφτη κανονικά σαν πορτοκάλι. Ιδανικός και εύγευστος συνδυασμός, ρόδι και πορτοκάλι.

BOftp3.png PzWNp3.png

να μαι και εγώ.. με θυμάστε?.. δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς..

μπήκα να πω φυσικά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στο γιόκα σου Ειρήνη μου!!! Να τον δεις όπως ποθείς..

επίσης, για τα κορίτσια που ρωτούσαν, εγώ έχω αγοράσει χαλια από το ίντερνετ και συγκεκριμένα από το www.halia.gr (αγόρασα το παιδικό χαλάκι της κόρης μου) και από το www.carpetvista.com (αγόρασα χειροποίητα χαλιά για το διάδρομο και την κουζίνα μου). Όλα μου βγήκαν εξαιρετικά, τα χειροποίητα δε αν και τα είχα πάρει σε ξεφτίλα τιμές σε σχέση με την Ελλάδα τότε είναι τόσο καλά που ακόμα και ο χαλάς που τα πήρε να τα καθαρίσει εντυπωσιάστηκε. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.. Α και ήρθαν σε τρεις μερες το παιδικό και σε μια εβδομάδα τα άλλα από την Σουηδία αν θυμάμαι καλά..

Επίσης η πεθερούλα μου που της αρέσουν τα gadgetakia μου έχει φέρει μια σκούπα σαν την επαναφορτιζόμενη swiffer που ρωτούσε μια κοπέλα.. την είχε αγοράσει από τηλεμάρκετινγκ.. δεν είμαι ευχαριστημένη και δεν την χρησιμοποιώ.. δεν τραβάει καλά, δεν μπαίνει σε γωνίες και γεμίζει πολύ γρήγορα με σκουπίδια ενώ η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο.. (αντίθετα η στριφογυριστή σφουγγαρίστρα που πουλάει η τηλεμαρκετιγνκ είναι εξαιρετική... έτσι για να μην αναρωτιέστε ποιος τα αγοράζει όλα αυτά.. η πεθερά μου :P)

Ασε Ειρηνη μου, μονιμως :P.. Οταν δεν υπαρχει γλυκο στο σπιτι ολο κατι θελει και οταν εχει δε βαζει ποτε να φαει.. Το θελω απο τα χερακια σου μου λεει επειδη βαριεται να βαλει :evil:

Ασε που ειναι και τρομερα ιδιοτροπος στο φαγητο και δεν τρωει τα περισσοτερα φαγητα, εχω τρομερο προβλημα με αυτο το θεμα, χειροτερος και απο τα πιτσισρικια :rolleyes::rolleyes:

Ο δικος μου ψοφαει για ετοιματζιδικα σουβλακια, πιτσες και τα συναφη, ηθελα να ηξερα εμενε μονος του απο 18 χρονων πανω απο απο 10 χρονια δεν τα βαρεθηκε?? :rolleyes: Εχουμε και λεμε, δεν τρωει οσπρια, λαδερα (μονο σπανακορυζο), ψαρια ελαχιστα, σαλατες σπανια, φρουτα σχεδον καθολου, μονιμως γυρναει γυρω απο τα κρεατικα, αντε τωρα εσυ να κανεις μενου με αυτο το χαλι! Και δεν δοκιμαζει κιολας λες και ειναι μωρο! Ασε σου λεω πικρα! :oops:

Θελω πολλες φορες να δοκιμασω κατι καινουριο και δεν τολμω :evil:

Λοξυγγα θα εχει :lol::lol:

κοριτσια βαλτε κι εμενα στο κλαμπ! ο καλος μου ειναι ο πιο δυσκολος, καθοτι εχει καμια 10αρια συγκεκριμενα φαγητα και τελος! αφου το μενου μας ειναι παντα τα ιδια και τα ιδια! οχι ψαρια, οχι φρουτα, οχι σαλατες, πατατες μονο τηγανητες κτλ κτλ ετοιματζιδικα κι αγιος ο θεος! ενω εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο! τα τρωω ΟΛΑ!

και να μην ξεχασω να πω ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΑΣ! να τον χαιρεσαι ειρηνη!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Τσα!!

Επέστρεψα πριν καμιά ώρα -δεν περίμενα με τίποτα πως θα τελείωνα τόσο νωρίς σήμερα- και μπήκα να σας διαβάσω.

Πήρα σουπιές να κάνω αλλά ο άντρας μου με πήρε τηλ. και θέλει τραχανά!

Ακόμα καλύτερα για μένα.

Οπότε οι σουπιές αύριο και ο τραχανάς πιο μετά, έτσι κι αλλιώς πάλι πολύ αργά θα γυρίσει...

Αααα!!!

Ωστε σήμερα γενεθλιάζουμε!!!!

Ειρηνάκι Χρόνια Πολλά για το μικρό σου, να είναι πάντα καλά, να έχει υγεία και ευτυχία!!!

Ολες σας οι μέρες να είναι σαν τη σημερινή, όλο χαρά!!!!

Επίσης η πεθερούλα μου που της αρέσουν τα gadgetakia μου έχει φέρει μια σκούπα σαν την επαναφορτιζόμενη swiffer που ρωτούσε μια κοπέλα.. την είχε αγοράσει από τηλεμάρκετινγκ.. δεν είμαι ευχαριστημένη και δεν την χρησιμοποιώ.. δεν τραβάει καλά, δεν μπαίνει σε γωνίες και γεμίζει πολύ γρήγορα με σκουπίδια ενώ η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο.. (αντίθετα η στριφογυριστή σφουγγαρίστρα που πουλάει η τηλεμαρκετιγνκ είναι εξαιρετική... έτσι για να μην αναρωτιέστε ποιος τα αγοράζει όλα αυτά.. η πεθερά μου :P)

Τώρα κατάλαβα ποια είναι η κολλητή της μάνας μου, η πεθερά σου!:rolleyes:

Επείδη την έχω πάθει πολλές φορές με μεγάλα μηνύματα κάνω το εξής....

Μόλις τελειώσω όλο μου το μήνυμα και πριν πατήσω δημοσίευση, το μαυρίζω όλο και επιλέγω αντιγραφή.....μετά πάτάω δημοσίευση.....σε περίπτωση λοιπόν που δεν δημοσιευτεί επειδή απενεργοποιήθηκα....ενεργοποιούμαι πάλι και πατάω νέο μήνυμα και κάνω επικόλληση....έτσι έχω πάλι το μηνυματάκι μου :P :p

Δεν την είχα σκεφτεί αυτή την τσαχπινιά!

Μ΄αρέσει!

πηρε ο αντρας μου τη μικρη βολτα οποτε ηταν ευκαιρια για δουλιτσες!

σκουπισα κ σφουγγαρισα ολο το σπιτι και παω τωρα να συμμαζεψω.

πειναω σαν λυκος!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! πο πο πο έχω πολλή μελέτη! έχετε γράψει πάλι τα μύρια όσα! Δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα, μόνο την Ειρήνη από πάνω που γενεθλιάζει το παιδάκι της! Να τον χαίρεσαι Ειρηνάκι μου, να είναι γερός και ευτυχισμένος πάντα και εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα του να τον καμαρώνετε!

Τα νέα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα συγκλονιστικό! Δεν κάνω τίποτα τραγικό με το σπίτι μόνο τα φαγητά μας και νεροχύτες και κανά ψιλόσίδερο... τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε και τα κάνουμε μαζί το απόγευμα... τα πρωινά είμαι κομμάτια... έχω αναγούλες, κάνω εμετούς και νυστάζω και ζαλίζομαι... ζόρικο τούτο το μωρό... προχθές δεν πήγα τα παιδιά σχολείο γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω το πρωί... και κλαίω ρε κορίτσια... όλη την ώρα! κλαίω από χαρά, από συγκίνηση, από στεναχώρια, τον έχω τρελάνει τον άντρα μου..:oops: τι έχω πάθει!!

Πάω σιγά σιγά να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!!

noni, περιμένεις κι εσύ μωράκι:P

Με το καλό και υπομονή με τα της εγκυμοσύνης, θα περάσουν.

Τώρα κατάλαβα ποια είναι η κολλητή της μάνας μου, η πεθερά σου!:rolleyes:

χαχαχαχαχχαααα:tongue::tongue:\

και εγω τα χαζευω τα προιοντα της τελεμαρκετινγκ.

πηρα μονο ενα μουλτι αλλα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.:|

Κοριτσακια καλημερα,

εχω χαθει τις τελευταιες μερες και δυστυχως ο λογος ειναι πολυ δυσαρεστος.

Χασαμε τον κουμπαρο μας 37 χρονων παλλικαρι :(:(:(.

Συγνωμη που σας μαυριζω πρωι πρωι αλλα ειμαι χαλια δε μπορω να το χωνεψω.

Γραψατε τοσα πολλα αυτες τις μερες θα σας διαβασω για να ξεχαστω και να προσπαθησω να μπω κι εγω στο κλιμα σας.

Τώρα πραγματικά έμεινα!:cry:

Συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπήσατε...

Καλημέρα τελειο το φαγητάκι σου, Kalamaraki !

Να χαιρεσαι τον γλυκουλη σου, Ειρηνη μου!!!

Ειρηνη απο που πέρνεις τα χειροποιητα κεράκια!?

Αυτό είναι για μένα ή για την Ειρήνη no 1;:?

Αν είναι για μένα τα παίρνω από ένα μαγαζάκι, μια σταλιά, που βρίσκεται στην Πραξιτέλους στον Πειραιά.

Δεν ξέρω το νούμερο αλλά το βρίσκεις πολύ εύκολα.

Από την Βασιλέως Γεωργίου, νυν Δημοκρατίας, στρίβεις δεξιά στην Πραξιτέλους,προχωράς ελάχιστα και βρίσκεσαι στο μαγαζί, Αρωμα Κεριών λέγεται.

Οι τιμές του μου φαίνονται καλές.

kalamaraki, τα παπουτσάκια πραγματικά δεν ξέρω πόσες φορές τα έχω κάνει στη ζωή μου!

Είναι το αγαπημένο φαγητό του άντρα μου.

Στην πιο light εκδοχή δεν κάνω μπεσαμέλ, χτυπάω αβγά με γιαούρτι και το βάζω πάνω από τον κιμά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...