Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!

Για τα διάφορα που διάβασα και θυμάμαι: τα κοκαλάκαι εγώ τα βάζω σε ένα "κουτάκι με συρταράκια" τζάμπο, 5 ευρώ κόστος.

Τα πλαστικά παπάκια τα πετάω όταν δω μαυρίλες μέσα. τελευταία πήρα κάτι άλλα χωρίς τρύπα.

Η σούπα με μαρίδες είναι κάτι που άκουσα πρώτη φορά και φαίνεται εύκολη και λαχταριστή!

Είδα και το παπουτσάκι μετά.... Ξαφνικά το μενού μας μου φάνηκε πολυ "φτωχό", τα ίδια και τα ίδια. Να γράφετε κοπέλες, μου δίνεται ιδέες!!!

Είδα και κάτι για χαλιά μέσω ιντερνετ. το ψάχνω κι εγώ αλλά δεν το τολμώ.... (όχι ακόμα)

Συλληπητήρια στη Margio. Πραγματικά λυπάμαι, δεν έχω άλλα λόγια. Εδώ είμαστε.

Ειρηνάκι να τον χαίρεσαι!!! Πήδηξα μια σελίδα κι έχασα επεισόδια! Αχ δεν γράφω άλλες ευχές γιατί συγκινούμαι, έχεις όλη μου τη θετική σκέψη για να πετύχεις ότι επιθυμείς για εσένα και την οικογένειά σου!

Ασε Ειρηνη μου, μονιμως :P.. Οταν δεν υπαρχει γλυκο στο σπιτι ολο κατι θελει και οταν εχει δε βαζει ποτε να φαει.. Το θελω απο τα χερακια σου μου λεει επειδη βαριεται να βαλει :evil:

Ασε που ειναι και τρομερα ιδιοτροπος στο φαγητο και δεν τρωει τα περισσοτερα φαγητα, εχω τρομερο προβλημα με αυτο το θεμα, χειροτερος και απο τα πιτσισρικια :rolleyes::rolleyes:

Τον ίδιο άντρα έχουμε????????????????

και εμένα στο χέρι τα θέλει και όταν του πω δεν μπορώωωωω, είμαι κομμάτια, πάει και βάζει μόνος του και μουρμουράει στην κουζίνα παραπονιάρικα χιχιχιχ

Εμένα είναι ιδιότροπος στα ετοιματζίδικα....δεν θέλει να παίρνω ετοιματζίδικα, π.χ. ψαροκροκέτες, φασολάκια κατεψυγμένα (μόνο φρέσκα), τυροπιτάκια κατεψυγμένα κλπ.....θέλει να τα φτιάχνω εγώ, αλλά αν τυχόν πάρω επειδή δεν έχω προλάβει τα τσακίζει!!! Πάντως για σουβλάκια και πίτσα παραγγελία δεν έχουμε πρόβλημα τα καταβροχθίζουμε !!!

Τον ίδιο άντρα έχουμε????????????????

και εμένα στο χέρι τα θέλει και όταν του πω δεν μπορώωωωω, είμαι κομμάτια, πάει και βάζει μόνος του και μουρμουράει στην κουζίνα παραπονιάρικα χιχιχιχ

Εμένα είναι ιδιότροπος στα ετοιματζίδικα....δεν θέλει να παίρνω ετοιματζίδικα, π.χ. ψαροκροκέτες, φασολάκια κατεψυγμένα (μόνο φρέσκα), τυροπιτάκια κατεψυγμένα κλπ.....θέλει να τα φτιάχνω εγώ, αλλά αν τυχόν πάρω επειδή δεν έχω προλάβει τα τσακίζει!!! Πάντως για σουβλάκια και πίτσα παραγγελία δεν έχουμε πρόβλημα τα καταβροχθίζουμε !!!

Ο δικος μου ψοφαει για ετοιματζιδικα σουβλακια, πιτσες και τα συναφη, ηθελα να ηξερα εμενε μονος του απο 18 χρονων πανω απο απο 10 χρονια δεν τα βαρεθηκε?? :rolleyes: Εχουμε και λεμε, δεν τρωει οσπρια, λαδερα (μονο σπανακορυζο), ψαρια ελαχιστα, σαλατες σπανια, φρουτα σχεδον καθολου, μονιμως γυρναει γυρω απο τα κρεατικα, αντε τωρα εσυ να κανεις μενου με αυτο το χαλι! Και δεν δοκιμαζει κιολας λες και ειναι μωρο! Ασε σου λεω πικρα! :oops:

Θελω πολλες φορες να δοκιμασω κατι καινουριο και δεν τολμω :evil:

Λοξυγγα θα εχει :lol::lol:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Κόρες μου έκανα πολλές δουλίτσες.. σαπούνισα και τον φούρνο μικροκυμάτων, αρκετά από τα ντουλάπια της κουζίνας, εξωτερικά την κουζίνα {αν και εδώ θα επανέλθω γιατί θα έχω ψησίματα οπότε θα πρέπει να γίνει και ο φούρνος... :| καμιά κόρη μήπως θέλει να μου κάνει τον φούρνο?! :tongue: }...άπλωσα τα ριχτάρια μας, ήδη στέγνωσαν και τα έστρωσα, μοσχομυρίζουν..., μάζεψα και τα ρούχα τα απλωμένα και έχω... πόσο σίδερο οεο? :rolleyes:

Κουράστηκα αρκετά και έτσι έκανα αυγουλακια με χωριάτικα λουκάνικα, αγαπημένο μας φαγητό και σύντομο!

Παράτησα τα πιατικά απλυτα και ξεκίνησα με το γενέθλιο φιογκάκι ήδη διαβάζουμε και ξεκινώ και σίδερο... :rolleyes:

Μάκια κορούλες μου!

777885dugw57gt25.gif

Ασε Ειρηνη μου, μονιμως :P.. Οταν δεν υπαρχει γλυκο στο σπιτι ολο κατι θελει και οταν εχει δε βαζει ποτε να φαει.. Το θελω απο τα χερακια σου μου λεει επειδη βαριεται να βαλει :evil:

Ασε που ειναι και τρομερα ιδιοτροπος στο φαγητο και δεν τρωει τα περισσοτερα φαγητα, εχω τρομερο προβλημα με αυτο το θεμα, χειροτερος και απο τα πιτσισρικια :rolleyes::rolleyes:

Προβλημα αυτό, κοριτσι μου! ΤΟ να είναι ιδιότροπος ο άντρας στο φαγητό...! :?

777885dugw57gt25.gif

Κόρες μου έκανα πολλές δουλίτσες.. σαπούνισα και τον φούρνο μικροκυμάτων, αρκετά από τα ντουλάπια της κουζίνας, εξωτερικά την κουζίνα {αν και εδώ θα επανέλθω γιατί θα έχω ψησίματα οπότε θα πρέπει να γίνει και ο φούρνος... :| καμιά κόρη μήπως θέλει να μου κάνει τον φούρνο?! :tongue: }...άπλωσα τα ριχτάρια μας, ήδη στέγνωσαν και τα έστρωσα, μοσχομυρίζουν..., μάζεψα και τα ρούχα τα απλωμένα και έχω... πόσο σίδερο οεο? :rolleyes:

Κουράστηκα αρκετά και έτσι έκανα αυγουλακια με χωριάτικα λουκάνικα, αγαπημένο μας φαγητό και σύντομο!

Παράτησα τα πιατικά απλυτα και ξεκίνησα με το γενέθλιο φιογκάκι ήδη διαβάζουμε και ξεκινώ και σίδερο...

Μάκια κορούλες μου!

Ειρήνη μου, θες να σου κάνω δώρο για τα γενέθλια του φιόγκου έναν καθαρισμό... φούρνου?

Σοβαρά μιλάω!!! σμουτς!!!

big-kiss.gif

t4802.gif

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Πήρα το πιτσιρικι μου από το σχολείο,ετοίμασα πορτοκαλάδες και για τους δυο μας,και αφού εβλεπε τα παιδικά του ,σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα και το σαλόνι,εκανα και ενα πέρασμα στο μπάνιο.Μαζεψα και τα απλωμένα,πότισα τα λουλούδια μου και αφού ολοι φαγαμε εκανα το μπανάκι μου και τώρα χαλαρωνω με ζεστό καφε.

Αποφάσισα να φτιάξω και τα νύχια μου λιγάκι που πολύ τα εχω παραμελήσει,οπότε όσο πίνω τον καφε μου θα τα φτιάξω και αυτα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ είμαι κι εγώ...

Αρχικά, να ευχηθώ στην Ειρήνη (πάλι) για το φιογκάκι της!!! Ειρήνη... να τον χαίρεστε, να είναι πάντα υγιής και καλότυχος! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε (εντάξει, μωρέ, αν εσείς θέλετε να τον δείτε γιατρό, κι εκείνος θέλει να γίνει αρχιτέκτονας, κάντε κι ένα σκόντο... χαχαχαχαχα....:tongue::tongue::tongue:)

Ευχαριστώ και για το τηλεφώνημα! Το εκτιμώ ΠΟΛΥ! ;)

Κοίτα.. ότι και να γίνει δεκτό! Εγώ είμαι μάνα και έχω το... ακαταλόγιστο!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Κοιτα,στο πρώτο συμπάσχουμε αλλα ευτυχως δεν είναι καθόλου ιδιότροπος στο φαγητό.Καμιά φορα μπορει να γκρινιάξει τις φακές αλλα ως εκει...

Ειναι πρόβλημα στ'αληθεια.Πως το χειρίζεσαι,τι μαγειρευεις?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μου, θες να σου κάνω δώρο για τα γενέθλια του φιόγκου έναν καθαρισμό... φούρνου?

Σοβαρά μιλάω!!! σμουτς!!!

big-kiss.gif

t4802.gif

χαχαχαχαχα!!! Βρε, είδες τι ολιγαρκή φίλη έχεις???!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Πήρα το πιτσιρικι μου από το σχολείο,ετοίμασα πορτοκαλάδες και για τους δυο μας,και αφού εβλεπε τα παιδικά του ,σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα και το σαλόνι,εκανα και ενα πέρασμα στο μπάνιο.Μαζεψα και τα απλωμένα,πότισα τα λουλούδια μου και αφού ολοι φαγαμε εκανα το μπανάκι μου και τώρα χαλαρωνω με ζεστό καφε.

Αποφάσισα να φτιάξω και τα νύχια μου λιγάκι που πολύ τα εχω παραμελήσει,οπότε όσο πίνω τον καφε μου θα τα φτιάξω και αυτα.

Αχ κάνε και μία για μένα αδερφή που ξέμεινα από πορτοκάλια... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...