Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες.Ηταν πολυ ξαφνικο,τροχαιο.

:?:-? φαντάζομαι η μανούλα και η οικογένεια του... :cry:

Ειρηνη μου χιλια συγνωμη με ολα αυτα δεν σκεφτηκα οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του γιοκα σου.Σημερα το καφε μας πρεπει να εχει μονο χαρες.Σου υποσχομαι δεν θα πω τιποτα αλλο δυσαρεστο.

Να τον χαιρεσαι, να ειναι πρωτα απο ολα γερος και να συνεχιζει να γεμιζει ευτυχια τη ζωη σας, ο,τι κανει στη ζωη του να του φερνει μονο χαμογελα.

Χρονια του πολλα.

Ούτε να το σκέφτεσαι, οπλαρχηγέ μου! Να πεις οτιδήποτε θέλεις και να το βγάλεις από μέσα σου!

Ευχαριστώ πολύ, καλό μου κορίτσι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ΝΑΙ μας πόρωσες με τις φωτο...

Εμένα η κουζίνα μου πάντα γιουσουρούμ...

Από δουλειές,σε δουλεια να βρισκόμαστε...Τελειωμό δεν έχουν.

Το Σ/Κ μάλλον θα στρωσω

Το ξέρω, περιστερώνι μου! Μου το έχετε πει πως σας πορώνουν και σας βοηθούν οι φωτογραφίες γι αυτό βάζω όποτε μπορώ!

Γιατί παιδί μου? Γιατί γιουσουρούμ??? Θες βοήθεια?

Ευχαριστώ για τις τερατο-ευχές!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Και εγω αφου επαιξα με την μπουμπου και φαγαμε φρουτοκρεμα, την κοιμησα και ασχοληθηκα με την κουζινα. Εκανα αναδιοργνωση και τακτοποιηση στα ντουλαπια και τα βαγονετα μας. Να δω ποσο θα κρατησει...:rolleyes:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μας να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου και να τον καμαρωνεις. Να ιναι παντα υγιης και καλοτυχος. Να ειστε καλα με τον αντρουλη σου και καθε μερα να απολαμβανετε ευτυχισμενες στιγμες με το φιογκακι σας.

Να περασετε τελεια το Σαββατο!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Γιατί παιδί μου? Γιατί γιουσουρούμ??? Θες βοήθεια?

Ελα να βάλεις ενα χεράκι...:tongue::tongue::tongue:

Συνέχεια καθαρίζω και συνέχεια γίνεται χαμός,μα ψίχουλα,μα όλο κάτι φτιάχνω για τον μικρό ή τον μεγάλο

Αφού τα ξέρεις...

Καμιά φορά αγανακτώ και τα αφήνω κι εγω γιουσουρούμ

Δεν υπάρχει μέρα που να μην μπει σκούπα,αν όχι σε όλο το σπίτι,στην κουζίνα απαραιτητως

Επείδη την έχω πάθει πολλές φορές με μεγάλα μηνύματα κάνω το εξής....

Μόλις τελειώσω όλο μου το μήνυμα και πριν πατήσω δημοσίευση, το μαυρίζω όλο και επιλέγω αντιγραφή.....μετά πάτάω δημοσίευση.....σε περίπτωση λοιπόν που δεν δημοσιευτεί επειδή απενεργοποιήθηκα....ενεργοποιούμαι πάλι και πατάω νέο μήνυμα και κάνω επικόλληση....έτσι έχω πάλι το μηνυματάκι μου :P :p

Γίνεται τέτοιο πράγμα;

Μα δεν έχεις ιδέα πόσεςς φορές το παθαίνω...

Κάποιες φορες και δυο απανωτά,οπότε βαριέμαι ή δεν προλαβαίνω να ξαναγράψω και δεν γράφω

Να είσαι καλά που μας το είπες

κοριτσια καλησπερα και απο μενα!!

μια ερωτηση!! εχει χρησιμοποιησει καμια αυτη τη σκουπα?

ΣΚΟΥΠΑ SWEEPER ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ.

Ειναι σκουπα τυπου sweefer και εχει μπαταρια. Σε βιντεο που ειδα τραβαει σαν ηλεκτρικη.Ξερει καμια?Ευχαριστω!!!!!!!

3otVp2.png

Καλησπερα σε ολες! Ειρηνη να χαιρεσαι το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!

Εγω απο δουλειες δεν εχω κανει τιποτα, περιμενω το ΣΚ, το μονο που εκανα χτες ηταν μαγειρικη, σπανακορυζο για να φαμε χτες και σημερα και λιγες κρεπες γιατι ο αντρας μου ειχε λιγουρες :rolleyes:

Περιμενω πως και πως να δροσισει να στρωσουμε γιατι ο μικρος μπουσουλαει κατω και πρεπει συνεχεια να ειναι καθαρα αλλα δεν προλαβαινω! Επισης λεω να προμηθευτω κι εγω σταδιακα λιγα λιγα στολιδακια υφασματινα γιατι οπως εχω ξαναγραψει φετος το δεντρο δεν θα ζησει για πολυ :tongue::tongue:

Γιωτα (Yotou) ποσο ειναι η μικρη σου γιατι εχω την εντυπωση οτι εχουν κοντα γενεθλια με τον μικρο μου! :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες! Ειρηνη να χαιρεσαι το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!

Εγω απο δουλειες δεν εχω κανει τιποτα, περιμενω το ΣΚ, το μονο που εκανα χτες ηταν μαγειρικη, σπανακορυζο για να φαμε χτες και σημερα και λιγες κρεπες γιατι ο αντρας μου ειχε λιγουρες :rolleyes:

Ευχαριστώ Κρίστη μου! :P

Μήπως ο άντρας σου είναι... έγκυος??? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ελα να βάλεις ενα χεράκι...:tongue::tongue::tongue:

Συνέχεια καθαρίζω και συνέχεια γίνεται χαμός,μα ψίχουλα,μα όλο κάτι φτιάχνω για τον μικρό ή τον μεγάλο

Αφού τα ξέρεις...

Καμιά φορά αγανακτώ και τα αφήνω κι εγω γιουσουρούμ

Δεν υπάρχει μέρα που να μην μπει σκούπα,αν όχι σε όλο το σπίτι,στην κουζίνα απαραιτητως

Το ξέρω.. ειναι και μέρες που και μένα έτσι είναι και τα βλέπω και παθαίνω ταράκουλο αλλά το παλεύω... :?

Προσπάθησε τουλάχιστον, όσο μπορείς, να διατηρείς τους πάγκους χωρίς πολλά πράγματα πάνω τους για να είναι πιο εύκολο το καθάρισμα.

Σκούπα κάθε μέρα??? :shock:

777885dugw57gt25.gif

Γίνεται τέτοιο πράγμα;

Μα δεν έχεις ιδέα πόσεςς φορές το παθαίνω...

Κάποιες φορες και δυο απανωτά,οπότε βαριέμαι ή δεν προλαβαίνω να ξαναγράψω και δεν γράφω

Να είσαι καλά που μας το είπες

Γίνεται και το κανω και γω ΠΑΝΤΑ οταν γράφω μεγάλα κείμενα. Οπως το είπε το Βασιακι μας.

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ Κρίστη μου! :P

Μήπως ο άντρας σου είναι... έγκυος??? :tongue:

Ασε Ειρηνη μου, μονιμως :P.. Οταν δεν υπαρχει γλυκο στο σπιτι ολο κατι θελει και οταν εχει δε βαζει ποτε να φαει.. Το θελω απο τα χερακια σου μου λεει επειδη βαριεται να βαλει :evil:

Ασε που ειναι και τρομερα ιδιοτροπος στο φαγητο και δεν τρωει τα περισσοτερα φαγητα, εχω τρομερο προβλημα με αυτο το θεμα, χειροτερος και απο τα πιτσισρικια :rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ είμαι κι εγώ...

Αρχικά, να ευχηθώ στην Ειρήνη (πάλι) για το φιογκάκι της!!! Ειρήνη... να τον χαίρεστε, να είναι πάντα υγιής και καλότυχος! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε (εντάξει, μωρέ, αν εσείς θέλετε να τον δείτε γιατρό, κι εκείνος θέλει να γίνει αρχιτέκτονας, κάντε κι ένα σκόντο... χαχαχαχαχα....:tongue::tongue::tongue:)

Από δουλειές, δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα για να στρώσω. Κάθε μέρα λέω θα ξεκινήσω και όλο τα αφήνω. Σήμερα όμως το απόγευμα που σχολάω στις 18:00 και ξαναδουλεύω την άλλη Τρίτη στις 17:00, θα τα ξεκινήσω. Μου έχει μείνει μόνο το φωτιστικό και τζάμι-παντζούρι για να τελειώσω με το παιδικό, τα οποία λέω να κάνω σήμερα και να στρώσω το Σάββατο. Πριν στρώσω όμως πρέπει να πλύνω το χαλί του μικρού, που μεταφέρεται από σκ σε σκ... Θα το βάλω στη μέση του σαλονιού, θα το σκουπίσω πολύ καλά με την ηλεκτρική και από τις δύο μεριές και μετά θα το κάνω με πράσινο σαπούνι και βιτεξάκι (πολύ στεγνά). Ούτως ή άλλως το αγοράσαμε πέρσι και πατήθηκε ελάχιστα και μάλιστα ήταν το μοναδικό χαλί που πατούσαμε πάντα χωρίς παπούτσια.

Σήμερα το πρωί ο μικρός ξύπνησε στις 9:30, αλλά πάλι το εκμεταλλεύτηκα για να κοιμηθώ. Όταν ξύπνησε, ήπιε το γάλα του, τον ετοίμασα και πήγαμε στην εκκλησία να αφήσουμε... (Ειρήνη μην πέσεις κάτω) 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών ρούχα. Ανάψαμε και ένα κεράκι, να μας έχει καλά η Παναγίτσα και οι Αγιοι Ανάργυροι που γιορτάζουν αύριο (γιορτάζει και ο αντρούλης μου).

Μετά πήγαμε στην τράπεζα, γιατί μας ήρθε ο λογαριασμός της πιστωτικής και είχε μέσα χρέωση 33? για την ετήσια συνδρομη. Κανονικά δε θα έπρεπε, γιατί έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά την κάρτα και θα έπρεπε να είναι δωρεάν η συνδρομή και για το επόμενο δωδεκάμηνο. Φανταστείτε ότι είχα βάλει σε 3 δόσεις το μαιευτήριο (2000?) και είχα πάρει και το καρότσι του παιδιού συν τα πρώτα του ρουχαλάκια (600?). Η κοπέλα μου είπε ότι θα αφαιρεθεί, αλλά πρέπει να πάει ο άντρας μου να το κανονίσει, αφού στο δικό του όνομα είναι η κάρτα...

Γυρίζοντας σπίτι, σταματήσαμε στο σούπερ μάρκετ να πάρω γάλα του παιδιού και σνίτσελ κοτόπουλο (έτοιμο παναρισμένο, συσκευασμένο), γιατί δε θα προλάβαινα να μαγειρέψω τίποτε άλλο.

Μόλις γυρίσαμε έδωσα στο μικρό το φρούτο του και κοιμήθηκε.

Ετοίμασα την κρεατόσουπα του, έβαλα τα σνίτσελ στο φούρνο, μάζεψα το νεροχύτη και μόλις μισοψήθηκαν τα σνίτσελ, έβαλα από επάνω φέτες τυρί και ζαμπόν και τέλος τριμένο τυράκι και τα ξαναέβαλα για 10 λεπτά στο φούρνο.

Ενδιάμεσα είχε ξυπνήσει ο μικρός (Ξέρεις εσύ, Ειρήνη...) αλλά ευτυχώς ξανακοιμήθηκε.

Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει εχθές το βράδυ και έκατσα να χαλαρώσω.

Βέβαια, τόσα που έγραψα, σε λίγο θα ξυπνήσει ο μικρός... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτααααααααααααααα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...