Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Όμορφες μου κόρες, καλημέρα!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Κορίτσια μου.. σαν σήμερα γεννήθηκε το φιογκάκι μου... σαν σήμερα {ακόμα φυσικά γεννούσα, δεν τον είχα κρατήσει} τον αντίκρυσα πρώτη φορά και {αυτό που λέω πάντα} αναρωτήθηκα τι στο καλό είχα κάνει τόσο καλά που μου άξιζε να τον έχω.....είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου.... μακράν και χωρίς καμία σύγκριση!!!!!!!!!!!!

Κουκουβακαλημέρα σας! :D:D

Να σου ζήσει το φιογκίδιο σου!!! Να το καμαρώσεις όπως ποθείς!!! Υγεία και ευτυχία για την οικογένεια σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια !! μα καλα τι γραψατε παλι δυο ωρες διαβαζω η καημενη

λοιπον καταρχην θελω να πω στη ρενατα και στην ειρηνη οτι σας εχω νιωσει αυτο το πονο με τη γιαγιακα μου δεν ξερω αν ειναι το ιδιο την εχασα πριν 4 χρονια παθενα συνεχεια κρισης αναπνοης μου κοβοτανε τελειως και για να συνελθω επρεπε να βγαζω κραβιες και ειχα να κοιμηθω και ΔΥΟ ολοκληρα χρονια καθε βραδυ με το που εκλεινα τα ματια μου εβλεπα ολη τη κηδεια στον υπνο μου μετα φυσικα ξυπναγα και ολο το βταδυ εκλαιγα τεσπα

μαργιο μου συλληπητηρια ειλικρινα ειναι πολυ αδικο

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙς ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

και συνεχισω γιωτα μου ειχα και εγω ενα βρωμο ρουμ το ποιο τωρα που εκανα δευτερο παιδακι εγινε ενα πλαιρουμ και το χαιρετε το μαγαλο μου παιδακι καθως και εγω γιατι ολα ολα τα παιχνιδια ειναι εκει μεσα

καλαμαρακι και εμενα μου αρεσουν τα παππουτσακια αλλα δυστυχως δεν αρεσουν στον αντρουλη μου τι κριμα γαμωτο με το ζορι τρωει μουσακα

παππουτσοθηκη= πονεμενη ιστορια αυτες τις μερες θα παρω μια ντουλαπα σαν κι αυτη που εβαλε μια κοπελα γιατι ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ πολλα παππουτσια που δυστυχως δε πεταω εκτος αν εχουν χαλασει ειρηνη μου εχω ενα θεμα με τα παππουτσια και 50 ζευγη να παω να παρω τωρα αυριο θα θελω κι αλλα

τι αλλο δε θυμαμαι

ερωτηση καμια ιδεα για μαγειρεμα σημερις??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαχαχαχααχα!!!

Γιωτάκι δεν παλεύεται σου λέω

μαστορεύει συνέχεια,ολο βάφει,σκαλίζει,καρφώνει

εντάξει φτιάχνει και όμορφα πράγματα,όμως έχει γεμίσει ο τόπος.Τα νεύρα μου!

Το πρωί πήγα στο πατρικό του,μένει κάποιες φορές εκεί κάποιες σε μένα,οι γονείς του είναι

στο εξοχικό σχεδόν όλο το χρόνο και αναρωτιέμαι είναι δυνατον 1 άνθρωπος να κάνει

αχούρι 80 τ.μ σε χρόνο ντε τε?????????

Το απόλυτο χάος,το σαλόνι το είχε γεμίσει εφημερίδες για να βάψει μια ξύλινη κάβα που

έφτιαξε και φυσικά είχε παρατήσει μισοβαμμένη,όλο το χωλ εργαλεία,15 ζευγάρια παπούτσια γύρω τριγύρω,μια

στοίβα εφημερίδες χαμός και όλα αυτά σε 2 μέρες που έμεινε!!!!!

Ευτυχώς στο δικό μου σπίτι επειδή ντρέπεται τη μητέρα μου προσέχει.

και συνεχισω γιωτα μου ειχα και εγω ενα βρωμο ρουμ το ποιο τωρα που εκανα παιδακι εγινε ενα πλαιρουμ και το χαιρετε το μαγαλο μου παιδακι καθως και εγω γιατι ολα ολα τα παιχνιδια ειναι εκει μεσα

ερωτηση καμια ιδεα για μαγειρεμα σημερις??

χαχαχαχα!!!

εγω εχω φακες απο εχτες, αυριο θα κανω γεμιστα

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι, ήθελα να στο γράψω μέρες αλλά δεν σας προλαβαίνω εδω μέσα.

Η ατυχία/αδικία να χάσεις τη μαμά σου τόσο μικράκι, με συγκίνησε πολύ. Το έζησα με θεία μου που αφησε 2 μικρά (Α΄και Γ΄δημοτικού πριν πολλά χρόνια), και όλες οι άλλες θείες βοήθησαν και γίναν μητέρες τους. Νομίζω πως η αγωνία κάθε γυναίκας μόλις γίνεται μάνα, είναι δύο περιπτώσεις: μη τυχόν και πάθει κάτι και αφήσει τα μικρά της ορφανά, και μη πάθουν κάτι εκείνα και "φύγουν"... Όλες για αυτά δεν προσευχόμαστε να μη συμβούν;;;

Να ξέρεις πάντως, πως αν και στερήθηκες τη μητρική αγκαλιά είσαι ένας τόσο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, και με τόση αισιοδοξία μέσα σου!!! Προφανώς όποιος σε μεγάλωσε θα πρέπει να καμαρώνει για σένα.

"Είμαι η ριζα η άχαρη

κι είσαι κλαδί ανθισμένο.

Για να ρουφάω τους χυμούς

για σένα είναι που μένω

χωμένη πάντα μες τη γη

παιδί μου αγαπημένο."

Αυτό είναι η μάνα...

Βικ μου.... ;) γλυκό μου παιδί, γλυκό μου πλάσμα... ευχαριστω για τα γλυκά σου λόγια. Μου ζέσταναν την καρδιά... Νομιζω πως το κομμάτι που έβαλες περιγραφει ακριβως το ουσιαστικο "μανα"... ευχαριστώ! Μακάρι να είναι περήφανη για μένα... το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι πολλές φορες..

Υ.Γ. Κουράστηκες πολύ ε?! ΕΚανες πολλες δουλιτσες!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μας,

Η ζωή που σαν σήμερα έφερες στον κόσμο σου εύχομαι μόνο χαρές να δίνει μέχρι τα 100 σου χρόνια!!!!!!!

Λίγες γραμμές, πολλές ευχές για μια ζωή όλο χαρές!! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να ' χει ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσει και ότι αγαπά να αποκτήσει!!!!!

τι άλλο να ευχυθούμε σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο Θεός μόνο χαρές αξίζει να τις δίνει!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!!

Βρε Χρυσάκι.... :( μου αρέσει να μαγειρεύω γιατί διοχετεύω την δημιουργικότητα μου εκεί αφού δεν μπορώ στην παρούσα φάση λόγω έλλειψης χώρου κ χρόνου να δημιουργήσω αλλιώς τι να κάνω....:oops:

Και μαγειρεύω από βραδύς πάντα γιατί το πρωί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου

Για να σε πάει καλά η μέρα βρε τα έβαλα χε χε :D

Να τη διοχετεύεις παδί μου... αλλά είναι ανάγκη να..... "διοχετεύεις" και φωτογραφίες και να λιώνουμε και να μας τρέχουν τα σάλια στο pc???!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

kalamaraki ωραίο φαίνεται το φαγάκι σου...μιαμ μιαμ!Να εκφράζεις την δημιουργικότητά σου όπως μπορείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Αχ,κορίτσια συνήλθε ο αντρούλης ευτυχώς.Πωπω...με έψησε 3 μέρες "και τι έπαθα και πως θα γίνω καλά και πονάω" και πυρετό να φανταστείτε δεν έκανε....Φαντάσου να γεννούσες του λέω :)

Θα βγω σε λιγάκι με το μικρό μου να πάμε κρεοπωλείο να πάρουμε κιμά και να τον πάω να ξεδώσει λίγο και στις κούνιες.

Αντρες παιδί μου! Αντρες! Τα ιδια νομιζω περναμε ολες αν τυχει και αρρωστησουν!!! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Εκανα την κουζίνα,πάγκους ,πλακάκια και τα ντουλάπια εξωτερικά και σαποίνισα και τις εσωτερικές πόρτες.Σήμερα συμβαδίζουμε Ειρήνη.

Φευγω να πάρω το αγόρι μου από το σχολείο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εχω μια ερωτηση: τη μοκετα που εβαλα στο δωματιο της μπεμπας (καινουργια τωρα την αγορασα) περα απο ενα σκουπισμα την περασα και με ενα βετεξακι με νερο και ξυδι. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο??? Επειδη κυλιεται εκει η μικρη το χω λιγο αγχος αν και γενικα δεν ειμαι μικροβιοφοβικη.

Απολύτως τίποτα! Αφού ειναι καινούργια το ξερόξυδο κάνει θαύματα. Απολυμαίνει φυσικά και η μπουμπουκα μπορεί να σουλατσάρει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια καλημερα,

εχω χαθει τις τελευταιες μερες και δυστυχως ο λογος ειναι πολυ δυσαρεστος.

Χασαμε τον κουμπαρο μας 37 χρονων παλλικαρι :(:(:(.

Συγνωμη που σας μαυριζω πρωι πρωι αλλα ειμαι χαλια δε μπορω να το χωνεψω.

Γραψατε τοσα πολλα αυτες τις μερες θα σας διαβασω για να ξεχαστω και να προσπαθησω να μπω κι εγω στο κλιμα σας.

Οπλαρχηγέ μου... :? τι άσχημο είναι αυτό τώρα? Τι έγινε? :?

Σου στέλνω τη θετική σκέψη μου και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.... :cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...