Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή έχουμε και καινούργιες στην παρέα, να θυμήσω ένα tip που το έχουμε ξαναπεί και με έχει βολέψει, για τις κοριτσομάνες.... ή τα δικά μας κοκκαλάκια

Επειδή όλες μας χάνουμε τα λαστιχάκια για τα μαλλιά και στο τέλος δεν έχουμε κανένα για να πιάσουμε κότσο, εγώ πήρα απο το ρολό κουζίνας αυτό που πετάμε στο τέλος, το έντυσα με χρωματιστό χαρτί, το κόλλησα απο την μέσα μεριά και πέρασα εκεί τα κοκκαλάκια των κοριτσιών....έτσι δεν χάνονται ποτέ!!

ορίστε το δικό μου σε φώτο

QcfYIs.jpg

Βασια,διαβασα το μηνυμα σου και νομιζα οτι εχεις βαλει καμερα στο σπιτι μου!:D

Παλι αγορασα κοκκαλακια σημερα της μικρης γιατι τα χανουμε συνεχεια!

Παρα πολυ ωραια η ιδεα σου και θα την εφαρμοσω!

εχω 3 τετοιες παπουτσοθηκες

images?q=tbn:ANd9GcS4eDK1BOOihGdbZGNg_iUlFsMmp1__XULEJOVxTE2SsC_yegVTmAη μια ετσι η αλλες 2 με 1 ντουλαπακι παραπανω. οπως καταλαβαινεις αυτες ειναι βολικες μονο για αθλητικα κ αντριακα παπουτσια. ουτε για μποτες κανει, ουτε για γοβες χαλανε οι φορμες τους.

η μια ειναι στην εισοδο κ την χρησιμοποιει ο αντρας μου πιο πολυ ,εγω βαζω μονο αθλητικα. μποτες κ τετοια τα εχουμε στα κουτια τους σε μια ντουλαπα στην πισω βεραντα του παιδικου. ακυρο πια γιατι για να παρω τα παπουτσια κ να φυγω πρεπει να περασω μεσα απο το παιδικο συνηθως τις ωρες που κοιμαται το μικρο.

τελικα εβαλα τις μποτες που χρησιμοποιω πιο πολυ στο κατω μερος της ντουλαπας, τις γοβες μου σε ενα ντουλαπι που ξεσαβουριασα 2 ραφια τα πιο καλα του αντρα μου κατι μποτες που βαζω 2-3 φορες τον χρονο, κατι ορειβατικα κ τα καλοκαιρινα μου θα τα βαλω σε κουτια κ παλι στην ντουλαπα της βεραντας. επικρατει ενας χαμος.

ιδανικη παπουτσοθηκη ειναι αυτη αλλα δεν προβλεπεται να την παιρνω αμεσα. αυτο που μου την δινει ειναι οτι τα εχω σε 500 σημεια!:evil:212-363-thickbox.jpg

Γιώτα μου κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα να βάλει στον διάδρομο έξω σαν την ντουλάπα που δείχνεις άλλα προς τα Χριστούγεννα με το δώρο γιατί η άτιμη στοιχίζει.

Μακρια βρε πουλακι μου...Για ποσο καιρο θα κρατησει η δουλεια?

ενα διήμερο ,στολισμός γάμου ενος ζευγαριού ελληνοαμερικάνων που θα παντρευτούν εκεί

δυστυχώς δεν είναι κανένας διαθέσιμος και μου φαίνεται τρομερα δύσκολο να πάω,ας είναι όλα πληρωμένα

Διαφημίσεις

κορίτσια όπως ερχόμουνα σπίτι είδα το πρώτο μαγαζί να έχει φορέσει τα γιορτινά του!!!!!!!!

αχ και εγω πηγα την κυριακη μια βολτα στις βιτρινες και το διαφανο ειχε στολισει την βιτρινα του!!!:Pεν τω μεταξυ ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου ανοιγει μαγαζι με χριστουγεννιατικα ειδη....:P

Ξεκίνησα σιδέρωμα,η στοίβα εχει φτάσει αισίως στο ενα μέτρο και εχω και δυο πλυντηρια απλωμένα.Τι λέτε είναι πολλά????

Εν τω μεταξυ ακούω χριστουγενιάτικα τραγούδια και χαζευω εικόνες και στολισμούς...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αχ και εγω πηγα την κυριακη μια βολτα στις βιτρινες και το διαφανο ειχε στολισει την βιτρινα του!!!:Pεν τω μεταξυ ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου ανοιγει μαγαζι με χριστουγεννιατικα ειδη....:P

Αυτό είναι πρόκληση!!!:shock:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτη ακριβως την τελευταια εχω,μονο που εγω την λεω ντουλαπιτσα και οχι παπουτσοθηκη...εννοειται οτι δεν ειναι παντα τοσο τακτοποιημενη οσο αυτη της φωτογραφιας...:oops:

σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησα σιδέρωμα,η στοίβα εχει φτάσει αισίως στο ενα μέτρο και εχω και δυο πλυντηρια απλωμένα.Τι λέτε είναι πολλά????

Εν τω μεταξυ ακούω χριστουγενιάτικα τραγούδια και χαζευω εικόνες και στολισμούς...

Εγώ πλέον το έχω καθιερώσει!!! Τρίτη είναι μέρα σιδερώματος, μιας και λείπουν τα παιδιά. οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω πολλάαααα Ευτυχώς ξεκίνησε ο Λάκης, οπότε σιδερώνω πλέον ευχάριστα και χωρίς να το καταλάβω:D

Διαφημίσεις

Εγώ εχω τη μισή απο αυτη, γι'αυτο και τις μπότες μου τις εχω σε κουτιά κατω στη ντουλάπα μου.Τωρα μου ελεγε η μαμάμου να πάρω μια πλαστική για το μπαλκόνι αλλα δεν θελω πολλά πολλά να σερνονται.:rolleyes:

Αρκει που εχεις κι ας είναι σκόρπιες.:)

καλα ας την ειχα κ θα τις χωραγα!

αμαν αυτες οι μποτες κ τα παπουτσια, θα βγουμε εμεις απο το σπιτι να χωρεσουν αυτα!

Εγώ πλέον το έχω καθιερώσει!!! Τρίτη είναι μέρα σιδερώματος, μιας και λείπουν τα παιδιά. οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω πολλάαααα Ευτυχώς ξεκίνησε ο Λάκης, οπότε σιδερώνω πλέον ευχάριστα και χωρίς να το καταλάβω:D

Αυτό το είχα ξεχασει:)!Και εγώ κανονικα καθε τριτη και πεμπτη που δεν εχουμε εξωσχολικές δραστηριότητες αλλα εχω κανει παρασπονδίες γι'αυτό και γίνεται τώρα χαμός!

Περιμένω και μια φιλη με ενα πτσιρίκι να παιξουν με τον δικό μου...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λόγω κρίσης δεν θα μπορούσα να αγοράσω αλλά θα καθόμουν έτσι στην βεράντα :shock: :shock: :shock:

Έχεις πολύ δίκιο και ταλαιπωρείσαι γιατί κόβεσαι σε 10 κομμάτια ενώ πρέπει να έχουμε ομοειδή αντικείμενα όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένα! :rolleyes:

Εχεις 3 παπουτσοθήκες???!!! :shock: Σου χωρούν σαν έπιπλα ή νιώθεις τον χώρο "γεμάτο"?

αστο αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια!

η 1 ειναι στην εισοδο του σπιτιου, οκ!

οι αλλες δυο ειναι στο βρωμο room που λεω εγω στην τριτη κρεβατοκαμαρα. εκει μεσα κανενα επιπλο δεν εχει συνοχη με το αλλο κ με τον χωρο. ακου διαρρυθμιση:

ενα επιπλακι με τζαμι απ'εξω (που μπαιναν παλια τα βιντεο, στερεοφωνικα κτλ)

ενα τραπεζακι τηλεορασης ροχηλατο

ενας καναπες που γινεται κρεβατι

ενα κομοδινο

απεναντι

ενα γραφειο

μια βιβλιοθηκη

και οι 2 παπουτσοθηκες που λεγαμε (τις πηρε λιγο πριν αρραβωνιαστουμε για να βαζουμε τα παπουτσια μας, αλλα δεν με ρωτησε να του πω οτι δεν βολευει!)

ολα αυτα ειναι τα εργενικα του αντρα μου, που θα τα βγαλει απο εκει μονο οταν κανουμε 2ο παιδι:shock:

μπορεις να τραβηξεις τα μαλλια σου κ να πιεις υπογλωσσιο!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...