Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι αλλά αν τα μεγάλα κέντρα βγάζουν της ‘μέτριες ‘ βλαστοκύστες σαν ‘καλές ‘ ….αυτρς που βγάζουν σαν ‘κακές’ βλαστοκύστες τι είναι ;;

θέμα τύχης είναι σίγουρα εφόσον με ‘γυμνό’ μάτι δεν μπορείς να ξέρεις πιο ωάριο και πιο σπερματοζωάριο είναι αυτά που θα δώσουν και υγιή έμβρυο άρα καθαρά είναι θέμα τύχης απλά μερικές μας δεν θέλει η τύχη 🫠

κακιστες;;; 🤣 δεν ξερω πραγματικα. 

εμενα μου λες για τυχη… 3 ετ … 3 παλινδρομες 7η-12η… ολες οι βιοψιες δειξανε καθαρους καρυοτυπους. κι η 4η εδωσε παιδι…

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν την αγόρασα εγώ, ήμουν τόσο άσχετη {μόλις είχαμε παντρευτεί} και την χρυσοπλήρωσα! 90? έδωσα η άσχετη! Ακομα τα κλαίω, ειδικα με τις τιμές που γράφετε εσείς κορίτσια μου! :?

για να νιωσεις καλυτερα και εγω την χρυσοπληρωσα.

ηταν 200? και την πηρα στις εκπτωσεις μιση τιμη!!

Μου αρεσε ομως παρα πολυ!!

Φετος ομως την βαρεθηκα, αλλα με τοσα λεφτα που εδωσα... την λυπαμαι...:?

Αχ Ειρήνη....... είναι από τα ωραίοτερα πράγματα που έχω δει!!!!! Γιατί δεν μας βάζεις και καμία φωτο από το σπίτι σου;;;; Πόσο μου αρέσει να βλέπω σπίτια στολισμένα και τακτοποιημένα!!!! Ετσι για να συφιλιάζομαι με το δικό μου :(

εγώ προτείνω να βάλουμε όλες φώτο απο το σαλόνι μας μόλις το στολίσουμε χριστουγεννιάτικα.....και να είναι βραδυνή με φωτάκια αναμμένα χιχιχι

1) Στο κάτω μέρος κάποιας ντουλάπας, μέσα στα κουτιά τους?

2) Αν αγόραζες ένα ειδικό έπιπλο έχεις χώρο?

3) Μήπως έχεις ντουλάπα στο μπαλκόνι ή κάποιο αποθηκευτικό χώρο εκεί ώστε να τα βάλεις?

4) Κάτι τέτοιο μπορεί να μπει κάπου? Και μέσα σε ντουλάπα.

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33082

5) Κάτι τέτοιο? Τουλάχιστον για τα δικά σου?

146859637818301789_I3AppVYI_c.jpg

Κάπως έτσι θα καταλήξουμε όλες στο τέλος!!! :tongue:

6353775221_8624ff7760_b.jpg

Καλά Θεϊκό!!!!!!!!!!! μακάρι να είχα χώρο....

Ειρήνη δυστυχώς δεν έχω χώρο για έπιπλο μέσα στο σπίτι..... στη μία παπουτσοθήκη που έχουμε έχω βάλει των παιδιών. αυτό με το καλαθάκι το έχω εφαρμόσει με τις παντόφλες δίπλα στην είσοδο.. πολύ βολικό. Ευχαριστώ για την ιδέα δεν το είχα σκεφτεί για τις μπαλαρίνες μου!!!

εγώ προτείνω να βάλουμε όλες φώτο απο το σαλόνι μας μόλις το στολίσουμε χριστουγεννιάτικα.....και να είναι βραδυνή με φωτάκια αναμμένα χιχιχι

τελεια ιδεα!

αν και εγω δεν εχω και πολλα χριστουγεννιατικα..

καθε χρονο αγοραζω ενα καλο κομματι.

Διαφημίσεις

εγω τις κοβω στο μουλτι καλα καλα, τις βραζω με λαδι και αλατι και τις βαζω σε γυαλινα βαζα γυρισμενα αναποδα για 2-3 μερες να ασφαλισουν καλα. κρατανε για ενα χειμωνα σιγουρα....

αυτό το τρόπο ξέρω και εγώ,αν θελεις μπορείς να βάλεις και μυρωδικά,εμείς βαζουμε βασιλικό

η μαμά του φίλου μου κάνει τεράστια ποσότητα κάθε χρόνο γιατί μόνο τέτοιο χρησιμοποιεί,έχει και δικές της ντοματούλες απο το μπαξέ και το φτιάχνει.Επίσης κάνει και σπιτικό πελτέ που είναι φανταστικός!!

για να νιωσεις καλυτερα και εγω την χρυσοπληρωσα.

ηταν 200? και την πηρα στις εκπτωσεις μιση τιμη!!

Μου αρεσε ομως παρα πολυ!!

Φετος ομως την βαρεθηκα, αλλα με τοσα λεφτα που εδωσα... την λυπαμαι...:?

Πόσα?????????? :shock::shock::shock::shock: Ζαλίστηκα!!!!

Στέλνω courier να μου την φέρουν.. για σένα το κάνω! Θελω να σε απαλλαξω απ' αυτήν!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τμήμα marketing, 4+1 μείνανε!! Κυριακή πρωί ανοίγουμε το χριστουγεννιάτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Υ.Γ. Τέλεια ιδέα! Σιγουρα θα βαλω διαφορες φωτο και φέτος από τα στολιδακια μας...

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια το διαμέρισμα που μένουμε είναι τριάρι οπότε καταλαβαίνετε πολύ λίγος αποθηκευτικός χώρος (ευτυχώς έχουμε κλειστό πάρκιν και αποθηκεύω πολλά μα πολλά πράγματα εκεί) και έχω τεράστιο πρόβλημα με τα παπούτσια!!!! τα έχω στα κουτιά τους πίσω απο την πόρτα του υπνοδωματίου. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας???? helppppppp

εγώ αγόρασα απο jumbo αυτές τις θήκες με τις πολλές θέσεις και έβαλα εκεί όλα τα παππούτσια και το τοποθέτησα στο κάτω μέρος της ντουλάπας....

τελεια ιδεα!

αν και εγω δεν εχω και πολλα χριστουγεννιατικα..

καθε χρονο αγοραζω ενα καλο κομματι.

Δεν πειράζει καρδιά μου! Οτι εχει ο καθενας θα βαλει και αμα θελει! Αλιμονο!

Υ.Γ. Εσυ έχεις παπλωματοθηκη 200?!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αυτό το τρόπο ξέρω και εγώ,αν θελεις μπορείς να βάλεις και μυρωδικά,εμείς βαζουμε βασιλικό

η μαμά του φίλου μου κάνει τεράστια ποσότητα κάθε χρόνο γιατί μόνο τέτοιο χρησιμοποιεί,έχει και δικές της ντοματούλες απο το μπαξέ και το φτιάχνει.Επίσης κάνει και σπιτικό πελτέ που είναι φανταστικός!!

και γω φτιάχνω ένεκα που ο μπαμπάκας μου έχει μπαξέ, άλλα τα βαζάκια τα αποστειρώνω πρώτα σε μια κατσαρόλα, δεν το κάνετε? μπορώ να το βάζω κατευθείαν μετά το βράσιμο της ντομάτας?

Μπορείς να βρεις την συνταγή για τον πελτέ?

εγω τις κοβω στο μουλτι καλα καλα, τις βραζω με λαδι και αλατι και τις βαζω σε γυαλινα βαζα γυρισμενα αναποδα για 2-3 μερες να ασφαλισουν καλα. κρατανε για ενα χειμωνα σιγουρα....

δηλαδή τις τρίβεις στο μούλτι με την φλούδα και σποράκια μαζί???? μετά τις έχεις στο ψυγείο για όλο τον χειμώνα ή σε ντουλάπι???? πρέπει να έχουν πιεί όλα τα ζουμιά τους στο μαγείρεμα ή και με ζουμάκι αποθηκεύονται????

νομίζω οτι δεν γίνεται

εκείνη βράζει τα βάζα και βάζει τα καπάκια στο φούρνο για 10'

μετά τα γεμίζει και τα αναποδογυρίζει

όταν τα ανοίγει κάνουν φλάπ!

εγώ απλά τη τρίβω τη ντομάτα και τη βάζω στη κατάψυξη,ωμη,όμως το σωστό είναι το βράσιμο.

Φέτος έφτιαξε με παραλλαγές

1)ντομάτα-κρεμμύδι

2)πικάντικη με σκόρδο και κοκκινοπίπερο

3)με βασιλικό

4)με πολλά μυρωδικά βασιλικό,δυόσμο,μαιντανό

5)ντομάτα με μελιτζάνα για μακαρονάδες

Μου φαίνεται ότι όλες περιμένουμε την Κυριακή:D:D!!!!

εννοείται ότι θα βάλουμε φώτο, με την μικρή μου ήδη ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τα διακοσμητικά μας .... θα σας βάλω φώτο... μόνο που πρέπει να μου πείτε πως καθώς είμαι λίγο άσχετη....:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...