Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά είναι να σε θέλει και η τύχη για να πάνε όλα καλά …τουλάχιστον η τέταρτη ήταν η τυχερή σου αυτό έχει σημασία !!! 

εγω το εχω πει πολλες φορες . δυο πραγματα θελει η εξωσωματικη . ενα γερο εμβρυο και ποοολλη τυχη! μη σου πω 40-60% τους δινω αντιστοιχα! αλλα αν εχεις αυτα τα δυο ακομα κι αρυθμιστα να ειναι καποια αλλα δευτερευοντα, θα σου κατσει. ενω αν δεν εχεις ενα εκ των δυο, δεν πα να χεις ψαξει τα παντα ολα και να παιρνεις οτι φαρμακο υπαρχει, δεεεν… γι αυτο για καποιες απο μας θελει πολλη υπομονη κι επιμονη. και για το πρωτο παιδι και τωρα, εγω αυτο βιωνω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!! καλέ τόσες σελίδες απο χθες το μεσημέρι???? αν και στη δουλειά πρόλαβα διάβασα λίγα πράγματα... θα σας διαβάσω το απόγευμα απο το σπίτι με ησυχία μιας και τα παιδάκια μου όπως και κάθες Τρίτη μένουν στην πεθερά μου.

Ειρήνη πολύ ωραίο το ξύλινο ξωτικό!!!!

Κορίτσια το διαμέρισμα που μένουμε είναι τριάρι οπότε καταλαβαίνετε πολύ λίγος αποθηκευτικός χώρος (ευτυχώς έχουμε κλειστό πάρκιν και αποθηκεύω πολλά μα πολλά πράγματα εκεί) και έχω τεράστιο πρόβλημα με τα παπούτσια!!!! τα έχω στα κουτιά τους πίσω απο την πόρτα του υπνοδωματίου. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας???? helppppppp

σε αυτη την φαση ειμαι, οταν ολοκληρωσω θα σας βαλω φωτο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπαρχουν ειδικα εξαρτηματακια για να κλειδωνεις το ψυγειο στο jumbo.

Τα γνωρίζω κ έχω εξοπλίσει όλο το σπίτι αλλά είμαστε πλέον στο στάδιο που ξέρουμε κ τα ανοίγουμε...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Εγώ στο πάπλωμα βάζω πάντα παπλωματοθήκη και την αλλάζω.

Το πάπλωμα, υπέρδιπλο, το πλένω στο πλυντήριο.

Βέβαια είναι λεπτό, είναι δηλαδή λίγο πιο χοντρό από το ανοιξιάτικο.

Εχουμε και ένα πουπουλένιο το οποίο έχει βγει off, είναι πάρα πολύ ζεστό!

Πάντως οι παπλωματοθήκες δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές.

Εγώ είχα πάει πρόσφατα στο ΑΝΕΜΟΣ, στον πειραιά για ένα δώρο και είχε φοβερές εκπτώσεις.

Λόγω της έκπτωσης πήρα και για μένα μία άσπρη βαμβακερή κουβέρτα που μου άρεσε τρελά μόνο 24,90€, υπέρδιπλη.

Επίσης έχω πάει πολλές φορές στο new home και θεωρώ πολύ πολύ καλές τις τιμές του.

Αχ Ειρήνη....... είναι από τα ωραίοτερα πράγματα που έχω δει!!!!! Γιατί δεν μας βάζεις και καμία φωτο από το σπίτι σου;;;; Πόσο μου αρέσει να βλέπω σπίτια στολισμένα και τακτοποιημένα!!!! Ετσι για να συφιλιάζομαι με το δικό μου :(

Και γω ακριβώς έτσι λέω.. είναι από τα ωραιότερα έργα που έχω δει... τόσο ακαθόριστο το σχήμα του, ξύλο της φυσης... με ένα υπέροχο ξωτικό / νεράϊδα... το λατρεύω!

Φυσικά! Γι αυτό σας βάζω κάποιες φωτογραφίες για να σας πορώνω, όσο γίνεται.

... και μη νομίζεις.. και μένα το σπίτι μου δεν είναι πάντα τακτοποιημένο! Με δουλειά και μικρό παιδί, σχεδόν ποτέ δεν είναι! Απλώς, προσπαθώ όπως κάνουμε ολες!

Κορες μου, σας ευχαριστω! Χαίρομαι τόσο που σας άρεσε!

777885dugw57gt25.gif

Έβαλα ένα μικρό σύντομο πλυντήριο με ευαίσθητα {μαζί και το καινούργιο μου μπλουζάκι... :tongue: }, έβαλα μία σύντομη σκουπα και μόλις σφουγγάρισα.

Εβαλα στα συρτάρια τους τα σιδερωμένα από το πρωί και ψευτομάζεψα.

Ξέρω πως σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες γι αυτό σας βάζω και φωτογραφία από το ξύλινο ξωτικό που σας έλεγα. Δεν είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο... ή μόνο σε μένα αρέσει? :confused::tongue:

DSC00507.jpg

Πολύ όμορφο!

Ο τοίχος πίσω είναι μπλε-μωβ; Εχω ίδιο χρώμα σε μια από τις κρεβατοκάμαρες...

Διαφημίσεις

Κορίτσια το διαμέρισμα που μένουμε είναι τριάρι οπότε καταλαβαίνετε πολύ λίγος αποθηκευτικός χώρος (ευτυχώς έχουμε κλειστό πάρκιν και αποθηκεύω πολλά μα πολλά πράγματα εκεί) και έχω τεράστιο πρόβλημα με τα παπούτσια!!!! τα έχω στα κουτιά τους πίσω απο την πόρτα του υπνοδωματίου. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας???? helppppppp

1) Στο κάτω μέρος κάποιας ντουλάπας, μέσα στα κουτιά τους?

2) Αν αγόραζες ένα ειδικό έπιπλο έχεις χώρο?

3) Μήπως έχεις ντουλάπα στο μπαλκόνι ή κάποιο αποθηκευτικό χώρο εκεί ώστε να τα βάλεις?

4) Κάτι τέτοιο μπορεί να μπει κάπου? Και μέσα σε ντουλάπα.

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33082

5) Κάτι τέτοιο? Τουλάχιστον για τα δικά σου?

146859637818301789_I3AppVYI_c.jpg

Κάπως έτσι θα καταλήξουμε όλες στο τέλος!!! :tongue:

6353775221_8624ff7760_b.jpg

777885dugw57gt25.gif

Πάντως κοριτσάκια οι δουλειές που περιγράφετε, τράβηγμα και καθάρισμα ψυγείου, καθάρισμα φούρνου για μένα είναι από τις καλύτερες μου!!!:shock:

Τώρα έχω μόνο το ψυγείο, ο φούρνος έχει πυρόληση!

Κρίμα:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ειρηνη μολις το βαρεθεις θα μου το στειλεις να το βαλω μαζι με τις δυο νεραιδες που εχω...η μια ειδικα ειναι το γουρι μου γιατι μολις την πηρα εμεις εγκυος στον μικρο μου...

ξερεις μωρε... σε αυτα τα ξεκαθαρισματα που κανεις :tongue::tongue:

.... χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Πάντως οι παπλωματοθήκες δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές.

Εγώ είχα πάει πρόσφατα στο ΑΝΕΜΟΣ, στον πειραιά για ένα δώρο και είχε φοβερές εκπτώσεις.

Λόγω της έκπτωσης πήρα και για μένα μία άσπρη βαμβακερή κουβέρτα που μου άρεσε τρελά μόνο 24,90?, υπέρδιπλη.

Επίσης έχω πάει πολλές φορές στο new home και θεωρώ πολύ πολύ καλές τις τιμές του.

Οταν την αγόρασα εγώ, ήμουν τόσο άσχετη {μόλις είχαμε παντρευτεί} και την χρυσοπλήρωσα! 90? έδωσα η άσχετη! Ακομα τα κλαίω, ειδικα με τις τιμές που γράφετε εσείς κορίτσια μου! :?

777885dugw57gt25.gif

Αχ με χουνε σκάσει σήμερα στη δουλειά:evil: Αει στο καλό πια....τι να σου κάνω που πρέπει να δουλεύω και εγώ γιατί δεν θα τα βγάζαμε πέρα μόνο με του άντρα μου!! αλλά μου τι δίνει η αχαριστία βρε κορίτσια:(

Πάντως κοριτσάκια οι δουλειές που περιγράφετε, τράβηγμα και καθάρισμα ψυγείου, καθάρισμα φούρνου για μένα είναι από τις καλύτερες μου!!!:shock:

Τώρα έχω μόνο το ψυγείο, ο φούρνος έχει πυρόληση!

Κρίμα:rolleyes::rolleyes:

Ο φούρνος, το εχω δηλώσει και με Υπεύθυνη Δηλωση, είναι η χειρότερη μου δουλειά και την αγνοώ επιδεικτικά!!!

Εμένα δεν έχει πυρόληση αλλά για να ακριβολογώ για να καθαρίσει θα θέλει... ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ!!!!! :tongue::mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

και εγώ βάζω παπλωματοθήκες για να μην πλένω το πάπλωμα συνέχεια. Εχω βολευτεί πάρα πολύ. στα παιδιά έχω αυτές τις παραμάνες ασφαλείας με παπάκια οπότε δεν κουνιέται και είμαι και ήσυχη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...