Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

κακιστες;;; 🤣 δεν ξερω πραγματικα. κοιτα δεν μου ειπαν για τις μετριες οτι τις λενε καλες. απλα μου ειπαν οτι οι αριστες δεν ειναι παντα αριστες. κι οτι τα κριτηρια ειναι λιγοτερο αυστηρα.

εμενα μου λες για τυχη… 3 ετ … 3 παλινδρομες 7η-12η… ολες οι βιοψιες δειξανε καθαρους καρυοτυπους. κι η 4η εδωσε παιδι…

Ευχαριστώ φίλη μου έκανες την καρδούλα μου περιβόλι  τώρα 🥹 πως γίνετε να είναι καθαροί οι καρυοτυποι και να παλιδρομουν; Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου τουλάχιστον όσα πέρασες άξιζε ο κόπος !!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έκανα το καλοκαίρι απόψυξη στο ψυγείο γιατί είχε μαζέψει πάγο κ πάλι μάζεψε!Ο μικρός το ανοίγει κ δεν το κλείνει μετά κ έχω ένα θεματάκι μ'αυτό.

Παπλωματοθήκη είχα κάποτε στο μονό κ το έραβα λίγο στις άκρες πάνω μαζί με το πάπλωμα γιατί τραβούσα το ύφασμα κ το πάπλωμα μου μαζευόταν κουλούρι μέσα στην παπλωματοθήκη.

Η μαμά μου στις δικές μας παπλωματοθήκες έκανε το εξής. Είχε αγοράσει παραμάνες ασφαλείας με λουλουδάκια, και πεταλουδίτσες και έπιανε πάπλωμα και παπλωματοθήκη στην επάνω πλευρά και την κάτω πλευρά. Έτσι δεν κουνιόταν τίποτα από τη θέση του (ήμασταν και λίγο άτσαλες)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό θέλει πολλά ΜΠΡΑΒΟ. Μπράβο για το ότι τελικά έκανες αυτό που ονειρευόσουν, μπράβο που το έκανες όχι στη μικρή ηλικία αλλά τώρα (που είσαι 20....) και έχεις και άλλες υποχρεώσεις, μπράβο που έκανες πράγματα για τον εαυτό σου. Μπράβο!!!!

ευχαριστώ κοριτσάκι μου

η μια κυρία που έρχεται στα μαθήματα είναι 67 ετων με υποχρεώσεις οικογένειας,παιδιά και εγγόνια και τ απρολαβαίνει όλα,όταν βλέπεις τόσο άξιους ανθρώπους παίρνεις δύναμη

τουλάχιστον μέχρι το Μάιο δεν έχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις σπιτιού,μετά θα τελειώσουν τα

μαθήματα και θα κάνω τη μετακόμιση,έπιπλα και λοιπά έχουμε ήδη διαλέξει οπότε θα είναι

σχετικά εύκολα τα πράγματα

Έβαλα ένα μικρό σύντομο πλυντήριο με ευαίσθητα {μαζί και το καινούργιο μου μπλουζάκι... :tongue: }, έβαλα μία σύντομη σκουπα και μόλις σφουγγάρισα.

Εβαλα στα συρτάρια τους τα σιδερωμένα από το πρωί και ψευτομάζεψα.

Ξέρω πως σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες γι αυτό σας βάζω και φωτογραφία από το ξύλινο ξωτικό που σας έλεγα. Δεν είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο... ή μόνο σε μένα αρέσει? :confused::tongue:

DSC00507.jpg

Αχ Ειρήνη....... είναι από τα ωραίοτερα πράγματα που έχω δει!!!!! Γιατί δεν μας βάζεις και καμία φωτο από το σπίτι σου;;;; Πόσο μου αρέσει να βλέπω σπίτια στολισμένα και τακτοποιημένα!!!! Ετσι για να συφιλιάζομαι με το δικό μου :(

Καλημέρα!!!

taz να χαίρεσαι το παιδάκι σου, να το καμαρώνεις, να είναι πάντα καλά, Χρόνια Πολλά!!!

Καλά, το περιστατικό με την τράπεζα, ανεκδιήγητο!!!

Πόσοι μα πόσοι ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν;;;

Α και κάτι ακόμα Ειρήνη αλλά και τα άλλα κορίτσια που δίνουν τον μετρητη της ΔΕΗ μόνες τους ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα και μέσα έχει και το χαράτσι σε κάθε λογαριασμό ή συνεχίζει να είναι σε 5 δόσεις?

Βρε Νάσια μου... δεν έλεγες να κερδίσουμε το joker??? Μολις πετάχτηκα κάτω, στο ρολόι μας γιατί σήμερα δίνω την μέτρηση online! :shock:

Μέσα είναι σε 5 δόσεις... όχι που δεν θα ήταν... :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!! καλέ τόσες σελίδες απο χθες το μεσημέρι???? αν και στη δουλειά πρόλαβα διάβασα λίγα πράγματα... θα σας διαβάσω το απόγευμα απο το σπίτι με ησυχία μιας και τα παιδάκια μου όπως και κάθες Τρίτη μένουν στην πεθερά μου.

Ειρήνη πολύ ωραίο το ξύλινο ξωτικό!!!!

Κορίτσια το διαμέρισμα που μένουμε είναι τριάρι οπότε καταλαβαίνετε πολύ λίγος αποθηκευτικός χώρος (ευτυχώς έχουμε κλειστό πάρκιν και αποθηκεύω πολλά μα πολλά πράγματα εκεί) και έχω τεράστιο πρόβλημα με τα παπούτσια!!!! τα έχω στα κουτιά τους πίσω απο την πόρτα του υπνοδωματίου. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας???? helppppppp

σε ευχαριστω ρενατα

πολλοι δυστυχως....

ειρηνη μολις το βαρεθεις θα μου το στειλεις να το βαλω μαζι με τις δυο νεραιδες που εχω...η μια ειδικα ειναι το γουρι μου γιατι μολις την πηρα εμεις εγκυος στον μικρο μου...

ξερεις μωρε... σε αυτα τα ξεκαθαρισματα που κανεις :tongue::tongue:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

ευχαριστώ κοριτσάκι μου

η μια κυρία που έρχεται στα μαθήματα είναι 67 ετων με υποχρεώσεις οικογένειας,παιδιά και εγγόνια και τ απρολαβαίνει όλα,όταν βλέπεις τόσο άξιους ανθρώπους παίρνεις δύναμη

τουλάχιστον μέχρι το Μάιο δεν έχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις σπιτιού,μετά θα τελειώσουν τα

μαθήματα και θα κάνω τη μετακόμιση,έπιπλα και λοιπά έχουμε ήδη διαλέξει οπότε θα είναι

σχετικά εύκολα τα πράγματα

Αντιγονη μπραβο κ απο εμενα!

Την περασμενη Δευτερα ημουν ετοιμη να παω να γραφτω και εγω για μια ξενη γλωσσα,,με προλαβε ομως το θετικο τεστ, σκεφτηκα πως δεν θα τα καταφερνα να τα κανω ολα.:rolleyes::|

δεν πειραζει,,σε 2-3 χρονια ισως τα καταφερω!

Έκανα το καλοκαίρι απόψυξη στο ψυγείο γιατί είχε μαζέψει πάγο κ πάλι μάζεψε!Ο μικρός το ανοίγει κ δεν το κλείνει μετά κ έχω ένα θεματάκι μ'αυτό.

Παπλωματοθήκη είχα κάποτε στο μονό κ το έραβα λίγο στις άκρες πάνω μαζί με το πάπλωμα γιατί τραβούσα το ύφασμα κ το πάπλωμα μου μαζευόταν κουλούρι μέσα στην παπλωματοθήκη.

υπαρχουν ειδικα εξαρτηματακια για να κλειδωνεις το ψυγειο στο jumbo.

Διαφημίσεις

Αντιγονη μπραβο κ απο εμενα!

Την περασμενη Δευτερα ημουν ετοιμη να παω να γραφτω και εγω για μια ξενη γλωσσα,,με προλαβε ομως το θετικο τεστ, σκεφτηκα πως δεν θα τα καταφερνα να τα κανω ολα.:rolleyes::|

δεν πειραζει,,σε 2-3 χρονια ισως τα καταφερω!

εννοείται οτι σε "πρόλαβε" ότι καλύτερο!!

μόλις ξεπεταχτούν τα μικρά με το καλό θα το κάνεις!

Πιο συχνα.2-3 φορες...Εγω το εκανα αναγκαστικά πριν 2 μηνες γιατί επρεπε να το τραβήξουμε εξω λόγω βλάβης,οπότε και το καθαρισα από πίσω.Πριν στρωσω θα θελει πάλι.Το εσωτερικό τωρα πια δεν το καθαρίζω όλο μαζι.Αλλα π.χ,όταν αγοραζω λαχανικά θα βγαλω να πλύνω τη φρουτιέρα..Ξερω δεν γινεται η τελεια δουλεια αλλα δεν την αντεχω:rolleyes:

μια χαρα κ εγω ετσι το κανω, αλλα εινια δυσκολο να το τραβηξουμε γιατι ειναι εντοιχιζομενο.

πες πως κάνεις την σάλτσα με ντομάτες.....πως και που τις αποθηκεύεις και πόσο κρατάνε???

Και οι υπόλοιπες πείτε πως γίνεται

τιποτα το ιδιαιτερο, τις τριβω κ τις βαζω σε μπολακια, για ενα μαγειρεμα την φορα, στην καταψυξη.

Ξέρω πως σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες γι αυτό σας βάζω και φωτογραφία από το ξύλινο ξωτικό που σας έλεγα. Δεν είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο... ή μόνο σε μένα αρέσει? :confused::tongue:

υπεροχο ειρηνη μου!

υγ. ξεσκονισα ολο το σπιτι!

εγω τις κοβω στο μουλτι καλα καλα, τις βραζω με λαδι και αλατι και τις βαζω σε γυαλινα βαζα γυρισμενα αναποδα για 2-3 μερες να ασφαλισουν καλα. κρατανε για ενα χειμωνα σιγουρα....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...