Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω πραγματικά είναι να σε θέλει και η τύχη για να πάνε όλα καλά …τουλάχιστον η τέταρτη ήταν η τυχερή σου αυτό έχει σημασία !!! 

εγω το εχω πει πολλες φορες . δυο πραγματα θελει η εξωσωματικη . ενα γερο εμβρυο και ποοολλη τυχη! μη σου πω 40-60% τους δινω αντιστοιχα! αλλα αν εχεις αυτα τα δυο ακομα κι αρυθμιστα να ειναι καποια αλλα δευτερευοντα, θα σου κατσει. ενω αν δεν εχεις ενα εκ των δυο, δεν πα να χεις ψαξει τα παντα ολα και να παιρνεις οτι φαρμακο υπαρχει, δεεεν… γι αυτο για καποιες απο μας θελει πολλη υπομονη κι επιμονη. και για το πρωτο παιδι και τωρα, εγω αυτο βιωνω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έκανα το καλοκαίρι απόψυξη στο ψυγείο γιατί είχε μαζέψει πάγο κ πάλι μάζεψε!Ο μικρός το ανοίγει κ δεν το κλείνει μετά κ έχω ένα θεματάκι μ'αυτό.

Παπλωματοθήκη είχα κάποτε στο μονό κ το έραβα λίγο στις άκρες πάνω μαζί με το πάπλωμα γιατί τραβούσα το ύφασμα κ το πάπλωμα μου μαζευόταν κουλούρι μέσα στην παπλωματοθήκη.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε,, πολυ χαλια δουλεια.:mad:

μια φορα το χρονο το κανουμε αυτο ή πιο συχνα?

Πιο συχνα.2-3 φορες...Εγω το εκανα αναγκαστικά πριν 2 μηνες γιατί επρεπε να το τραβήξουμε εξω λόγω βλάβης,οπότε και το καθαρισα από πίσω.Πριν στρωσω θα θελει πάλι.Το εσωτερικό τωρα πια δεν το καθαρίζω όλο μαζι.Αλλα π.χ,όταν αγοραζω λαχανικά θα βγαλω να πλύνω τη φρουτιέρα..Ξερω δεν γινεται η τελεια δουλεια αλλα δεν την αντεχω:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κ μένα η μανούλα μου κάνει σάλτσες κάθε καλοκαίρι από τις ντομάτες στο χωριό κ την βγάζουμε όλο το χειμώνα μ'αυτές!Άλλη γεύση ρε παιδί μου!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Και εγω μια παπλωματοθήκη εχω, αλλα δεν την χρησιμοποιώ.

Σιγουρα μπορεις πιο ευκολα να την πλύνεις αλλα δεν μου αρεσει ούτε οπως δείχνει οταν είναι στρωμένο το κρεβάτι ούτε με βολευει στον ύπνο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ το χοντρό πάπλωμα το πλένω στην μπανιέρα.Γεμίζω την μπανιέρα με χλιαρό νερό λίγο υγρό απορρυπαντικό και αφού το αφήσω κανά μισάωρο μπαίνω και το κάνω πατητήρι δηλαδή το πατάω με τα πόδια και μετά το ξεπλένω με τον ίδιο τρόπο το αφήνω να στραγγίξει καλά καλά στην μπανιέρα και μετά στο μπαλκόνι για στέγνωμα πρώτα στην απλώστρα για να φύγουν και τα τελευταία νερά και μετά στο σχοινί.Έτσι έκανα και φέτος μόνο που όταν το άπλωσα στο σχοινί έτυχε και φύσαγε υπερβολικά όπως χτές και προχθές και αφού στέγνωσε δεν το μάζευα; αλλά λέω ασε να φτιάξω πρώτα την ντουλάπα και να το μαζέψω μετά ε δεν πρόλαβα.Το πήρε ο άνεμος και το έριξε στην αυλή πάνω στον φοίνικα γ@@@@ο.Κατεβαίνω κάτω να το κατεβάσω με τίποτα καρφιτσωμένο πάνω στον φοίνικα.Φωνάζω τον σύζυγο μπας και το κατέβαζε πιο εύκολα τίποτα οπότε αναγκαστηκά το τραβήξαμε.Περιττό να σας πώ πώς έγινε.Κορδέλες η κάτω μεριά οπότε το ξαναπλένω και προσπάθησα να το ράξω από κάτω αλλά φαίνεται χάλια χώρια ότι σιγά σιγά θα ξανανοίξει.Και είμαι σε δίλημμα να πάρω μία παπλωματοθήκη ή να το πετάξω και να πάρω καινούργιο;Οι παπλωματοθήκες είναι σταθερές δηλαδή το κρατάνε το πάπλωμα ή θα μου μαζεύεται μέσα σαν τσουβάλι;Επειτα και οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες οπότε ακόμα δεν ξέρω τί να κάνω.

Ειρήνη

δεν είπαμε να μην χαλιέσαι για κανέναν και για τίποτα;Η ζωή είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να αναλωνώμαστε σε πράγματα που μας χαλάνε,απλά προσπέρασέ τα.

Νάσια μου εγώ έχω βολευτεί με τις παπλωματοθήκες.....πλένω αυτές περισσότερο και το πάπλωμα μια φορά τον χρόνο....έχω και στα παιδιά παπλωματοθήκες και παρότι αυτά κουνιούνται συνέχεια δεν τσουβαλιάζονται τα παπλώματα....το μυστικό είναι να πάρεις θήκη στις ίδιες διαστάσεις με το πάπλωμα σου (+5 -10 πόντους για να μην είναι τσίτα)......Ράψε το πάπλωμα και πάρε παπλωματοθήκη, πιο οικονομικά θα σου έρθει

Το ικεα, το πράκτικερ, καρφουρ, μεγάλα σούπερ έχουν παπλωματοθήκες βαμβακερές με 20 ευρώ περίπου....δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά.....εγώ έχω μια με 20 ευρώ και των παιδιών απο τον ΑΝΕΜΟ τις είχα πάρει προ κρίσης 80 ευρώ τη μια.....ε δεν έχουν καμία διαφορά....μα καμία!!!

Μ'αρέσει πάρα πολύ το σχέδιο του παπλώματος γι'αυτό δεν βάζω παπλωματοθήκη αλλιώς θα έβαζα!Το καλοκαίρι που υπάρχει περισσότερη αφθονία σε φρούτα τα κάνουμε μαρμελάδες κ την βγάζουμε όλο τον χειμώνα μ'αυτά.Πεντανόστιμα κ χωρίς συντηρητικά!Κάτι τέτοια tips μας έχουν σώσει!

feQKp2.png

4okhp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας μάλλον θα πάρω μια παπλωματοθήκη για αρχή και αν δεν την βολευτώ θα πάρω αναγκαστικά πάπλωμα.Ε ρε κατι έξοδα που προκύπτουν που δεν τα υπολογίζεις.

Α και κάτι ακόμα Ειρήνη αλλά και τα άλλα κορίτσια που δίνουν τον μετρητη της ΔΕΗ μόνες τους ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα και μέσα έχει και το χαράτσι σε κάθε λογαριασμό ή συνεχίζει να είναι σε 5 δόσεις?

εφτιαξα 2ο καφεδακι! ε απο τις 6 τι να μου κανει το ενα???

σκουπισα ολο το σπιτι

ξεσκονισα το παιδικο

εστρωσα κρεβατια

συμμαζεψα σαλονι (λιγα ευτυχως) κ εστρωσα ριχταρια

τωρα θελω να:

ξεσκονισω

κοψω λαχανο καροτο μαρουλι

περασω το μπανιο (την πεμπτη θα κανω γενικη)

να συμμαζεψω το βρωμο room που ειναι ακομα πυροβολημενο!!!

πες πως κάνεις την σάλτσα με ντομάτες.....πως και που τις αποθηκεύεις και πόσο κρατάνε???

Και οι υπόλοιπες πείτε πως γίνεται

Έβαλα ένα μικρό σύντομο πλυντήριο με ευαίσθητα {μαζί και το καινούργιο μου μπλουζάκι... :tongue: }, έβαλα μία σύντομη σκουπα και μόλις σφουγγάρισα.

Εβαλα στα συρτάρια τους τα σιδερωμένα από το πρωί και ψευτομάζεψα.

Ξέρω πως σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες γι αυτό σας βάζω και φωτογραφία από το ξύλινο ξωτικό που σας έλεγα. Δεν είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο... ή μόνο σε μένα αρέσει? :confused::tongue:

DSC00507.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Νάσια μου εγώ έχω βολευτεί με τις παπλωματοθήκες.....πλένω αυτές περισσότερο και το πάπλωμα μια φορά τον χρόνο....έχω και στα παιδιά παπλωματοθήκες και παρότι αυτά κουνιούνται συνέχεια δεν τσουβαλιάζονται τα παπλώματα....το μυστικό είναι να πάρεις θήκη στις ίδιες διαστάσεις με το πάπλωμα σου (+5 -10 πόντους για να μην είναι τσίτα)...

Ακριβώς! Μπράβο Βάσια μου!

Γι αυτό και μένα η παπλωματοθήκη με βολεύει απίστευτα. Δεν κουνιέται καθόλου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι δεν είναι πολύ μακριά από εμάς στη Νίκαια. Και εγώ έχω πάει με τα πιτσιρίκια 2-3 φορές. Σου βάζω αναλυτικές οδηγίες

● Εθνική οδός, ερχόμενοι απο Πειραιά

Αφού προσπεράσετε τις εξόδους «ΑΘΗΝΑ», «ΑΘΗΝΑ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» θα δείτε στα δεξιά σας μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις του σολυπερ μάρκετ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ». Πλευρίστε δεξιά και θα δείτε πινακίδα (μπλέ, όχι πράσινη!!!) «Αθήνα, Οδός Λιοσίων» απ' όπου και εξέρχεστε και αφού το κάνετε αυτό, επιλέγετε την δεξιά κατεύθυνση. Κατόπιν, στην πρώτη μεγάλη διασταύρωση (τα 2α φανάρια) στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε μέχρι που φτάνετε στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (αν δεν έχετε «κουνήσει» τον χάρτη, είναι μια πλατεΐτσα ακριβώς στο τριγωνάκι που φαίνεται κάτω-κάτω, στη μέση του χάρτη, 1400 μέτρα απο τη στιγμή που στρίψατε δεξιά). Αναλόγως απο ποιά είσοδο θέλετε να εισέλθετε, συνεχίζετε ευθεία ή δεξιά.

Συνεχίζοντας ευθεία, βλέπετε στο 6ο φανάρι, στα δεξιά σας ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου (5x5) και ακριβώς στα αριστερά σας συγκρότημα σχολικών κτηρίων. 20 μέτρα μετά απο αυτό το φανάρι λοιπόν, μπορείτε να εισέλθετε μέσω της εισόδου «ΧΑΣΙΑ» (μάλλον όμως δεν χρειάζεστε οδηγίες αν όντως θέλατε αυτή την είσοδο) ή συνεχίζετε ευθεία και η πρώτη επόμενη ευκαιρία οπου μπορείτε να μπείτε στο πάρκο είναι η είσοδος «ΦΥΛΗΣ» (προφανώς αυτήν ψάχνατε). Πάλι πίσω στη πλατεία Αγίων Αναργύρων, αν επιλέξετε να στρίψετε δεξιά, τότε συνεχίζοντας όλο ευθεία, βρίσκεστε να διασχίζετε την λεοφόρο Δημοκρατίας οπου αυτή αποκτάει κάποια στιγμή διαχωριστική νησίδα η οποία διακόπτεται σε διασταύρωση που σας οδηγεί στο εμπορικό κέντρο αλλά αν συνεχίσετε ευθεία, μπορείτε να στρίψετε αριστερά περίπου 200 μέτρα αργότερα όταν πια η 2η νησίδα επίσης τελειώνει και να μπείτε στο πάρκο απο την είσοδο «ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ».

Εμείς είχαμε πάρει και τα ποδήλατα, κουβερτούλα και στρώσαμε κάτω και σαντουιτσάκια και χυμούς. Μπάλα και βιβλίο για εμένα. Εχει και εκεί αν θέλεις να αγοράσεις πράγματα ή να κάτσεις για φαγητό. Είναι πολύ ωραία και ούτε 20 λεπτά από Νίκαια. Να πάτε.

Χίλια ευχαριστώ!

Το έσωσα ήδη το μήνυμα σου!

777885dugw57gt25.gif

Έβαλα ένα μικρό σύντομο πλυντήριο με ευαίσθητα {μαζί και το καινούργιο μου μπλουζάκι... :tongue: }, έβαλα μία σύντομη σκουπα και μόλις σφουγγάρισα.

Εβαλα στα συρτάρια τους τα σιδερωμένα από το πρωί και ψευτομάζεψα.

Ξέρω πως σας αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες γι αυτό σας βάζω και φωτογραφία από το ξύλινο ξωτικό που σας έλεγα. Δεν είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο... ή μόνο σε μένα αρέσει? :confused::tongue:

DSC00507.jpg

Τι ομορφο Ειρήνη!!Μου αρεσει πολύ που είναι τόσο αχνο το σχεδιο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χίλια ευχαριστώ!

Το έσωσα ήδη το μήνυμα σου!

Πικ νικ κατάσταση?Λατρεύω κ κάνουμε συχνά!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...