Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Υ.Γ. Πριν τα βάψεις, αφαιρείς τη λιπαρότητα των νυχιών σου με λιγάκι ασετόν? :confused: Αν οχι, γι αυτό δεν κρατουν πολυ!!!

τι ειπες τωρα!!!! δεν το εχω κανει ποτε! γιαυτο δεν μου κρατανε? σε μανικουραδικο μου το καναν οταν πηγαινα αλλα νομιζα οτι το καναν για να φυγει η κρεμα που εβαζαν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτοί στις τράπεζες έχουν ξεφύγει λίγο!Έχουν πολύ θράσος!Κ εγώ έχω τσακωθεί κάμποσες φορές μαζί τους!Κ ειδικά με τις τράπεζες που δεν έχουν αρκετά μεγάλη πόρτα για να μπεις κ πρέπει να παρακαλέσεις κάποιον που θα μπει μέσα να ειδοποιήσει τον υπάλληλο να σου ανοίξει!!!Δλδ κάποιος με αναπηρικό καροτσάκι τι θα έκανε?Θα περπατούσε ως εκ θαύματος?Άντε πια!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τα παπλώματα εγώ τα πλένω στην μπανιέρα.Αν το βάλω στο πλυντήριο θα το διαλύσει!Το βουτάω στο νερό με λίγο προδέρμ το αφήνω κάμποση ώρα,το ξαναβουτάω 2-3 φορές στο νερό να φύγει το προδέρμ κ μετά το βάζω πάνω σε μία λεκάνη από την ανάποδη να στραγγίξουν από μόνα τους τα νερά όσο μπορούν πριν το απλώσω στα σχοινιά.Σιγά μην δίνω κάθε τρεις κ λίγο 50άρια στα καθαριστήρια!Που δε μ'αρέσουν κ η μυρωδιά τους μετά!

εγω τα βαζω στο πλυντηριο!:P

Αχ πόσα ξέρεις εσύ, καλαμαρίδιο μου!!! Ποσα ξέρεις! Και οργάνωση και απίστευτη μαγειρική / ζαχαροπλαστική!

Θέλεις να συζήσουμε???? :tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxa θα με τρελάνετε εσείς (όχι πως δεν είμαι ήδη τρελή)

Διαφημίσεις

εγω τα βαζω στο πλυντηριο!:P

Το δικό μου είναι λίγο βαρύ κ φοβάμαι ότι θα μου το σπάσει!Με το νερό γίνεται ασήκωτο! :(

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

ταισα την μικρη, εβαλα το φαγητο της να γινεται, εβαλα τις τριμμενες ντοματες σε μπολακια στην καταψυξη, κ τωρα πρεπει να βαλω λογο γκαζι γιατι σε κανα μισαωρο θα την βαλω για υπνο, να προλαβω να κανω τιποτα!

Πολύ καλό καλαμαράκι.....εγώ έχω ένα μπλοκάκι στην κουζίνα που σημειώνω, αλλά έχω το εξής πρόβλημα....το μισό μου το έχουν ζωγραφίσει, μισοσκίσει τα κορίτσια, το άλλο μισό είναι γραμμένο απο εμένα....αλλά κάνω την εξής γκάφα, γράφω την λίστα με τα ψώνια σε μια σελίδα, μετά αν τύχει και θέλω να γράψω τι δουλειές έχω τα γράφω σε άλλη σελίδα και μετά ψάχνω να βρω που είναι η σελίδα με τα πράγματα για ψώνια... :evil: :evil: :evil: .....μάλλον θα πάρω και εγώ ημερολόγιο με το νέο έτος...

Να πάρεις Βασιούλα μου, βοηθάει πολύ όπως λέει και το Καλαμαράκι μας!

Εγώ, το χρησιμοποιώ χρόνια. Κάθε χρόνο ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου αυτό που με εξυπηρετεί καλύτερα. Συνήθως παίρνω το μικρό μέγεθος {θα σας ανεβάσω φωτο} που είναι ημερίσιο. Δηλαδή σελίδα και μέρα ώστε να σημειώνω αρκετά πραγματακια που θέλω να κάνω plus τα ραντεβού της δουλειάς. Με έχει σώσει.. :P

Υ.Γ. Για τη λίστα με τα ψώνια χρησιμοποιώ ένα μικρό μπλοκάκι ώστε να μην "χάνομαι"!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για την λίστα για τα ψώνια έχω ένα χαρτάκι στο ψυγείο κ γράφουμε εκεί ότι μας λείπει.

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ,αλήθεια???Είσαι σούπερ αδερφη!!!:):)

Αργότερα θα σου γραψω που θα εχω λίγο χρόνο.

Μόλις εβαλα το φαγητό μας να ψήνεται και κατεβαίνω στον κήπο να ξεχορταριάσω τα πατζαρια μας και το σελινα....

Αδερφή, την άλλη εβδομάδα θα στο στείλω να ηρεμίσω με το πάρτυ γιατί γίνεται κόλαση αυτήν ε?

Οργασμός δουλειάς εδώ...! ;) Ο άντρας μου, μου ξεσκόνισε τον τοίχο του σαλονιού με τις εικόνες μας. Είναι λίγες και τις περιποιούμαστε πολύ. Μου ξεσκόνισε καλά {με ένα ειδικό "φυσητήρι" :tongue: που έφερε από τη δουλειά} και ενα πίνακα/ξύλο που λατρεύω με ένα ξωτικό και μόλις άπλωσα το πάπλωμα μας στην απλώστρα.

Πάω να βάλω το φαγακι.Βρήκα σήμερα ένα πολύ ωραίο κομμάτι χοιρινό και είπα στον κρεοπώλη και μου το κόψει σε όμορφες φέτες, όχι πολύ παχιές για να ψηθεί καλά και θα το βάλω με πατατούλες στο φούρνο και σκορδάκι και μυρωδικά να μελώσει.

777885dugw57gt25.gif

Ήρθε σήμερα το χαλί μας αλλά θα στρώσω την Κυριακή.Έτσι κ αλλιώς πάλι κάνει ζέστη κ το Σάββατο θα κάνουμε ένα μίνι παρτάκι οπότε ας αποφύγω να το βάλω για λίγες μερούλες!

feQKp2.png

4okhp3.png

τι ειπες τωρα!!!! δεν το εχω κανει ποτε! γιαυτο δεν μου κρατανε? σε μανικουραδικο μου το καναν οταν πηγαινα αλλα νομιζα οτι το καναν για να φυγει η κρεμα που εβαζαν!

Ναι Γιωτάκι μου! Ακριβως γι αυτο στο έκαναν, για να φύγει η κρέμα άρα η λιπαρότητα όπως γραφω και στην Χρύσα μας.

Είναι βασικός κανόνας...! ;)

Μακάρι να είναι αυτό, να το βρήκαμε και πλεον να σου κρατούν περισσότερο!

777885dugw57gt25.gif

Μόλις μάζεψα το τραπέζι που φάγαμε και έφτιαξα τα πράγματα απο το σούπερ μάρκετ.

το μεσημέρι έκανα μια "τρέλλα"

είχα πάει σε κάποιες εξωτερικές δουλειές,τράπεζες,κούριες κτλ και είδα μια ταμπέλα απο ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών,μπήκα μέσα και γράφτηκα στο τμήμα γαλλικών για ενήλικες ,μετά πήγα στο βιβλιοπωλείο και αγόρασα τα βιβλία μου.

Έτοιμη η μαθήτρια!!

Το απόγευμα είναι το πρώτο μάθημα.Δεν ξέρω πως μου ήρθε,πάντα ήθελα να μάθω γαλλικά.

Μετά πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου και έκανα ένα φανταστικό γαλλικό μανικιούρ

θέλει προσπάθεια να φτιάξει η διάθεση μου,αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει.

Αυτό θέλει πολλά ΜΠΡΑΒΟ. Μπράβο για το ότι τελικά έκανες αυτό που ονειρευόσουν, μπράβο που το έκανες όχι στη μικρή ηλικία αλλά τώρα (που είσαι 20....) και έχεις και άλλες υποχρεώσεις, μπράβο που έκανες πράγματα για τον εαυτό σου. Μπράβο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...