Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ μη μιλάτε για αποθηκευτικούς χώρους και σκανδαλίζομαι!

ακούστε τον καημό μου: τελικά έκλεισα το σπίτι που σας έλεγα (ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, πέτυχε!). το σπίτι λοιπόν έχει άπειρα πλεονεκτήματα και κανα δυο μειονεκτήματα. το χειρότερο είναι ότι είναι φτιαγμένο για εξοχικό και έχει μόνο ντουλάπια κουζίνας και δυο μικρές ντουλάπες για κρεμασμένα ρούχα και ένα ράφι από πάνω. αυτά!

μια συνάδελφος νοίκιασε σπίτι που είναι το άκρως αντίθετο: είναι σοφίτα και έχει αόρατες ντουλάπες σε όλους τους τοίχους χωρίς παράθυρο. μέχρι και στο μπάνιο, ντουλάπα τεράστια! τρελάθηκα!

δε γράφω άλλα γιατί θα σας ζαλίσω. με απασχολούν πολλά easy living θέματα πάντως, θα σας τα λέω λίγα λίγα!

σας φιλώ εσάς και τα παιδάκια σας!

Πω πω... θα δυσκολευτείς πολύ με τόσο λίγο αποθηκευτικό χώρο...! Πως θα το αντισταθμίσεις..? :confused:

Γράψε οτιδήποτε θελήσεις, οτιδήποτε σε απασχολεί μήπως μπορέσουμε όλες να σου δώσουμε καμια ιδέα!

Σε φιλώ και να είσαι καλά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημασια εχει που εστω και για 2 ημερες τα ευχαριστήθηκες.Και εμένα δεν κρατανε περισσότεροι.Περισυ καθε Σαββατο βραδυ που τελειωνα τις δουλειες τα εφτιαχνα και τα κρατούσα ως την δευτερα.Δεν μπορω τα ξεφλουδισμένα νύχια...Φετος τίποτε ακόμη,πρεπει όμως να ξεκινήσω.

Βρε κορίτσια είμαι η μόνη χαζή που δεν τρελλενεται για σοκολάτα?Οχι πως δεν είμαι λιχούδω γενικά...:rolleyes:

Δεν τρελαίνεσαι για σοκολάτα?:shock: Σίγουρα είσαι από άλλη μανα και άλλον πατέρα!! :rolleyes::rolleyes:

Χρυσάκι μου, βάζεις κάτι από πάνω από το βερνίκι?

777885dugw57gt25.gif

Ε μα δεν άντεξα και ξαναμπαίνω! Τι κατάσταση είναι αυτή! :evil:

Λοιπόν Ειρήνη, για να μάθεις να μας "σοκολάζεις" βραδιάτικα και να παρασύρεις και τα υπόλοιπα αθώα κορίτσια, θα σου πω ένα χούι μου που είμαι σίγουρη ότι θα σε "συφιλιάσει"!

Δεν πετάω ποτέ διαφανείς πλαστικές συσκευασίες! Οι δε θήκες που βάζουν τα παπλώματα, ριχτάρια και τα λοιπά, είναι οι αγαπημένες μου! Τοποθετώ εκεί τις ιατρικές εξετάσεις μου, ακτινογραφίες, διάφορα έγγραφα κλπ.

Συμφωνώ μαζί σου! Εγώ τις χρησιμοποιώ {τις μικρές που έχουν τα ριχτάρια του jumbo} για να βάζω μέσα τα παπούτσια μου και να τα βλέπω και να μην σκονίζονται και τις μεγάλες {από κουβέρτες} για να αποθηκεύω μέσα αντίστοιχα σκεπάσματα! ;) Εύγε!

Το δε κορυφαίο όλων είναι ότι δεν πετάω ούτε το πλαστικό κάλυμμα των εφημερίδων! Κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό για φύλαξη παπουτσιών και μεταφορά τους στα ταξίδια. Είναι ένα κόλπο που το ξεσήκωσα από το ιντερνετ. Επίσης μπορεί να προσφέρει επιπλέον προστασία για τη μεταφορά σαμπουάν κλπ στα ταξίδια.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολύς χώρος για την αποθήκευσή τους.

Τι έχεις να πεις τώρα; :tongue:

Οχι!!! Αυτο το χιλιο-βρωμικο πλαστικο απο την εφημεριδα????????!!!!! :shock::shock:

ΛΙΠΟΘΥΜΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Δεν τρελαίνεσαι για σοκολάτα?:shock: Σίγουρα είσαι από άλλη μανα και άλλον πατέρα!! :rolleyes::rolleyes:

Χρυσάκι μου, βάζεις κάτι από πάνω από το βερνίκι?

Περισσότερο θελω σαντιγύ και ασπρα γλυκα:P

Πάντα top coat αλλα μήπως το πρόβλημα είναι στη βάση και όχι στο top coat?Αλλα και όταν τα εφτιαχνα το περισσότερο που μου είχαν κρατήσει ηταν 4-5 ημέρες με μεγάλη προσοχη.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

ε ναι... οταν παω με τον μικρο μονη μου στις τραπεζες, συνηθως καταλήγω να μαλωνω και με καποιον.... οποτε χθες ολα κυλησαν μια χαρα... κυριως γιατι μπροστα στον αντρα μου δεν μαλωνω, δεν του αρεσουν οι φασαριες :tongue::tongue:

Καλημέρα ταζουλίνι μου,

Γιατί παιδί μου μαλώνεις? Θα σου βάλω το απόσπασμα από τον Ζήκο που έλεγε στον Νίκο Ρίζο

"ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΡΕ?!!!!" χαχαχαχα

Να προσπαθείς να είσαι ήρεμη γιατί ο θυμός σου, μέσα σου, κρατάει μέρες ακόμα και όταν εκνευριστείς για λίγα λεπτά. Δεν αξίζει για κανέναν.

Σε φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Περισσότερο θελω σαντιγύ και ασπρα γλυκα:P

Πάντα top coat αλλα μήπως το πρόβλημα είναι στη βάση και όχι στο top coat?Αλλα και όταν τα εφτιαχνα το περισσότερο που μου είχαν κρατήσει ηταν 4-5 ημέρες με μεγάλη προσοχη.:rolleyes:

Ολα παίζουν ρόλο! Δεν πειράζει αφού τα κάνεις μόνη σου και δεν τα πληρώνεις γιατί τότε θα ήταν εκνευριστικό!

Μπορεί να ειναι και τα νυχάκια σου. Οπως λέω πάντα δεν είναι όλα για όλους μας... :P

Οτι χρειαστεις απο προϊοντα, πες μου!

777885dugw57gt25.gif

γιατι μαλωνω ειρηνη; γιατι την τελευταια φορα που πηγα σε τραπεζα ηταν τελη αυγουστου για να πληρωσω την εφορια. δεν ειχα κανεναν να αφησω το παιδι, περπατησα μιση ωρα με τον μικρο στο καροτσι, πηρα νουμερο κανονικα και περιμενα την σειρα μου. αρχισε ο κοσμος να μου λεει να περασω για να μην περιμενω με τον μικρο. με φωναξε και ο ταμιας, οποτε πηγα. τελειωνοντας επρεπε καποιος να μου ανοιξει την πορτα για να περασω με το καροτσι. σηκωθηκε ο διευθυντης του καταστηματος ο οποιος μπροστα σε ολους με εκανε ρεζιλι λεγοντας μου οτι κουβαλησα το παιδι μαζι μου για να μου δωσουν σειρα και θα επρεπε να ντρεπομαι που χρησιμοποιω το παιδι μου και αλλα τετοια...

αν εσυ μπορεις να συγκρατηθεις μπροστα σε κατι τετοιο, σου δινω συγχαρητηρια ειλικρινα. εμενα με ακουσε ολη η τραπεζα και η πλατεια εξω απο την τραπεζα :rolleyes:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα ταζουλίνι μου,

Γιατί παιδί μου μαλώνεις? Θα σου βάλω το απόσπασμα από τον Ζήκο που έλεγε στον Νίκο Ρίζο

"ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΡΕ?!!!!" χαχαχαχα

Να προσπαθείς να είσαι ήρεμη γιατί ο θυμός σου, μέσα σου, κρατάει μέρες ακόμα και όταν εκνευριστείς για λίγα λεπτά. Δεν αξίζει για κανέναν.

Σε φιλώ γλυκά!

ωχ!!αυτό που είπες το κρατώ γιατί κ γω μαλώνω:oops::oops::oops:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Ολα παίζουν ρόλο! Δεν πειράζει αφού τα κάνεις μόνη σου και δεν τα πληρώνεις γιατί τότε θα ήταν εκνευριστικό!

Μπορεί να ειναι και τα νυχάκια σου. Οπως λέω πάντα δεν είναι όλα για όλους μας... :P

Οτι χρειαστεις απο προϊοντα, πες μου!

Θέλω μια καλή βαση να μου προτείνεις,σίγουρα δεν μπορώ τώρα να την προμηθευτώ αλλα να εχω στ υπ'όψιν.

πάω να μαγειρέψω.Σημερα εχουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατατες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια :-):wink:

Αρχηγε μου να σου δείξω τι κάνω ευλαβικά τα τελευταία τρία χρονιά κ δεν ξεχνάω τίποτα από τις δουλειές μου, υποχρεώσεις γενέθλια κτλ ??

Αγοράζω κάθε εκπαιδευτικο έτος ένα ημερολόγιό σε μέγεθος Α5 κ γράφω τα πάντα εκεί από το ποιο σημαντικό έως το ποιο μικρό πχ να πάρω τηλ την Τασία

Να μια τυπική σελίδα του βδομάδας -εντάξει το χρωματιζω κ λίγο :wink: κατάλοιπο του επαγγέλματος χα χα

20121030_090302_zps6079ff67.jpg

Την καλημέρα μου κ πάλι σε όλες :-)

Το πάπλωμα μας ήδη πλένεται.. ευτυχώς αυτό είναι ελαφρύ σχετικά και μπορώ να το βάζω στο δικό μας πλυντήριο.

Έπλυνα τα πιατικα {τα είχα παρατήσει χθες.. :|} άπλωσα το πλυντήριο της νύχτας με τα μαυρορουχα και μόλις ζεστάθηκε το σίδερο... ξεκινάω...:?

777885dugw57gt25.gif

εγω που εχω ένα μεγάλο πάπλωμα που δεν βγαίνει η θήκη του και δεν χωράει εννοείται στο πλυντήριο τι να το κάνω ρε κορίτσια?Δεν σκεπαζόμαστε μ αυτό αλλά το χω στρωμένο στο πάτωμα να παίζει πάνω ο μπεμπάκος, όσο να πεις ένα καθαρισματάκι το θέλει μια στο τόσο...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...