Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη μου θελω να σου πω οτι με το πρωτο μηνυμα που εγραψες εχθες σχετικα με τη μαμα σου με συγκινησες παρα πολυ.εχω χασει και εγω 3 δικους μου κοντινους ανθρωπους,σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται αυτο με το να χασει ενα τοσο μικρο παιδακι τη μανουλα του,ομως εμαθα οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο στη ζωη μας και οτι πρεπει να ρουφαμε την καθε μας στιγμη!Σου στελνω μια μεγααααααααααλη αγκαλια!

Μόνο όταν το έχεις βιώσει μπορείς να το καταλάβεις, στο πετσί σου που λένε... και ελπίζω και εύχομαι κανένα παιδάκι να μην μεγαλωνε χωρίς την μαμά του. Η μάνα είναι το στήριγμα, το χάδι, η άνευ όρων αγάπη..... χωρις να θέλω να μειώσω τη θέση του μπαμπά, δεν είναι τυχαίο που λένε πως "από μάνα ορφανεύεις..!

Ευχαριστώ για την αγκαλιά! ΠΟλύ τις χαίρομαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και να θυμάστε το βουτυράκι σε χτυπήματα κάνει θαύματα, αν πέσει και χτυπήσει το παιδί για να μην κάνει καρούμπαλο βάζουμε βούτυρο....πόσο με έχει σώσει!! ούτε πάγο, ούτε κέρματα που μας έκαναν εμάς παλιά, αλείφεις με βούτυρο το χτύπημα, παίζει το παιδί και εκείνο κάνει την δουλειά του!!!

Βασιούλα μου και η πεθερά μου, μου το έχει συμβουλεύσει αυτό!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

... καλά όχι, δεν θα το λεγα. :mad:

Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και λυπάμαι που θα χρησιμοποιήσω το θέμα μου για να πω 1-2 προσωπικά πράγματα αλλά είμαι στα όρια μου, μάλλον τα ξεπερασα, γι αυτό και τολμώ.

Θέλω να πω, πως δεν ειμαι βλάκας, ούτε χαζή και παρά το ότι κρατώ μία συγκεκριμένη στάση στο forum {και εδώ και στο parents} όλα αυτά τα χρονια που συμμετέχω και δεν τσακώνομαι, γκρινιάζω, κοτσομπολεύω κτλ, είμαι ικανή να προστατέψω και τον εαυτό μου και τα άτομα που νιώθω δικά μου.

Εννοώ λοιπόν πως επιλέγω να φέρομαι σωστά αλλά μπορώ να φερθώ και αλλιώς αν και ποτέ δεν θα έριχνα το επίπεδο μου. Παρακαλώ την κυρία που ξέρει πως αναφέρομαι σε εκείνη να σκεφτεί σαν γυναίκα και όχι σαν γυναικούλα και αν θέλει να παραμείνει στο θέμα, τουλάχιστον από μένα, να γνωρίζει πως δεν είναι καλοδεχούμενη. Ξεκάθαρο? Νομίζω πως ναι.

Και πάλι συγνώμη από τις κόρες μου!

Κανεναν μην αφηνεις να σε χαλαει και να σου βγαζει αρνητισμο.Σε θελουμε χαρουμενη και οπαδο του ζεν!:D

Κανεναν μην αφηνεις να σε χαλαει και να σου βγαζει αρνητισμο.Σε θελουμε χαρουμενη και οπαδο του ζεν!:D

Οχι αγάπη, μην ανησυχείς δεν έχω ανάγκη εγώ...! :tongue:;)

777885dugw57gt25.gif

hello girls…

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα μηνύματά σας… άλλωστε είσασταν λαλίστατες πάλι.

Για τον βραστήρα και εγώ τον χρησιμοποιώ… για την κατανάλωσή του… αυτή μετριέται σε ΚW όπως όλες οι συσκευές… συνεπώς αν ο βραστήρας γράφει επάνω 2700W αυτό ισούται με 2,7KW την ώρα… αν το αναγάγουμε αυτό 2700 / 60 = 45W το λεπτό… στα 3 λεπτά που θέλει ο βραστήρας να βράσει το νερό 45 x 3 = 135 W… αν υπολογίσουμε το κόστος του KW της ΔΕΗ, ο βραστήρας μας κοστίζει 10 λεπτά κάθε φορά.

ή πιο απλά…

Αν βάλουμε να βράσουμε 1 λίτρο νερό είτε στον βραστήρα είτε στην κουζίνα την ίδια ενέργεια καταναλώνουν… απλά ο βραστήρας θα το κάνει πιο γρήγορα...

φιλάκια

Γι αυτό σε αγαπώ βρε... για το μυαλό σου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου καλησπέρα.

Ήρθαμε στο σπιτάκι μας, τσιμπήσαμε τοστάκια και σαλατούλα και τώρα πιάσαμε από έναν καναπεδάκο! :tongue:

Έχω ξεχάσει να σας πω ένα σουπερ νέο αλλά με τόσα... που να το θυμηθώ η τρελή μάνα??? Ο αντρας μου πήρε άδεια όλη αυτή την εβδομάδα οπότε θα με βοηθήσει στα εξωσχολικά του φιογκακίου αλλά και στη διοργάνωση, σε όσα μπορεί!!! ;););)

Yotou μου, δεν πειράζει αν δεν είναι τέλεια! Σημασία έχει που τα έβαψες και σίγουρα θα σου ανέβασαν τη διάθεση ε? ;)

Λιτή μου και γω σαπουνίζω τα γυαλιά ηλίου μας!!! ;)\

Επανέρχομαι!

τα ειχα βαψει το σαββατο ενα ωραιο κοκκινο βαθυ κ τωρα ειναι σαν γαλλικο κοκκινο, εχουν ξεβαψει ολες οι ακρες!!!

ειχα φτιαξει κ μαλλι κ ειχα βγαλει κ τα φρυδια!

ειρηνακι be cool!!!

δεν φτανουν ολα αυτα ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

βλεπω κ το κεικ του καλαμαριου κ θελω να πεσω κατω!!!

αχ να ειχα ενα κομματι!

Μη μιλας για πεινα καλο μου κοριτσι τετοιες ωρες...προσπαθω να κρατηθω μακρια απο την κουζινα....

Διαφημίσεις

Κορούλα, το πάρκο είναι αυτό που βρίσκεται στην Πειραιώς??? :confused:

Καλώς τους δέχτηκες!!!!

το παρκο τριτση ειναι στο ιλιον στην ραδιοφωνια, κοντα στο καρφουρ κ το τζαμπο. ειναι υπεροχα κ εκει!

Κορούλα, το πάρκο είναι αυτό που βρίσκεται στην Πειραιώς??? :confused:

Καλώς τους δέχτηκες!!!!

Tο πάρκο Τρίτση είναι κατά μήκος της οδού Φυλής, ο αποκάτω δρόμος δεν ξέρω πως λέγεται...

Η περιοχή νομίζω πως είναι Αγ. Ανάργυροι, είναι πολύ κοντά και η Ν. Φιλαδέλφεια.

Είναι ωραίο και μεγάλο απλώς πολλές φορές μαζεύει πολύ κόσμο και γίνεται χαμός.

Για τα πιτσιρίκια δεν το συζητάμε, είναι super!!!

Στην Πειραιώς που έχει πάρκο;:?

τα ειχα βαψει το σαββατο ενα ωραιο κοκκινο βαθυ κ τωρα ειναι σαν γαλλικο κοκκινο, εχουν ξεβαψει ολες οι ακρες!!!

ειχα φτιαξει κ μαλλι κ ειχα βγαλει κ τα φρυδια!

ειρηνακι be cool!!!

Δεν πειράζει που χάλασαν, δεν σου έφτιαξαν τη διάθεση σου? Αυτό και μόνο αξίζει. Για σένα. Για σένα που φροντίζεις για όλα και όλους αξίζει να δίνεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Νυχάκια ή μαλλάκια ή φρύδια ή οτιδήποτε αλλο σε ανεβάζει σαν γυναίκα! Μπράβο και να το συνεχίσεις! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...