Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τελειώσαμε το διάβασμα / γράψιμο με το φιογκάκι!

Αμέσως λούστηκα και τώρα θέλω να βάψω τα νυχάκια μου γιατί χθες στην πελάτισσα που ήμουν αγόρασα και 2 νέα βραχιολάκια {πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!} και επειδή μου αρέσουν πολύ θέλω να βάψω και νυχάκια{καινούργιο κοσκινάκι μου! :tongue: }. Η κοπέλα κάνει πολύ καλή και φιλότιμη δουλειά και όπως φυσικά με στηρίζει, θα τη στηρίζω και γω.

Δείτε τι πανέμορφα που είναι και τ' αγόρασα μόνο 2? το ένα! :shock:

DSC00505.jpg

Μετά θα φύγουμε για αγγλικά με το φιογκάκι! :P

Με γεια. Πολυ ομορφα!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καμία διαφήμιση. Ούτε δικό σου είναι ούτε δουλεύεις εκεί.

Γράψε μας τα στοιχεία.

Αφού είπες για 2 εβδομάδες, έτσι δεν είπες? Οποτε προφανως ειναι ημιμόνιμο αλλιώς δεν θα ρισκαραν να σου πουν τετοια ανακριβεια γιατι το απλο μανικιούρ σε καμία περιπτωση δεν κρατάει τόσο.

777885dugw57gt25.gif

μήπως θεωρηθεί διαφήμιση

όποια θέλει με πμ καλύτερα

δεν ξέρω αν ηταν ημιμόνιμο το μανικιούρ,απλά μου είπαν οτι κρατάει 2 εβδομάδες!!Θα το δω στη πράξη!

Για στείλε, για το μαλλί με ενδιαφέρει.

Τα νύχια δεν τα βάφω ποτέ, μου αρέσει να τα βλέπω σε άλλες, δεν έχω ωραία δάχτυλα...απλώς τα περιποιούμαι...

Διαφημίσεις

Εγώ δεν το έλαβα πάντως.

Αν μπορείς στείλτο μου και μένα. Θα πάω αύριο κι όλας γιατί ημιμόνιμο δεν μπορώ να κάνω μόνη μου και 5? αποκλειεται να το βρω πουθενα. Οποτε μ ενδιαφερει πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Εχει site στο facebook μόνο. Προσπαθεί να ανεβάσει τα οικονομικά της... καταλαβαίνεις... :?

Κι ομως... τόσο τα πλήρωσα. Και είναι τόσο όμορφα... οσο κρατήσουν... ;) Δεν είναι συμπαθητικά?

Κρίμα, δεν έχω facebook!:(

Ευάκι, ναι θα βάλω. Κάτσε να τα θυμηθώ όλα με τη σειρά, κι εγώ εξ ακοής την ξέρω.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!τι κανετε?εγω σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γυρισαν οι γονεις μου απο το χωριο!μου ειχαν λειψει πολυ!ολη την ημερα την εχω αφιερωσει σε αυτους για να τους χορτασω και ετσι απο δουλειες δεν εκανα τιποτα για αυτο ο νεροχυτης μου μου φωναζει απο μακρυα :"πλυνε μεεεε"χαχα

γραψατε πολλα παλι και δεν προλαβα να τα διαβασω ολα να πω μονο:

-στο παρκο του τριτση εχει και αλογακια για μεγαλυτερα παιδακια απο το δικο μου!

-Αντιγονι μου μεγεια το μαλλακι και καλη αρχη στο μαθημα γαλλικων!

-Ειρηνη μου η τουρτα ειναι φανταστικη!μπραβο σου που ασχοληση τοσο και δεν αφηνεις τιποτα στην τυχη του,ο μικρουλης σου θα ειναι πολυ χαρουμενος!!!

παω να σας διαβασω πιο αναλυτικα!!!!

Αντιγόνη πμ και σε μένα στείλε

Το έλαβες Βάσια μου? Εγώ όχι ακόμα.

Σε ποια το έστειλες, Αντιγόνη, που εγραψες πως ηδη το εστειλες? Να ζητήσω να μου το στειλει και μένα. Ευχαριστω

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για στείλε, για το μαλλί με ενδιαφέρει.

Τα νύχια δεν τα βάφω ποτέ, μου αρέσει να τα βλέπω σε άλλες, δεν έχω ωραία δάχτυλα...απλώς τα περιποιούμαι...

Ρηνιώ μου δεν πειράζει (αν και νομιζω πως υπερβαλλεις), να τα φτιάχνεις όσο μπορείς μόνη σου. Ετσι λιγάκι για να νιώθεις και συ λίγο πιο "καλά" λίγο πιο ανεβασμένη ψυχολογικά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τελειώσαμε το διάβασμα / γράψιμο με το φιογκάκι!

Αμέσως λούστηκα και τώρα θέλω να βάψω τα νυχάκια μου γιατί χθες στην πελάτισσα που ήμουν αγόρασα και 2 νέα βραχιολάκια {πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!} και επειδή μου αρέσουν πολύ θέλω να βάψω και νυχάκια{καινούργιο κοσκινάκι μου! :tongue: }. Η κοπέλα κάνει πολύ καλή και φιλότιμη δουλειά και όπως φυσικά με στηρίζει, θα τη στηρίζω και γω.

Δείτε τι πανέμορφα που είναι και τ' αγόρασα μόνο 2? το ένα! :shock:

DSC00505.jpg

Μετά θα φύγουμε για αγγλικά με το φιογκάκι! :P

Με γεια σου Ειρηνακι μου!πολυ ομορφα και η τιμη τους ειναι παρα πολυ καλη!

Ειρηνη μου θελω να σου πω οτι με το πρωτο μηνυμα που εγραψες εχθες σχετικα με τη μαμα σου με συγκινησες παρα πολυ.εχω χασει και εγω 3 δικους μου κοντινους ανθρωπους,σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται αυτο με το να χασει ενα τοσο μικρο παιδακι τη μανουλα του,ομως εμαθα οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο στη ζωη μας και οτι πρεπει να ρουφαμε την καθε μας στιγμη!Σου στελνω μια μεγααααααααααλη αγκαλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...