Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τώρα κατάφερα να καθήσω.

Πήρα το πιτσιρίκι μου από το σχολείο,

φτιάξαμε μαζί την πίττα,

μάζεψα την κουζίνα,

εκανα ενα πέρασμα το μπάνιο,

εβαλα δυο πλυντήρια και απλωσα το πρώτο,

φαγαμε ,ξαναμάζεψα,

σκούπισα και σφουγγάρισα κουζίνα και σαλονι ,εκανα το μπάνιο μου και σε λίγο θα ετοιμαστούμε για καρατε....

Κουράστηκες πολύ σημερα κοριτσι μου και εχεις και το καρατε τωρα ε?

Τουλαχιστον το βραδακι οσο μπορεις, ξεκουρασου! :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουράστηκες πολύ σημερα κοριτσι μου και εχεις και το καρατε τωρα ε?

Τουλαχιστον το βραδακι οσο μπορεις, ξεκουρασου! :|

Εννοείται πως δεν θακάνω τίποτε απολύτως αλλα μετα το καράτε θα πάω σε μια φίλη για καφε.Το εχουν κανονίσει τα πιτσιρίκια από την προηγούμενη εβδομάδα:rolleyes:

Για το πάρτυ εχεις κανονίσει το μενού?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτό που χρειάζομαι είναι δυο φύλλα για τα μπουφάν μας,τα περισσότερα είναι του αντρα μου και αλλα δυο συρτάρια για τις φόρμες και τα πουλόβερ μας.Μόνο ετσι θα είναι όπως πρεπει.Του μικρού η ντουλάπα εχει κενά αλλα δεν θέλω να βάλω εκει δικά μας.Ας είναι τουλάχιστον αυτή οπως πρεπει.:rolleyes:

Επίσης είναι μια χαρα και τα σεντόνια και οι πετσετες μας αλλα ούτε αυτές παίρνουν στριμωγμα.

Μήπως θα σε βόλευε μια τροχήλατη κρεμάστρα;

Εχει σίγουρα στο praktiker.

Χρυσα μου ποσο μ αρεσοουν οι φωτογραφιες σου!!!

Τις ξανακοιτουσα τωρα...την ανοιξη το σπιτι σου θα ειναι παραδεισος!

Κοίταξε παραδεισο δεν το λές ,γιατί ο κήπος εχει πολλές ελείψεις, αλλα τα λουλούδια είναι πολύ ομορφα.Φέτος ελπίζω να είναι ομορφα και τον χειμώνα.Εβαλα αρκετούς βολβούς που θα ανθίσουν κατά το Γενάρη...Για να δούμε:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πόσο;;; Πλάκα κάνεις!!!

Τους ήξερες ή μπήκες τυχαία;

Εγώ κορίτσια στο εντελώς τυχαία πρέπει να έχω πάει στα περισσότερα κομμωτήρια της Αθήνας ενίοτε και της επαρχίας!

οχι τυχαία μπήκα

με περιποιήθηκαν πάρα πολύ

και με χρέωσαν 9 ευρώ κούρεμα και 5 ευρώ γαλλικό μανικιούρ με βαφή που κρατάει 2 εβδομάδες .Πολύ καλή δουλειά οχι πασάλειμμα

Διαφημίσεις

Μήπως θα σε βόλευε μια τροχήλατη κρεμάστρα;

Εχει σίγουρα στο praktiker.

Και που να την βάλω?Δεν μου αρέσει να γυρίζουν ρούχα εξω:rolleyes:

Φέτος μου είπε ο αντρας μου πως θα μου φτιάξει ντουλάπα στο τριτο υπνοδωμάτιο.Είδωμεν...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

οχι τυχαία μπήκα

και με χρέωσαν 9 ευρώ κούρεμα και 5 ευρώ γαλλικό μανικιούρ με βαφή που κρατάει 2 εβδομάδες .Πολύ καλή δουλειά οχι πασάλειμμα

Με έστειλες!!!

Δεν κατάλαβα ότι μέσα στην τιμή ήταν και το μανικιούρ!!!

Τελειώσαμε το διάβασμα / γράψιμο με το φιογκάκι!

Αμέσως λούστηκα και τώρα θέλω να βάψω τα νυχάκια μου γιατί χθες στην πελάτισσα που ήμουν αγόρασα και 2 νέα βραχιολάκια {πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!} και επειδή μου αρέσουν πολύ θέλω να βάψω και νυχάκια{καινούργιο κοσκινάκι μου! :tongue: }. Η κοπέλα κάνει πολύ καλή και φιλότιμη δουλειά και όπως φυσικά με στηρίζει, θα τη στηρίζω και γω.

Δείτε τι πανέμορφα που είναι και τ' αγόρασα μόνο 2? το ένα! :shock:

DSC00505.jpg

Μετά θα φύγουμε για αγγλικά με το φιογκάκι! :P

777885dugw57gt25.gif

Πολυ καλα τα λεει η φιλη σου.

Κ εγω τρελαινομαι για κυδωνι γλυκο και φετος εχουμε κυδωνια κ θα φτιαξω :)

Εγώ έφτιαξα τις προάλλες λεμόνι, γλυκό του κουταλιού.

Νομίζω πέτυχε!

οχι τυχαία μπήκα

Για να καταλάβω, σου έκαναν ημιμόνιμο μανικιούρ με 5?? Αν ναι, μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του κομμωτηρίου? Να πηγαίνω και γω για να μην τα κάνω στον εαυτό μου {πρακτική δυσκολία}.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τελειώσαμε το διάβασμα / γράψιμο με το φιογκάκι!

Αμέσως λούστηκα και τώρα θέλω να βάψω τα νυχάκια μου γιατί χθες στην πελάτισσα που ήμουν αγόρασα και 2 νέα βραχιολάκια {πρέπει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν!} και επειδή μου αρέσουν πολύ θέλω να βάψω και νυχάκια{καινούργιο κοσκινάκι μου! :tongue: }. Η κοπέλα κάνει πολύ καλή και φιλότιμη δουλειά και όπως φυσικά με στηρίζει, θα τη στηρίζω και γω.

Δείτε τι πανέμορφα που είναι και τ' αγόρασα μόνο 2? το ένα! :shock:

DSC00505.jpg

Μετά θα φύγουμε για αγγλικά με το φιογκάκι! :P

Ομορφα! Το εξ αριστερών το έχω σε κρεμαστό για το λαιμό, μη σου πω πόσο το είχα πάρει:mad:

Που πουλάει;

Γενικώς πρέπει να στηρίζουμε...

οχι τυχαία μπήκα

Αντιγόνη πες το όνομα του κομμωτηρίου μήπως και βολεύει καμία αν μένει εκεί κοντά ή μπορεί αν είναι αλυσίδα και να το έχουμε δίπλα μας και να μην το ξέρουμε! :P :p

Ομορφα! Το εξ αριστερών το έχω σε κρεμαστό για το λαιμό, μη σου πω πόσο το είχα πάρει:mad:

Που πουλάει;

Γενικώς πρέπει να στηρίζουμε...

Εχει site στο facebook μόνο. Προσπαθεί να ανεβάσει τα οικονομικά της... καταλαβαίνεις... :?

Κι ομως... τόσο τα πλήρωσα. Και είναι τόσο όμορφα... οσο κρατήσουν... ;) Δεν είναι συμπαθητικά?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...