Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μου ,δυστυχως η θλίψη δεν μας αφήνει,απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτήν.Ποσο μάλλον για εσενα,που ησουν σε τετοια ηλικία....

Συμφωνώ... δεν ξεπερνιέται ποτέ.. απλώς ο χρόνος, σαν κάτι το σαρωτικό, σε κάνει να μπορείς να συνεχίζεις..:?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη και Λιτη σας ευχαριστώ που μπήκατε στο κόπο να ασχοληθείτε με την ντουλάπα μου ,παρόλο που δεν το ζήτησα!

Εννοείται πως και δεχομαι και θελω τις συμβουλές σας...

Υπάρχει καμία περίπτωση εξοικονόμησης κάποιου φύλλου ντουλάπας ώστε να φύγουν από εκεί τα πανωφόρια??? :confused:

777885dugw57gt25.gif

ο elmo ειναι απο το "ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ"????

που τον θυμηθηκες? εισαι θεα!!!

Αναγκαστικά, αγαπημενη! :tongue: Δεν έβρισκα τίποτα σχετικό με τέρατα και αφού βρήκα μάτια και στόμα λέω "εδώ είμαστε"! ;) Απλώς θα την προσαρμόσουμε στο θέμα μας...ελπίζω να είναι καλή και εννοείται θα σας βάλω φωτογραφίες!

777885dugw57gt25.gif

καπως ετσι θα γινει τελικα ενα ενα αλλα δεν το ευχαριστιεμαι το αποτελεσμα:| νομιζω οτι με εχω κοροιδεψει! αν δεν το κανεις ολο το σπιτι με την μια να μοσχοβολησουν τα παντα σΚ#$%α γενικη κανεις:mad:

τελος παντων απο το ολοτελα κατι ειναι κ αυτο. οι στοχοι μου για το σπιτι ηταν παντα ψηλοι κ δυσκολευομαι καπως να τους ριξω:rolleyes: αλλα ειναι η κουραση κ ψυχολογικη κ σωματικη κ η μεγαλη ελειψη χρονου που θα πρεπει να προσαρμοστω ανευ ορων.

Θα καταρρεύσεις και θα είσαι χάλια για μέρες, μετά! Αξίζει?

Προσωπικά δεν νομίζω.

Και γω έτσι ήμουν παλιότερα {πριν γεννήσω} και ήμουν όλο ψώφια..:| Ετσι άρχισα σιγά-σιγά να αναζητώ το easy living και να βλέπω πως πρέπει να φροντίζω και εμένα όχι μόνο το σπίτι.

Βάλε προτεραιότητες και σιγά-σιγά θα το κάνεις. Γιατί να λιώσεις κοριτσάκι μου...?

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι ηξερα για τη μαμα σου αλλα καθε φορα σκεφτομαι ποσο τρομερο να συμβαινει κατι τετοιο σε τοσο τρυφερη ηλικια. μπραβο σε οποιον σε μεγαλωσε αλλα και σ εσενα που εχεις τοση θετικοτητα μεσα σου. ωχ κοριτσια με τις δουλειες δυσκολα στο σπιτι. ακομη παλευω να συμμαζευτω. με τα παιδια καθε μερα κανεις απο μισο πραγμα, νομιζω δε θα μπω ποτε σε ταξη! αν και αυτο το σκ κατι εγινε!

οι δε ντουλαπες μεγαλο πληγμα!! εχω δωσει τοσα μα τοσα πολλα ρουχα και παλι δε χωρανε! μαλλον το σπιτι εχει μικρες ντουλαπες. ειρηνακι σου ειπα τι ομορφη η εικονα με τις αχνιστες σοκολατες? και τα χριστουγεννιατικα μπισκοτακια? τα φιλια μου κοριτσια

καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια

Είναι πράγματι τρομερό και είναι από τις "αδικίες" της ζωής που αρνούμαι να καταλάβω... :cry:

Οπου να ναι, ξεκινάμε το χριστουγεννιάτικο θέμα οποτε εκει θα βλεπεις ακόμα περισσότερες τέτοιες εικονιτσες κορη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη εσένα ειδικά μου επιτρέπεις να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Στην ηλικία σου ήταν και η μαμά μου όταν έμεινε ορφανή από πατέρα. Και παρότι είμαστε συνομίληκες, μου βγάζεις μία απίστευτη μητρική ποιότητα. Αν κρίνω από τη μαμά μου και από εσένα, άνθρωποι με τα δικά σας βιώματα σε τόσο μικρές ηλικές, έχουν πολλή τρυφερότητα και νοιάξιμο για τους άλλους. Φοβερό δεν είναι;

Φιλάκια πολλά πολλά!

:rolleyes: Χεμ, χεμ, παίζει και να είμαι μεγαλύτερή σου, λίγο όμως! :tongue:

Καλέ ναι! Να μου κάνεις! ΕΙμαι και πολύ αγκαλίτσας! :tongue::tongue: Σ' ευχαριστω για τα γλυκά και ζεστά σου λόγια.... τα εκτιμώ πολυ και τα κρατώ στην καρδιά μου.

Νομίζω πως έχεις δίκιο... γιατί έχεις φάει νωρίς-νωρίς το χαστούκι του τι είναι "σημαντικό" στη ζωή οπότε μεγαλώνοντας {γιατί μικρότερη δεν ήμουν έτσι, τουλάχιστον όχι τόσο} προσπαθείς να ζεις την κάθε μικρή στιγμή και να δίνεις και να παίρνεις πιο ουσιαστικά πραγματα...

Υ.Γ. Ειμαι 38 {μην κοιτάς που δείχνω 17! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Πάντως βρε κορίτσια πώς φαίνεται ότι τα σπίτια τα κατασκευάζουν συνήθως άντρες, τους λείπει η λειτουργικότητα σε τόσο πολλά σημεία....

ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Eδω ειμαι και εγω..σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα σιδερωσα ενα πλυντηριο φυσικα εχω και αλλα, πηγα παρεα με την μικρουλα μου φαρμακειο και φουρνο γυρισαμε και εβαλα και το φαγακι μας σπαγγετι με κοκκινη σαλτσουλα απλο και ευκολο.περιμενω να γυρισει το κοριτσακι μου απο τον σταθμο και ξεκουραζομαι λιγακι..τον βραστηρα τον χρησιμοποιω και εγω αρκετα οπως και ολα μου τα πλυντηρια εκτος απο καποια συντομα μπαινουν με το νυχτερινο.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρασε το ΣΚ και δεν κατάλαβα τίποτα, εκτός από τα χειμωνιάτικα που ανέβηκαν από την αποθήκη και κάποια καλοκαιρινά που κατέβηκαν, τσουρέκια (που είναι η χιλιοστή φορά που τα φτιάχνω) που πήγαν για πέταμα γιατί ούτε από γεύση αλλά ούτε από φούσκωμα δεν έπαιρναν πάνω από -3 με άριστα το 10, 4 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σακούλες (δύο από αυτές οι μεγάλες του jumbo) που είναι έτοιμες και γεμάτες να δοθούν με ρούχα, τα περισσότερα των παιδιών, που πια δεν τους κάνουν ("μάνα μας" πρέπει να είσαι περήφανη και μόνο γι' αυτό).

ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!! Εύγε!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Καλημεραααααα και καλη βδομαδα!!!!πως ειστε?εγω σηκωθηκα ετοιμασα το κοριτσακι μου για το σχολειο που παρεπιπτοντως σμερα δεν ηθελε να παει με κοιτουσε με τα ματακια της λυπημενη και στεναχωρηθηκα..Χρυσα και mamavasia παντα τετοιες στιγμες να σας χαριζουν τα αγγελουδια σας..Ειρηνη μου ποσο δυσκολο ειναι για ενα παιδακι να μεγαλωνει χωρις την μανουλα του και ειδικα απο τοση μικρη ηλικια..Η μαμα σου ειμαι σιγουρη οτι θα σε καμαρωνει απο ψηλα.Yotou τι ομορφη εικονα χιονι τζακι ζεστο καφεδακι χουχουλιασμα.....Α θα σου στειλω πμ για την αλλεργια να μου πεις

Είναι βρε Αρετή μου.. είναι και το κουβαλάς πάντα! Ποτέ δεν "λιγοστεύει"... :cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Θέλω να κάνω μία ερώτηση σε όλες σας.

Σήμερα είναι 29 Οκτωβρίου.

57 ημέρες για τα Χριστούγεννα.

ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ;;;;;;;;

Ξέρετε, αυτό με τις ωραίες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες για διακόσμηση, τις συνταγές, τις φωτο από τα στολισμένα σπιτάκια μας, τις προτάσεις.

Όλες ξέρουμε ότι η εποχή που διανύουμε είνα πολύ δύσκολη, γι' αυτό και εγώ προσπαθώ να σκέφτομαι και να ονειρεύομαι ωραία πράγματα, εικόνες που θα ξεκουράζουν το μυαλό μου και θα με κάνουν να δημιουργώ για την οικογένειά μου.

Γι' αυτό.... άντε ντεεεεεεε!!!!!

Κουκλάκι μου, την Κυριακή!!! Την Κυριακή που μας έρχεται, αμέσως μετά το πάρτυ του φιογκακίου, ξεκινάμε!!!!!!!!

Συγνώμη για την αναμονή και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που περιμένετε αλλά ξέρετε πως ειμαι.. θέλω να έιμαι 100% εκεί και τώρα, με τόσο τρέξιμο αυτή την εβδομάδα δεν θα τα καταφέρω! :|

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!!

Μια εβδομάδα ακόμα να τελειώσει το φιογκοπάρτι για να μην έχει άλλα στο κεφάλι της η Ειρήνη.....δεν μας κρατάει τίποτα βλέπω.....με το ζόρι αντέχουμε μια εβδομάδα ακόμα :D :D :D

Πες τα, πες τα τμήμα marketing!!!

Οχι για να μην λέτε πως μόνο εγώ είμαι η κούκου! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Λυπάμαι και σε νιώθω. Εχεις δίκιο όμως, θάνατος είναι όταν δεν υπάρχει μνήμη...

Είναι μεγάλη αλήθεια αυτή, Ρηνιώ μου.

... αλλά σε ένα άτομο σαν την μαμά σου, σου λείπει η καθημερινότητα, τα χάδια... τα φιλιά... :? ξέρεις...

777885dugw57gt25.gif

Τις καλημέρες μου σε όλες :D:D:D

{Μη βλέπετε που δεν γράφω, σας διαβάζω καθημερινά }

522966_4630687403746_1045529263_n.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock::shock: Άτιμο τι μου κάνεις!!!

Ποστάρεις στο face ποστάρεις και εδώ............ από που να κρατηθώ και να μην σου κάνω "ντου"????? Πες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Δεν ξερω τι να πω.

Συγκινηθηκα παρα πολυ.

Να σε εχει ο Θεος παντα καλα για να δινεις ολη σου την αγαπη στο γιο σου.

Ευχαριστώ Χριστιάνα μου. Μονο αυτό παρακαλώ, να με έχει κοντά του.

Υ.Γ. Ομορφη η υπογραφη σου με την εγκυμοσυνη, κοιλίτσα μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...