Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Yotou έχεις δικιο βολεύει πολύ ο βραστήρας.. εγώ αρχισα να τον δουλεύω λόγω ότι ήθελα να προσθέσω λίγο νερό ακόμη στο φαγητό και έβαζα απο την βρύση όμως μου σταματούσε τον βρασμό!! Ετσι άρχισα να το βράζω εκεί.

το μενού εχει σήμερα αρακά πάω να τον βάλω, να απλώσω το πλυντηριο και επανέρχομαι.....

Τελικά οταν δεν δουλεύεις μου φαίνεται ρε κορίτσια ότι κουράζεσαι περισσότερο με τις δουλιές στο σπίτι!!!! όλο και κάτι θα δεις όλο και κάτι θα κάνεις!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωωωω βρε καλαμαράκι μας πέθανες πρωί πρωί χαχαχααχχα

Αυτή τη ΔΕΗ ούτε να την βλέπω δεν θέλω άντε πια.Φέτος θα ξεπαγιάσουμε!!!Ή θα μετακομίσουμε στο χωριό με τις ξυλόσομπες χαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αυτό με τον βραστήρα το κάνω κ εγώ!Ακόμα κ όταν πλένω πιάτα με λάδια που δεν φεύγουν εύκολα τσουπ ρίχνω λίγο κ φεύγουν κ έτσι δεν χαλάω κ νερό που έχουμε έλλειψη (ας σκεφτόμαστε λίγο κ το περιβάλλον).

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

καλημέρα

τι καταθλιπτικός καιρός είναι αυτός??

μουντός και άτονος.

Ξύπνησα το πρωί στις 6 όπως πάντα και έφτιαξα μια φακή υπέροχη,τακτοποίησα τα πάντα και κατέβηκα στο Σύνταγμα να παραδώσω μια δουλειά και να ψωνίσω για τις κατασκευές μου.

Μιλάμε για νεκρή πόλη,άνθρωπος δεν κυκλοφορούσε στις 9 το πρωί,πήρα ενα ζεστό καφέ στο χέρι και περπάτησα και ήταν πολύ όμορφα και νοσταλγικά.

Διαφημίσεις

καλημέρα

τι καταθλιπτικός καιρός είναι αυτός??

μουντός και άτονος.

Ξύπνησα το πρωί στις 6 όπως πάντα και έφτιαξα μια φακή υπέροχη,τακτοποίησα τα πάντα και κατέβηκα στο Σύνταγμα να παραδώσω μια δουλειά και να ψωνίσω για τις κατασκευές μου.

Μιλάμε για νεκρή πόλη,άνθρωπος δεν κυκλοφορούσε στις 9 το πρωί,πήρα ενα ζεστό καφέ στο χέρι και περπάτησα και ήταν πολύ όμορφα και νοσταλγικά.

καλημερα! καλως την! τι κανεις?

Τώρα θα ρίξει όμως καρέκλες!Έχει μαζέψει εδώ κ βλέπω να γίνεται η μέρα νύχτα!Τουλάχιστον ας βρέξει ας κάνει κάτι τέλος πάντων.Είναι εκνευριστικός,βλέπεις ότι είναι έτσι κ βάζεις κάτι παραπάνω πάνω σου κ βγαίνεις έξω κ σκας από την ζέστη!

Πάντως κάπου άκουσα για ακραία καιρικά φαινόμενα.Ελπίζω να μην είναι πολύ ακραία γιατί το απόγευμα έχουμε κολυμβητήριο,ήδη έχουμε χάσει 2 μαθήματα μη χάσουμε κ 3ο.

feQKp2.png

4okhp3.png

Τώρα θα ρίξει όμως καρέκλες!Έχει μαζέψει εδώ κ βλέπω να γίνεται η μέρα νύχτα!Τουλάχιστον ας βρέξει ας κάνει κάτι τέλος πάντων.Είναι εκνευριστικός,βλέπεις ότι είναι έτσι κ βάζεις κάτι παραπάνω πάνω σου κ βγαίνεις έξω κ σκας από την ζέστη!

Πάντως κάπου άκουσα για ακραία καιρικά φαινόμενα.Ελπίζω να μην είναι πολύ ακραία γιατί το απόγευμα έχουμε κολυμβητήριο,ήδη έχουμε χάσει 2 μαθήματα μη χάσουμε κ 3ο.

κ εγω το ακουσα αλλα δεν τα βλεπω. τουλαχιστον ας τα κανει το βραδυ που θα ειμαστε ολοι σπιτι!

Μακάρι να τα κάνει το βράδυ αλλά δεν το βλέπω.Τουλάχιστον εδώ που είμαι (Μαρούσι) αρχίζει κ σκοτεινιάζει επικίνδυνα.Θα δείξει!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ άλλαξα το μενού τελικά απο μπριάμ που έλεγα θα κάνω τελικά τραχανά....εύκολο, νόστιμο και γρήγορο!!!

Τι λες τώρα!Έχω πολύ καιρό να φάω κ μου έχει λείψει!

feQKp2.png

4okhp3.png

Μολις ανέβηκα από τον κήπο,ξεχορτάριασα το σπανάκι και ξαναεσπειρα,γιατί δεν φύτρωσε όπως επρεπε.Εκανα ζυμαράκι για την πίττα και τρεχω να την ετοιμασω πριν φυγω για να πάρω τον μικρό μου.

Το Πηλιο είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!Πολύ ζηλευω...

Αυτο με τον βραστήρα το κάνω και εγω ,κερδίζεις και πολύ χρονο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μακάρι να τα κάνει το βράδυ αλλά δεν το βλέπω.Τουλάχιστον εδώ που είμαι (Μαρούσι) αρχίζει κ σκοτεινιάζει επικίνδυνα.Θα δείξει!!!

εγω τωρα ειμαι γερακα, στο μαγαζι, οντως μαυριλα!

Μολις ανέβηκα από τον κήπο,ξεχορτάριασα το σπανάκι και ξαναεσπειρα,γιατί δεν φύτρωσε όπως επρεπε.Εκανα ζυμαράκι για την πίττα και τρεχω να την ετοιμασω πριν φυγω για να πάρω τον μικρό μου.

Το Πηλιο είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!Πολύ ζηλευω...

Αυτο με τον βραστήρα το κάνω και εγω ,κερδίζεις και πολύ χρονο.

τελικα ολες το κανετε? κ νομιζα οτι ειχα την σουπερ ιδεα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...