Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι, η τούρτα είναι super!

Tο σάββατο είναι το πάρτυ;

mamavasia, κι εμείς πηγαίνουμε συχνά στην πάρνηθα...

Υπάρχουν και άλλα μέρη που αξίζει να πηγαίνετε με τα μικρά σας - όσα κοριτσάκια μένουν στην Αθήνα- , πρόχειρα αναφέρω:

Βοτανικός Κήπος -έχει όμως ωράριο-

Κτήμα Τατοΐου -επιτρέπονται και ποδήλατα-

Δάσος Χαϊδαρίου -επίσης επιτρέπονται ποδήλατα-

Είναι όλα ασφαλή μέρη, γενικώς πηγαίνει κόσμος...

να προσθεσω κ το παρκο τριτση που ειναι υπεροχα, εχει λιμνη με παπιες, ψαρια κ χελωνες. επιτρεπονται τα ποδηλατα, εχει κ καφετεριες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τα χιόνια πάτε Πάρνηθα??? εμένα ο σύζυγος θέλει λάσπες ή χιόνια για να παίξει και με το αυτοκίνητο λιγάκι :P :p :P .....αμ πως μόνο τα παιδιά θα παίζουν χιχιχιχι θα κανονίσουμε σίγουρα να βρεθούμε!!

εννοειται!!!

αν δεν πας με χιονια στην παρνηθα, ποτε θα πας??????

να προσθεσω κ το παρκο τριτση που ειναι υπεροχα, εχει λιμνη με παπιες, ψαρια κ χελωνες. επιτρεπονται τα ποδηλατα, εχει κ καφετεριες.

Ωραίο είναι αλλά όποτε πάω κυνηγάω σαν την τρελή 2 παιδιά οπότε το αποφεύγω!!! Άμα έχουν και ποδήλατα μαζί πάει χάθηκα θα πρέπει να βάλω ροδάκια για να τις φτάνω!!

Με τα χιόνια πάτε Πάρνηθα??? εμένα ο σύζυγος θέλει λάσπες ή χιόνια για να παίξει και με το αυτοκίνητο λιγάκι :P :p :P .....αμ πως μόνο τα παιδιά θα παίζουν χιχιχιχι θα κανονίσουμε σίγουρα να βρεθούμε!!

Ναι, και με τα χιόνια!

Εγώ παλιά έκανα και ορειβασία, ο άντρας μου όχι.

Τώρα έχω σταματήσει - μετά από τραυματισμούς- πάμε απλώς εκδρομές όταν μπορούμε...

Διαφημίσεις

καλά η ΔΕΗ δεν παίζεται!!!!!

τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που μας χρεώνουν της έχει παρατηρήσει καμία?

απο 5Ε έχει πάει 40Ε!!!!!!!!! και συνεχίζουν να το αναβάζουν!!!!!

Ωραίο είναι αλλά όποτε πάω κυνηγάω σαν την τρελή 2 παιδιά οπότε το αποφεύγω!!! Άμα έχουν και ποδήλατα μαζί πάει χάθηκα θα πρέπει να βάλω ροδάκια για να τις φτάνω!!

xaxaxaxaxa!

Διαφημίσεις

κ που εισαι ακομα, σε λιγο θα χρεωνουν κ τον αερα που αναπνεουμε...

ασχετο τωρα που λεμε για δεη, δεν ξερω αν το κανετε, εδω κ κανα 6μηνο για οικονομια κ στο ρευμα κ στον χρονο που ειναι πολυτιμος, βραζω το νερο στον βραστηρα για να μαγειρεψω κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας, αν δεν το κανει καποια, εινια πολυ βολικο. easy cooking!

:shock:

Εγώ είμαι έτσι κάθε φορά που έρχεται λογαριασμός:

:shock::shock::shock::shock:

Νιώθω οργή και ντροπή!

Το λατρεύω το Πήλιο, νομίζω οτι το έχω περπατήσει όλο!

Νομίζω πως έχεις δίκιο. Είμαστε και καλή παρέα και χωρίς "περίεργα" στο θέμα μας. Μακριά από τα περίεργα. Καλή διάθεση, θετική ενεργεια και μόνο θετικά σχόλια. ;)

Δόξα το Θεό, ούτε στο παλιό easy living ούτε και στο καινούριο υπάρχουν "περίεργα". Γι' αυτό και είμαστε όλες τόσο χαρούμενες και θετικές όταν το διαβάζουμε. ΜΠΡΑΒΟ "μάνα" μας!!!!!

Ξέρετε....... παίζει ρόλο και η θετική ενέργεια της "αρχηγού"!!! Μας παρασύρει μαζί της!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...