Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!Το σ/κ δεν μπήκα καθόλου μιας κ είχαμε οικογενειακές εξόδους και περάσαμε υπέροχα.

Κ εγώ έχω νυχτερινό αλλά νόμιζα ότι είναι 11-7 όλο τον χρόνο!Καλό αυτό πάντως που αλλάζει τον χειμώνα!Μου είναι πιο χρήσιμο έτσι.Άντε γιατί χτες είδα στις ειδήσεις ότι μέχρι το '13 θα αυξηθεί 40% η ΔΕΗ...αμάν πια να δω που θα την φτάσουν!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πολύ καλά εκανες και κοιμήθηκες.Προσπάθησε να είσαι ηρεμη τώρα που ο μικρός μεγαλώνει και θα είναι πιο ανήσυχος.:)

Προσπαθω Χρυσα μου, προσπαθω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Tο ξέρω ότι το θεματάκι των χριστουγέννων το ανοίγει η "μάνα" μας, αλλά είπα να μην το πω έτσι φόρα παρτίδα και την αγχώσω.

Ειρηνάκι, 5+1 για το φιογκοπάρτυ!!!!!!

Προσπαθω Χρυσα μου, προσπαθω...

Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε και τον παραμικρό χρόνο που βρίσκουμε για να ξεκουραζόμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο σου για τον παραπάνω ύπνο σου. (να πω ότι δεν ζηλεύω, θα πω ψέματα χαχαχαχαχα)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!Το σ/κ δεν μπήκα καθόλου μιας κ είχαμε οικογενειακές εξόδους και περάσαμε υπέροχα.

Κ εγώ έχω νυχτερινό αλλά νόμιζα ότι είναι 11-7 όλο τον χρόνο!Καλό αυτό πάντως που αλλάζει τον χειμώνα!Μου είναι πιο χρήσιμο έτσι.Άντε γιατί χτες είδα στις ειδήσεις ότι μέχρι το '13 θα αυξηθεί 40% η ΔΕΗ...αμάν πια να δω που θα την φτάσουν!!!

Αμ δεν ξέρεις γιατί;;;;

Γιατί τώρα που το πετρέλαιο έχει φτάσει στα ύψη, ο κόσμος θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τα κλιματιστικά και τις ηλεκτρικές συσκευές για θέρμανση. Οπότε είπαν οι έξυπνοι της ΔΕΗ που δεν χαρίζουν ούτε του αγγέλου τους νερό........... (ξέρετε τη σκηνή, είναι εκείνη που ο γερολαδάς τρίβει τα χέρια του χαιρέκακα)

".......... άαααααα τώρα θα περάσουμε καλά, θα βγάλουμε γερά φράγκα........"

Α να χαθούνε πια.............

http://img834.imageshack.us/img834/9551/dsc03988qn.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/3129/dsc04231vs.jpg

Τα γαρυφαλάκια μου

http://img826.imageshack.us/img826/6308/dsc04226f.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/1029/dsc04227u.jpg

Τα καλοκαιρινα βαζα,που σήμερα τα αποθήκευσα για να ξαναβγούν την ανοιξη:)

Τι ωραία λουλούδια και τί ωραία βάζα. Μπράβο κοριτσάκι. Αντε και του χρόνου!!!

Καλημέρα σε όλα τα νοικοκυροκόριτσα

Αρχηγέ μου αναφέρω πως χτες έκανα την τράμπα των ρούχων ΜΟΥ {ο χαζμπαντ κάνει μόνος του τα δικά του :tongue:} κ έβγαλα μια σακούλα για χάρισμα στο σύλλογο ανύπαντρων μητέρων κ μια για σκουπίδια :D:D:D

Συμμαζεύτηκα κ μου άρεσε πααααρα πολύ, έβαλα πλυντήριο στεγνωτήριο όλα στη θέση τους. Της μικρής μου μάζεψα τα τελευταία καλοκαιρινά κολαν κτλ έτοιμες κ από εκεί.

Τώρα σήμερα θα κάνω τα παπούτσια μου τράμπα κ μου έμειναν να αλλάξω ριχτάρια να πλύνω κουρτίνες εως τις 7/11 που θα μου φέρει τα χαλιά ο χαλάς μου :P

Τις καλημέρες μου σε όλες :D:D:D

{Μη βλέπετε που δεν γράφω, σας διαβάζω καθημερινά }

αααααα

Να σας κεράσω κ ένα κομμάτι.....έφτιαξα προχθές αυτό Chocolate Fudge Cake για τον καφέ

κόλασηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα

522966_4630687403746_1045529263_n.jpg

Διαφημίσεις

Εγώ σχεδόν τελείωσα με την αποθήκη, πολύ βασικό για μένα γιατί είναι ο κύριος αποθηκευτικός χώρος.

Επίσης να πω για τα cd -φτιάχνουμε τώρα μια κατασκευή με ραφάκια, μόνοι μας εννοείται- τα ταξινομώ κατά αλφαβητική σειρά τραγουδιστών, πρώτα η ελληνική μουσική και μετά η ξένη.

Σε ξεχωριστή κατηγορία έχω μόνο την παραδοσιακή και την κλασική μουσική.

Με τον ίδιο τρόπο τοποθετώ και τα βιβλία.

Ετσι το έκανα πάντα.

Καλημέρα σε όλα τα νοικοκυροκόριτσα

Αρχηγέ μου αναφέρω πως χτες έκανα την τράμπα των ρούχων ΜΟΥ {ο χαζμπαντ κάνει μόνος του τα δικά του :tongue:} κ έβγαλα μια σακούλα για χάρισμα στο σύλλογο ανύπαντρων μητέρων κ μια για σκουπίδια :D:D:D

Συμμαζεύτηκα κ μου άρεσε πααααρα πολύ, έβαλα πλυντήριο στεγνωτήριο όλα στη θέση τους. Της μικρής μου μάζεψα τα τελευταία καλοκαιρινά κολαν κτλ έτοιμες κ από εκεί.

Τώρα σήμερα θα κάνω τα παπούτσια μου τράμπα κ μου έμειναν να αλλάξω ριχτάρια να πλύνω κουρτίνες εως τις 7/11 που θα μου φέρει τα χαλιά ο χαλάς μου :P

Τις καλημέρες μου σε όλες :D:D:D

{Μη βλέπετε που δεν γράφω, σας διαβάζω καθημερινά }

αααααα

Να σας κεράσω κ ένα κομμάτι.....έφτιαξα προχθές αυτό Chocolate Fudge Cake για τον καφέ

κόλασηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα

522966_4630687403746_1045529263_n.jpg

Τι είν΄τούτο;;;:rolleyes:

Ειρηνάκι, η τούρτα είναι super!

Tο σάββατο είναι το πάρτυ;

mamavasia, κι εμείς πηγαίνουμε συχνά στην πάρνηθα...

Υπάρχουν και άλλα μέρη που αξίζει να πηγαίνετε με τα μικρά σας - όσα κοριτσάκια μένουν στην Αθήνα- , πρόχειρα αναφέρω:

Βοτανικός Κήπος -έχει όμως ωράριο-

Κτήμα Τατοΐου -επιτρέπονται και ποδήλατα-

Δάσος Χαϊδαρίου -επίσης επιτρέπονται ποδήλατα-

Είναι όλα ασφαλή μέρη, γενικώς πηγαίνει κόσμος...

Με τα χιόνια πάτε Πάρνηθα??? εμένα ο σύζυγος θέλει λάσπες ή χιόνια για να παίξει και με το αυτοκίνητο λιγάκι :P :p :P .....αμ πως μόνο τα παιδιά θα παίζουν χιχιχιχι θα κανονίσουμε σίγουρα να βρεθούμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...