Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να κάνω μία ερώτηση σε όλες σας.

Σήμερα είναι 29 Οκτωβρίου.

57 ημέρες για τα Χριστούγεννα.

ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ;;;;;;;;

Ξέρετε, αυτό με τις ωραίες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες για διακόσμηση, τις συνταγές, τις φωτο από τα στολισμένα σπιτάκια μας, τις προτάσεις.

Όλες ξέρουμε ότι η εποχή που διανύουμε είνα πολύ δύσκολη, γι' αυτό και εγώ προσπαθώ να σκέφτομαι και να ονειρεύομαι ωραία πράγματα, εικόνες που θα ξεκουράζουν το μυαλό μου και θα με κάνουν να δημιουργώ για την οικογένειά μου.

Γι' αυτό.... άντε ντεεεεεεε!!!!!

Εννοειται οτι η αρχηγος Ειρηνη θα ανοιξει θεματακι...μολις τελειωσει το παρτυ του γιοκα της βουρ για τις προετοιμασιες για τα χριστουγεννα....Ειρηνη καταπληκτικη η τουρτα!!!!

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ξέρετε, αυτό με τις ωραίες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες για διακόσμηση, τις συνταγές, τις φωτο από τα στολισμένα σπιτάκια μας, τις προτάσεις.

Όλες ξέρουμε ότι η εποχή που διανύουμε είνα πολύ δύσκολη, γι' αυτό και εγώ προσπαθώ να σκέφτομαι και να ονειρεύομαι ωραία πράγματα, εικόνες που θα ξεκουράζουν το μυαλό μου και θα με κάνουν να δημιουργώ για την οικογένειά μου.

Παραδοσιακά το θέμα αυτό το ανοίγει η Ειρήνη.Περιμένουμε λοιπόν να γίνει το φιογκοπάρτυ και την αλλη εβδομάδα θα το ανοίξει.Υπομονή μια εβδομάδα και μετα βουρ!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Αρχικα, να καλοσωρισω κι εγω με τη σειρα μου τα νεα κοριτσια. Δε θυμαμαι ονοματα. Θα σας μαθω σιγα σιγα. Η μνημη μου δεν ειναι στα πολυ καλα της τελευταια.

Χαθηκα παλι, αλλα με εχει ξεκανει ο μικρος. Απο δουλειες κανω μονο τα βασικα. Συμμαζεμα και σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Σημερα θελω να κανω ενα καλο ξεσκονισμα και ενα καλο καθαρισμα στο μπανιο. Να αλλαξω πετσετες και τα σεντονια του μικρου. Εχω και σιδερο, αλλα το παραβλεπω. Μαλλον το βραδυ θα το κανω, αφου κοιμηθει ο μικρος. Ευτυχως φαγητο για εμας εχει απο εχθες. Μονο για το μικρο θα κανω μια ψαροσουπα. Παραδοξως, αυτος δεν εχει ξυπνησει ακομη, ααλλα κι εγω δεν καταφερα να το εκμεταλλευτω για να κανω δουλιτσες, γιατι το εκμεταλλευτηκα για να κοιμηθω λιγο παραπανω.

Φιλακια σε ολες.

Και πολύ καλά εκανες και κοιμήθηκες.Προσπάθησε να είσαι ηρεμη τώρα που ο μικρός μεγαλώνει και θα είναι πιο ανήσυχος.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!!

Μια εβδομάδα ακόμα να τελειώσει το φιογκοπάρτι για να μην έχει άλλα στο κεφάλι της η Ειρήνη.....δεν μας κρατάει τίποτα βλέπω.....με το ζόρι αντέχουμε μια εβδομάδα ακόμα :D :D :D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μικρές καθημερινές χαρές:το πρωινό ξύπνημα, η μυρωδιά του καφέ, η ανάγνωση όσων γράψατε...

Βλέπω πως υπάρχουν ακόμη αρρωστούλικα παιδάκια και μεγάλοι (;), περαστικά σε όλους!

Διαφημίσεις

Ρενάτα πολύ λυπάμαι.Εχασα και εγώ τον μπαμπά μου προσφατρα και η ελλειψη του πολύ με πονάει.Απλά να τους σκεφτόμαστε ωστε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους και να ελπίζουμε πως είναι καλά εκει που βρίσκονται...:(

Λυπάμαι και σε νιώθω. Εχεις δίκιο όμως, θάνατος είναι όταν δεν υπάρχει μνήμη...

Καλημέρα κορίτσια να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Ξυπνήσαμε πήραμε πρωινό, η μικρη μας πήγε παιδικό με τον μπαμπά της, έστρωσα κρεβάτια, μάζεψα νεροχύτη, έβαλα πλυντήριο, έβαλα να πλύνω μια κουβέρτα (μου είχε ξεφύγει δυστυχώς) έβαλα ηλεκτρική.... ουφ κουράστηκα.

τώρα κάθομαι και σας διαβάζω και χαλαρώνω.. σε λίγο θα ξεκινήσω την μάχη με τα μπολ.....

Φέτος, στις 12/12 θα είναι η ημερομηνία που έχασα την μαμά μου... συμπληρώνονται 31 χρόνια... :cry: και ξέρεις τι σκεφτόμουν...? Φέτος, δεν ξέρω γιατί αλλά θα είναι μια φρικτή, φρικτή ημέρα γιατί ο μικρός μου θα ειναι ακριβώς στην ηλικία που την έχασα και γω... στην Β δημοτικού... :cry::cry::cry:

Δεν έχω λόγια για αυτή την απώλεια...:cry::cry::cry:

Ξαναζήσε όλο το δεσμό που είχες μαζί της προσφέροντας αφηγήσεις στο μικρό σου...

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε? σας διαβαζω, αλλα αποσπασματικα.. που χρονος?

τελικα το χαλι μου στεγνωσε με τον ηλιο που εβγαλε και τωρα ειναι στρωμενο στο σαλονι. Μ' αρεσει που στρωσαμε νωρις νωρις! Νιωθω πως χειμωνιαζει! Χτες πηγαμε στο μουσειο της ακροπολης! Ειναι πολυ ωραιο! Δεν ειχα ξαναπαει προσφατα παρα μονο στην αρχη προτου ανοιξει επισημα.

Μου χαλασε και ο αρτοπαρασκευαστης και επρεπε να επιστρεψω στο ζυμωμα οπως εκανα παλια, αλλα ευτυχως βρηκα αυτο: http://www.sintagespareas.gr/sintages/aitozimo-karbeli-xoriatiko-.html και εχω σωθει! Γιατι κακα τα ψεματα, ουτε χρονος υπαρχει ουτε κουραγιο για ζυμωμα, αλλα ουτε και λεφτα για ψωμι φουρνου!

Αυτα απο μενα! Καλη συνεχεια με τις δουλιτσες σας!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Ειρηνάκι, η τούρτα είναι super!

Tο σάββατο είναι το πάρτυ;

mamavasia, κι εμείς πηγαίνουμε συχνά στην πάρνηθα...

Υπάρχουν και άλλα μέρη που αξίζει να πηγαίνετε με τα μικρά σας - όσα κοριτσάκια μένουν στην Αθήνα- , πρόχειρα αναφέρω:

Βοτανικός Κήπος -έχει όμως ωράριο-

Κτήμα Τατοΐου -επιτρέπονται και ποδήλατα-

Δάσος Χαϊδαρίου -επίσης επιτρέπονται ποδήλατα-

Είναι όλα ασφαλή μέρη, γενικώς πηγαίνει κόσμος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...