Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Yotou εμείς πηγαίνουμε συνέχεια βόλτα Πάρνηθα...μένουμε κοντά.....όντως είναι πολύ ωραία και ειδικά τον χειμώνα με τα χιόνια ακόμα καλύτερα! :P :p

images?q=tbn:ANd9GcTyKiO0sRUQ1iKA6C3vhgO8pmA0WO0Jcywwoubd5aVX5AxxWiUU5Q

πραγματικα τελεια!

το καταφυγιο μπαφι χιονισμενο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κορίτσια, όπως το γράφω στον τίτλο, τρέχει νερά το πλυντήριό μου και δεν μπορώ να εντοπίσω από πού :evil: Ουφ, και πρόσφατα είχα φωνάξει μάστορα για το πλυντήριο, αλλά για άλλο πρόβλημα (έπεφτε ο γενικός όταν το έβαζα στο στύψιμο), ήρθε ο κύριος, το άνοιξε, απεφάνθη ότι δεν είχε πρόβλημα και όντως μετά λειτουργούσε κανονικά, τσίμπισε και 15 ευρώπουλα και έφυγε άρχοντας! Δηλαδή ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να ξαναφωνάξω μάστορα και να πληρώνω κοροϊδίστικα! Μακάρι ρε κορίτσια, πόσες φορές το έχω πει, να μπορούσα να επισκευάζω τα πάντα και να μην χρειάζομαι κανένα τεχνίτη! Εσείς τι λέτε, μου πήρε πολλά; Σκέφτομαι να τον ξαναφωνάξω, αλλά να του πω αυτή τη φορά να μην τον πληρώσω, ή έστω να του δώσω οπωσδήποτε λιγότερα, γιατί πριν να έρθει δεν έτρεχε νερά. Να το κάνω έτσι, ή μήπως θα είμαι γύφτουλας; Πω πω τρώω φρίκη με τέτοιες φάσεις. Να δείτε θα το αναβάλλω και θα καταλήξω να πλένω στο χέρι, χα, χα!

Κατά τα λοιπά, σας φιλώ όλες, σφίγγω το χέρι σε όσες κουβαλούν τα σημάδια από την απώλεια αγαπημένων προσώπων, εύχομαι περαστικά στις αρρωστούλες και τα παιδάκια τους και χαίρομαι για τις υπερήφανες μαμάδες που καμάρωσαν τα παιδάκια τους!

Καληνύχτες!

Α εννοείται τα 15 ευρώ χωρίς απόδειξη- ΠΑΝΤΑ!!! ΓΚΡ ΓΚΡ

μια απο τα ιδια τραβηξε η μαμα μου πριν 2 μηνες. τελικα πηρε καινουριο πλυντηριο...:evil:

Kαλημέρα κοριτσαρες!!!

Πήγα το μικρό μου σχολείο και επέστρεψα σπίτι,εφτιαξα το καφεδάκι μου(το βραδυ καθάρισα την κουζίνα και εστρωσα τους καναπέδες και το πρωί πριν φύγουμεεσρωσα τα κρεβάτια.Ειναι πρόγραμμα για εμένα και βοηθάει απίστευτα στο να εχω καλή διαθεση επιστρεφοντας) και καθομαι να χαζέψω...

ο γιόκας μου είναι 5 χρονων Βασια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Χαίρομαι και εγώ για όλες εμάς τις "περήφανες" μάνες που χθες καμαρώσαμε τα παιδάκια μας να παρελαύνουν, περήφανα και γελαστά.

Έχω αρκετές μέρες να μπω γιατί είχαμε κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση και μάλλον έχω πολύ "διάβασμα" για να μπω στο κλίμα.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρασε το ΣΚ και δεν κατάλαβα τίποτα, εκτός από τα χειμωνιάτικα που ανέβηκαν από την αποθήκη και κάποια καλοκαιρινά που κατέβηκαν, τσουρέκια (που είναι η χιλιοστή φορά που τα φτιάχνω) που πήγαν για πέταμα γιατί ούτε από γεύση αλλά ούτε από φούσκωμα δεν έπαιρναν πάνω από -3 με άριστα το 10, 4 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σακούλες (δύο από αυτές οι μεγάλες του jumbo) που είναι έτοιμες και γεμάτες να δοθούν με ρούχα, τα περισσότερα των παιδιών, που πια δεν τους κάνουν ("μάνα μας" πρέπει να είσαι περήφανη και μόνο γι' αυτό).

Κατά τα άλλα το σπίτι μου είναι σαν να έχουμε μόλις μετακομίσει. Όλες οι σακούλες με τα καλοκαιρινά είναι στο παιδικό δωμάτιο και στο σαλόνι, το ίδιο και αυτές με τα ρούχα που θα δοθούν, τα μηχανήματα του άντρα μου είναι και αυτά "ακόμη" στο σαλόνι, η στίβα με τα ασιδέρωτα έχει φτάσει αισίως γύρω στους 80 πόντους, ένα πλυντήριο είναι ήδη έτοιμο να μπει με το βραδυνό ρεύμα (αλήθεια, δεν έπρεπε από εχθές να έχει ξεκινήσει το χειμερινό ωράριο για το νυχτερικό ρεύμα;;;;;), ο κάδος με τα άπλυτα είναι "ήδη" γεμάτος (αλήθεια, φαντάζεστε αυτός ο κάδος αντί να γεννάει άπλυτα να γεννούσε ευρώπουλα;;;;;;; πλούσιες θα ήμασταν όλες). Θέλετε να σας πω και άλλα;;;;;

Και εγώ αφού πήγα τα παιδάκια στο σχολείο και έστρωσα τα κρεβάτια τους δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα άλλο από το να σας μιλήσω μέχρι να φύγω για το μαγαζί!!!

Καλή ημέρα να έχουμε

Διαφημίσεις

Koρίτσοπουλα τι κάνετε?Μόλις εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα και μια κούπα τσαι ,χαλαρωτικό, και κάθησα να σας διαβάσω.

Σήμερα είχαμε μια γεμάτη ημερα,πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετα για καταθεση στεφάνου στην πλατεία και καμάρωσα το παιδάκι μου.Κρατούσε τη σημαία και εκανε κατάθεση στεφάνου το παλικάρι μου!Μετα με δυο φίλες και τα παιδάκια τους ηρθαμε σπίτι για καφέ οπότε καταλαβασίνετε τι εγινε.Ο χαμός!!!Ευτυχώς πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και γυρίσαμε το βραδάκι.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:)

Να το χαίρεσαι το παληκαράκι σου!!!

Μα δεν είναι φοβερό;;; Όταν περνάει από μπροστά σου το παιδάκι σου, περήφανο και καμαρωτό λες, "απίστευτο είναι, δικό μου είναι αυτό το παιδάκι!!!!!" και ο κόμπος στο στομάχι και το δάκρυ στην άκρη του ματιού εμφανίζονται αυτόματα.

Χρύσα μου, το θέμα ντουλάπα είναι και για μένα πονεμένο, για αυτό "πορώθηκα" με την περίπτωσή σου. :tongue: Βέβαια τώρα πλέον έχω την πολυτέλεια να διαθέτω άφθονο αποθηκευτικό χώρο, τόσο που έχω και άδειες ντουλάπες! (και έτσι θέλω να παραμείνουν, δεν είναι ανάγκη να εξαπλώνομαι παντού :? ).

Πάντως βρε κορίτσια πώς φαίνεται ότι τα σπίτια τα κατασκευάζουν συνήθως άντρες, τους λείπει η λειτουργικότητα σε τόσο πολλά σημεία....

Καληνύχτες!

:shock:τι λες τωρα!!!!!!! εχεις αδειες ντουλαπες ποσο ζηλευωωωωω!!!!

τις νοικιαζεις μηπως:tongue:????

εγω αν τολμησω κ αδειασω καποιο ραφι το καταλαμβανει αμεσως ο αντρας μου.γκρρρρ:evil::evil::evil:

Να το χαίρεσαι το παληκαράκι σου!!!

Μα δεν είναι φοβερό;;; Όταν περνάει από μπροστά σου το παιδάκι σου, περήφανο και καμαρωτό λες, "απίστευτο είναι, δικό μου είναι αυτό το παιδάκι!!!!!" και ο κόμπος στο στομάχι και το δάκρυ στην άκρη του ματιού εμφανίζονται αυτόματα.

Αχ,ναι!!!Δεν νομίζω πως μπορεί να το συνηθίσω καποτε....Ευχομαι πάντα τα παιδάκια μας να μας κανουν να συγκινούμαστε,να τα χαιρόμαστε και να τα καμαρώνουμε!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

(αλήθεια, δεν έπρεπε από εχθές να έχει ξεκινήσει το χειμερινό ωράριο για το νυχτερικό ρεύμα;;;;;),

καλημερα!

ποιο ειναι το ωραριο του νυχτερινου για τον χειμωνα? ξερει καποια να μας πει σιγουρα απο ποτε ξεκιναει???

Καλησπέρα κορούλες μου!

Πριν μια ωρίτσα μαζεύτηκα, δουλευα και σήμερα. Τίποτα το σοβαρό αλλά ήταν πελάτισσα και έπρεπε να πάω.

Φυσικά δεν μαγειρέψαμε όπως κάθε Κυριακή. Πήγαμε στην πεθερά μου και μας "περιέθαλψε" κανονικά! :tongue:

Μετά πήγαμε και παραγγείλαμε την τούρτα από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο!

Τους δώσαμε αυτή τη φωτογραφία

DSC00490.jpg

...αλλά θα μας την "προσαρμόσουν" στα γούστα μας {Θα γίνει πορτοκαλί το πάνω μέρος μια και το πάρτυ μας θα είναι πορτοκαλί και πράσινο}. Οπότε... τελείωσε και το θέμα της τούρτας, κόρες μου!

Το καλό επίσης είναι πως το πρωί, μαζί με το καφεδάκι μας και αφού σιδέρωσα λιγάκι {τα μισά μου ρούχα} όσο χαλαρώναμε με μουσικούλα ΤΕΛΕΙΩΣΑ το θέμα που είχα με τα CD & DVD μας.

Τελευταία έβλεπα πως το σύστημα αποθήκευσης που είχα είχε αρχίσει να μην με καλύπτει. Τα είχα σε ειδικά ψάθινα κουτιά για cd / dvd του ΙΚΕΑ αλλά είχαν παλιώσει αρκετά. Ασε που είχαν γεμίσει και μου σκονιζόντουσαν τόσο πολύ... με τσάντιζαν... :?

Ετσι λοιπόν έκανα ένα γερό, γενναίο ξεσκαρτάρισμα, πέταξα όλα τα κουτιά αυτά και αυτά τα cd & dvd που τελικά κρατήσαμε μπήκαν πολύ όμορφα και ξεχωρισμένα {ανάλογα, ελληνικά ή ξένα} στο έπιπλο που έχουμε για την tv / dvd / ηχοσύστημα. Μου έφυγε μεγάλος βραχνάς κορίτσια μου γιατί το είχα στο μυαλό μου και έπρεπε να γίνει πριν το πάρτυ! :wink:

Περαστικά ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Καλημέρα "μάνα" μας. Έχω καιρό να σου μιλήσω και σίγουρα θα μου έχεις βάλει απουσία. Κόρη είμαι εγώ;;;;;

Παρ' όλα αυτά έχω να πω (έχω ξεκινήσει να διαβάζω από το τέλος προς την αρχή) ότι η τούρτα που διαλέξατε για το μικρούλι φιογκάκι είναι καταπληκτική. Επίσης ότι και εγώ έκανα ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. Κατά τα άλλα όμως.... έχω πολύ δρόμο ακόμη.

Αααααα θέλω να σου πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ και οι φωτογραφίες που βάζεις στο fb με τα υπέροχα νυχάκια και τα υπέροχα χρώματα. Σου κάνω like σε όλα!!!!!

Διαφημίσεις

Το μενού για αυτήν την εβδομάδα

Δευτερα - σπανακόπιττα

Τριτη - κοτόπουλο στο φούρνο

Τεταρτη - γεμιστα

Πεμπτη - πατζαρια βραστα και ψαρια τηγανιτα η ψητα

Παρασκευη - φακές η φασολάδα

Σαββατο - μπριζολες ψητές και χορτα

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας....είμαι μια μαμά κουκουβάγια!!!! Η κορούλα μου έκανε παρέλαση και ήταν μια κουκλίτσα.....όλα τα μικρουλάκια απο 3,5 -5 χρονών πήγαιναν στην σειρά χιχιχχιχι

Είχαμε πάει απο νωρίς στην πλατεία με την άλλη κόρη και τον άντρα μου, κάτσαμε για καφέ και μόλις τελείωσε η παρέλαση πήραμε και το μικρούλι και φάγαμε στην πεθερά μου....τώρα έπεσαν όλοι για ύπνο, το σπίτι είναι καθαρό και εγώ κάθισα να σας διαβάσω!!!

Καλημέρα στις απανταχού κουκουβαγιομάνες. Να χαιρόμαστε τα πιτσιρικάκια μας

καλημερα!

ποιο ειναι το ωραριο του νυχτερινου για τον χειμωνα? ξερει καποια να μας πει σιγουρα απο ποτε ξεκιναει???

2πμ μέχρι 8πμ

και

3.30μμ μέχρι 5.30μμ

Κανονικά αρχίζει με το που αλλάζει η ώρα αλλά.......

Καλημερα κοριτσια!

Αρχικα, να καλοσωρισω κι εγω με τη σειρα μου τα νεα κοριτσια. Δε θυμαμαι ονοματα. Θα σας μαθω σιγα σιγα. Η μνημη μου δεν ειναι στα πολυ καλα της τελευταια.

Χαθηκα παλι, αλλα με εχει ξεκανει ο μικρος. Απο δουλειες κανω μονο τα βασικα. Συμμαζεμα και σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Σημερα θελω να κανω ενα καλο ξεσκονισμα και ενα καλο καθαρισμα στο μπανιο. Να αλλαξω πετσετες και τα σεντονια του μικρου. Εχω και σιδερο, αλλα το παραβλεπω. Μαλλον το βραδυ θα το κανω, αφου κοιμηθει ο μικρος. Ευτυχως φαγητο για εμας εχει απο εχθες. Μονο για το μικρο θα κανω μια ψαροσουπα. Παραδοξως, αυτος δεν εχει ξυπνησει ακομη, ααλλα κι εγω δεν καταφερα να το εκμεταλλευτω για να κανω δουλιτσες, γιατι το εκμεταλλευτηκα για να κοιμηθω λιγο παραπανω.

Φιλακια σε ολες.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημεραααααα και καλη βδομαδα!!!!πως ειστε?εγω σηκωθηκα ετοιμασα το κοριτσακι μου για το σχολειο που παρεπιπτοντως σμερα δεν ηθελε να παει με κοιτουσε με τα ματακια της λυπημενη και στεναχωρηθηκα..Χρυσα και mamavasia παντα τετοιες στιγμες να σας χαριζουν τα αγγελουδια σας..Ειρηνη μου ποσο δυσκολο ειναι για ενα παιδακι να μεγαλωνει χωρις την μανουλα του και ειδικα απο τοση μικρη ηλικια..Η μαμα σου ειμαι σιγουρη οτι θα σε καμαρωνει απο ψηλα.Yotou τι ομορφη εικονα χιονι τζακι ζεστο καφεδακι χουχουλιασμα.....Α θα σου στειλω πμ για την αλλεργια να μου πεις

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...