Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Koρίτσοπουλα τι κάνετε?Μόλις εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα και μια κούπα τσαι ,χαλαρωτικό, και κάθησα να σας διαβάσω.

Σήμερα είχαμε μια γεμάτη ημερα,πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετα για καταθεση στεφάνου στην πλατεία και καμάρωσα το παιδάκι μου.Κρατούσε τη σημαία και εκανε κατάθεση στεφάνου το παλικάρι μου!Μετα με δυο φίλες και τα παιδάκια τους ηρθαμε σπίτι για καφέ οπότε καταλαβασίνετε τι εγινε.Ο χαμός!!!Ευτυχώς πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και γυρίσαμε το βραδάκι.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαίνω να πω μια καλημέρα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Είμαι κάπως σήμερα, τέτοια μέρα πριν δυο χρόνια έχασα τον μπαμπά μου...

Μου λείπει τόσο...

Μου φαίνεται περίεργο που το μοιράζομαι μαζί σας...

Κοριτσάκια να είσαστε καλά...

Ρενάτα πολύ λυπάμαι.Εχασα και εγώ τον μπαμπά μου προσφατρα και η ελλειψη του πολύ με πονάει.Απλά να τους σκεφτόμαστε ωστε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους και να ελπίζουμε πως είναι καλά εκει που βρίσκονται...:(

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα κ απο μένα, δυστηχώς ο μικρός μου έκανε απο χθες δέκατα κ σήμερα το πρωί σήκωσε 38,7 τέλεια. φοβάμαι κ για την μπέμπα μη την κόλλησε. κυκλοφορώ με μάσκα.

αχ δεν μπορώ να ναι άρρωστα τα παιδιά, σφίγγεται το στομάχι μου.

Περαστικά του,ελπίζω να περασει γρήγορα και να μην κολλήσετε:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Koρίτσοπουλα τι κάνετε?Μόλις εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα και μια κούπα τσαι ,χαλαρωτικό, και κάθησα να σας διαβάσω.

Σήμερα είχαμε μια γεμάτη ημερα,πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετα για καταθεση στεφάνου στην πλατεία και καμάρωσα το παιδάκι μου.Κρατούσε τη σημαία και εκανε κατάθεση στεφάνου το παλικάρι μου!Μετα με δυο φίλες και τα παιδάκια τους ηρθαμε σπίτι για καφέ οπότε καταλαβασίνετε τι εγινε.Ο χαμός!!!Ευτυχώς πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και γυρίσαμε το βραδάκι.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:)

να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!! παντα χαρες κ συγκινησεις να σου προσφερει!!!

ααααααααααα!!! δεν το ηξερα! ευχαριστω παρα πολυ! τι να κανω τωρα? να το πεταξω? την προηγουμενη εβδομαδα ετσι το εκανα παλι κ της το εδωσα. το ψαρι μονο το βραζω μονο του, οχι μες την ψαροσουπα γιατι φοβαμαι μην φυγει κανα κοκκαλο. το βαζω κ σε ταπερακι μονο του. :confused:

η γνωμη μου αφου το εχεις φτιαξει δωσε της το αυριο αλλα οχι μεθαυριο.

κ εγω του το ειχα ξαναδωσει κ αλλες φορες πριν κανει εμετο γιατι του μαγειρευα παντα για 2 ημερες αλλα μια φορα ετυχε:rolleyes:

κ την επομενη κανε κ μια ερωτηση αν θελεις στον παιδιατρο αλλα το ειχα δαιβασει κ στο παρεντς οτι το ελεγαν αρκετοι παιδιατροι.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις περασαμε τελεια, πηγαμε μαζι με ενα ζευγαρι κ το παιδακι τους, παρνηθα οπως σας ειπα κ το πρωι, αναλυτικα θα γραψω πως κ τι στην απαντηση της ειρηνης!

γυρισαμε στις 7, καθαρισα την τσιπουρα της μικρης, την εκοψα μεριδες κ της μαγειρεψα για αυριο+μεθαυριο, μια που δουλευω αυριο το πρωι. μετα εβαλα να φτιαξω ψωμι, επλυνα κατι κατσαρολες κ 1 ταψι, μαζεψα διαφορα που τριγυρναγανε, μαζεψα διαφορα απο το πατωμα της κουζινας με το σκουπακι. ταισα κ κοιμησα την μικρη κ τωρα εφτιαξα τοστακια κ χαλαρωνουμε στους καναπεδες!

αχ ρε κοριτσια, το πρωι επεσε η μικρη με την μουρη στα πλακακια, εσκισε το χειλακι της, ετρεχε αιματα, κλαματα κακο, καταλαβαινετε, κ μετα πρηστηκε λιγο κ ψιλομελανιασε!:( δεν δειχνει να την ποναει, αλλα κριμα το κοριτσακι μου.......

παω να σας σχολιασω.....

Βρε YOTOU,πόσα κάνεις,πραγματικά μπράβο σου!:)

Θα της περασει της μικρής,μην στεναχωριέσαι."Αυτό παλιό και αλλο καινούριο" ελεγε η μαμά μου.Τα παιδιά τα εχουν αυτά,φτανει να γλιτώνουμε τα χειρότερα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

η γνωμη μου αφου το εχεις φτιαξει δωσε της το αυριο αλλα οχι μεθαυριο.

κ εγω του το ειχα ξαναδωσει κ αλλες φορες πριν κανει εμετο γιατι του μαγειρευα παντα για 2 ημερες αλλα μια φορα ετυχε:rolleyes:

κ την επομενη κανε κ μια ερωτηση αν θελεις στον παιδιατρο αλλα το ειχα δαιβασει κ στο παρεντς οτι το ελεγαν αρκετοι παιδιατροι.

ευχαριστω κοριτσακι μου! θα παρω αυριο την παιδιατρο κ αν μου πει οχι, θα το πεταξω το ψαρι! τι να κανω!!!

Γειά σας....είμαι μια μαμά κουκουβάγια!!!! Η κορούλα μου έκανε παρέλαση και ήταν μια κουκλίτσα.....όλα τα μικρουλάκια απο 3,5 -5 χρονών πήγαιναν στην σειρά χιχιχχιχι

Είχαμε πάει απο νωρίς στην πλατεία με την άλλη κόρη και τον άντρα μου, κάτσαμε για καφέ και μόλις τελείωσε η παρέλαση πήραμε και το μικρούλι και φάγαμε στην πεθερά μου....τώρα έπεσαν όλοι για ύπνο, το σπίτι είναι καθαρό και εγώ κάθισα να σας διαβάσω!!!

Να την χαιρεσαι τη μικρούλα σου και πάντα να την καμαρώνεις!Είναι μεγαλη συγκίνηση,εμενα κοντεψαν να με πάρουν τα κλάματα σήμερα:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Εμείς δεν είχαμε εύκολο βράδυ,άρχισε ο αντρούλης μου να κάνει εμετό και να κρυώνει.Πυρετό ακόμα δνε μου έχει κάνει,μόνο κατι χαζοδεκατάκια.Δεν πιστεύω να είναι ίωση,χωρίς να είμαι γιατρός,αλλα πιστεύω οτι κάτι τον πείραξε απο αυτα που έφαγε χτες.Αν και το μόνο που δεν έφαγα εγώ και ο μικρός σε σχέση με τον άντρα μου είναι σαλάτα μαρούλι.Θα δείξει πως θα πάει,του έφτιαξα ρυζάκι να φάει το μεσημέρι.

Στον μικρό και για μενα έφτιαξα μπριζολίτσες με πατατούλες τηγανιτές.

Εδώ ακόμα δεν έχει βρέξει...ωραία μέρα για σπίτι,καφεδάκι και χουχούλιασμα.:)

Περαστικά,ελπίζω όντως κάτι να τον πείραξε και να είναι καλύτερα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βρε YOTOU,πόσα κάνεις,πραγματικά μπράβο σου!:)

Θα της περασει της μικρής,μην στεναχωριέσαι."Αυτό παλιό και αλλο καινούριο" ελεγε η μαμά μου.Τα παιδιά τα εχουν αυτά,φτανει να γλιτώνουμε τα χειρότερα.:rolleyes:

ολες τα ιδια δεν κανουμε????? δεν βγαινει αλλιως το προγραμμα!

ναι μωρε το παιδακι μου, θα περασει, αλλα πρηστικε το χειλακι του!!!:(

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα γλυκα μου κοριτσακια!Αφου εκανα τα βασικα το πρωι,τουτεστιν κρεβατια,σκουπισμα,σφουγγαρισμα και απλωμα ενα πλυντηριο απο χθες,φυγαμε για μια μικρη εκδρομουλα εδω κοντα και μολις επιστρεψαμε.

Ηταν αναζωογονητικα,πολλη φυση,πολυ πρασινο.Τωρα ξαποσταινουμε λιγακι και το απογευμα θα παμε στον κουνιαδο επισκεψη να τα πουμε λιγακι και να παιξουν και τα μικρα.

το μεσημερακι λεμε να παμε καμια παρνηθα για καφεδακι στο καταφυγια.

θα δουμε!!!

Μπράβο βρε κορίτσια για τις βόλτες σας.Η εξοχή πάντα μας βοηθάει να χαλαρώνουμε.Ακόμη και εμείς που ζούμε σε επαρχία πολύ την εχουμε ανάγκη με τη φύση.

Ωραια ιδεα μου φαίνεται η Παρνηθα για όσους ζουν στην πρωτευουσα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να την χαιρεσαι τη μικρούλα σου και πάντα να την καμαρώνεις!Είναι μεγαλη συγκίνηση,εμενα κοντεψαν να με πάρουν τα κλάματα σήμερα:rolleyes:

καλε εγω με το ζορι συγκρατω τα δακρυα για τα ξενα παιδια, που να δω καποτε κ τον δικο μου δηλαδη!!!

σημερα ο μπαμπας μας ελλειπε κ ημασταν τα δυο μας τον καταευχαριστηθηκα χουχουλιασαμε ολο γλυκες κ ζουζουνιες ηταν που δεν τα συνηθιζει αυτα....

με αφησε να κανω κ το σπιτι κομπλε. αυριο ειμαι απογευμα στην δουλεια κ

μολις τον διωξω για βρεφ/σταθμο θα βγαλω κ τα δικα μου χειμερινα να τελειωνω με ντουλαπες, του μικρου χθες την εκανα τζιτζι:D.

ευτυχως ο αντρουλης τα βγαζει μονος του:cool: δεν ανακατευομαι:tongue:

κοριτσια πειραζει πολυ που σκεπτομενη τη γενικη που με περιμενει για να στρωσω σε μερικες μερες βαριεμαι απιστευτα...........

νιωθω τρελλη κουραση. δεν εχω κουραγιο πως θα την παλεψω:????

Πόσο σε νιώθω.. δεν μπορώ να σου περιγράψω... :?:-?

Φέτος, στις 12/12 θα είναι η ημερομηνία που έχασα την μαμά μου... συμπληρώνονται 31 χρόνια... :cry: και ξέρεις τι σκεφτόμουν...? Φέτος, δεν ξέρω γιατί αλλά θα είναι μια φρικτή, φρικτή ημέρα γιατί ο μικρός μου θα ειναι ακριβώς στην ηλικία που την έχασα και γω... στην Β δημοτικού... :cry::cry::cry:

Ας τους έχουμε στην καρδιά μας Ρηνιώ μου... εκεί τίποτα δεν μπορεί να μας τους πάρει...

Ειρήνη μου ,δυστυχως η θλίψη δεν μας αφήνει,απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτήν.Ποσο μάλλον για εσενα,που ησουν σε τετοια ηλικία....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορούλες μου!

Πριν μια ωρίτσα μαζεύτηκα, δουλευα και σήμερα. Τίποτα το σοβαρό αλλά ήταν πελάτισσα και έπρεπε να πάω.

Φυσικά δεν μαγειρέψαμε όπως κάθε Κυριακή. Πήγαμε στην πεθερά μου και μας "περιέθαλψε" κανονικά! :tongue:

Μετά πήγαμε και παραγγείλαμε την τούρτα από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο!

Τους δώσαμε αυτή τη φωτογραφία

DSC00490.jpg

...αλλά θα μας την "προσαρμόσουν" στα γούστα μας {Θα γίνει πορτοκαλί το πάνω μέρος μια και το πάρτυ μας θα είναι πορτοκαλί και πράσινο}. Οπότε... τελείωσε και το θέμα της τούρτας, κόρες μου!

Το καλό επίσης είναι πως το πρωί, μαζί με το καφεδάκι μας και αφού σιδέρωσα λιγάκι {τα μισά μου ρούχα} όσο χαλαρώναμε με μουσικούλα ΤΕΛΕΙΩΣΑ το θέμα που είχα με τα CD & DVD μας.

Τελευταία έβλεπα πως το σύστημα αποθήκευσης που είχα είχε αρχίσει να μην με καλύπτει. Τα είχα σε ειδικά ψάθινα κουτιά για cd / dvd του ΙΚΕΑ αλλά είχαν παλιώσει αρκετά. Ασε που είχαν γεμίσει και μου σκονιζόντουσαν τόσο πολύ... με τσάντιζαν... :?

Ετσι λοιπόν έκανα ένα γερό, γενναίο ξεσκαρτάρισμα, πέταξα όλα τα κουτιά αυτά και αυτά τα cd & dvd που τελικά κρατήσαμε μπήκαν πολύ όμορφα και ξεχωρισμένα {ανάλογα, ελληνικά ή ξένα} στο έπιπλο που έχουμε για την tv / dvd / ηχοσύστημα. Μου έφυγε μεγάλος βραχνάς κορίτσια μου γιατί το είχα στο μυαλό μου και έπρεπε να γίνει πριν το πάρτυ! :wink:

Περαστικά ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Πολύ ομορφη η τούρτα σας,αν την καταφέρει οπως στη φωτό θα είναι σούπερ!Ολα τα εχεις κανονίσει πολύ καλά και με τις δουλειές και με τα του πάρτυ,μπραβο αρχηγέ!Αξια!!!!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλε εγω με το ζορι συγκρατω τα δακρυα για τα ξενα παιδια, που να δω καποτε κ τον δικο μου δηλαδη!!!

σημερα ο μπαμπας μας ελλειπε κ ημασταν τα δυο μας τον καταευχαριστηθηκα χουχουλιασαμε ολο γλυκες κ ζουζουνιες ηταν που δεν τα συνηθιζει αυτα....

με αφησε να κανω κ το σπιτι κομπλε. αυριο ειμαι απογευμα στην δουλεια κ

μολις τον διωξω για βρεφ/σταθμο θα βγαλω κ τα δικα μου χειμερινα να τελειωνω με ντουλαπες, του μικρου χθες την εκανα τζιτζι:D.

ευτυχως ο αντρουλης τα βγαζει μονος του:cool: δεν ανακατευομαι:tongue:

μπραβο του!!!

κοριτσια πειραζει πολυ που σκεπτομενη τη γενικη που με περιμενει για να στρωσω σε μερικες μερες βαριεμαι απιστευτα...........

νιωθω τρελλη κουραση. δεν εχω κουραγιο πως θα την παλεψω:????

οχι δεν πειραζει καθολου!!!

τρωγοντας ερχεται η ορεξη! διαβασε κ πολυ easy living κ μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...