Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι μου,

Σε ποια περιοχή είσαι?

Δεν είναι ανάγκη να μου πεις λεπτομέρειες απλώς σαν οικογένεια ψάχνουμε μέρη που να μπορούμε να επισκεπτόμαστε, ειδικά ότι αφορά πράσινο και φύση....!

Καταρχας Ειρηνακι να σου πω ποσο πολυ λυπαμαι που εχασες τη μανουλα σου σε τοσο τρυφερη ηλικια.Να εισαι καλα να τη θυμασαι.

Κατα δευτερον,εγω μενω Χαλκιδα,οποτε η Β.Ευβοια που πηγαμε σημερα ειναι απο εμας λιγοτερο απο μια ωριτσα.Πας ρε παιδακι μου τοσο κοντα και χορταινεις δεντρα,νερα,κελαηδιστα πουλακια και αγνο χωριατικο φαγητο.

Αν ποτε θελησεις να ερθεις προς τα εδω,μη διστασεις....Ειμαι εδω για πληροφοριες,οδηγιες,οτιδηποτε χρειαστεις τελοσπαντων.

Εχουνε πέσει όλοι για ύπνο!!! τέλειο?:D

έβαλα λίγο κρασάκι να πιώ, άναψα ένα τσιγάρο και κάθομαι στο μπαλκόνι και ηρεμώ!!!!

( έχει τόση ζέστη λες και είναι Ιούνιος ρε παιδί μου:rolleyes:)

Ειρήνη τέλεια η τούρτα!!!! Μπράβο σου είναι όλα υπέροχα και πιστεύω ότι πλέον είσαι έτοιμη!!!!

nantianna η Εύβοια είναι φοβερή!!! έχει πολύ ωραία μέρη για να πας σε διαφορετικό μοτίβο ότι θέλεις!!!! την έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές.

Εγώ θα ηρεμήσω αύριο το πρωί που θα πάνε όλοι στις δουλειές και σχολεία και εγώ θα είμαι μόνη μου σπίτι!!!! Δεν μπορώ άλλο, το σπίτι έχει παντού παιχνίδια, άνω κάτω όλα, φωνές και εγώ έτοιμη να καταρρεύσω!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις περασαμε τελεια, πηγαμε μαζι με ενα ζευγαρι κ το παιδακι τους, παρνηθα οπως σας ειπα κ το πρωι, αναλυτικα θα γραψω πως κ τι στην απαντηση της ειρηνης!

γυρισαμε στις 7, καθαρισα την τσιπουρα της μικρης, την εκοψα μεριδες κ της μαγειρεψα για αυριο+μεθαυριο, μια που δουλευω αυριο το πρωι. μετα εβαλα να φτιαξω ψωμι, επλυνα κατι κατσαρολες κ 1 ταψι, μαζεψα διαφορα που τριγυρναγανε, μαζεψα διαφορα απο το πατωμα της κουζινας με το σκουπακι. ταισα κ κοιμησα την μικρη κ τωρα εφτιαξα τοστακια κ χαλαρωνουμε στους καναπεδες!

αχ ρε κοριτσια, το πρωι επεσε η μικρη με την μουρη στα πλακακια, εσκισε το χειλακι της, ετρεχε αιματα, κλαματα κακο, καταλαβαινετε, κ μετα πρηστηκε λιγο κ ψιλομελανιασε!:( δεν δειχνει να την ποναει, αλλα κριμα το κοριτσακι μου.......

παω να σας σχολιασω.....

καλημέρα κ απο μένα, δυστηχώς ο μικρός μου έκανε απο χθες δέκατα κ σήμερα το πρωί σήκωσε 38,7 τέλεια. φοβάμαι κ για την μπέμπα μη την κόλλησε. κυκλοφορώ με μάσκα.

αχ δεν μπορώ να ναι άρρωστα τα παιδιά, σφίγγεται το στομάχι μου.

περαστηκουλια να ειναι, μακαρι να μην κολλησει η μικρουλα!

Μπαίνω να πω μια καλημέρα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Είμαι κάπως σήμερα, τέτοια μέρα πριν δυο χρόνια έχασα τον μπαμπά μου...

Μου λείπει τόσο...

Μου φαίνεται περίεργο που το μοιράζομαι μαζί σας...

Κοριτσάκια να είσαστε καλά...

να ζησετε κ να τον θυμοσαστε.....:(

ειδες που μερικες φορες νιωθουμε πιο ανετα να λεμε εδω καποια πολυ προσωπικα μας, παρα με ανθρωπους που ξερουμε χρονια?

Γειά σας κορίτσια.

Εμείς δεν είχαμε εύκολο βράδυ,άρχισε ο αντρούλης μου να κάνει εμετό και να κρυώνει.Πυρετό ακόμα δνε μου έχει κάνει,μόνο κατι χαζοδεκατάκια.Δεν πιστεύω να είναι ίωση,χωρίς να είμαι γιατρός,αλλα πιστεύω οτι κάτι τον πείραξε απο αυτα που έφαγε χτες.Αν και το μόνο που δεν έφαγα εγώ και ο μικρός σε σχέση με τον άντρα μου είναι σαλάτα μαρούλι.Θα δείξει πως θα πάει,του έφτιαξα ρυζάκι να φάει το μεσημέρι.

Στον μικρό και για μενα έφτιαξα μπριζολίτσες με πατατούλες τηγανιτές.

Εδώ ακόμα δεν έχει βρέξει...ωραία μέρα για σπίτι,καφεδάκι και χουχούλιασμα.:)

καλε μηπως κυκλοφορει καμια ιωση? περαστηκα σας!

Γειά σας....είμαι μια μαμά κουκουβάγια!!!! Η κορούλα μου έκανε παρέλαση και ήταν μια κουκλίτσα.....όλα τα μικρουλάκια απο 3,5 -5 χρονών πήγαιναν στην σειρά χιχιχχιχι

Είχαμε πάει απο νωρίς στην πλατεία με την άλλη κόρη και τον άντρα μου, κάτσαμε για καφέ και μόλις τελείωσε η παρέλαση πήραμε και το μικρούλι και φάγαμε στην πεθερά μου....τώρα έπεσαν όλοι για ύπνο, το σπίτι είναι καθαρό και εγώ κάθισα να σας διαβάσω!!!

ολες ειμαστε κουκουβαγιες με τα κουκουβαγιοπουλα!!! να την χαιρεστε! αντε κ σημαιοφορος!!!

Διαφημίσεις

Πόσο σε νιώθω.. δεν μπορώ να σου περιγράψω... :?:-?

Φέτος, στις 12/12 θα είναι η ημερομηνία που έχασα την μαμά μου... συμπληρώνονται 31 χρόνια... :cry: και ξέρεις τι σκεφτόμουν...? Φέτος, δεν ξέρω γιατί αλλά θα είναι μια φρικτή, φρικτή ημέρα γιατί ο μικρός μου θα ειναι ακριβώς στην ηλικία που την έχασα και γω... στην Β δημοτικού... :cry::cry::cry:

Ας τους έχουμε στην καρδιά μας Ρηνιώ μου... εκεί τίποτα δεν μπορεί να μας τους πάρει...

ειρηνη μου δεν ειχα ιδεα...

πολυ λυπαμαι....:(

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις περασαμε τελεια, πηγαμε μαζι με ενα ζευγαρι κ το παιδακι τους, παρνηθα οπως σας ειπα κ το πρωι, αναλυτικα θα γραψω πως κ τι στην απαντηση της ειρηνης!

γυρισαμε στις 7, καθαρισα την τσιπουρα της μικρης, την εκοψα μεριδες κ της μαγειρεψα για αυριο+μεθαυριο, μια που δουλευω αυριο το πρωι. μετα εβαλα να φτιαξω ψωμι, επλυνα κατι κατσαρολες κ 1 ταψι, μαζεψα διαφορα που τριγυρναγανε, μαζεψα διαφορα απο το πατωμα της κουζινας με το σκουπακι. ταισα κ κοιμησα την μικρη κ τωρα εφτιαξα τοστακια κ χαλαρωνουμε στους καναπεδες!

αχ ρε κοριτσια, το πρωι επεσε η μικρη με την μουρη στα πλακακια, εσκισε το χειλακι της, ετρεχε αιματα, κλαματα κακο, καταλαβαινετε, κ μετα πρηστηκε λιγο κ ψιλομελανιασε!:( δεν δειχνει να την ποναει, αλλα κριμα το κοριτσακι μου.......

παω να σας σχολιασω.....

κοριτσακι μου ισως δεν το ξερεις, αλλα το ψαρακι ειναι το μονο φαγητο που δεν κανει να το δινεις την επομενη μερα κ ουτε την μεθεπομενη. αλλοιωνεται πολυ γρηγορα στο λεω γιατι κ εγω δεν το ηξερα κ την ειχα πατησει με τον μικρο ειχε φαει απο την ιδια ψαροσουπα κ την επομενη κ εκανε εμετο, νομιζα οτι αρρωστησε κ πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε ποτε ψαρι την επομενη που το μαγειρευεις.

παντα φιλικα κ συγνωμη για την παρεμβαση

Μουτράκι μου,

Που είναι αυτό? Είναι ωραία? Το σκεφτόμουν με τον άντρα μου {του είπα μόλις διάβασα πως το έγραψες και είπαμε να σε ρωτήσουμε λεπτομέρειες} και λέγαμε να πάμε και μεις. Έχει καφετέρια? Για γράψε μου καμιά λεπτομέρεια όταν μπορέσεις!

Ευχαριστώ!

λοιπον, στην παρνηθα υπαρχουν 2 καταφυγια το μπαφι κ το φλαμπουρι. το μπαφι ειναι το πιο κοντινο, μετα το καζινο κανα ΄5λεπτο. εχει 2 αιθουσες για φαγητο κ καφε κ οι δυο με τζακια (λεω απαγορευμενη λεξη αλλα θα σου αρεσει!) ειναι σελφ σερβις κ περιπου οι μεριδες φαγητου εχουν 5 ?, οι καφεδες 2-3? ειναι πολυ ωραια κ γραφικα.

το δευτερο καταφυγιο το φλαμπουρι, περνας το μπαφι κ φτανεις εκει σε κανα 10λεπτο. εκει εχω παει μονο μια φορα κ δεν θυμαμαι κ πολλα, παντως εχει ωραια θεα.

υπαρχει μια φανταστικη διαδρομη, μονοπατι μεσα απο το βουνο που πας απο το μπαφι στο φλαμπουρι, υπεροχα.

πριν 2 χρονια λοιπον, γυρω στα μεσα του ιανουαριου πηγαμε με τον καλο μου να κανουμε την διαδρομη. αφησαμε το αυτοκινητο στο μπαφι, πηγαμε στο φλαμπουρι, υπιαμε το καφεδακι μας, ξαναγυρισαμε με τα ποδια, φτασαμε μπαφι, φαγαμε κ γυρισαμε. ηταν τελεια! αυτο εγινε κυριακη, την τεταρτη εμαθα οτι ημουν εγκυος!!!

απίστευτο? αν το ηξερα δεν θα την εκανα την διαδρομη!

για δες κ εδω:

http://www.eosathinon.gr/mpafi.html

http://www.flabouri.gr/news.php

πρεπει να πατε οπωσδηποτε!!!

κοριτσακι μου ισως δεν το ξερεις, αλλα το ψαρακι ειναι το μονο φαγητο που δεν κανει να το δινεις την επομενη μερα κ ουτε την μεθεπομενη. αλλοιωνεται πολυ γρηγορα στο λεω γιατι κ εγω δεν το ηξερα κ την ειχα πατησει με τον μικρο ειχε φαει απο την ιδια ψαροσουπα κ την επομενη κ εκανε εμετο, νομιζα οτι αρρωστησε κ πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε ποτε ψαρι την επομενη που το μαγειρευεις.

παντα φιλικα κ συγνωμη για την παρεμβαση

ααααααααααα!!! δεν το ηξερα! ευχαριστω παρα πολυ! τι να κανω τωρα? να το πεταξω? την προηγουμενη εβδομαδα ετσι το εκανα παλι κ της το εδωσα. το ψαρι μονο το βραζω μονο του, οχι μες την ψαροσουπα γιατι φοβαμαι μην φυγει κανα κοκκαλο. το βαζω κ σε ταπερακι μονο του. :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...