Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μου το είπαν στο καθαριστήριο που πηγαίνω τα ρούχα… και το έχουν τυπωμένο σε όλες τις σακούλες που παραλαμβάνεις τα ρούχα…

Καρδούλα μου σίγουρα κάπου το άκουσες, αλίμονο! :P

Απλώς σκέψου το... πως να μην αναπνέουν τα ρούχα όταν από κάτω είναι εντελώς ανοιχτό το πλαστικό? :confused: Δεν ξέρω απλώς δεν μου φαίνεται λογικό, καταλαβαίνεις... ;)

Λιτή μου καλώς ήρθες! Ελπίζω να σε γεμίσει η παρέα μας. ;)

Χρύσα μου, αφού δεν μπορείς να κάνεις κάτι.... :? Αν και είναι σπαστικό, σε καταλαβαίνω...

Βικ μου, αν σκεφτείς πως παραλίγο να με έβγαζαν Μαρθα, της γιαγιάς το όνομα αλλά επειδή με "έταξαν" άλλαξε τελευταία στιγμή αυτό!!! :tongue::tongue:

Επίσης... είσαι έτοιμη να πάμε να μείνουμε μαζί στο σπίτι της Ρηνιώς??? :mrgreen:

Pitsaki μου, να μου φιλήσεις τον... κιθαρίστα!!! :tongue:

Μυρτούλα μου, συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Ετσι να το κάνεις! Να τα βγάλεις εκτός ντουλάπας ώστε να έχεις τον χώρο που θέλεις εκεί και να τα αποθηκεύσεις και βλέπεις! ;) Μπράβο.

Ταζουλινι μου, θα μιλήσει! Θα έρθει και εκείνου η ώρα του. Μη στεναχωριέσαι όσο μπορείς!

Χαρούλα μου, τι έκανε το μπισκοτάκι σου βρε???!! :lol::lol::lol: Τουλάχιστον χόρευε κανένα ωραίο τραγούδι??? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και παλι... εγω ψιλοκαθαριζω την κουζινα και περναω και αρθρα στις σελιδες μου.... λογικα μετα θα παω στην μαμα μου με το αυτοκινητο της αδερφης μου γιατι βρεχει αρκετα. το φαγητο θα το αφησω για αργοτερα γιατι γινεται γρηγορα και να ειναι ζεστο και για τον αντρα μου οταν σχολασει. ο μικρος εχει τραχανα με λαχανικα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα κ απο μενα! καλη κυριακη να εχουμε! σημερα η μερα ειναι μεγαλυτερη κατα 1ωρα!

εγω σημερα εκανα τα απολυτως απαραιτητα, εστρωσα κρεβατια, χλωρινιασα την λεκανη, εβαλα κοτοπουλο στο φουρνο κ θα τηγανισω πατατουλες, μαγειρεψα για το παιδι, κ τωρα αραλικι!

το μεσημερακι λεμε να παμε καμια παρνηθα για καφεδακι στο καταφυγια.

θα δουμε!!!

Σας βαζω αρκετες φωτογραφίες από τον κήπο μου,ελπίζω να τα καταφερα

μπραβο χρυσα μου! εμεις εχουμε μονο διακοσμητικα στην βεραντα, εναν βασιλικο κ ενα δυοσμο.

λαχανικα εχει φυτεψει ο πατερας μου στο πατρικο μου που εχει μεγαλο κηπο!

Διαφημίσεις

Λοιιπόν κορίτσια είστε πολύ τυχερές :mrgreen:

Μόλις ολοκλήρωσα ένα απίστευτα μακροσκελές μήνυμα - ποταμό και το σύστημα με πέταξε εκτός!

Γλυτώσατε από μία ασύλληπτη φλυαρία! :oops:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, με πολλή χαρά και θαυμασμό σε όλες σας!

Τα υπόλοιπα σιγά- σιγά!

Φιλάκια!

καλως την!

τελικα πρεπει να ειμαστε το καφε με τα περισσοτερα μελη! τυχαιο? δεν νομιζω!!!:P

καλημέρα κ απο μένα, δυστηχώς ο μικρός μου έκανε απο χθες δέκατα κ σήμερα το πρωί σήκωσε 38,7 τέλεια. φοβάμαι κ για την μπέμπα μη την κόλλησε. κυκλοφορώ με μάσκα.

αχ δεν μπορώ να ναι άρρωστα τα παιδιά, σφίγγεται το στομάχι μου.

Μπαίνω να πω μια καλημέρα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Είμαι κάπως σήμερα, τέτοια μέρα πριν δυο χρόνια έχασα τον μπαμπά μου...

Μου λείπει τόσο...

Μου φαίνεται περίεργο που το μοιράζομαι μαζί σας...

Κοριτσάκια να είσαστε καλά...

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! :P

Ειρήνη σε παρακολουθούσα από την αρχή-αρχή!Όταν είχε κλείσει το θέμα έπαθα στερητικό και όταν ξανάνοιξε έκανα πάρτι!

Yotou, το κλίμα ανάμεσά σας είναι φανταστικό. Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι σε μεγάλο βαθμό προσωπική επιτυχία της Ειρήνης.

Εδώ έβρεξε αρκετούτσικα και κατέβασα την τέντα να πλυθεί. Μεγάλο μανίκι αυτό και ακόμη δεν βρήκα λύση. Μου τη σπάει όταν δεν μπορώ να καθαρίσω κάτι. Για να πάω στην από πάνω δεν παίζει. Επίσης δε νομίζω ότι μπορώ να την αποσυναρμολογήσω. Ουφ, μάλλον θα ρωτήσω κανένα τεντά. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε καιρό.

Έβγαλα και τα αγαπημένα μου αρβυλάκια, για να είναι ετοιμοπόλεμα!

Τώρα τακτοποιώ τη χαρτούρα μου, έχω και ταινιούλα να παίζει και από δουλειές ό,τι μου έρθει. Βασικά το σπίτι είναι τακτοποιημένο. Ένα ξεσκόνισμα το θέλει βέβαια :rolleyes:...Πάω να απλώσω ένα πλυντήριο.

Α τώρα μου ήρθε, για όσες έχουν άρρωστα παιδάκια, καταρχάς περαστικά και κατά δεύτερο κάνει να παίρνουν εχινάκεια; Εμένα με βοηθάει απίστευτα.

Φιλιά!

Renata να τον συλλογάσαι και να αναπολείς τις χαρές που του έδωσες. Φαντάζομαι αυτό θα είναι ανακουφιστικό. :cry:

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! :P

Καλή Κυριακή να έχουμε!

Εμείς σηκωθήκαμε με τη μικρή το πρωί, πήγαμε εκκλησία, μετά ήρθαμε σπίτι, φάγαμε πρωινό (δηλαδή γαλακτομπούρεκο :rolleyes: , 20 κιλά θα βάλω πάλι μέχρι να γεννήσω :tongue:), έβρασα μπρόκολο και κουνουπίδι και τώρα έχω βάλει να ψήνεται σαρδέλα με σκορδάκι και πατατούλες (μιαμ μιαμ!) Τώρα είμαι με το ένα μάτι στον υπολογιστή και με το άλλο στη μικρή που ξεφυλίζει βιβλία και με ρωτάει τι είναι το κάθε τι που βλέπει. Σκυλάκια, γατάκια, ιπποπόταμοι, κροκόδειλοι, όλος ο ζωολογικός κήπος :rolleyes: μαμάδες με μωρά, μωρά στα καρότσια κτλ κτλ κτλ.

Το απόγευμα θα μας κάνουν το τραπέζι οι γονείς μου.

Renata λυπάμαι που έχασες το μπαμπά σου! :(

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες μου ήμαλλον καλησπερα τετοια ωρα

εγω σημερα σηκωθηκα και ενα μαζεματακι ενα σκουπισμα και ενα σφουγγαρισμα και ειμαι οκ

θα κανω καγιανα με λουκακινακι και χοιρινο σημερα με πατατουλες τηγανιτες και τιποτα αλλο μετα χαλαρααααααααααααααααα

πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Turwethiel ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση, είσαι πολύ γλυκιά,είναι 3-4 κοπέλες που με έχουν συγκινήσει πολύ.

σήμερα τακτοποίησα πολλά μικροπράγματα και εκκρεμότητες που είχα και ηρέμισε λίγο το μυαλό μου

Γειά σας κορίτσια.

Εμείς δεν είχαμε εύκολο βράδυ,άρχισε ο αντρούλης μου να κάνει εμετό και να κρυώνει.Πυρετό ακόμα δνε μου έχει κάνει,μόνο κατι χαζοδεκατάκια.Δεν πιστεύω να είναι ίωση,χωρίς να είμαι γιατρός,αλλα πιστεύω οτι κάτι τον πείραξε απο αυτα που έφαγε χτες.Αν και το μόνο που δεν έφαγα εγώ και ο μικρός σε σχέση με τον άντρα μου είναι σαλάτα μαρούλι.Θα δείξει πως θα πάει,του έφτιαξα ρυζάκι να φάει το μεσημέρι.

Στον μικρό και για μενα έφτιαξα μπριζολίτσες με πατατούλες τηγανιτές.

Εδώ ακόμα δεν έχει βρέξει...ωραία μέρα για σπίτι,καφεδάκι και χουχούλιασμα.:)

Γειά σας....είμαι μια μαμά κουκουβάγια!!!! Η κορούλα μου έκανε παρέλαση και ήταν μια κουκλίτσα.....όλα τα μικρουλάκια απο 3,5 -5 χρονών πήγαιναν στην σειρά χιχιχχιχι

Είχαμε πάει απο νωρίς στην πλατεία με την άλλη κόρη και τον άντρα μου, κάτσαμε για καφέ και μόλις τελείωσε η παρέλαση πήραμε και το μικρούλι και φάγαμε στην πεθερά μου....τώρα έπεσαν όλοι για ύπνο, το σπίτι είναι καθαρό και εγώ κάθισα να σας διαβάσω!!!

Καλησπερα

Εμεις παλι σημερα λιακαδα και φυσαει τρελος νοτιας...ζεσταθηκαμε παλι. Οπως φανταζεστε δεν ηθελα και πολυ..παει το στρωσιμο των χαλιων....ισως το κανω μες στη βδομαδα θα δω. Παντως το σπιτακι ειναι τακτοποιημενο :)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...