Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ ολες για τα καλά σας λόγια...

Για τις σακούλες στα ρούχα το ξερω και εγω αλλα ισχύει μόνο για τα ρούχα που παραλαμβάνουμε από το καθαριστήριο γιατι τα φαρμακα που χρησιμοποιούν είναι πολύ ισχυρα,όχι για ρούχα που πλένουμε εμείς.

Σαπούνισα τα μπάνια,σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα,εφτιαξα ενα κέικ,τακτοποίησα το τρίτο υπνοδωμάτιο και εκανα το μπανάκι μου .Πλέον ο μικρός είναι στο κρεβάτι του και εμείς χαλαρώνουμε.Καλό βραδυ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιιπόν κορίτσια είστε πολύ τυχερές :mrgreen:

Μόλις ολοκλήρωσα ένα απίστευτα μακροσκελές μήνυμα - ποταμό και το σύστημα με πέταξε εκτός!

Γλυτώσατε από μία ασύλληπτη φλυαρία! :oops:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, με πολλή χαρά και θαυμασμό σε όλες σας!

Τα υπόλοιπα σιγά- σιγά!

Φιλάκια!

Ναι και όσο και αν τα ξανακοιτάω δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι.:?

Χρύσα, η ντουλάπα σου φτάνει μέχρι το ταβάνι; Εάν όχι, μήπως επιδέχεται επέκταση, ή μήπως θα μπορούσες να αποθηκεύσεις κάποια πράγματα επάνω της μέσα σε ομοιόμορφα κουτιά; Άλλη ιδέα μέσα σε κάποιο μπαουλοντίβανο ή κάτω από κρεβάτι; (Ξέρω ότι κάπου εδώ η Ειρήνη αρχίζει με το δίκιο της να βγάζει αφρούς, αλλά στην ανάγκη....)

Λοιιπόν κορίτσια είστε πολύ τυχερές :mrgreen:

Μόλις ολοκλήρωσα ένα απίστευτα μακροσκελές μήνυμα - ποταμό και το σύστημα με πέταξε εκτός!

Γλυτώσατε από μία ασύλληπτη φλυαρία! :oops:

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, με πολλή χαρά και θαυμασμό σε όλες σας!

Τα υπόλοιπα σιγά- σιγά!

Φιλάκια!

Καλωσήρθες Λιτή!Περιμένουμε το μηνυμα - ποταμο:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χρύσα, η ντουλάπα σου φτάνει μέχρι το ταβάνι; Εάν όχι, μήπως επιδέχεται επέκταση, ή μήπως θα μπορούσες να αποθηκεύσεις κάποια πράγματα επάνω της μέσα σε ομοιόμορφα κουτιά; Άλλη ιδέα μέσα σε κάποιο μπαουλοντίβανο ή κάτω από κρεβάτι; (Ξέρω ότι κάπου εδώ η Ειρήνη αρχίζει με το δίκιο της να βγάζει αφρούς, αλλά στην ανάγκη....)

Ναι είναι μεχρι επάνω και το πρόβλημα ειναι στα ρούχα που φοράμε εγώ και ο αντρας μου καθώς σε μια διφυλλη ντουλάπα για τον καθένα πρέπει να μπούνε όλα,μπουφάν,παλτό ,ρούχα καλά....Βγαζω και εγω αφρούς!!!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

@ Χρύσα:

Χε, χε, είμαι τεμπελούλα εγώ, δεν το ξαναγράφω, γλυτώσατε για τα καλά σου λέω! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Τώρα για την ντουλάπα μήπως αφού σιγά σιγά θα ξεκινήσετε να φοράτε τα μπουφάν να τα έχεις μονίμως εκτός ντουλάπας σε κάποια κρεμάστρα πίσω από την εξώπορτα; Χίλια συγνώμη που επιμένω στο θέμα, εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα και είσαι αποδεδειγμένα εξπέρ νοικοκυρά και με τη βούλα! Δε θέλω εγώ ο νιούφις (new fish! χε χε) να σου κάνω την έξυπνη με το καλώς σας βρήκα! Είμαι βέβαιη ότι θα τη βρεις την άκρη!

Φιλάκια!

Απροπό, ο κήπος σου όλα τα λεφτά!!!

Πωπωπωωωωω, καλέ ξεστραβώθηκα να διαβάζω..:shock::shock::shock: Πόσα γράψατε πάλι;;;

Καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια στο παρεάκι! Κι άλλη εγκυούλα βλέπω, όλο κιντεράκια θα έχουμε!:tongue:

Καλά για το απουσιολόγιο δε το συζυτώ! Το πετάω και παίρνω καινούργιο! :tongue::P:p

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ η αρχηγός bullet woman με τα ωραία της, ειπαμε η ελληνίδα Μάρθα :P Φέτος θα μπω κι εγώ στο χριστουγεννιάτικο, έχω κι ένα θαυματάκι που θα χρονίζει τότε, άρα άλλος ένα λόγος να το γιορτάσω!!! :D Α, και αναμένω το σεμινάριο αντρών :tongue::D

Χρύσα ο κήπος σου με τρέλανε! Υπέροχα όλα τα λουλούδια σου. Κι εγώ μπαλκόνι έχω, άρα λίγο δείγμα πρασινάδας ... :tongue::tongue: έχω κι εγώ ιβίσκο σε κόκκινο όμως, αλλα ο άσπρος υπέροχος!

Καλά Ρενάτα, ζεις στο σπίτι των ονείρων μου...Μα και σοφίτα;;; :shock: Δώσε τις σκάλες στην Ειρήνη, και σε μένα τη σοφίτα!!!!:tongue::tongue: Πλιιιιιιζζζζζ!!! Έχει και φεγγίτη;;;:rolleyes:

GeorginaT μας κολάζεις με το τσιζκέικ ... ωραίο συνταγο-σάιτ παρεπιμπτόντως!

Αντιγονάκι, υπομονή... :(

Γλυκοφλεβαράκι, περαστικά σας.

Giannoula, αν σκεφτείς καμιά ιδεά για την παλιο-κρεμάστρα, πες τη και σε μένα :cool:

Εγώ σήμερα δεν έκανα τπτ απολύτως :tongue: Πήγαμε σε μια βάφτιση με τραπέζι κι έτσι γλύτωσα το μαγείρεμα.

Αύριο γεννεθλιάζουν τα αδέρφια μας (ο δικός μου αδερφός και η αδερφή του συζύγου, είδατε σύμπτωση;;;) κι έτσι έχουμε 2 τραπεζώματα: μεσημεριανό και βραδυνό :cool:... Πάει και το αυριανό μαγείρεμα ;)

Αν σας "έρθει" τίποτα, θα είναι το κουμπί από το τζινάκι μου :tongue::tongue::tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Εγώ ακόμα δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει ακόμα...

Δεν έχω ύπνο πάλι,έχω σκάσει και ολίγον απο τα γλυκά....δεν ξέρω πόσα έχω φάει σήμερα....

Σήμερα ήμασταν όλη μέρα έξω,το πρωί για ψώνια και βολτούλα και το απόγευμα στον κουνιάδο μου που είχαν το πάρτυ του μεγάλου ανηψιού.Ωραία ήταν!Οπότε έκανα τα βασικά στο σπίτι....

Είχαμε και το γιο μου σε όποια μαγαζιά μπαίναμε ρωτούσε τους υπαλλήλους ΄" κυρία/ κύριε ξέρετε που έχουν κιθάρες;" το σκατούλι ούτε καν 3 θέλει κιθάρα!και δεν του κάνουν αυτές οι παιδικές,θέλει μεγάλη....αχαχαχ έχει την πλάκα του "έλα μαμά να ταγουδήσουμε"

Διαφημίσεις

Χρύσα δυστυχώς δεν μπορώ να δω τις φωτό σου - μου βγάζει έναν βάτραχο ο οποίος δεν ανοίγει τίποτα - anyway, είμαι σίγουρη ότι θα είναι χάρμα οφθαλμων!!

Εγω για τις ντουλάπες που λέτε έχω μια τρίφυλλη μόνη μου αλλά και πάλι τα ρούχα μου είναι πάρα πολλά, δεν χωράνε. Αποφάσισα να κρατήσω στην ντουλάπα αυτά που είναι να φορέσω φέτος και τα υπόλοιπα να τα στείλω σοφίτα και βλέπουμε. δεν θέλω να πετάξω, είναι καλά ρούχα, δεν νομίζω να μπορέσω να τα ξανααποκτήσω και επιπλέον σκέφτηκα ότι φέτος που είμαι σπίτι οκ δεν χρειάζομαι πολλά ρούχα , από του χρόνου όμως που θα πηγαίνω δουλειά δεν μπορώ να πηγαίνω συνέχεια με τα ίδια, εκει θέλει πολλά;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα σας, εδω βρεχει και βλεπω να χαλαει την παρελαση...

σας ευχαριστω για τις προσφορες για τον μικρο

ειρηνη ας μιλησει και ο δικος μου και ας μιλαει για εικοσιτετραωρα συνεχομενα....

σημερα χαλαρα θα τελειωσω με την κουζινα ... χθες σιδερωσα και αρκετα ρουχα, αν προλαβω θα κανω μια επιθεση και σημερα. μαζεψα και τα τελευταια καλοκαιρινα. σημερα θα τα βαλω στις θηκες και παει κι αυτο

μολις βρω χρονο θα δω τις φωτο της χρυσας.... γιατι τρεμοπαιζει και η οθονη μου και ζαλιζομαι πολυ ωρα να κοιταζω

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημέρα κορίτσια!! καλέ πόσα γράψατε απο χθες το πρωί που μπήκα? mamavasia αν θυμάμαι καλά σήμερ ακάνει παρέλαση το παιδάκι σου? να το χαίρεσαι και να το καμαρώσεις όπως εσύ θέλεις!!!

Τέλειος ο κήπος σου Χρύσα!!! εμάς ευτυχώς έχει ο μπαμπας μου στο χωριό γιατί εμείς μένουμε σε διαμέρισμα οπότε λίγα πράγματα. Να καλοσωρίσω και γω τα κορίτσια!!!

Ειρήνη μας βάζεις σιγά - σιγά στο κλίμα με τα μπισκοτάκια!!!

κορίτσια να σας πω να το πόνο μου με τον μικρό? δεν προλαβα να ανοίξει το μάτι μου σήμερα το πρωί (δεν είχα πει και καφέ) και τι έκανε? αφοισε η μικρή την πόρτα απο την τουαλέτα ανοιχτή και βρήκε ευκαιρία μπήκε και τον βρήκαμε μέσα στην λεκάνη (χεσ...) να κρατιέται απο τα πλαινά και να χορεύει!!!

Όμορφες, κόρες μου, καλημέρα! Καλή Κυριακή να έχουμε.

Και εδώ σε μας, είναι μια τόσο όμορφη, φθινοπωρινή και συννεφιασμένη Κυριακή.. :P

Ξυπνήσαμε αργά όλοι και πολύ το ευχαριστήθηκα!

Πολύ χαλαρά κρεμασα την κουρτίνα του παιδικού και πλέον ΤΕΛΕΙΩΣΑ με τις κουρτίνες και τα σχετικά τους!!! :rolleyes::rolleyes:

Μετά έπλυνα πολύ καλά τη stirela και τη σιδερώστρα της. Τα έκανα λαμπίκο και πολύ το χρειαζόντουσαν... είχα πολυ καιρό να ασχοληθώ!

Μέχρι να ζεσταθεί το νερό για να σιδερώσω, ο άντρας μου έκανε καφεδάκια και εγώ κόλλησα μερικά τερατο-ματια στα πλαστικά ποτηράκια για το Σαββατο! Μπήκαμε στην τελική ευθεία!! ;)

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την τούρτα. Θα πάμε στο ζαχαροπλαστείο που μας αρέσει να δουμε τι γίνεται, αν και ειναι ακόμα τσιμπημένες οι τιμές του. Ιδωμεν... :| Στο μεταξύ είχα βρει ένα blog με πραγματικά τέλειες δημιουργίες, η κοπέλα είναι αστέρι αλλά μου είπε 90? για την τούρτα (για πολλά ατομα φυσικά!) και θεωρώ πως είναι εκτός πραγματικότητας οπότε δεν την έβαλα την παραγγελία... :?

Τώρα ο μικρός βλέπει τα παιδικά του και εμείς ακούμε τραγουδάκια και εγώ σιδερώνω...

Εύχομαι Καλη Κυριακή σε όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...