Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ναντιανα και Ευα, καλωσήρθατε στην παρέα μας!Δεν εκανα πολλά αφού αργήσαμε να ξυπνήσουμε,κατεβηκα όμως στον κήπο και καθάρισα κάποια κομματια από τα ζιζανια,μαγείρεψα πατζαρια και μαριδακι τηγανιτό και φαγαμε,συμμάζεψα λίγα πραγματα,αλλαξα τα σεντόνια μας και τα εβαλα να πλένονται και μου εχει μείνει η κουζίνα να πάω να τη μαζεψω.

Ειρήνη τι ομορφη εικόνα μας εβαλες με τα καφεδάκια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nantianna είπε:
Απο οτι εχω καταλαβει,ειστε η καλυτερη παρεα!Λοιπον,να συστηθω....Ειμαι η Αγγελικη,εχω ενα κοριτσακι 3μισι χρονων και ειμαι δασκαλα σε δημοτικο.Καθε μερα προσπαθω για ενα....easy living!Σας φιλω και σε ευχαριστω για το καλωσορισμα Ειρηνη!

Καλωσήρθες!!! Δασκάλα σε δημοτικό?????!!!! WOW!!! τι τάξη έχεις παρακαλώ?????

ανακοινωση: παρακαλειται να ερθει καποια να παραλαβει τον γιο μου ο οποιος οση ωρα εβραζα λαχανικα για να του φτιαξω τραχανα πηρε ολη την εφημεριδα και την σκορπισε σε ολο το σαλονι φυλλο φυλλο..... δεν ειναι μονο οτι πρεπει να την μαζεψω, πρεπει να την βαλλω και στην σειρα για να την διαβασω....

τον χαρίζω για σημερα, οποια θελει μπορει να περασει να τον παρει και μου τον ξαναδινει αυριο

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Ειρήνη και υπόλοιπες να ρωτήσω κάτι????? Πως μπαίνουν αυτές οι ωραίες εικόνες που βάζει η Ειρήνη????? πρέπει να κάνω κάπου εγγραφή για να τις βάλω???? σε ποιές σελίδες μπαίνετε??? μου τα είχες ξαναπει αλλά δεν τα κατάφερα!!

Διαφημίσεις

Φετος εχω τη δευτερα.Μολις εβαλα τον αντρουλη μου και τη ζουζουνα μου για υπνο και χαλαρωνω επιτελους μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα.Καθε Σαββατο τρεχω σαν το Βεγγο ρε κοριτσια μου,τι πραγμα ειναι αυτο!

χρυσα81 είπε:

Ειρήνη τι ομορφη εικόνα μας εβαλες με τα καφεδάκια!

Για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλίμα... αφού σας βλέπω και σας όλο το συζητάτε, δεν κρατιέστε! :P

Μία εβδομάδα μόνο έμεινε και ανοίγουμε το νέο μας θέμα!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

taz18 είπε:
ανακοινωση: παρακαλειται να ερθει καποια να παραλαβει τον γιο μου ο οποιος οση ωρα εβραζα λαχανικα για να του φτιαξω τραχανα πηρε ολη την εφημεριδα και την σκορπισε σε ολο το σαλονι φυλλο φυλλο..... δεν ειναι μονο οτι πρεπει να την μαζεψω, πρεπει να την βαλλω και στην σειρα για να την διαβασω....

τον χαρίζω για σημερα, οποια θελει μπορει να περασει να τον παρει και μου τον ξαναδινει αυριο

Έρχομαι...! :tongue:

Και σου φέρνω το φιογκάκι.. το οποίο βλέπει ο Ντένις ο Τρομερός στο Star και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ επι ώρες....!!! :shock::shock::shock::P

Γιατί μαμά ο Ντένις αυτό? Γιατί μαμά ο Ντένις εκείνο? Εχει στεγνώσει το σάλιο μου βρε κορίτσια! xaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

mamavasia είπε:
Ειρήνη και υπόλοιπες να ρωτήσω κάτι????? Πως μπαίνουν αυτές οι ωραίες εικόνες που βάζει η Ειρήνη????? πρέπει να κάνω κάπου εγγραφή για να τις βάλω???? σε ποιές σελίδες μπαίνετε??? μου τα είχες ξαναπει αλλά δεν τα κατάφερα!!

Search στο google GRAPHICS

https://www.google.gr/search?q=graphics&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

Και βρες ποια σελιδα σου αρέσει. Ποια δηλαδή έχει γραφικά που σου αρέσει.

Μετά πας στον πίνακα ελέγχου {πανω αριστερά} και εκεί Υπογραφή και τοποθετείς την εικόνα που σου αρέσει! :P

Αν δυσκολευτείς, εδώ είμαι, το ξέρεις!

777885dugw57gt25.gif

nantianna είπε:
Φετος εχω τη δευτερα./QUOTE]

Η Ειρήνη έχει τον γιό στην Δευτέρα!!! πάντως βρε κοπέλα μου Μπράβο σας για την δουλειά σας, κάνετε λειτούργημα και χρειάζετε μεγάλη υπομονή!!!!

Τυχόν μαμαδοαπορίες δέχεσαι???? χιχιχιχιι

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα όμορφη παρέα!

Βασικά έψαχνα κάπου να τρυπώσω εκτός

από τις μαμάδες Μαίου που ήδη γράφω και

κατέληξα εδώ γιατί βλέπω ότι μόνο ωραία και θετικά

πράγματα γράφετε και είμαι άτομο

που δεν μπορώ την μιζέρια και τις παρεξηγήσεις!!!

Εγώ σήμερα δεν έκανα τίποτα σημαντικό

αν και ήθελα να κάνω μπαλκόνια

αλλά με τέτοιο καιρό το ακύρωσα!

Μαγείρεψα,σιδέρωσα ένα πλυντήριο,έκανα

τα καθημερινά συμμαζέματα και το μπάνιο

και από βδομάδα θα κάνω καλή καθαριότητα παρέα

με τον αντρούλη μου

για να στρώσουμε τα χαλάκια μας!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

my girl είπε:

Εγώ σήμερα δεν έκανα τίποτα σημαντικό

αν και ήθελα να κάνω μπαλκόνια

αλλά με τέτοιο καιρό το ακύρωσα!

Μαγείρεψα,σιδέρωσα ένα πλυντήριο,έκανα

τα καθημερινά συμμαζέματα και το μπάνιο

και από βδομάδα θα κάνω καλή καθαριότητα παρέα

με τον αντρούλη μου

για να στρώσουμε τα χαλάκια μας!

Καλως ήρθες!!! Να τρυπώσεις αμε αμέ!!! Απουσιολόγε έχουμε καινούργιες μαθήτριες!!!

mamavasia είπε:
  nantianna είπε:
Φετος εχω τη δευτερα./QUOTE]

Η Ειρήνη έχει τον γιό στην Δευτέρα!!! πάντως βρε κοπέλα μου Μπράβο σας για την δουλειά σας, κάνετε λειτούργημα και χρειάζετε μεγάλη υπομονή!!!!

Τυχόν μαμαδοαπορίες δέχεσαι???? χιχιχιχιι

Εννοειται κοριτσακια μου ο,τι αποριες εχετε να με ρωτατε.Για αυτο ειμαστε εδω αλλωστε,για να κανουμε τη ζωη μας ευκολοτερη!Πραγματικα θα χαρω πολυ να βοηθησω οσο μπορω.Οσο για την υπομονη,αυτη καλλιεργειται με τα χρονια, μη νομιζεις....Μαθαινεις να προσαρμοζεσαι στις συνθηκες της δουλειας σου...

my girl είπε:

!

αυτός ειναι και ο λογος που παρακολουθω παντα το θεμα!

Ολοι μας χρειαζομαστε τη θετικη ενεργεια και να τη μεταδιδουμε η μια στην αλλη.

και δεν πρεπει να ξεχναμε όλη αυτη η όμορφη ατμοσφαιρα καλλιεργειται απο την Ειρηνη.

ΖΗΤΩ η αρχηγός μας. !!! ΖΗΤΩ !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...