Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα σας

σημερα δεν σηκωθηκα με καλη διαθεση.... ελπιζω να φτιαξει στην πορεια

ξελιγωθηκα με το μπουρεκι πρωινιατικα... εψαχνα να βρω την συνταγη

ειρηνακι τοσα ειναι, δεν πειραζει... εμεις να ειμαστε καλα :P:p

Γιαιτί παιδί μου? Εγινε κατι? Δεν ρωτάω για να μου απαντήσεις απλώς για να σου πω πως εύχομαι να φτιάξει στη συνέχεια. Εν ανάγκη βοήθησε και συ λιγάκι... κάνε κάτι που το έχεις κέφι! :P

Εδώ είμαστε για ότι θελησεις...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκοψα πατατούλες και μολις μπήκε το φαγητό στον φούρνο. Τελικά ρολό κοτόπουλο με πατατούλες ;) .

Έβαλα πλυντήριο πιάτων. Γεμάτο, μέρες το γέμιζα..

Επλυνα κάτι λίγα πιατικά που βγήκαν...

Κατέβασα την κουρτίνα από το παιδικό και μόλις μπει κι αυτή θα έχω τελειώσει με τις κουρτίνες! Επιτέλους! :|

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια αγαπημένα

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας,εύχομαι να είστε όλες καλά και να απολαμβάνεται τον επιτέλους(!)φθινοπωρινό καιρό

Αυτές τις μέρες τακτοποίησα λίγο τα συρτάρια και τις ντουλάπες μου και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω και πολλά πράγματα μιας και ήταν ηδη οργανωμένα από προηγουμενη φορά,αλλά λίγο ακατάστατα.

Ακόμα δεν εχω στρώσει και η αλλαγη του καιρού είναι κάπως απότομη,εχω και τον μικρό που κυλιέται στα πατωματα.Πάλι καλά που δεν κάνει κρύο

Καλή αυριανή εύχομαι!

Καλά να περάσετε όλες!

Είμαστε 3οροφο και δεν έχουμε ταράτσα... αλλά αν είχαμε.....!!! :tongue::tongue: Μία τρελή στολίζει τα μανταλάκια!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Στολίζω και την είσοδο και το ασανσέρ.. μην με πιέζεις ΔΕΝ λέω άλλα!χαχαχαχα

Υ.Γ. Στολισμός κεραίας ε??? :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαααα!!! εχω πεσει κατω!!!

λοιπον εγω τελειωσα με δουλειες σημερα! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!

1. αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι μας
  2. περασα μια το μπανιο κ αλλαξα πετσετες (την εβδομαδα που μας ερχεται θα κανω μια καλη γενικη!
  3. συμμαζεψα το σαλονι κ εστρωσα τα ριχταρια
  4. αδειασα το πλυντηριο πιατων (ποσο βαριεμαι αυτη την δουλεια, αλλα πιο πολυ βαριεμαι να πλυνω τα πιατα, οποτε το αδειαζω!!!)
  5. εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο που ειχα αφησει απο εχτες, (ναι το εκανα και αυτο.....)
  6. επλυνα κ διαφορα πιατικα στο χερι
  7. μαγειρεψα μακαροναδα αργορερα θα κανω καρμποναρα
  8. καθαρισα τους παγκους της κουζινας με καλα στιμμενο βετεχ

τωρα εχει μεινει το μπαλκονι, αλλα μαλλον αυριο! θα δειξει!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!

Μπαίνω στα γρήγορα να πω δυο λογάκια.

Από το πρωί είμαι κάτω στην αποθήκη και κάνω γενική, υπολογίζω να τελειώσω αύριο!

Ευτυχώς ο άντρας μου καθάρισε το δώμάτιο του καυστήρα.

Δε θυμάμαι ποιό κοριτσάκι ρώταγε για το πρόγραμμα φαγητού...

Κυριακή: τσιπούρες στη σχάρα με χόρτα

Δευτέρα: φασολάδα

Τρίτη: ταπεινό σπανακόρυζο

Τετάρτη: σουπιές με ρύζι.

Ως εκεί έχω αποφασίσει...

Σήμερα θα φάμε το βραδάκι μοσχάρι κατσαρόλας με μανιτάρια, έχω ετοιμάσει και χούμους και μελιτζανοσαλάτα, θα έχουμε και δυο φίλους.

Φαγάμε τοστάκι {αφού το φαγάκι μας θ αργήσει}, ξεσκόνισα όλο το σπίτι, τακτοποίησα τα παπουτσια μας {έξω στην αποθήκη}, μάζεψα όσα ρούχα είχαν στεγνώσει {έχω πάλι σίδερο... :| }, αποστειρώνονται τα υλικά γιατί δουλεύω αργότερα...

Πάω να κάνω το μπάνιο.. αν καταφέρω και βάλω και μια μικρή σκούπα θα είναι σούπερ και θα ολοκληρώσω τις δουλίτσες μου... ;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα δεν έκανα και πολλά, φαγάκι έχουμε αρακά απο εχτές....σκούπισα το σαλόνι, έπλυνα πικέ κουβέρτες, άερισα τις βελουτέ και τις άπλωσα στα κρεβάτια μας.....

Αύριο έχει το μικρούλι μας παρέλαση (θα τα μπήξω), θα πάμε οικογενειακώς να την δούμε και μετά για φαι στην πεθερά μου (κουνέλι στιφάδο έχει μιαμ).....

Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω ειπτέλους ότι έλυσα το θέμα της ντουλάπας.:):):) Στο νέο σπίτι έχουμε στην κρεβατοκάμαρα δύο ντουλάπες, μικρές αλλά δύο! ;)Μία δικιά μου και μία του άντρα μου.

Κατά τα άλλα έχω να δώσω τρεις συμβουλές:

1) Πετάξτε/δώστε ρούχα. Κρατείστε μόνο αυτά που φοράτε τα 2 τελευταία χρόνια.

2) Αγοράστε πολλές καλές κρεμάστρες και σε κάθε μία κρεμάτε μόνο ένα ρούχο

3) Χωρίστε τα κρεμασμένα της ντουλάπας νοερά σε μέρη: π.χ. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες-πουκάμισα και τέλος σακάκια-ζακέτες.

Οι συμβουλές της Ειρήνης βοήθησαν πολύ εμάς. Ευχαριστώ Ειρήνη!!! Είναι εύκολο και η διαφορά δείχνει!

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τοποθετώ τα ρούχα

Συμφωνώ εντελώς με το πρώτο, για μένα είναι κανόνας: ο,τιδήποτε δε χρησιμοποιείται μέσα στο σπίτι απλώς δεν πρέπει να υπάρχει!

Ειρηνάκι, αν θέλεις έλα και από ΄δω.

Υπάρχουν δύο εσωτερικές σκάλες για στόλισμα και αν θες στολίζεις και την εξωτερική:tongue:

sweet february, περαστικά και γρήγορα!

mamavasia, σε κόβω να σε πιάνουν τα ζουμιά αύριο, μακάρι πάντα να σε πιάνουν από χαρά!

Διαφημίσεις

Αύριο έχει το μικρούλι μας παρέλαση (θα τα μπήξω), θα πάμε οικογενειακώς να την δούμε και μετά για φαι στην πεθερά μου (κουνέλι στιφάδο έχει μιαμ).....

καλα εγω τα μπηγω για πιο ασημαντους λογους! που να εκανε κ παρελαση!!!!

ξυπνησε η μικρη, την ταισα την αλλαξα κ μετα σκουπισα το μπαλκονι, (ε ναι δεν αντεξα!) αυριο θα ριξω νερα κ ισως κανω κ παντζουρια!

κατα τα αλλα θελω να περιποιηθω τον εαυτο μου, να βαψω νυχια, να φτιαξω μαλλια κ να βγαλω φρυδια!!!

Καλημερα κοριτσακια!ενω το πρωι ειχε λιακαδα τωρα συννεφιασε και ηθελα να πλυνω και ενα χαλακι αλλα...και εγω δεν εχω πολυ ορεξη σημερα αργησα να ξυπνησω καθοτι ειναι σπιτι ο αντρας μου σημερα και κρατησε τις μικρες και κοιμηθηκα λιγακι.ηπιαμε τον καφε μας εφτιαξα μακαρνια με κιμα σκουπισα επλυνα το μπανιο και απλωσα ενα πλυνηριο.αυτα τα λιγα,βαριεμαι απιστευτα.

mamavasia με κολασες με το μπουρεκικαι δεν μπορω να το φτιαξω γιατι απεχω απο τα γαλακτοκομικα καθοτι πιθανολογουμε αλλεργια της μικρης στην πρωτεινη του γαλακτος...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βασικές αρχές για μια υπέροχη και ευκολόχρηστη ντουλάπα:

{τα δικά μου tips}

1) Χωρίζουμε νοητά τη ντουλάπα μας, σε καθημερινά και βραδινά.

Στο ένα κομμάτι βάζουμε τα καθημερινά μας και στο άλλο τα βραδινά. Εγώ τα έχω, αριστερά τα καθημερινά και δεξιά τα βραδινά μου.

2) Στο κομμάτι που θα επιλέξετε να βάλετε τα βραδινά σας, στο κάτω μέρος της ντουλάπας δεν θα βάλετε τίποτα. Το θέλουμε κενό γιατί τα βραδινά φορέματα θέλουν "ύψος", χώρο δηλαδή για να μην τσαλακώνονται και στριμώχνονται, χάνοντας την φόρμα τους.

3) Στα βραδινά μου, προτιμώ να μην βάζω τίποτα από "πάνω" δηλαδή τα φορέματά μου, το κάθε ένα μόνο του.

4) Στις βραδινές μου φούστες {αυτές που έχουν θηλάκια} δεν βάζω ποτέ μπλούζες από πάνω. Κρύβονται και τις ξεχνώ. Βάζω μόνο κοντά πανωφόρια όπως βραδινές ζακέτες κλπ.

Ειδικά τις φούστες που δεν έχουν θηλάκια για να τις κρεμάσω, τις κρεμάω αποκλειστικά σε τέτοιες κρεμάστρες και ποτέ δεν βάζω τίποτα από πάνω.

DSC00482.jpg

Είναι οι ιδανικές κρεμάστρες για φούστες / σορτσάκια κλπ.

5) Στα φορέματα ή τα καλά / ακριβά κομμάτια βάζω και διάφανο προστατευτικό για να μην σκονίζονται.

Στα βραδινά παντελόνια, βάζω από πάνω βραδινές μπλούζες ή σακάκια ειδικά αυτά που συνδυάζονται άριστα μαζί. Έτσι δημιουργούν ένα σύνολο στο μυαλό μου και δεν ενοχλούν το μάτι μου! Τα "νιώθω" οργανωμένα.

6) Τα τζιν μου, τα κρεμώ με καθημερινά πανωφόρια, μπλούζες {αν δεν διπλώνονται}, ζακέτες κτλ. Ειδικά αυτά που φορώ πολύ-πολύ συχνά τα κρεμώ με «ανοιχτά» πανωφόρια όπως ζακέτες. Δεν βάζω πάνω τους μπλούζες γιατί θέλω να τα βάζω-βγάζω εύκολα.

7) Τα μπλουζο-φορέματα ή τις μακριές μπλούζες τα κρεμάμε πάντα μόνα τους. Οτιδήποτε μπει από κάτω, πάει, το ξεχάσατε και θα βγει άχρηστο ρούχο!

Βρείτε το πώς σας βολεύει να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Θέλετε όλα τα είδη μαζί? Δηλαδή φούστες, μετά παντελόνια, μετά φορέματα κλπ? Θέλετε καθημερινά και μετά βραδινά? Θέλετε ανά χρώμα? Βρείτε το δικό σας στυλ και ακολουθήστε το.

Όταν δούμε πως τα ρούχα μας είναι στριμωγμένα με αποτέλεσμα να χάνουν την φόρμα τους και φυσικά να μας δημιουργείται εκνευρισμός, είναι φανερό πως πρέπει να κάνουμε ξεκαθάρισμα! Τόσο ώστε να έχουμε ρούχα που να κρέμονται με μία απόσταση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ και στην καλή οπτική επαφή που θα έχουμε με την ντουλάπα μας και δεν θα μας «πνίγει» κάθε φορά που την ανοίγουμε!

Ο «χρυσός» κανόνας μου είναι πως οτιδήποτε δεν φορώ συχνά το κρεμώ με κάτι που επίσης δεν φορώ συχνά. Αντιθέτως αυτά που φορώ συχνά τα κρεμώ με ρούχα που φορώ συχνά και πάντα που να έχουν «άνοιγμα» όπως ζακέτες. Όχι καλυμμένα με μπλούζες για να είναι εύχρηστα!

Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα.

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...