Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόνο του δικού σου ορόφου;; Έλα τώρα, πες την αλήθεια... ο big brother έχει μάτια παντού!! Εσύ δεν ήσουν στην ταράτσα που στόλιζες μια κεραία;:tongue::tongue: (δώσε θάρρος στο χωριάτη...)

Να σου πω, τώρα που το λες η αλουμινένια σκάλα θα έχει "άποψη". Πώς άλλοι κρεμάνε τα δέντρα ανάποδα;

Φέτος πρέπει να βρούμε και οικονομικές ιδέες για στόλισμα...

Γιαννουλα μη γελας καθολου. Εγω φετος ειμαι ισογειο και αν δεν φοβομουν οτι θα τα κλεψουν θα εκανα μπροστα την εισοδο (εχει κηπακι τοσοδα με καγκελακι στον τοιχο γυρω γυρω) λαμπογυαλο...χαχα

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! να έχουμε ένα όμοφρο Σαββατοκύριακο!!!!

Εμείς έχουμε συννεφιά... παρόλο που χθες είχαμε κόσμο μέχρι πολύ αργά, σηκώθηκα πουρνό - πουρνό και έκανα τις δουλίτσες μου. Μαζεψα όλαααα τα πιάτα απο το νεροχύτη (ευτυχώς δεν άφησα κανένα απλυτο χθες), σκουπισα, ξεσκονισα, σφουγγαρισα έκανα το μπάνιο. τωρα θα βαλω ένα πλυντήριο και τέλος οι δουλίτσες. Σήμερα έχει τρελό παιχνίδι με τα μικρούλια μου. Ηδη ξεκινήσαμε με την Ηλιάνα και φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές (έχει ξετρελαθεί!!:P) Ακούς γλυκιά μας Ειρήνη? Το περιμένουμε πως και πως.......

Αντιγόνη έλα στην παρέα μας :(

Καλημέρα Γιαννούλα μου γλυκιά

εχτές το βράδυ μπήκα λίγο μετά απο μέρες

δεν είμαι και πολύ καλά

Να σας πω μερικές δουλειές που κάνω πάντα αυτό το καιρό

1) Ρίχνω τουμποφλό σε όλες τις αποχετεύσεις

2) Ρίχνω υγρό που καθαρίζει τις σωληνώσεις σε νιπτήρες και μπάνια για να μην υπάρχουν άσχημες οσμές

3) Καθαρισμός καυστηρα και συντήρηση λέβητα

4) Ελέγχω τη καμινάδα του τζακιού και αγοράζω ξύλα

Αποφασίσαμε να προσθέσουμε στο νοικοκυριό μας ένα φούρνο μικροκυμάτων. Δεν είχα ποτέ πριν. Οι καινούριοι έχουν και γκριλ. Αυτό ψήνει κανονικά; Βάζεις ας πούμε δυο μπιφτέκια αντί να ανάψεις ολόκληρο φούρνο; Αν είναι έτσι, θα ξεφορτωθώ το ρομποτάκι!

Ατάκα του άντρα για το ρομποτάκι: "Δεν μου λες; Το "ούφο" θα το έχουμε μόστρα στο σαλόνι;"

Λίγα είναι τα ψωμιά του...:mrgreen:

Εύα, εγώ μπορεί να κοροιδεύω, αλλά στην είσοδο του σπιτιού μου έχω ακόμα κρεμασμένη μια τεράστια κόκκινη ψάθινη καρδιά από πρόπερσι τα Χριστούγεννα. Μου άρεσε τόσο πολύ!! Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν βγαίνεις από το ασανσέρ! Τι είπα τώρα!?! Να θυμηθώ να την πακετάρω!

Διάλλειμα τέλος, τα κεφάλια μέσα :cry:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες και καλο ΣΚ!

Ευχομαι να ειστε καλα.. Φυσικα ΠΑΛΙ δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε κι ετσι δεν εχω σημειο αναφορας, αλλα ειπα να σας γραψω νεα μας! :-)

Εχω τη μικρη με ιωσουλα απο τα ξημερωματα της Πεμπτης... Ξεκινησαμε με 38,9 το οποιο μετα τη ληψη αντιπυρετικου επεσε :rolleyes: στο 40.... :-(

Ειχε ελαχιστο μπουκωμα και παραπονιοταν συνεχως για την κοιλια της.. Εκανε κι εναν εμετο και ηρθε κι εδεσε.. Πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε πως εχουμε ιωσουλα μεσα στα συμπτωματα της οποιας ηταν και ο εμετος.. Απο το βραδακι της Πεμπτης ο πυρετος αρχισε να υποχωρει και ειμαστε με δεκατα.. Και φυσικα ΔΕΝ τρωει, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.... :-(

Μεσα στην αναμπουμπουλα κανω μονο τα βασικα στο σπιτι.. Και το ΜΕΓΑΛΟ βημα να κατεβσω χειμωνιατικα - ανεβασω καλοκαιρινα - φτιαξω ντουλαπες, το εκανα εχθες.. Μου εφυγε μεγαααααλο βαρος λεμε!

Αυτα απο εμας..

Ελπιζω να ειστε ΟΛΕΣ καλα!

Φιλακια! :-)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μενα! σημερα γυρνοβολαω με την μικρη διπλα στην πεθερα μου κ πανω στα κουνιαδια μου, αφου την ταισα κ ηπιαμε καφε.

καναμε τα μπανακια μας πρωι πρωι, κ μετα εβαλα την μικρη για υπνο κ ο αντρουλης πηγε για δουλεια.

εβαλα ψωμακι να γινεται στον αρτοπαρασκευαστη κ ειπα να αποτελειωσω το καφεδακι μου μαζι σας!

σημερα ελαχιστα πραγματα θα κανω, θελω ξεκουραση.

tazουλη, θα ερθουν κ εποχες που θα ειμαστε ολοι καλυτερα, υγεια να εχουμε, κ τα ρουχα γινονται!!! γιατι δεν εισαι στα hi σου σημερα? βγειτε καμια βολτουλα, ετσι ημουν εγω πριν 2-3 εβδ. στου στελνω μια αγκαλιτσα! ((((((((((((((taz))))))))))))))))))!!!

αντιγονη μου σε σκεφτομουν! εχεις δικιο να μην εισαι καλα!:( ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!! τσακω κ εσυ μια αγκαλιτσα! ((((((((((((αντιγονη))))))))))))))))))))

σας φιλω ολες, παω να κανω τα ελαχιστα που λεγαμε!!!

Καλημερα σε ολες και καλο ΣΚ!

Ευχομαι να ειστε καλα.. Φυσικα ΠΑΛΙ δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε κι ετσι δεν εχω σημειο αναφορας, αλλα ειπα να σας γραψω νεα μας! :-)

Εχω τη μικρη με ιωσουλα απο τα ξημερωματα της Πεμπτης... Ξεκινησαμε με 38,9 το οποιο μετα τη ληψη αντιπυρετικου επεσε :rolleyes: στο 40.... :-(

Ειχε ελαχιστο μπουκωμα και παραπονιοταν συνεχως για την κοιλια της.. Εκανε κι εναν εμετο και ηρθε κι εδεσε.. Πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε πως εχουμε ιωσουλα μεσα στα συμπτωματα της οποιας ηταν και ο εμετος.. Απο το βραδακι της Πεμπτης ο πυρετος αρχισε να υποχωρει και ειμαστε με δεκατα.. Και φυσικα ΔΕΝ τρωει, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.... :-(

Μεσα στην αναμπουμπουλα κανω μονο τα βασικα στο σπιτι.. Και το ΜΕΓΑΛΟ βημα να κατεβσω χειμωνιατικα - ανεβασω καλοκαιρινα - φτιαξω ντουλαπες, το εκανα εχθες.. Μου εφυγε μεγαααααλο βαρος λεμε!

Αυτα απο εμας..

Ελπιζω να ειστε ΟΛΕΣ καλα!

Φιλακια! :-)

περαστηκουλια!!!!!

Ήρθε η μάνα σας, κόρες!!!!!!! :P

Επιστρέφοντας από το tae, περάσαμε φούρνο, κρεοπωλείο και ήρθαμε σπιτάκι μας.

Το φιογκάκι αφού πλύθηκε, την άραξε και βλέπει παιδικά! ;)

Εγώ ξεκινάω δουλειές!

Πριν φύγω, έβαλα τα 3 μπουφανάκια του φιογκακίου και με το που γυρίσαμε τα έβγαλα στο μπροστινό μπαλκόνι, που χτυπάει ο ήλιος και τα κρέμασα σε κρεμάστρες. Μοσχομυριστά και καθαρά.

Πάω να ξεκινήσω δουλίτσες, να βάλω φαγητό, ρολό κοτόπουλο με πατατούλες {μάλλον} και θα σας γράφω / απαντώ σιγά-σιγά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορες.

Σημερα ειχαμε λιακαδα και παλι! Οποτε επωφεληθηκαμε και βολταραμε με τη μπουμπου.

Επισης σχοληθηκα με τον εεαυτο μου! Πηγα κομμωτηριο και εκανα ανταυγειες. Ειρηνη οποτε μπορεις πες μου σε παρακαλω ποσο συχνα βαζεις το λαδι στα μαλλια και ποση ωρα το αφηνεις.

Ευάκι μου,

Μία φορά τον μήνα. Σκύβω στην μπανιέρα και τα λαδώνω. Μετά τα μαζεύω σε κότσο και τα δένω. Κάνω τις δουλειές μου και μετά από μισή ωρίτσα τα λούζω. Καθόλου λαδίλα δεν μένει. Θα δεις μεγάλη διαφορά στα μαλλάκια σου.

Μπράβο που έφτιαξες τα μαλλάκια σου! Φαντάζομαι ποσο όμορφα θα νιώθεις!:P

777885dugw57gt25.gif

εμενα ποναει ολο μου το σωμα... τελειωσα με την γενικη και στο σαλονι - χολ. τακτοποιησα και παγκο - κουζινα, σκουπισα, επλυνα ενα καρο πιατα, τελειωσα και με το φαγητο. τωρα εμεινε να κανω το πατζουρι του σαλονιου και τιποτα αλλο για σημερα....

Ψιτ μικρή.. κοίτα ξεκουράσου γιατί ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ μαζί!

777885dugw57gt25.gif

Τα jumbo έχουν βγάλει Χριστουγεννιάτικα, που θα πάει θα μπούμε στο κλίμα φέτος!!! Ειρήνη θέλω να βάλεις τα δυνατά σου φέτος είμαστε ειδική περίπτωση όλες και η κρίση μας έχει ψιλορίξει....οπότε κάνε ότι μπορείς.....θέλω christmas spirit παντού!!!

Πολύ γέλασα με την σκάλα....βρε κοπελιά στολίζεις και την σκάλα του ορόφου σου????? μπουχαχαχαχαχαχα ......τώρα αυτό για την αλουμινένια σκάλα δεν είναι κακή ιδέα, σκέψου το!!! :-P :razz: :-P :razz:

Είμαι σίγουρη πως θα το διασκεδάσουμε πολύ και ακριβώς επειδή τώρα είναι και "ειδικές" οι οικονομικές συνθήκες, θα γίνουμε ακόμα πιο εφευρετικές! :D

Χαχαχαχαχα είναι μια τρελή, λέει στη γειτονιά, οποία έχει στολίσει την αλουμινένια σκάλα που χρησιμοποιούμε για δουλειές! Δεν είχε εσωτερική!! χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μόνο του δικού σου ορόφου;; Έλα τώρα, πες την αλήθεια... ο big brother έχει μάτια παντού!! Εσύ δεν ήσουν στην ταράτσα που στόλιζες μια κεραία;:tongue::tongue: (δώσε θάρρος στο χωριάτη...)

Να σου πω, τώρα που το λες η αλουμινένια σκάλα θα έχει "άποψη". Πώς άλλοι κρεμάνε τα δέντρα ανάποδα;

Φέτος πρέπει να βρούμε και οικονομικές ιδέες για στόλισμα...

Είμαστε 3οροφο και δεν έχουμε ταράτσα... αλλά αν είχαμε.....!!! :tongue::tongue: Μία τρελή στολίζει τα μανταλάκια!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Στολίζω και την είσοδο και το ασανσέρ.. μην με πιέζεις ΔΕΝ λέω άλλα!χαχαχαχα

Υ.Γ. Στολισμός κεραίας ε??? :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: χαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Μπα, μπερδεύονται αυτά που βρίσκονται ψηλότερα με τα χαμηλότερα, και στο τέλος καταλήγουν τα μισά να κρέμονται σαν ξεντεριασμένα και τα υπόλοιπα στον πάτο της ντουλάπας. Τα κασκόλ τα κρεμάω "σεταρισμένα" με τα αντίστοιχα μπουφάν, με έχει βολέψει πολύ αυτό.

Τότε μία είναι η λύση.. ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ την!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Μην την αποθηκευεις.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...