Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να με πειράζεις όσο θέλεις και να με κάνεις να γελάω όπως τώρα!!!

Εννοείται πως στολίζω τη σκάλα του ορόφου μου {έχεις κάμερες?? Μιλα! :cool: }

Αλλα στο τέλος, τόσο που θέλω μία σκάλα για να τη στολίζω τα χριστούγεννα και με τόσα που άκουγα στα παλιότερα χριστουγεννιάτικα θέματα στο τέλος με βλέπω.. να ανοίγω μια σκάλα αλουμινένια μέσα στο σαλόνι και να στολίζω αυτη!!!!!!!!!!!! :mrgreen::lol::lol:

Μόνο του δικού σου ορόφου;; Έλα τώρα, πες την αλήθεια... ο big brother έχει μάτια παντού!! Εσύ δεν ήσουν στην ταράτσα που στόλιζες μια κεραία;:tongue::tongue: (δώσε θάρρος στο χωριάτη...)

Να σου πω, τώρα που το λες η αλουμινένια σκάλα θα έχει "άποψη". Πώς άλλοι κρεμάνε τα δέντρα ανάποδα;

Φέτος πρέπει να βρούμε και οικονομικές ιδέες για στόλισμα...

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουτε για τα απλά κασκόλ?:confused:

Μπα, μπερδεύονται αυτά που βρίσκονται ψηλότερα με τα χαμηλότερα, και στο τέλος καταλήγουν τα μισά να κρέμονται σαν ξεντεριασμένα και τα υπόλοιπα στον πάτο της ντουλάπας. Τα κασκόλ τα κρεμάω "σεταρισμένα" με τα αντίστοιχα μπουφάν, με έχει βολέψει πολύ αυτό.

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Οντως ειναι δυσκολοι καιροι και ειδικα για αυτο φετος χρειαζομαστε περισσοτερο τα χριστουγεννα.

Βασια μου ειπα στον αντρα μου οτι θα κρεμασω μπαλες απο τα φωτιστικα και τα κουρτινοξυλα και επαθε ενα μικροσοκ....

Λεω αυριο να κανω τη συνταγη που εβαλες σημερα (ετσι για κατι ελαφρυ για σαββατοβραδο στο σπιτι) :D

Ευάκι μου δεν τα λέμε στους άντρες, τα κάνουμε και τα δείχνουμε :-P :razz: :-P

είδες εμένα τι έπαθε με το ντουλάπι που το είδε φτιαγμένο χαχαχα!!

καλημερα σας

σημερα δεν σηκωθηκα με καλη διαθεση.... ελπιζω να φτιαξει στην πορεια

ξελιγωθηκα με το μπουρεκι πρωινιατικα... εψαχνα να βρω την συνταγη

ειρηνακι τοσα ειναι, δεν πειραζει... εμεις να ειμαστε καλα :P:p

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Ετοιμάσα λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν αυτές τις μέρες και τώρα ψάχνω κουράγιο για να ξεκινήσω. Ευτυχώς χθες έβγαλα πολύ δουλειά. Πακετάρισα όλη την κουζίνα, την "κάβα" μας (πόσα μπουκάλια ουίσκι μπορεί να έχει ένα σπίτι;;; :confused: ), και τα συμπράγκαλα των μπαλκονιών, ψευτοκαθάρισα το μπανιο, ψευτοξεσκόνισα, σκούπισα, και τακτοποίησα τις άδειες κούτες που γυρνοβολούσαν άσκοπα μέσα στα πόδια μας. Τρεις μερούλες μείνανε :rolleyes:

Με περιμένουν 5 σακούλες σκουπιδιών στο μπαλκόνι. Μήπως να τις αφήσω για την μεταφορική;;:tongue:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Αγαπημένες μου, πρωϊνές κόρες, καλημέρα!

Σήμερα ξύπνησα στις 9 παρά 20! Ειχα τρελή κουραση προφανως! :rolleyes: Το φιογκάκι δε, ακόμα πιο αργά! :tongue:

Τώρα τρώει πρωϊνό.

Έστρωσα κρεβάτια, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο, έβγαλα σκουπίδια, ψευτομάζεψα διάφορα άσχετα που κυκλοφορούν και με εκνευρίζουν και σε λιγο θα ντυθούμε να φύγουμε για tae, αφού φτιάξω και ένα καφεδάκι να πάρω μαζί. Τι να μαγειρέψω? Σκεφτομαι να πάρω λίγο κρεατάκι από το κρεωπολείο καθώς θα επιστρέφουμε... βλέπουμε. Ευτυχως δουλεύω από το μεσημέρι και μετά οπότε θα έχω χρόνο να κάνω μερικά πραγματάκια!

Σας φιλω, σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατο και θα επανέλθω μετά να σχολιάσω και αυτά που μου γράψατε {πειράζετε τη μάνα σας ε??? :tongue::tongue::tongue: }.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα φιλενάδες!Και εγώ αργα ξύπνησα σήμερα αφού επιστρεψαμε το βραδυ στη 1.30...Οι αντρες μου ακόμη κοιμούνται και τους αφήνω λιγάκι μεχρι να πιω με ησυχία το καφεδάκι μου;)

Εχω λίγες δουλίτσες να κάνω αλλα δεν αγχωνομαι,εχει και μια υπέροχη συνεφιά εξω,μου φαίνεται πως θα βρέξει και πολύ χαιρομαι!Καλό Σαββατοκύριακο να εχουμε...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα σας

σημερα δεν σηκωθηκα με καλη διαθεση.... ελπιζω να φτιαξει στην πορεια

ξελιγωθηκα με το μπουρεκι πρωινιατικα... εψαχνα να βρω την συνταγη

ειρηνακι τοσα ειναι, δεν πειραζει... εμεις να ειμαστε καλα :P:p

Γιατί καλή μας taz?Κοιταξε το φρεσκοσυγιρισμένο σπιτάκι σου ,βαλε μουσικούλα και keep going!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορες.

Σημερα ειχαμε λιακαδα και παλι! Οποτε επωφεληθηκαμε και βολταραμε με τη μπουμπου.

Επισης σχοληθηκα με τον εεαυτο μου! Πηγα κομμωτηριο και εκανα ανταυγειες. Ειρηνη οποτε μπορεις πες μου σε παρακαλω ποσο συχνα βαζεις το λαδι στα μαλλια και ποση ωρα το αφηνεις.

Αυριο αν εχει καλο καιρο θα παμε βολτιτσα και το απογευμα θα στρωσω χαλια.

Την Κυριακη εκτος απροοπτου με περιμενουν οι ντουλαπες!!!Επιτελους εχω χωρο και ειναι κριμα να ειναι ανοργανωτες. Πρεπει να τα βαλω οπως ειπε η Εvi κατα ειδος και να μην τα εχω ανακατα .

Χρυσα μου πολυ μ αρεσει η κηπουρικη σου. Βαλε καμια φωτογραφια απο τον κηπο σου. Αντε μπας και την ανοιξη ασχοληθουμε κια εμεις με το δικο μας κηπακι....

Μεγεια το μαλλι!Θα βάλω φωτό αν θέλεις,όσον ούπω ,τώρα που εμαθα κιόλας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να και το μπουρέκι μας (ζαμπονοτυρόπιτα θα το έλεγα

Δεν έβαλα το μεσημέρι φώτο για να μην μου πάθετε τίποτα χιχιχιχ

Ενω το βραδυ δεν μας σκέφτηκες:P!Σούπερ ιδέα για τραπέζι η πάρτυ;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλως τες

θετικη σκεψη γιαννουλα... μονο αυτη μας εμεινε και καποιες φορες κι αυτη ειναι δυσκολη....

μολις τακτοποιησα την ντουλαπα στο μπαλκονι. εβαλα τα χαλια που μαζεψα και θα πλυθουν την ανοιξη και συμμαζεψα τα καλοκαιρινα παπουτσια σε κουτια και σακκουλες, εβγαλα τα χειμωνιατικα στην παπουτσοθηκη και τελος... σημερα εχει σειρα η κουζινα αλλά καθεται και ο αντρας μου σημερα και οταν ειναι σπιτι δεν μπορω να κανω δουλειες

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Καλημερα σας.

Σημερα παλι λιακαδα.

Σηκωθηκαμε τακτοποιησα το σπιτι και φαγαμε πρωινο. Η μικρη κοιμηθηκε και μολις ξυπνησει θα φαει φρουτοκρεμα και μετα θα βγουμε βολτιτσα με το καροτσι τα τρια μας :)

Οποτε τα χαλια πανε για το απογευμα. Θα ξαναπερασω μια σκουπα και θα κανω κι ενα σφουγγαρισμα και μετα θα στρωσω. Τα πολλα πολλα τα ειχα κανει προχτες.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλως τες

θετικη σκεψη γιαννουλα... μονο αυτη μας εμεινε και καποιες φορες κι αυτη ειναι δυσκολη....

μολις τακτοποιησα την ντουλαπα στο μπαλκονι. εβαλα τα χαλια που μαζεψα και θα πλυθουν την ανοιξη και συμμαζεψα τα καλοκαιρινα παπουτσια σε κουτια και σακκουλες, εβγαλα τα χειμωνιατικα στην παπουτσοθηκη και τελος... σημερα εχει σειρα η κουζινα αλλά καθεται και ο αντρας μου σημερα και οταν ειναι σπιτι δεν μπορω να κανω δουλειες

Ποτε προλαβες κοριτσι μου...Που να ειχες και διαθεση....

Σκεψου οτι εχεις το σπιτακι σου τακτοποιημενο και καθαρο και στην τελικη παρατα τις δουλειες και βγειτε μια βολτιτσα να φτιαξει το κεφι σου.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...