Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαιρετω τις γλυκιες υπαρξης του καφε

ζηλευω θελουν και η δικες μου ντουλαπες φτιαξιμο θα της φτιαξω και θα σας βαλω και εγω φωτο

ειρηνη μου γλυκια ειλικρινα αν ημουνα πλουσια και ειχα λεφτα θα σου εκανα δωρο ενα τζακι που το εχεις τοσο μεγαλο καημο το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε φιλοξενησω ολο το χειμωνα σπιτι μου να καθομαστε μαζι στο τζακι θα σε ταιζω θα σε ποτιζω θα εχεις το τζακι για παρτι σου αρκει να με εχεις οργανωμενη και να μου φτιαχνεις τα νυχια αχαχχα πως σου φαινετε η ιδεα??

Να τις φτιάξεις σιγά-σιγά Χαρά μου. Εσύ τώρα έχεις άλλα στο κεφάλι σου. Μην αγχώνεσαι για τίποτα! :P

Αχ ναι... σε παρακαλώ! Γινε πλούσια να μου πάρεις ένα τζάκι και θα ήμουν πολύ θρασύτατη αν ζητούσα και μία σκάλα για να έχω να στολίζω τα χριστούγεννα? Φυσικα δεν θα τολμουσα να σου ζητήσω και το πάνω διαμέρισμα αλλά μια σκάλα μόνο και ας καταλήγει στο ταβάνι... εγώ θα τα καταφέρω και θα τη στολίζω... :lol::lol: χαχαχαχαχα!!!!!!

Χωρίς πλάκα τώρα.. είσαι τόσο γλυκό κορίτσι που σκέφτηκες κάτι τέτοιο... τόσο γλυκό παιδί... :P Ευχαριστώ!

Να με ποτίζεις εντάξει... να με ταϊζεις.. ξανασκέψου το! Ειμαι πολύ φαγού!!! :tongue:

ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DSC03599.jpg[/img]

Οπως βλεπετε αριστερα, εκανα και ενα μακροστενο ντουλαπι.

Εκει ηθελα να εβαζα τη σιδερωστρα ή την ηλεκτρικη σκουπα.

Τελικα μου το κανανε πιο χαμηλο απο οτι τους ειπα:evil::evil: και δεν χωραει ουτε το ενα,ουτε το αλλο και ετσι εμεινε αδειο μεχρι να δω πως να το αξιοποιησω..

Χριστιανάκι μου,

Ακομα και αν "λύνεις" την ηλεκτρική, δεν χωράει?

Σε ρωτάω για να το εκμεταλλευτείς και αυτό το κομμάτι. Κρίμα είναι... :?

Αλλιώς μήπως θα μπορούσες να αγοράσεις 4-5 {ή όσα χωρουν} κουτιά και να τακτοποιήσεις εκεί τις σημειώσεις και τα βιβλία σου, που έλεγες πως σε δυσκολεύουν?:confused:

777885dugw57gt25.gif

...

Ουτε εμενα με βολεψε η κρεμαστρα για τις ζωνες. Αυτο που επισης δεν εχω καταφερει να αξιοποιησω ειναι η κρεμαστρα με τους κρικους της ΙΚΕΑ. Φαινοταν ιδανικη για φουλαρια και για ζωνες, αλλα δεν με βολεψε τελικα. Τι αλλο να την κανω;

τιποτα! οπως ακριβως κ εγω, την πηρα ολο χαρα κ τελικα ειναι τελειως αβολη!

Καταλαβα, θα παει για ανακυκλωση... Ισως κανω τους κρικους σουβερ, 'η μπορει να κρεμασω κοχυλια, κορδελες, χαντρες ΄'η αποξηραμενα λουλουδια και να γινει διακοσμητικο για το μπαλκονι... Τεινω στα σουβερ, μιας και δεν εχω παρει κανενα σετ της προκοπης. Ξερει καποια κοπελα τι κολλα πρεπει να χρησιμοποιεισω για να κολλησω τους κρικους πανω σε φελλο; Ειναι ντυμενοι με υφασμα.

Μπρίκια κολλάμε; ;)

εγω με τα ρουχα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. προσωπικα εχω δυο τζιν, ενα υφασματινο και δυο τρεις μπλουζες για ολο το χειμωνα.... :? ενα συρταρακι πιανουν τα δικα μου....

Σοβαρά μιλάς? Εχεις τόσα λίγα ρουχαλάκια?????

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να τις φτιάξεις σιγά-σιγά Χαρά μου. Εσύ τώρα έχεις άλλα στο κεφάλι σου. Μην αγχώνεσαι για τίποτα! :P

Αχ ναι... σε παρακαλώ! Γινε πλούσια να μου πάρεις ένα τζάκι και θα ήμουν πολύ θρασύτατη αν ζητούσα και μία σκάλα για να έχω να στολίζω τα χριστούγεννα? Φυσικα δεν θα τολμουσα να σου ζητήσω και το πάνω διαμέρισμα αλλά μια σκάλα μόνο και ας καταλήγει στο ταβάνι... εγώ θα τα καταφέρω και θα τη στολίζω... :lol::lol: χαχαχαχαχα!!!!!!

Χωρίς πλάκα τώρα.. είσαι τόσο γλυκό κορίτσι που σκέφτηκες κάτι τέτοιο... τόσο γλυκό παιδί... :P Ευχαριστώ!

Να με ποτίζεις εντάξει... να με ταϊζεις.. ξανασκέψου το! Ειμαι πολύ φαγού!!! :tongue:

ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

:lol: Τον καημο για το τζακι τον καταλαβαινω... αλλα εχω λιωσει στο γελιο με τον καημο για την σκαλα :lol::lol: μου ηρθε στο μυαλο σκηνικο να στολιζεις την σκαλα της πολυκατοικιας σου και γελαω μονη μου... εκτος και αν μενεις σε μονοκατοικια :?

Σε πειραζω Ειρηνακι, σου ευχομαι καποια στιγμη να τα αποκτησεις και τα δυο! Θα πεσουν οι τιμες για τα ενεργειακα καποια στιγμη, δεν μπορει! Και τα οικονομικα μας θα φτιαξουν. Ολα κανουν τον κυκλο τους!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Αυτο που επισης δεν εχω καταφερει να αξιοποιησω ειναι η κρεμαστρα με τους κρικους της ΙΚΕΑ. Φαινοταν ιδανικη για φουλαρια και για ζωνες, αλλα δεν με βολεψε τελικα. Τι αλλο να την κανω;

Ουτε για τα απλά κασκόλ?:confused:

777885dugw57gt25.gif

Μηπως να τους μαζεψουμε να τους κανει ενα σεμιναριο η Ειρηνη;; :mrgreen::mrgreen:

Είμαι διαθέσιμη αλλά θα είμαι αυστηρή.. μπορεί να χρειαστεί να τους βάζετε να κοιμούνται στο... χαλάκι!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω ειπτέλους ότι έλυσα το θέμα της ντουλάπας.:):):) Στο νέο σπίτι έχουμε στην κρεβατοκάμαρα δύο ντουλάπες, μικρές αλλά δύο! ;)Μία δικιά μου και μία του άντρα μου.

Κατά τα άλλα έχω να δώσω τρεις συμβουλές:

1) Πετάξτε/δώστε ρούχα. Κρατείστε μόνο αυτά που φοράτε τα 2 τελευταία χρόνια.

2) Αγοράστε πολλές καλές κρεμάστρες και σε κάθε μία κρεμάτε μόνο ένα ρούχο

3) Χωρίστε τα κρεμασμένα της ντουλάπας νοερά σε μέρη: π.χ. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες-πουκάμισα και τέλος σακάκια-ζακέτες.

Οι συμβουλές της Ειρήνης βοήθησαν πολύ εμάς. Ευχαριστώ Ειρήνη!!! Είναι εύκολο και η διαφορά δείχνει!

Πόσο σ ευχαριστώ που με αναφέρεις!!! Πόσο σ ευχαριστώ και πόσο χαίρομαι που βοηθήθηκες και εβγαλες τον βραχνα της ντουλάπας!

Σωστή σε ΟΛΑ! ;)

Θα αναρτήσω σύντομα αναλυτικό μήνυμα με λεπτομέριες για την ντουλάπα γιατι βλέπω πως είναι θέμα που απασχολεί πολύ. Απλώς πήζω μέχρι τη Δευτερα... θα βρω ομως τον χρονο. :P

777885dugw57gt25.gif

Να και το μπουρέκι μας (ζαμπονοτυρόπιτα θα το έλεγα)

KTFzal.jpg

Δεν έβαλα το μεσημέρι φώτο για να μην μου πάθετε τίποτα χιχιχιχ

Στο blog μας, βάλε να χιονίζει ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:lol: Τον καημο για το τζακι τον καταλαβαινω... αλλα εχω λιωσει στο γελιο με τον καημο για την σκαλα :lol::lol: μου ηρθε στο μυαλο σκηνικο να στολιζεις την σκαλα της πολυκατοικιας σου και γελαω μονη μου... εκτος και αν μενεις σε μονοκατοικια :?

Σε πειραζω Ειρηνακι, σου ευχομαι καποια στιγμη να τα αποκτησεις και τα δυο! Θα πεσουν οι τιμες για τα ενεργειακα καποια στιγμη, δεν μπορει! Και τα οικονομικα μας θα φτιαξουν. Ολα κανουν τον κυκλο τους!

Να με πειράζεις όσο θέλεις και να με κάνεις να γελάω όπως τώρα!!!

Εννοείται πως στολίζω τη σκάλα του ορόφου μου {έχεις κάμερες?? Μιλα! :cool: }

Αλλα στο τέλος, τόσο που θέλω μία σκάλα για να τη στολίζω τα χριστούγεννα και με τόσα που άκουγα στα παλιότερα χριστουγεννιάτικα θέματα στο τέλος με βλέπω.. να ανοίγω μια σκάλα αλουμινένια μέσα στο σαλόνι και να στολίζω αυτη!!!!!!!!!!!! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κορες.

Σημερα ειχαμε λιακαδα και παλι! Οποτε επωφεληθηκαμε και βολταραμε με τη μπουμπου.

Επισης σχοληθηκα με τον εεαυτο μου! Πηγα κομμωτηριο και εκανα ανταυγειες. Ειρηνη οποτε μπορεις πες μου σε παρακαλω ποσο συχνα βαζεις το λαδι στα μαλλια και ποση ωρα το αφηνεις.

Αυριο αν εχει καλο καιρο θα παμε βολτιτσα και το απογευμα θα στρωσω χαλια.

Την Κυριακη εκτος απροοπτου με περιμενουν οι ντουλαπες!!!Επιτελους εχω χωρο και ειναι κριμα να ειναι ανοργανωτες. Πρεπει να τα βαλω οπως ειπε η Εvi κατα ειδος και να μην τα εχω ανακατα .

Χρυσα μου πολυ μ αρεσει η κηπουρικη σου. Βαλε καμια φωτογραφια απο τον κηπο σου. Αντε μπας και την ανοιξη ασχοληθουμε κια εμεις με το δικο μας κηπακι....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Να με πειράζεις όσο θέλεις και να με κάνεις να γελάω όπως τώρα!!!

Εννοείται πως στολίζω τη σκάλα του ορόφου μου {έχεις κάμερες?? Μιλα! :cool: }

Αλλα στο τέλος, τόσο που θέλω μία σκάλα για να τη στολίζω τα χριστούγεννα και με τόσα που άκουγα στα παλιότερα χριστουγεννιάτικα θέματα στο τέλος με βλέπω.. να ανοίγω μια σκάλα αλουμινένια μέσα στο σαλόνι και να στολίζω αυτη!!!!!!!!!!!! :mrgreen::lol::lol:

Ειρηνη μου , η αδερφη μου ειπε χτες οτι τα τζαμπο ξεκινησν να βαζουν χριστουγεννιατικα!!! Μενει λιγοτερο απο 2 μηνες :P

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Τα jumbo έχουν βγάλει Χριστουγεννιάτικα, που θα πάει θα μπούμε στο κλίμα φέτος!!! Ειρήνη θέλω να βάλεις τα δυνατά σου φέτος είμαστε ειδική περίπτωση όλες και η κρίση μας έχει ψιλορίξει....οπότε κάνε ότι μπορείς.....θέλω christmas spirit παντού!!!

Πολύ γέλασα με την σκάλα....βρε κοπελιά στολίζεις και την σκάλα του ορόφου σου????? μπουχαχαχαχαχαχα ......τώρα αυτό για την αλουμινένια σκάλα δεν είναι κακή ιδέα, σκέψου το!!! :-P :razz: :-P :razz:

Τα jumbo έχουν βγάλει Χριστουγεννιάτικα, που θα πάει θα μπούμε στο κλίμα φέτος!!! Ειρήνη θέλω να βάλεις τα δυνατά σου φέτος είμαστε ειδική περίπτωση όλες και η κρίση μας έχει ψιλορίξει....οπότε κάνε ότι μπορείς.....θέλω christmas spirit παντού!!!

Πολύ γέλασα με την σκάλα....βρε κοπελιά στολίζεις και την σκάλα του ορόφου σου????? μπουχαχαχαχαχαχα ......τώρα αυτό για την αλουμινένια σκάλα δεν είναι κακή ιδέα, σκέψου το!!! :-P :razz: :-P :razz:

Οντως ειναι δυσκολοι καιροι και ειδικα για αυτο φετος χρειαζομαστε περισσοτερο τα χριστουγεννα.

Βασια μου ειπα στον αντρα μου οτι θα κρεμασω μπαλες απο τα φωτιστικα και τα κουρτινοξυλα και επαθε ενα μικροσοκ....

Λεω αυριο να κανω τη συνταγη που εβαλες σημερα (ετσι για κατι ελαφρυ για σαββατοβραδο στο σπιτι) :D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...