Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εμενα ποναει ολο μου το σωμα... τελειωσα με την γενικη και στο σαλονι - χολ. τακτοποιησα και παγκο - κουζινα, σκουπισα, επλυνα ενα καρο πιατα, τελειωσα και με το φαγητο. τωρα εμεινε να κανω το πατζουρι του σαλονιου και τιποτα αλλο για σημερα....

Αφού εφερες τα πάνω κάτω σε όλο το σπίτι:rolleyes:,λογικό είναι να είσαι ετσι.Μπραβο σου ,να κάτσεις το βραδυ με ηρεμία να το ευχαριστηθείς!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chrifili ευχαριστω πολυ για την πληροφορια

Σφουγγαρισα το σπιτι εφτιαξα το φαγακι μας-γαριδες σαγανακι με ρυζακι,πηρα το κοριτσακι μου απο τον σταθμο φαγαμε και τωρα χαλαρωνω λιγακι.

Το προγραμμα εχει ακομα σουπερ μαρκετ και σιδερο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω ειπτέλους ότι έλυσα το θέμα της ντουλάπας.:):):) Στο νέο σπίτι έχουμε στην κρεβατοκάμαρα δύο ντουλάπες, μικρές αλλά δύο! ;)Μία δικιά μου και μία του άντρα μου.

Κατά τα άλλα έχω να δώσω τρεις συμβουλές:

1) Πετάξτε/δώστε ρούχα. Κρατείστε μόνο αυτά που φοράτε τα 2 τελευταία χρόνια.

2) Αγοράστε πολλές καλές κρεμάστρες και σε κάθε μία κρεμάτε μόνο ένα ρούχο

3) Χωρίστε τα κρεμασμένα της ντουλάπας νοερά σε μέρη: π.χ. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες-πουκάμισα και τέλος σακάκια-ζακέτες.

Οι συμβουλές της Ειρήνης βοήθησαν πολύ εμάς. Ευχαριστώ Ειρήνη!!! Είναι εύκολο και η διαφορά δείχνει!

Πόσο δίκιο εχεις!:):)

Δυστυχώς εμάς είναι μια και για τους δυο και γίνεται ο χαμός!!!Τακτοποιημένη μεν αλλα ασφυκτιά,ειδικά τωρα το χειμώνα που εχουμε και τα μπουφάν.Ευελπιστω ομως να καταφέρουμε να φτιάξουμε αλλη μια στο τριτο υπνοδωμάτιο και να πάω πολλά πραγματα εκεί.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κι από μένα.

ΕΜένα σήμερα η μπουμπού με ξύπνησε πουρνό-πουρνό (6,30 παρακαλώ) και έτσι έβαλα να μαγειρέψω εκείνη την ώρα για να πάρει κι άντρας μου για τη δουλειά και για να είμαι ξέγνοιαστη γιατί είχα εξωτερικές δουλειές σημερα. Έκανα γαρίδες κοκκινιστές με ρυζάκι για σήμερα, ευτυχώς του μωρού είχα από χτες, οπότε όταν φύγαν όλοι και τέλειωσα με φρουτόκρεμες κλπ αρχίσαμε τις γύρες έξω. Πιο πρίν είχα καθαρίσει κουζίνα, έβαλα πλυντήρια, ξεσκόνισα των παιδιών και το δικό μας και πέρασμα το μπάνιο.

Ξεποδαριάστηκα έξω. Έψαχνα και δωράκια για βαφτίσια και τελικά έχω και κάτι ψιλά που ξέχασα και πρέπει να αξναβγω το απόγευμα...!!! Βαριέμαιιιιιιιιι έλω να κοιμηθώ, αλλά όλο εδώ κολλάω....

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ταz18 κουραστηκες μεν αλλα το σπιτακι σου ειναι πεντακαθαρο κια αυτη η αισθηση οταν στρωνεις τα χαλακια και γινεται πιο χουχουλιαρικο το σπιτι ειναι απιστευτη..το σαβ/κο θα ειναι ολα τακτοποιημενα και θα ξεκουραστεις!

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

chrifili ευχαριστω πολυ για την πληροφορια

Σφουγγαρισα το σπιτι εφτιαξα το φαγακι μας-γαριδες σαγανακι με ρυζακι,πηρα το κοριτσακι μου απο τον σταθμο φαγαμε και τωρα χαλαρωνω λιγακι.

Το προγραμμα εχει ακομα σουπερ μαρκετ και σιδερο..

Α,σχεδόν το ίδιο φαγητό κάναμε :P

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

αχ κουραστικα με την ντουλαπα του αντρα μου! δεν εω τελειωσει κ τα παρατησα να φαω! δεν τολμω να ποσα ρουχα ειναι για δωσιμο- πεταμα γιατι θα πεσει κατω η ειρηνη παλι. θα του τα βαλω σε κουτες κ θα του πω καντα οτι θες αρκει να μην τα βλεπω!!!

εμενα ποναει ολο μου το σωμα... τελειωσα με την γενικη και στο σαλονι - χολ. τακτοποιησα και παγκο - κουζινα, σκουπισα, επλυνα ενα καρο πιατα, τελειωσα και με το φαγητο. τωρα εμεινε να κανω το πατζουρι του σαλονιου και τιποτα αλλο για σημερα....

Και εγώ σήμερα πονάω ολόκληρη!!! Ξύπνησα και πόναγαν τα πόδια μου πάρα πολύ....λες και το βράδυ με κλότσαγαν....κοίμηθηκα 3 με 6.30....έλιωσα και ψιλοπέρασαν!

Βασια το μπουρέκι φαίνεται κόλαση!!!

Χρύσα μου έγινε κόλαση, όπως τα λες!!! το έβαλα και σε στρογγυλή φόρμα και βγήκε τέλειο !!! Δοκιμάστε το είναι πολύ γευστικό!

Διαφημίσεις

Να και το μπουρέκι μας (ζαμπονοτυρόπιτα θα το έλεγα)

KTFzal.jpg

Δεν έβαλα το μεσημέρι φώτο για να μην μου πάθετε τίποτα χιχιχιχ

μιαμ μιαμ!!!! τελειο φαινεται!

τελειωσα τις ντουλαπες, γιναν τελειες, εγω νεροχυτη γεματο, αλλα δεν εχω κουραγιο!

απο βδομαδα θα σας βαλω να δειτε τα αριστουργηματα μου!!!

βεβαια στο βρωμο room γινεται χαμος γιατι οτι περισσευε τα πηγαινα εκει! να δω πως θα το αδειασω τωρα!

προς το παρον σας φιλω! ισως ξαναμπω πιο μετα!

χαιρετω τις γλυκιες υπαρξης του καφε

ζηλευω θελουν και η δικες μου ντουλαπες φτιαξιμο θα της φτιαξω και θα σας βαλω και εγω φωτο

ειρηνη μου γλυκια ειλικρινα αν ημουνα πλουσια και ειχα λεφτα θα σου εκανα δωρο ενα τζακι που το εχεις τοσο μεγαλο καημο το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε φιλοξενησω ολο το χειμωνα σπιτι μου να καθομαστε μαζι στο τζακι θα σε ταιζω θα σε ποτιζω θα εχεις το τζακι για παρτι σου αρκει να με εχεις οργανωμενη και να μου φτιαχνεις τα νυχια αχαχχα πως σου φαινετε η ιδεα??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Μπουρμπουλιθρίτσες κορούλες καλησπέρα σας!

Ελπίζω η καλή κυρία απουσιολόγος να μην μου έβαλε απουσία που χάθηκα σήμερα αλλά πριν 1 ωρίτσα μαζεύτηκα. Ήρθα μόνο το μεσημεράκι για λίγο σπίτι, αποστείρωσα, έφαγα λίγο και ξαναέφυγα!

Τι κάνετε? Πως είστε? Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον σας! Και για όσες γραψατε εδώ και για την Χρυσα μου...{ξερει εκεινη ;)}.

Ήρθα, ψιλο-πτώμα, έκανα ένα ντουζ, έβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα άλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας και τώρα τίποτα... χαλαρώνω. Ευτυχώς αύριο δουλεύω από το μεσημέρι και μετά... :P

777885dugw57gt25.gif

Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω ειπτέλους ότι έλυσα το θέμα της ντουλάπας.:):):) Στο νέο σπίτι έχουμε στην κρεβατοκάμαρα δύο ντουλάπες, μικρές αλλά δύο! ;)Μία δικιά μου και μία του άντρα μου.

Κατά τα άλλα έχω να δώσω τρεις συμβουλές:

1) Πετάξτε/δώστε ρούχα. Κρατείστε μόνο αυτά που φοράτε τα 2 τελευταία χρόνια.

2) Αγοράστε πολλές καλές κρεμάστρες και σε κάθε μία κρεμάτε μόνο ένα ρούχο

3) Χωρίστε τα κρεμασμένα της ντουλάπας νοερά σε μέρη: π.χ. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες-πουκάμισα και τέλος σακάκια-ζακέτες.

Οι συμβουλές της Ειρήνης βοήθησαν πολύ εμάς. Ευχαριστώ Ειρήνη!!! Είναι εύκολο και η διαφορά δείχνει!

Αυτο με το ενα ρουχο σε καθε κρεμαστρα δεν το εχω πετυχει ακομα... Ειναι ενας απο τους στοχους μου :)

Κι εγω εκανα ενα καλο ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα μου - και πολυ χαρουμενες τις ξαδερφουλες μου ;). Ευτυχως επεσα νωρις επανω στις συζητησεις και μου μπηκε το μικροβιο :rolleyes::rolleyes:

Παρακαλω τοσο καιρο και τον καλο μου να μου πει ποια ρουχα δεν του κανουν, αλλα που... ειναι καμια δεκαρια πουκαμισα, που οπως ηρθαν απο το πατρικο του ετσι θα μετακομισουν στο καινουριο σπιτι. Δεν τα εχει βαλει ουτε μια φορα... Δεν με αφηνει ομως και να τα δωσω :evil::evil::evil:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...