Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως γίνονται οι άντρες να έχουν περισσότερα ρούχα από μας κ να παραπονιούνται κιόλας ότι δεν έχουν ποικιλία?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

βρε κορίτσια βρε κορίτσια τι μου κάνετε; πεινάω όλη την ώρα. θές από το θηλασμό θές από το ότι στην εγκυμοσύνη δεν έτρωγα καλά, πεινάωωωω

βάσια στείλε όταν το φτιάξεις μία μυρωδιά κ κατα δω.

ακολουθω τις εντολες σου αρχηγε μου!!!! χαρησα αλλα κ πεταξα!!!

τωρε ξεκινησα του αντρα μου, αλλα σε λιγο πρεπει να φαμε κ να φυγω για δουλεια, δεν ξερω αν θα προλαβω. θα σας βαλω φωτο κ απο τις υπολοιπες.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!!!

επισης χαιρομαι που σας αρεσαν!!!

Χαρουλα συμφωνω, η κρεμαστρα για τις ζωνες δεν βολευευ καθολου.

υγ. θα προσπαθησω να πεισω κ τον αντρα μου να ξεφορτωθει κατι προιστορικα ρουχα απο το λυκειο, αλλα χλωμο!!!:lol:

Αν βρεις τον τροπο, πες το και σε μας! Δεν εχω καταφερει ακομα να τον πεισω να πεταξει τιποτα!

Ουτε εμενα με βολεψε η κρεμαστρα για τις ζωνες. Αυτο που επισης δεν εχω καταφερει να αξιοποιησω ειναι η κρεμαστρα με τους κρικους της ΙΚΕΑ. Φαινοταν ιδανικη για φουλαρια και για ζωνες, αλλα δεν με βολεψε τελικα. Τι αλλο να την κανω;

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Μαγειρεψα το φαγακι το μεσημερι , με την μπεσαμελ του, με καποιες παραλλαγες βεβαια, αλλα βγηκε ΤΕΛΕΙΟ!!Εφαγα μισο πυρεξ!!:shock:

Λοιπον,επειδη πονουσα πολυ κ δεν ημουν καλα, πηγα και ξαπλωσα και εβαλα τα πιατα μεσα στο νεροχυτη κ τα ξεπλυνα απλα.

Ερχομαι τωρα, και εχει ενα στρατο απο μυρμηγκια μεσα στο νεροχυτη!!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

Ποσο σε συμπονω!!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Υotou, μπράβο παιδί μου για την οργάνωση ωραίο κι αυτό με τις φωτογραφίες, ξεσηκωτικό!

Εγώ τα τζιν παντελόνια και τα βαμβακερά τα έχω τυλιγμένα ρολό στο ράφι. Και χώρο στις κρεμάστρες εξοικονομώ και βγαίνουν ατσαλάκωτα. Ετσι τα τυλίγω και όταν πηγαίνουμε ταξίδι, στη βαλίτσα ή στο σακ βουαγιάζ.

Πάω για ύπνο, κουτουλάω, καληνύχτα!

Πολυ ωραια ιδεα!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Εγώ έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες πριν δυο βδομάδες άλλα κορίτσια δεν μου φτάνει ο χώρος ..... μόνο τα πουκάμισα του αντρούλη μου είναι μια δίφυλλη ντουλάπα (και δεν θέλει να πετάξει και κανένα). Μια φορά πήγα και έδωσα δύο στην ξαδέλφη μου για τον άντρα της και το κατάλαβε.... να πω ότι τα φοράει και όλα!!!!

Μηπως να τους μαζεψουμε να τους κανει ενα σεμιναριο η Ειρηνη;; :mrgreen::mrgreen:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Μηπως να τους μαζεψουμε να τους κανει ενα σεμιναριο η Ειρηνη;; :mrgreen::mrgreen:

Εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω ειπτέλους ότι έλυσα το θέμα της ντουλάπας.:):):) Στο νέο σπίτι έχουμε στην κρεβατοκάμαρα δύο ντουλάπες, μικρές αλλά δύο! ;)Μία δικιά μου και μία του άντρα μου.

Κατά τα άλλα έχω να δώσω τρεις συμβουλές:

1) Πετάξτε/δώστε ρούχα. Κρατείστε μόνο αυτά που φοράτε τα 2 τελευταία χρόνια.

2) Αγοράστε πολλές καλές κρεμάστρες και σε κάθε μία κρεμάτε μόνο ένα ρούχο

3) Χωρίστε τα κρεμασμένα της ντουλάπας νοερά σε μέρη: π.χ. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες-πουκάμισα και τέλος σακάκια-ζακέτες.

Οι συμβουλές της Ειρήνης βοήθησαν πολύ εμάς. Ευχαριστώ Ειρήνη!!! Είναι εύκολο και η διαφορά δείχνει!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

γυρισα κ το μονο που εκανα ηταν να ταισω το παιδι κ να φτιαξω το ενα μονο φυλλο απο την τετραφυλη, γιατι παραλληλα βοηθουσα τον αντρα μου στην δουλεια του. εκανα ενα συμμαζεματακι κ τωρα μαγειρευω για το παιδι κ λεω να εξαπλωθω κ στα αλλα φυλλα!

Αν βρεις τον τροπο, πες το και σε μας! Δεν εχω καταφερει ακομα να τον πεισω να πεταξει τιποτα!

Ουτε εμενα με βολεψε η κρεμαστρα για τις ζωνες. Αυτο που επισης δεν εχω καταφερει να αξιοποιησω ειναι η κρεμαστρα με τους κρικους της ΙΚΕΑ. Φαινοταν ιδανικη για φουλαρια και για ζωνες, αλλα δεν με βολεψε τελικα. Τι αλλο να την κανω;

τιποτα! οπως ακριβως κ εγω, την πηρα ολο χαρα κ τελικα ειναι τελειως αβολη!

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Δύο μέρες έλειψα κι είπατε τόοοοοοοσα...!!! Και μεγάλωσε και το κλαμπ, καλώς ήρθαν κι από μένα τα κορίτσια!

Δε θυμάμαι τί διάβασα για να σχολιάσω...

YOTOU και Χριστιάνα: πολύ καλή η ντουλάπα, μια χαρά οργανωμένη!

Πρέπει κι εγώ να κάνω μεγάααααααλο ξεκαθάρισμα σε δικά μας ρούχα, αλλά επειδή προβλέπεται μετακόμιση, τα αφήνω για τότε και σταβοκοιτάω τις παραφορτωμένες ντουλάπες που ασφυκτιούν... βέβαια είναι και λίγες οι δικές μου, πού να πρωτοβάλω σεντόνια, πετσέτες, ρούχα δικά μας, των παιδιών, παλτά, κλπ...μαζεύονται πολλά!

mama konstantinou: εγώ συνήρθα από την ψιλοίωση. Ευτυχώς μόνια μια μέρα τελικά ο πυρετος, και μια με δέκατα. Εσυ πως είσαι;

Καλησπερα!!!!!!τι κανετε?Εγω προς το παρον εκανα μονο φαγητο λαχανορυζο για εμας και κοτοσουπα για τον μικρουλη μου,και σε λιγο θα φορτσαρω για τις υπολοιπες δουλειες....εχω και πολυ σιδερο:?

Turwethiel καλα ειμαι και εγω :P μονο λιγο μπουκωμα μου εχει μεινει.Ευχαριστω!

εμενα ποναει ολο μου το σωμα... τελειωσα με την γενικη και στο σαλονι - χολ. τακτοποιησα και παγκο - κουζινα, σκουπισα, επλυνα ενα καρο πιατα, τελειωσα και με το φαγητο. τωρα εμεινε να κανω το πατζουρι του σαλονιου και τιποτα αλλο για σημερα....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Tι κάνετε κορίτσια?Που είναι η Ειρήνη μας σήμερα?Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες ,να τους χαιρεστε!

Πήγαμε στη γιορτούλα του νηπιαγωγείου σήμερα και μετα ηρθαμε με τη φίλη μου και τα πιτσιρίκια στο σπίτι για καφέ και καθησαν σχεδόν ως το μεσημέρι, οπότε αλλαξε και το πρόγραμμα φαγητού και εφτιαξα πατατες τηγανιτές με αυγά και σαλάτα.

Από εχθές εκανα λίγες δουλίτσες,καθάρισα τα τζαμια στο σαλόνι και την κουζίνα,επλυνα τον κάδο κατω από το νεροχύτη και καθαρισα και το ντουλάπι,σκούπισα ,ξεσκόνισα και σφουγγάρισα σαλόνι και κουζίνα.

Σήμερα επλυνα τη βεράντα,φύτεψα βολβούς χειμωνιάτικους,τουλίπες,φρεζες,νεραγκούλες και ζουμπούλια,σκούπισα και ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτια και αλλαξα τα σεντόνια του μικρού τα οποία και επλυνα αμέσως.Εκανα και εχθες και σήμερα εν πέρασμα στο μπάνιο και ετσι αν και διαδοχικά ,αφού δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο συγύρισα το σπιτάκι μου.

Το απόγευμα θα πάω τον μικρό καράτε και το βραδάκι θα πάμε για φαγητό στη νονά του μιας και γιορτάζει ο νονός.

Χριστιάνα,ωραία παππούτσια και πολύ τακτοποιημένη η παππουτσοθήκη.Προφανώς εχεις αρκετούς αποθηκευτικούς χωρους και είναι πολύ βολικό αυτό.

Βασια το μπουρέκι φαίνεται κόλαση!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...