Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν

εγω βαζω το φαγητο να γινεται και πιανω το σαλονι για γενικη

εγω με τα ρουχα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. προσωπικα εχω δυο τζιν, ενα υφασματινο και δυο τρεις μπλουζες για ολο το χειμωνα.... :? ενα συρταρακι πιανουν τα δικα μου....

οσο για τα μπουφαν, εχω μια κρεμαστρα στον τοιχο αναμεσα στην ντουλαπα και τον πλαινο τοιχο και κρεμαμε εκει το καθημερινο. απο ενα εχουμε... τα δερματινα ειναι σε θηκες κρεμασμενα στην ντουλαπα

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην ντουλάπα έκανα ξεκαθάρισμα την προηγούμενη βδομάδα στα καλοκαιρινά κ φθνιοπωρινά κ ανακάλυψα κάποια που δεν έχω φορέσει καθόλου κ κάποια που π.χ. μου είναι λίγο κοντά αλλά με μία μεταποίηση φοριούνται άνετα!Φυσικά έδωσα πολλά γιατί μετά την εγκυμοσύνη κάποια δεν μου έκαναν παρ'όλο που έχασα όλα τα κιλά κ λίγο παραπάνω αλλά κακά τα ψέμματα ανοίγουμε μετά την γέννα.Με ευγνωμονούσαν φίλες κ ξαδέρφες χαχαχαχαχα.

Τώρα σε λίγο καιρό θα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα κ θα κάνω κ εκεί ένα ξεκαθάρισμα.Για ψώνια πήγα μόνο για μπότες που ήθελα κ βρήκα με 10 ευρώ προσφορά πολύ ζεστές!!!!

Ευτυχώς κ για τον μικρό μου έχουν δώσει άλλες μαμάδες από μεγαλύτερα παιδάκια κ έτσι δεν χρειάστηκα κάτι!!!

Ότι μπορούμε κάνουμε!Χτες το βράδυ έφτιαξα κ μία σοκολατόπιτα για τον αντρούλη μου αν κ δε θα έχουμε κόσμο,ούτε η μανούλα μου θα κάνει γιορτή οπότε θα βγούμε σήμερα τα 2 μας για φαγητό κ αύριο θα βγάλουμε τους γονείς μου.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερά!! χθες ήταν δύσκολη μέρα, κομμάτια έγινα να συμμαζέψω, να σκουπίσω να σφουγγαρίσω... να μαγειρέψω.... και σήμερα χαλαρή με κόσμο το βραδάκι σπίτι άλλα..... αύριο γενική "φτου" και απο την αρχή (τελικά μήπως δεν έπρεπε να στρώσω?). Δεν πειράζει Δευτέρα έχω άδεια οπότε τριήμερο.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια και ευχομαι σε όσους έχουν εορτάζοντες να τους χαιρόμαστε!!

Swanocean να τους χαίρεσαι !!

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Δύο μέρες έλειψα κι είπατε τόοοοοοοσα...!!! Και μεγάλωσε και το κλαμπ, καλώς ήρθαν κι από μένα τα κορίτσια!

Δε θυμάμαι τί διάβασα για να σχολιάσω...

YOTOU και Χριστιάνα: πολύ καλή η ντουλάπα, μια χαρά οργανωμένη!

Πρέπει κι εγώ να κάνω μεγάααααααλο ξεκαθάρισμα σε δικά μας ρούχα, αλλά επειδή προβλέπεται μετακόμιση, τα αφήνω για τότε και σταβοκοιτάω τις παραφορτωμένες ντουλάπες που ασφυκτιούν... βέβαια είναι και λίγες οι δικές μου, πού να πρωτοβάλω σεντόνια, πετσέτες, ρούχα δικά μας, των παιδιών, παλτά, κλπ...μαζεύονται πολλά!

mama konstantinou: εγώ συνήρθα από την ψιλοίωση. Ευτυχώς μόνια μια μέρα τελικά ο πυρετος, και μια με δέκατα. Εσυ πως είσαι;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Εγώ έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες πριν δυο βδομάδες άλλα κορίτσια δεν μου φτάνει ο χώρος ..... μόνο τα πουκάμισα του αντρούλη μου είναι μια δίφυλλη ντουλάπα (και δεν θέλει να πετάξει και κανένα). Μια φορά πήγα και έδωσα δύο στην ξαδέλφη μου για τον άντρα της και το κατάλαβε.... να πω ότι τα φοράει και όλα!!!!

Διαφημίσεις

Swanocean να τους χαιρεσαι καλα να περασετε σημερα!

Εγω τα μπουφαν τα εχω κρεμασμενα στο επανω μερος της ντουλαπας στην κρεβατοκαμαρα μας. τα καλοκαιρινα σε κουτι αποθηκευσης και τα παλτο κρεμασμενα στο βαθος της τριτης ντουλαπας.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Swanocean συνταγή για την σοκολατόπιτα δεν θα μας δώσεις;;;;;μιαμ μιαμ

απ ότι κατάλαβα όλες λίγο πολύ έχουμε ένα ψιλοθέμα με τα παλτά κ τα ρούχα γενικότερα.

ξύπνησε η μπεμπού - έτσι τη λέει ο γιός μου- πάω.

σήμερα μαγειρεύω φακή.

προτείνω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού που βγάζετε να το αναρτάται κ εδώ να πέρνουμε ιδέες κ μεις. εγώ πολύ δυσκολεύομαι με το καθημερινό φαγητό.

Εγώ έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες πριν δυο βδομάδες άλλα κορίτσια δεν μου φτάνει ο χώρος ..... μόνο τα πουκάμισα του αντρούλη μου είναι μια δίφυλλη ντουλάπα (και δεν θέλει να πετάξει και κανένα). Μια φορά πήγα και έδωσα δύο στην ξαδέλφη μου για τον άντρα της και το κατάλαβε.... να πω ότι τα φοράει και όλα!!!!

χαχαχαχα! σιγουρα ειναι συγγενεις με τον δικο μου!!!

Καλημερα Κοριτσαρες!!!

Χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες και στις οικογενειες τους!!:D

Το θεμα ντουλαπες ειναι πολυ μεγαλο..

Και οσες και να εχουμε ποτε δεν μας φτανουν

Χρειαζεται ΠΟΛΥ οργανωση,τακτικοτητα και να δωσετε κοριτσια,να πεταξετε ΧΩΡΙΣ ΛΥΠΗΣΗ!!!!:tongue:και εγω αυτο εκανα!!

Swanocean συνταγή για την σοκολατόπιτα δεν θα μας δώσεις;;;;;μιαμ μιαμ

απ ότι κατάλαβα όλες λίγο πολύ έχουμε ένα ψιλοθέμα με τα παλτά κ τα ρούχα γενικότερα.

ξύπνησε η μπεμπού - έτσι τη λέει ο γιός μου- πάω.

σήμερα μαγειρεύω φακή.

προτείνω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού που βγάζετε να το αναρτάται κ εδώ να πέρνουμε ιδέες κ μεις. εγώ πολύ δυσκολεύομαι με το καθημερινό φαγητό.

θα σου βαλω το δικο μου!

σαββατο+ δευτερα μακαροναδα, την μια φορα κοκκινη σαλτσα, την αλλη καρμποναρα

κυριακη κρεατικο, δεν εχω καταληξει ακομα

τριτη γεμιστα (φτιαχνω για 2 μερες)

τεταρτη φακες (φτιαχνω για 2 μερες)

πεμπτη γεμιστα (2η φορα)

παρασκευη φακες (2η φορα)

σαββατο ψαρι (η τσιπουρες η γαυρο με πατατες τηγανιτες κ χορτα)

προσπαθω να μαγειρευω ανα 2 μερες λογω δουλειας, ευτυχως ο αντρουλης τρωει χτεσινο φαγητο!

απαραιτητα κανω διαφορες σαλατες, ντοματοσαλατα, τονοσαλατα (συνηθως με οσπρια) λαχανο κ μαρουλι για ποικιλια!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!!

Κορίτσια την συνταγή την βρήκα εδώ http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html

Πανεύκολη είναι κ προπαντός πολύ γρήγορη!Σημαντικό για εμάς τις μανούλες που τρέχουμε κ δεν φτάνουμε!!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αααα εγώ δεν μαγειρεύω τόσο συχνά γιατί συνήθως λείπει ο αντρας μου εκτός κ τρώω στη μάνα μου.Ε είναι χαζό να μαγειρεύω για 1 άτομο κ δεν μπορώ να τρώω 5 μέρες το ίδιο φαγητό!

feQKp2.png

4okhp3.png

εγω με τα ρουχα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. προσωπικα εχω δυο τζιν, ενα υφασματινο και δυο τρεις μπλουζες για ολο το χειμωνα.... :? ενα συρταρακι πιανουν τα δικα μου..

Και μένα το ίδιο.. ενώ του άντρα μου δεν μπορώ να τα χωρέσω!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...