Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα είπε:
DSC03599.jpg[/img]

Να τα και τα παπουτσιααα!!!

Λοιπον, στο μπανιο των ξενων, μιας και ειχα χωρο εφτιαξα ενα ντουλαπι.

Εκει εβαλα τα τακουνια μου και τα παπουτσια του συζυγου.

Τις μπαλαρινες μου τις εχω στη συρταριερα μου για αμεση προσβαση.

Οπως βλεπετε αριστερα, εκανα και ενα μακροστενο ντουλαπι.

Εκει ηθελα να εβαζα τη σιδερωστρα ή την ηλεκτρικη σκουπα.

Τελικα μου το κανανε πιο χαμηλο απο οτι τους ειπα:evil::evil: και δεν χωραει ουτε το ενα,ουτε το αλλο και ετσι εμεινε αδειο μεχρι να δω πως να το αξιοποιησω..

πολύ ωραία η ντουλάπα σου, μακάρι να είχα χώρο να έκανα κάτι τέτοιο για τα παππούτσια μας.....στο μακρόστενο θα έβαζα ράφια και θα το είχα για τα παππούτσια του παιδιού ή για κάτι άλλο

Γύρισα αργά και προβλέπεται και αύριο δύσκολη μέρα.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω γι αυτό θέλω από τώρα να πω χρόνια πολλά σε όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν, να τους χαίρεστε:P

areti, ο καθαρισμός του τζακιού στοιχίζει 75€. Το βρίσκεις και με λιγότερα λεφτά μου είπαν όμως, πως αυτοί που παίρνουν λιγότερα χρησιμοποιούν ηλεκτρική βούρτσα κι αυτό δεν είναι σωστό. Ψάξτο πάντως.

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι, μη ζηλεύεις καθόλου που δεν έχεις τζάκι και εμείς που το έχουμε μολύνουμε το περιβάλλον. Εγώ δεν το ήθελα ο άντρας μου όμως ήταν ανένδοτος!

Με γεια το μαλλί ! Κι εγώ ήθελα σήμερα να πάω για τη ρίζα- μόνη μου δεν τα καταφέρνω- αλλά δεν πρόλαβα:mad:

Χρύσα μου, με γεια τα καινούργια ρουχαλάκια!

mamavasia, super αυτό με τις μπάλες!!!

Υotou, μπράβο παιδί μου για την οργάνωση ωραίο κι αυτό με τις φωτογραφίες, ξεσηκωτικό!

Εγώ τα τζιν παντελόνια και τα βαμβακερά τα έχω τυλιγμένα ρολό στο ράφι. Και χώρο στις κρεμάστρες εξοικονομώ και βγαίνουν ατσαλάκωτα. Ετσι τα τυλίγω και όταν πηγαίνουμε ταξίδι, στη βαλίτσα ή στο σακ βουαγιάζ.

Πάω για ύπνο, κουτουλάω, καληνύχτα!

καλημερα κοριτσακια!

πολυ οργανωση εχει πεσει!!! τελεια!

εγω εχτες γυρισα κατα τις 9,15 απο την δουλεια, ταισα κ κοιμησα την μικρη, μαζεψα νεροχυτη, εφτιαξα κατι προχειρο να φαμε κ μετα ξεραθηκαμε στους καναπεδες. σημερα παλι πρωι στην δουλεια!

οταν γυρισω εχω τα κλασσικα συμμαζεματα, να μαγειρεψω για την μικρη, εμεις φαγητο εχουμε, γιγαντες. ισως προλαβω να ξεκινησω την τετραφυλη ντουλαπα που μου εμεινε, κ εχω κ σιδερο! παλι!:evil:

εγω την ηλεκτρικη σκουπα την διαλυω, (το σπιραλ, κ το μακρυναρι) κ την βαζω σε ενα επιπλακι που εχω με ραφια, τωρα σκεφτηκα να ξεσαβουρωσω κ απο εκει, μηπως βαλω καποια παπουτσια εκει, γιατι τα εχω σε μια ντουλαπα εξω στο μπαλκονι κ δεν με βολευουν καθολου. (εχω κ αλλες 2 παπουτσοθηκες,αλλα περνουν μονο χαμηλα παπουτσια) δεν ξερω πως να βαλω τις μποτες μου. πολυ παπουτσι ρε παιδακι μου.

με εχει πιασει μανια οργανωσης!!!:lol:

Α! χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!

να εχουμε μια πολυ καλη ημερα!!!

Χριστιάνα είπε:
[/img]

Να τα και τα παπουτσιααα!!!

Λοιπον, στο μπανιο των ξενων, μιας και ειχα χωρο εφτιαξα ενα ντουλαπι.

Εκει εβαλα τα τακουνια μου και τα παπουτσια του συζυγου.

Τις μπαλαρινες μου τις εχω στη συρταριερα μου για αμεση προσβαση.

Οπως βλεπετε αριστερα, εκανα και ενα μακροστενο ντουλαπι.

Εκει ηθελα να εβαζα τη σιδερωστρα ή την ηλεκτρικη σκουπα.

Τελικα μου το κανανε πιο χαμηλο απο οτι τους ειπα:evil::evil: και δεν χωραει ουτε το ενα,ουτε το αλλο και ετσι εμεινε αδειο μεχρι να δω πως να το αξιοποιησω..

ωραια παπουτσια!!!:P

Διαφημίσεις

καλημέρα κ απο μένα, χρόνια πολλά σε όλους. σήμερα έχει γιορτή κ γενέθλεια ο αδελφός μου κ γιορτή η πεθερά μου. πάντα μου άρεσε αυτό το τριήμερο ειδικά ως φοιτήτρια στη θεσσαλονίκη. τώρα όμως εδώ γιάννενα δεν το καταλαβαίνω.

χθές ο μικρός άδειασε όλο το γάλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας, κ που δεν μπήκαν τα γάλατα στο ντουλάπι με τις κατσαρόλες, στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα, κάτω από το φούρνο. χθές καθάριζα μία ώρα. ευτυχώς το κατάλαβε ότι έκανε ζημιά κ έφυγε στο δωμάτιό του χωρίς δεύτερη κουβέντα, βέβαια εγώ από το σφίξιμο να μην τον μαλώσω πολύ πως δεν έπαθα ένα εγκεφαλικό η γυναίκα δεν ξέρω, με την μπέμπα στο χέρι κ μόνη μου!!

εγώ λοιπόν με την ντουλάπα έχω το εξής θέμα, είχα μία συρταριέρα που εκεί είχα τα πιο πρόχειρα δηλαδή φόρμες, φούτερ, ρούχα σπιτιού κ ούτω καθ εξής. με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού η συρταριέρα άδειασε για να βάλω ρούχα των παιδιών άρα όλα έπρεπε να μπουν σε μία ντουλάπα απλά καθημερινά, πιο καλά, όλα. γι αυτό λέω ότι γίνεται χαμός. επίσης άλλο θέμα με τα καλοκαιρινά που τα έχω ήδη μαζέψει σε βαλίτσα κ σε κουτί αποθήκευσης. ΘΕΛΩ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕΓΑΛΗ γίνεται; α επίσης τα παλτά - μπουφάν που πιάνουν τόσο μα τόσο χώρο που τα βάζεται; εγώ έχω έναν καλόγηρο κ τα κρεμάω εκεί. αλλά αισθητικά δεν μου αρέσει.

ρουχαλάκια κ εγώ του αγοριού τα κράταγα όλα γιατί δεν ήξερα τι θα ναι το δεύτερο, τελικά ήρθε το κοριτσάκι κ τώρα προσπαθώ να κρατήσω αυτά που είναι ουδέτερα κ τα άλλα τα δίνω σε μία φίλη μου κ στην κουμπάρα μου που έχουν αγοράκι.

πάντως κ εγώ παίρνω ρούχα από δεύτερο χέρι. γιατί κ εμάς τα περισσότερα ρούχα από ξαδελφάκια μας δεν ήταν;

Καλημερα!!!!Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν charoula να χαιρεσαι τον γιοκα σου, χρυσα να σου χαριζει τετοιες στιγμες ο γιος και να τον καμαρωνεις.Παρασκευη σημερα!!!!μαλλον μου εμεινε απο τοτε που δουλευα..ξυπνησαμε ετοιμασα την κορη μου για τον σταθμο και αφου η μικρη μου κοιμαται ξεκινησα τις δουλιτσες μου.καθαρισα την κουζινα επλυνα το μπανιο και σκουπισα.τωρα εφτιαξα τον καφε μου και χαλαρωνω για λιγο.

Renata σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Να εχουμε μια ομορφη μερα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

vaskokkal είπε:

εγώ λοιπόν με την ντουλάπα έχω το εξής θέμα, είχα μία συρταριέρα που εκεί είχα τα πιο πρόχειρα δηλαδή φόρμες, φούτερ, ρούχα σπιτιού κ ούτω καθ εξής. με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού η συρταριέρα άδειασε για να βάλω ρούχα των παιδιών άρα όλα έπρεπε να μπουν σε μία ντουλάπα απλά καθημερινά, πιο καλά, όλα. γι αυτό λέω ότι γίνεται χαμός. επίσης άλλο θέμα με τα καλοκαιρινά που τα έχω ήδη μαζέψει σε βαλίτσα κ σε κουτί αποθήκευσης. ΘΕΛΩ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕΓΑΛΗ γίνεται; α επίσης τα παλτά - μπουφάν που πιάνουν τόσο μα τόσο χώρο που τα βάζεται; εγώ έχω έναν καλόγηρο κ τα κρεμάω εκεί. αλλά αισθητικά δεν μου αρέσει.

;

και γω κορίτσια πολλά μα πάρα πάρα πολλά ρούχα και των παιδιών κ κυριως δικά μου...παλιά αγόραζα μανιωδώς σαν λυσσασμενη έμπαινα στα μαγαζιά και έχω ένα σωρό. Χθες που κατέβασα χειμερινά προβληματίστηκα πολύ.... θα κάνω μεν ένα ξεσκαρτάρισμα αλλά δεν θέλω να δώσω πολλά- δεν ξέρω αν θα μπορώ πλέον να τα αντικαταστήσω - οπότε πρέπει να βρω τρόπο να τα χωρέσω όλα στην ντουλάπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσιααααααα!

Σήμερα γιορτάζει κ ο αντρούλης μου κ η μανούλα μου γιούπιιιιιιιιι!!!!

Να χαιρόμαστε όλους τους Δημήτρηδες κ τις Δήμητρες!!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...