Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα, μπράβο βρε κορίτσια για τις τακτοποιημένες ντουλάπες. εμένα γίνεται χαμός. να σας ρωτήσω κάτι διάβασα ότι τα τζίν κ τα παντελόνια τα έχετε διπλωμένα, σας βολεύει αυτό; δεν τσαλακώνονται; εγώ τα χω κρεμασμένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟ σπιτι ειναι καθαρο και τακτοποιημενο. Σε καμια ωρ θα ερθουν οι φιλοι μας.

Εγω το σκ εχω προτεραιοτητα τα χαλια και μετα τα δικα μας ρουχα (ητοι τακτοποιηση ντουλαπας)....ελπιζω να τα προλαβω ολα.

Χρυσα μου να χαιρεσαι το γιο σου και παντα εετσι να τον καμαρωνεις.

Yotou μου τα φουλαρια θελω να τα κανω οπως τα βλεπω σε κατι ακριβα μαγαζια μεσα σε συρταρια σν κουβαρακι καπως , μαλλον δεν το εξηγω καλα....

Ειρηνη μου καλο τριημερο (για το μικρο σου δλδ).

Αντε αυριο Παρασκευη!!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

DSC03598.jpg[/img]

Χριστιανα μου τελεια τα εφτιαξες.

Οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια ενα μεγαλο νεσεσερ ή εν καλαθακι θα σου αδειασει ενα συρταρι πο ακλλυντικα για να το χρησιμοποιησειες για κατι αλλο.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Γεια σας κι από μένα κορίτσια! :P

Μιλάμε για πολλά ρούχα, γέμισαν 2 σχοινιά του μπαλκονιού και η μισή απλώστρα και ούτε είναι όλα! Τα κοντομάνικα μπλουζάκια δεν τα έπλυνα, μόνο αυτά με τις ράντες, γιατί ίσως τα φορέσει λίγο ακόμα, δεν βγάζεις άκρη με αυτόν τον καιρό. Πρέπει να ξεχωρίσω μερικά να τα δώσουμε. Δώρα, ρούχα των δικών τους παιδιών που μας έδωσαν φίλοι, ελάχιστες αγορές δικές μου, έχουν μαζευτεί πολλά. Ούτε καν που τα φόρεσε όλα.

επειδη ειμαστε στην ιδια κατασταση, εχω απειρα ρουχα απο 3 ξαδελφες της μικρης, οτι μου φερνουν παω κ το αλλαζω αν εχει να παρω μπουφαν η αθλητικα παπουτσια για αργοτερα, εχω κανει καβα για την μικρη αθλητικα απο νο24 εως νο33 (ανα 2 νουμερα, γιατι δεν ξερω ποτε θα την πετυχω στα νουμερα, εχω 24,26,28,31,33) ολα επωνυμα, κ 6 μπουφαν, 2 για 2 χρονων, 2 για 3χρ, 1 για 5χρ κ 1 για 7 χρ επισης ολα επωνυμα. τουλαχιστον παπουτσια κ μπουφαν που ειναι ακριβα να τα εχω γιατι μας περιμενουν δυσκολοι καιροι.

εχει απειρα ρουχα, κριμα ειναι να μην φορεθουν, επισεις οτι νομιζω οτι δεν θα της τα βαλω, τα χαριζω σε ανθρωπους που εχουν αναγκη.

Yotou μου τα φουλαρια θελω να τα κανω οπως τα βλεπω σε κατι ακριβα μαγαζια μεσα σε συρταρια σν κουβαρακι καπως , μαλλον δεν το εξηγω καλα....

QUOTE]

ετσι τα ειχα αλλα τσαλακωνονται, τα διπλωσα αερατα κ τα εβαλα το ενα πανω στο αλλο.

Διαφημίσεις

καλησπέρα, μπράβο βρε κορίτσια για τις τακτοποιημένες ντουλάπες. εμένα γίνεται χαμός. να σας ρωτήσω κάτι διάβασα ότι τα τζίν κ τα παντελόνια τα έχετε διπλωμένα, σας βολεύει αυτό; δεν τσαλακώνονται; εγώ τα χω κρεμασμένα.

παντα διπλωμενα τα εχω, δεν τσαλακωνονται κ τακτοποιουνται πιο γρηγορα.

Εμένα έφυγαν τα αγόρια για tae {μόλις μπήκαν} και σε μια ωρίτσα έκανα τόσα πραγματα...

Εβαλα λουκανοπιτάκια να ψήνονται και μοσχομύρισε το σπίτι μας... πότισα τα λουλουδάκια μας... μάζεψα κάτι παιχνιδάκια του μικρού που τα χε στο σαλόνι... τίναξα τα ριχτάρια μας και τα ξαναέβαλα... διάφορα.. τώρα άναψα τα κεράκια μας και τέλος.. πιάσαμε από έναν καναπέ και ξεκούραση.. όλοι μαζί...

Σας φιλώ !

777885dugw57gt25.gif

Εμένα έφυγαν τα αγόρια για tae {μόλις μπήκαν} και σε μια ωρίτσα έκανα τόσα πραγματα...

Εβαλα λουκανοπιτάκια να ψήνονται και μοσχομύρισε το σπίτι μας... πότισα τα λουλουδάκια μας... μάζεψα κάτι παιχνιδάκια του μικρού που τα χε στο σαλόνι... τίναξα τα ριχτάρια μας και τα ξαναέβαλα... διάφορα.. τώρα άναψα τα κεράκια μας και τέλος.. πιάσαμε από έναν καναπέ και ξεκούραση.. όλοι μαζί...

Σας φιλώ !

καλη ξεκουραση!!!:P

εγω ακομα στην δουλεια......

Εμένα καθόλου κοριτσάκι μου!

Μόνο κρεμασμένα μπορώ να τα έχω.

Γιατί γίνεται χαμός? Από πολλά ρούχα ή δεν μπορείς να τα οργανώσεις?

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κι από μένα κορίτσια! :P

Εγώ χθες και σήμερα νιωθω πολύ κουρασμένη. Ένα πλυντήριο με πετσέτες μπανιου και κουζίνας έβαλα μόνο χθες το οποίο μάζεψα σήμερα και τακτοποίησα χωρίς να τις σιδερώσω (ω, ναι... :rolleyes:) και τώρα άπλωσα ένα πλυντήριο με καλοκαιρινά ρούχα της μικρής. Μιλάμε για πολλά ρούχα, γέμισαν 2 σχοινιά του μπαλκονιού και η μισή απλώστρα και ούτε είναι όλα! Τα κοντομάνικα μπλουζάκια δεν τα έπλυνα, μόνο αυτά με τις ράντες, γιατί ίσως τα φορέσει λίγο ακόμα, δεν βγάζεις άκρη με αυτόν τον καιρό. Πρέπει να ξεχωρίσω μερικά να τα δώσουμε. Δώρα, ρούχα των δικών τους παιδιών που μας έδωσαν φίλοι, ελάχιστες αγορές δικές μου, έχουν μαζευτεί πολλά. Ούτε καν που τα φόρεσε όλα.

Μιλάμε, αν το δευτερο παιδί είναι κορίτσι, έχουμε όλη την προίκα του για ενάμιση χρόνο, κι έχουμε δώσει και ένα σωρό ρούχα! :rolleyes:

Σήμερα πρέπει να τακτοποιήσω επιτέλους κάποια φθινοπωρινά-χειμωνιάτικα ρουχα δικά μου που ποζάρουν στον καναπέ του σαλονιού 3 μέρες τουλάχιστον, αλλά αφού δεν έχω μαζέψει ακόμα όλα τα καλοκαιρινά γιατί ο καιρός είναι καλός, δεν έχω πού να τα βάλω και να δω που θα τα στριμώξω τώρα... :mad:

Κράτα τα ρούχα, μην δίνεις τίποτα....και εμένα που ήταν και το δεύτερο κορίτσι, όλα τα κράτησα και δεν αγόρασα τίποτα!!! τώρα πια της μεγάλης τα κρατάω όλα για να τα βάλει και η μικρή και ότι δεν κάνει στην μικρή τα δίνω....

Μην νομίζεις και εγώ δεν έκανα πολλά....με πιάνει μέρες που γίνομαι σίφουνας και άλλες μέρες που βαριέμαι να κουνηθώ!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας

μολις εστρωσα την κρεβατοκαμαρα.... χθες εκανα γενικη στο παιδικο καθαρισα τα παντα όλα που λενε από πατζουρι μεχρι τις μπαλες του μικρου... αναποδογυρισα και το στρωμα και αφου στεγνωσε εστρωσα το χοντρό χαλί του παιδικου...

σημερα ειχε σειρα η κρεβατοκαμαρα... καθαρισα τα παντα και εκει και μολις εστρωσα διαδρομο και πατακια χοντρα....

αυριο προχωραμε σιγα σιγα στο σαλονι....

το τραγουδι που λεει "κομματια εχω γινει" το ξερετε ;; :tongue::tongue::tongue:

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

ειρηνη ειδα και τα χιονια στο μπλογκ :D:D

κι εγω εκανα ανανεωση στο παιδικο μπλογκ.... σε λιγες μερες γενεθλιαζεται ο γιος μου και ειπα να του αφιερωσω το σχέδιο στο μπλογκ

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Χαλοου και παλι!!

Παλι καλα που σας εβαλα τη φωτο..μου δωσατε και ιδεες για τα καλλυντικα γιατι κριμα ειναι να μου πιανουν ενα συρταρι!!

*τα τζιν κ φορμες τα εχω διπλωμενα.Τα παντελονια ομως κρεμασμενα.

*Ειρηνη ναι,εχω και αλλη μια ντουλαπα.Απο κατω εχω τα φορεματα, παντελονια,πανωφορια κ τα πουκαμισα μου [εχω πολλα] και απο πανω εβαλα μηχανισμο ανσανσερ και εβαλα τα ρουχα εκτος εποχης.

*εχω και μια συρταριερα.:tongue:

DSC03599.jpg[/img]

Να τα και τα παπουτσιααα!!!

Λοιπον, στο μπανιο των ξενων, μιας και ειχα χωρο εφτιαξα ενα ντουλαπι.

Εκει εβαλα τα τακουνια μου και τα παπουτσια του συζυγου.

Τις μπαλαρινες μου τις εχω στη συρταριερα μου για αμεση προσβαση.

Οπως βλεπετε αριστερα, εκανα και ενα μακροστενο ντουλαπι.

Εκει ηθελα να εβαζα τη σιδερωστρα ή την ηλεκτρικη σκουπα.

Τελικα μου το κανανε πιο χαμηλο απο οτι τους ειπα:evil::evil: και δεν χωραει ουτε το ενα,ουτε το αλλο και ετσι εμεινε αδειο μεχρι να δω πως να το αξιοποιησω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...