Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χριστιάνα είπε:
Υοtou μου μπραβο πολυ συγυρισμενη η ντουλαπα σου!!:D

Μου αρεσε η λυση για τις ζωνες επισης.εγω τις εχω σε συρταρι.

Πολυ ωραιο επισης το ντεκορ της τραπεζαριας!;)

Α! να σου πω πως χρησιμοποιω και εγω αυτο το ρουζ εδω και χρονια!!!

νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα!

πρωτη φορα εκανα αυτο το πειραμα με τις ζωνες, θα δω κατα ποσο θα με βολεψει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο κατω εχω διπλωμενα μπλουζακια ανα κατηγοριες.συχνα τα κανω ανω κατω μαλλον γιατι ειναι πολλα.:|

αν κρεμασεις καποιες πιο καλες μεσα απο τα σακακια?

Απο κατω,στο πρωτο συρταρι εχω τα καλλυντικα μου, τα μανο μου και τα ειδη μακιγιαζ. δεν με πολυ-βολευει γιατι καποια ειναι ξαπλωτα, αλλα δεν εχω που αλλου να τα βαλω.:rolleyes:

ενα καλαθακι απο το τζαμπο και θα ειναι σουπερ τα καλυντικα

Ευα3 είπε:
Γεια σας κοριτσια.

Yotou τελεια οργανωθηκες. Νομιζω και εγω θα κανω αυτο με τις ζωνες αλλα αντι για ζωνες με φουλαρια -τωρα τα εχω σε κρεμαστρα-.

τα φουλαρια μου τα διπλωσα κ τα εβαλα το ενα πανω στο αλλο, γιατι μεσα στο κασελακι δεν θα φαινονται

Charoula P είπε:
Πολύ ωραία YOTOU!!! η ιδεά με το κασελάκι με τις ζώνες φοβερή εγώ τις έχω σε κρεμάστρα για ζώνες και δεν με βολεύει καθόλου. Θα την υιοθετήσω αν δεν σε πειράζει:). Να πω την αλήθεια μου έχω κλέψει:D πολλές ιδέες απο εσάς κορίτσια τόσο καιρό που σας διαβάζω.

χαρουλα γιορταζει ο γιοκας σου? να τον χαιρεσαι!!!

Διαφημίσεις

Χριστιάνα είπε:
θα σας βαλω απο βδομαδας φωτο να σας δειξω που εχω τα παπουτσια!!;)

πονεμενη ιστορια τα παπουτσια, κατι εχω σκεφτει, οταν το ολοκληρωσω θα σας βαλω φωτο!

Γεια σας κι από μένα κορίτσια! :P

Εγώ χθες και σήμερα νιωθω πολύ κουρασμένη. Ένα πλυντήριο με πετσέτες μπανιου και κουζίνας έβαλα μόνο χθες το οποίο μάζεψα σήμερα και τακτοποίησα χωρίς να τις σιδερώσω (ω, ναι... :rolleyes:) και τώρα άπλωσα ένα πλυντήριο με καλοκαιρινά ρούχα της μικρής. Μιλάμε για πολλά ρούχα, γέμισαν 2 σχοινιά του μπαλκονιού και η μισή απλώστρα και ούτε είναι όλα! Τα κοντομάνικα μπλουζάκια δεν τα έπλυνα, μόνο αυτά με τις ράντες, γιατί ίσως τα φορέσει λίγο ακόμα, δεν βγάζεις άκρη με αυτόν τον καιρό. Πρέπει να ξεχωρίσω μερικά να τα δώσουμε. Δώρα, ρούχα των δικών τους παιδιών που μας έδωσαν φίλοι, ελάχιστες αγορές δικές μου, έχουν μαζευτεί πολλά. Ούτε καν που τα φόρεσε όλα.

Μιλάμε, αν το δευτερο παιδί είναι κορίτσι, έχουμε όλη την προίκα του για ενάμιση χρόνο, κι έχουμε δώσει και ένα σωρό ρούχα! :rolleyes:

Σήμερα πρέπει να τακτοποιήσω επιτέλους κάποια φθινοπωρινά-χειμωνιάτικα ρουχα δικά μου που ποζάρουν στον καναπέ του σαλονιού 3 μέρες τουλάχιστον, αλλά αφού δεν έχω μαζέψει ακόμα όλα τα καλοκαιρινά γιατί ο καιρός είναι καλός, δεν έχω πού να τα βάλω και να δω που θα τα στριμώξω τώρα... :mad:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

YOTOU είπε:
εβαλά, δεν τις ειδες?

αχ τις ειδα αφου εγραψα...:tongue:

Μπραβο σου ειναι τελεια οργανωμενη!!!!

εγω τις ζωνες τις βαζω μεσα σε μια παλια γυναικεια τσαντα

Εχθες εφτιαξα τις ντουλαπες αλλα επειδη ημουν στα χαλια μου δεν τις εκανα πολυ καλα:(ασε που απογοητευτηκα γιατι τα περισσοτερα ρουχα ηταν χαλια:(πρεπει να παω για ψωνια επειγοντως.........

Χριστιάνα είπε:
DSC03598.jpg[/img]

Προσωπικά πιστεύω πως είναι μια χαρά! Τα έχεις μοιρασμένα, τακτοποιημένα, τι παραπάνω να κάνεις?

Εχεις κι άλλη ντουλάπα για τα "μακριά"? Φορέματα κτλ?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

YOTOU είπε:
εβαλά, δεν τις ειδες?

Μια χαρά τα έχεις όλα! Μπράβο για την τακτοποίηση, το ξεκαθάρισμα και που προσπαθείς και συνεχίζεις να οργανώνεσαι! :P:p

777885dugw57gt25.gif

z-maria είπε:
Πρέπει να ξεχωρίσω μερικά να τα δώσουμε. Δώρα, ρούχα των δικών τους παιδιών που μας έδωσαν φίλοι, ελάχιστες αγορές δικές μου, έχουν μαζευτεί πολλά. Ούτε καν που τα φόρεσε όλα.

Μιλάμε, αν το δευτερο παιδί είναι κορίτσι, έχουμε όλη την προίκα του για ενάμιση χρόνο, κι έχουμε δώσει και ένα σωρό ρούχα! :rolleyes:

Να το κάνεις, κορίτσι μου.

Με κάποια ησυχία και χωρίς να τα κάνεις όλα με τη μία, κάτσε και τσέκαρε τι θέλεις να κρατήσεις και τι θα δώσεις. Θα σε βοηθήσει πολυ και στην τακτοποίηση και σίγουρα θα πιάσουν τόπο, σε τόσο δύσκολη εποχή που είμαστε... ;)

777885dugw57gt25.gif

mama konstantinou είπε:
Εχθες εφτιαξα τις ντουλαπες αλλα επειδη ημουν στα χαλια μου δεν τις εκανα πολυ καλα:(ασε που απογοητευτηκα γιατι τα περισσοτερα ρουχα ηταν χαλια:(πρεπει να παω για ψωνια επειγοντως.........

Σε νιώθω.. σιγά-σιγά.

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι? Αφού τακτοποίησες τη ντουλάπα σου, θα είδες και τις ανάγκες σου.

Βάλε έναν στόχο σ αυτά που έχεις άμεσα αναγκη δηλαδή σε αυτά που θα φορέσεις περισσότερο, άρα και τα χρειάζεσαι.

Εγώ έτσι κάνω. Π.χ. τον χειμώνα που φοράω πολύ φόρμες και κολάν φροντίζω να έχω πάντα 2. Δύο κολάν και δύο φόρμες. Και μετά προσπαθώ να συνδυάζονται με μπλούζες ώστε να δημιουργώ κάποιες εναλλακτικές.

Κουράγιο, τα ίδια είμαστε όλες! :?

777885dugw57gt25.gif

mama konstantinou είπε:
αχ τις ειδα αφου εγραψα...:tongue:

Μπραβο σου ειναι τελεια οργανωμενη!!!!

εγω τις ζωνες τις βαζω μεσα σε μια παλια γυναικεια τσαντα

σιγα σιγα, παιρνε 1 κομματι ανα μηνα, βασικα κομματια γκαρνταρομπας, 1 τζην για καλο κ 2-3 ριχτα μπλουζακια με μια φαρδια ζωνη και θα εισαι σουπερ.

οσο για την οργανωση εχω μελλον ακομα, εχω να φτιαξω 1 τετραφυλη ντουλαπα ακομα κ τα παπουτσια μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...