Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας...εκανα τις εξωτερικές δουλίτσες μου και επεστρεψα αργά στο σπίτι μαζί με τη μαμά μου.Ευτυχώς πήγε ο αντρας μου και πήρε τον μικρό και επίσης μαγείρεψε!!!!Τρελάθηκα σήμερα!

Επίσης ψωνισα ενα παντελόνι,μια μπλουζοζακέτα και ενα φόρεμα και πολύ μου εφτιαξε η διαθεση.Δυστυχώς λόγω του μπαμπά μου φοραω ακόμη μάυρα ,και, αν δεν ψωνιζα, θα γύριζα μόνο με φόρμες καθότι δεν είχα καθόλου μαυρα ρούχα.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:):)

Ειρήνη μου,μεγεια το μαλλι και επίσης ξεκουραστείτε οικογενειακώς,μιας και εχετε τριημερο(τουλάχιστον ο φιόγκος):):)

Εμείς εχουμε τη γιορτή αυριο για μια ωρίτσα και θα πάμε να καμαρώσουμε τα πιτσιρίκια μας.Την Κυριακή θα κάνει κατάθεση στεφάνου ο γιόκας μου και είμαι τρελά συγκινημένη η μανα κουκουβάγια:P:p

Χρύσα μου, με γεια!!!Μπράβο που ψώνισες! Ελπίζω να τα ευχαριστηθείς! Καλοφορετα!

Αλήθεια? Το μικράκι σου θα καταθέσει στεφάνι???!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H αλήθεια είναι πως τα εβγαλα τα μάτια μου και δεν μπορώ να δω λεπτομέριες αλλα φαίνεται πολύ τακτοποιημένη.:)Αν μπορείς ξαναβάλτη σε μεγαλύτερο μεγεθος.:rolleyes:

Τα δικά μου αν και συγιρισμένα,επειδή τα εφτιαξα πριν λίγες ημέρες,δεν φαίνονται τοσο ομορφα γιατί δεν χωράει ούτε καρφίτσα!:confused:

Μολις εβαλα τη φωτο ηταν τεραστια.Σε σημειο που ξεχειλωσε τη σελιδα!

Την ποσταρα εδω, και μετα απο κανα 10λεπτο μικρυνε απο μονη της!!Δεν ξερω γιατι!

Την εσβησα κιολας απο την ψηφιακη και απο το λαπτοπ οποτε δεν την εχω για να την ποσταρω.

Ξυπνησε κ η μικρη κ λιγο δυσκολο να επαναλαβω τωρα τη διαδικασια...:evil:

DSC03597.jpg[/img]

Κοριτσια σορυ, αλλα δεν την βγαζει ισια!!!:?

Λοιπον,αυτη ειναι η μια ντουλαπα μου.

Επειδη εχω πολλα σακακια ειπα να τα εχω ολα μαζι μαζεμενα.Εβαλα βεβαια και καποιες ζακετες!

Απο κατω εχω διπλωμενα μπλουζακια ανα κατηγοριες.συχνα τα κανω ανω κατω μαλλον γιατι ειναι πολλα.:|

Στο πανω πανω πανω ραφι εχω μεσα σε θηκη τα καλοκαιρινα μου ρουχα.

Απο κατω,στο πρωτο συρταρι εχω τα καλλυντικα μου, τα μανο μου και τα ειδη μακιγιαζ. δεν με πολυ-βολευει γιατι καποια ειναι ξαπλωτα, αλλα δεν εχω που αλλου να τα βαλω.:rolleyes:

Στο δευτερο συρταρι εχω φορμες και τζιν

Και στο τριτο συρταρι τις τσαντες μου!

Προοπτικες και εισηγησεις βελτιωσεις δεκτες!!

Δεν το βλέπω ρε γμτ... :?:?

777885dugw57gt25.gif

Μαγειρεψα το φαγακι το μεσημερι , με την μπεσαμελ του, με καποιες παραλλαγες βεβαια, αλλα βγηκε ΤΕΛΕΙΟ!!Εφαγα μισο πυρεξ!!:shock:

Λοιπον,επειδη πονουσα πολυ κ δεν ημουν καλα, πηγα και ξαπλωσα και εβαλα τα πιατα μεσα στο νεροχυτη κ τα ξεπλυνα απλα.

Ερχομαι τωρα, και εχει ενα στρατο απο μυρμηγκια μεσα στο νεροχυτη!!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

Πρέπει να τα πλακώσεις στο ψέκασμα, Χριστιάνα μου... δεν θα γλυτώσεις αλλιώς νομίζω... :|

Υ.Γ. Μπράβο που βγήκε τέλειο το φαγάκι!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

DSC03597.jpg[/img]

Κοριτσια σορυ, αλλα δεν την βγαζει ισια!!!:?

Λοιπον,αυτη ειναι η μια ντουλαπα μου.

Επειδη εχω πολλα σακακια ειπα να τα εχω ολα μαζι μαζεμενα.Εβαλα βεβαια και καποιες ζακετες!

Απο κατω εχω διπλωμενα μπλουζακια ανα κατηγοριες.συχνα τα κανω ανω κατω μαλλον γιατι ειναι πολλα.:|

Στο πανω πανω πανω ραφι εχω μεσα σε θηκη τα καλοκαιρινα μου ρουχα.

Απο κατω,στο πρωτο συρταρι εχω τα καλλυντικα μου, τα μανο μου και τα ειδη μακιγιαζ. δεν με πολυ-βολευει γιατι καποια ειναι ξαπλωτα, αλλα δεν εχω που αλλου να τα βαλω.:rolleyes:

Στο δευτερο συρταρι εχω φορμες και τζιν

Και στο τριτο συρταρι τις τσαντες μου!

Προοπτικες και εισηγησεις βελτιωσεις δεκτες!!

Εγώ θα έβαζα την θήκη με τα καλοκαιρινά σε άλλη ντουλάπα ψηλά (έτσι κάνω ήδη) και εκεί που έχεις την θήκη με τα καλοκαιρινά θα έβαζα τις τσάντες στην σειρά και κάποια κουτιά απο παππούτσια καλά (έτσι έχω κάνει εγώ).

τα καλλυντικά αν έπαιρνες κανένα καλαθάκι ή ραφάκι για το μπάνιο???

ti size na tin valwww????????????????

Δεν ξέρω ψυχούλα μου. Εγώ όταν είναι είναι να ανεβάσω φωτογραφία, την κάνω σμίκρυνση κατά 25%. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει... :confused:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ θα έβαζα την θήκη με τα καλοκαιρινά σε άλλη ντουλάπα ψηλά (έτσι κάνω ήδη) και εκεί που έχεις την θήκη με τα καλοκαιρινά θα έβαζα τις τσάντες στην σειρά και κάποια κουτιά απο παππούτσια καλά (έτσι έχω κάνει εγώ).

τα καλλυντικά αν έπαιρνες κανένα καλαθάκι ή ραφάκι για το μπάνιο???

Βasia μου το ραφι που ειναι τα καλοκαιρινα ειναι πολυυυ ψηλα και δεν το φτανω!!!

Δεν ξέρω ψυχούλα μου. Εγώ όταν είναι είναι να ανεβάσω φωτογραφία, την κάνω σμίκρυνση κατά 25%. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει... :confused:

την ξαναεβαλα!!!!!!!τωρα φαινεται?ελπιζω να μην μικρυνει παλι μονη της!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!τι κανετε?εγω τρεχω σαν την τρελη!!!!!!δυο μερες τωρα που ημουν χαλια δεν εκανα τιποτα με αποτελεσμα το σπιτι μου να μοιαζει με βορβαδισμενο!!!!!!

Κορίτσια σκέφτομαι να στρώσω από τώρα,νομίζετε είναι υπερβολικό?Έχω μάρμαρο κ νομίζω ότι είναι κρύο για τον μικρό που κάθεται πολλές φορές κάτω στο πάτωμα κ παίζει!Εσείς για πότε σκέφτεστε?

και εμεις μαρμαρο εχουμε και ειναι οντως πολυ παγωμενο για τον μικρο...εγω λεω να στρωσω το Σαββατο,αν εχω προλαβει να κανω ολες τις δουλειες που προηγουνται...:?

ασχετο σας εχω βγαλει πολλες φωτο με διαφορα που κανω στο σπιτι κ πρεπει να αξιωθω να ασχοληθω να τις ανεβασω, καθοτι ασχεη!!!

Περιμενουμε να παρουμε ιδεες:P

Αυτός ο κανόνας είναι και ο σημαντικότερος! Οταν ξεφορτωνόμαστε αυτά που δεν μας κάνουν ή δεν μας αρέσουν ή δεν χρειαζόμαστε, ξέρουμε τι έχουμε και καταφέρνουμε να οργανωθούμε! Και αυτό ισχύει για τα πάντα! Οχι μονο για τη ντουλάπα μας! ;) ΜΠΡΑΒΟ!

Εμένα, η ειδική κρεμάστρα με βολευει τρελά! Θα σας βάλω φωτο να δείτε και το δικό μου στυλ που με βολεύει! ;)

ΑΠΟ ΠΟΤΕ????????????????????!!!!!!!!!!! :shock:

Πέφτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!! του εβγαλα καμια 10αρια ετσι για αρχη να δω πως θα αντιδρασει!!!

για βαλε φωτο απο αυτο με τις ζωνες να το δουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...