Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

chrifili σ'ευχαριστω πολυ θα περιμενω την απαντηση σου.μαγειρεψα ταισα την μικρουλα μου και βγηκαμε μια μικρη βολτουλα.επεστρεψε η μεγαλη μου απο τον παιδικο φαγαμε και παω να την βαλωγια υπνο και μετα να συμμαζεψω την κουζινα.

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο ένα επίπεδο που έχω μάρμαρο έχω λεπτή μοκετούλα πολύ μεγάλη όλο το χρόνο τώρα με τα παιδιά. και κρύο είναι κ γλιστράει οπότε η μοκετούλα με έσωσε....

Και εγω μαλλον μετα την επομενη εβδομάδα θα στρωσω.Στα υπνοδωμάτια εχουμε πατωμα ,οπότε δεν προβληματίζομαι.Στο σαλόνι που εχουμε πλακάκι είναι ενα θεμα αλλα εχω μπεζ μοκετα και λερώνεται πολύ.

Εξυπνες αγορες:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/25102012194.jpg.html

επιτελους καταφερα κ ανεβασα φωτο!

ειναι η φτιαγμενη μου ντουλαπα που εχει πολυ ελευθερο χωρο για νεες αγορες (χλωμο!)

κ το τραπεζι με την φθηνοπωρινη διακοσμηση

εβγαλα 23 ρουχα για δωσιμο, 6 ζωνες, 4 τσαντες κ μια καπα!

επιτελους αναπνευσαν τα ρουχα μου!!!

μπράβο, τέλεια!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Πάω να κάνω λίγες δουλίτσες μιας και οι αντρε μου πήγαν βόλτα γιατί σίγουρα καποιο καφεδάκι με φίλες θα πιούμε αυριο μετα τη γιορτή και δεν θα προλάβω να κάνω τίοτα πάλι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

DSC03597.jpg[/img]

Κοριτσια σορυ, αλλα δεν την βγαζει ισια!!!:?

Λοιπον,αυτη ειναι η μια ντουλαπα μου.

Επειδη εχω πολλα σακακια ειπα να τα εχω ολα μαζι μαζεμενα.Εβαλα βεβαια και καποιες ζακετες!

Απο κατω εχω διπλωμενα μπλουζακια ανα κατηγοριες.συχνα τα κανω ανω κατω μαλλον γιατι ειναι πολλα.:|

Στο πανω πανω πανω ραφι εχω μεσα σε θηκη τα καλοκαιρινα μου ρουχα.

Απο κατω,στο πρωτο συρταρι εχω τα καλλυντικα μου, τα μανο μου και τα ειδη μακιγιαζ. δεν με πολυ-βολευει γιατι καποια ειναι ξαπλωτα, αλλα δεν εχω που αλλου να τα βαλω.:rolleyes:

Στο δευτερο συρταρι εχω φορμες και τζιν

Και στο τριτο συρταρι τις τσαντες μου!

Προοπτικες και εισηγησεις βελτιωσεις δεκτες!!

Υοtou μου μπραβο πολυ συγυρισμενη η ντουλαπα σου!!:D

Μου αρεσε η λυση για τις ζωνες επισης.εγω τις εχω σε συρταρι.

Πολυ ωραιο επισης το ντεκορ της τραπεζαριας!;)

Α! να σου πω πως χρησιμοποιω και εγω αυτο το ρουζ εδω και χρονια!!!

Διαφημίσεις

ακολουθω τις εντολες σου αρχηγε μου!!!! χαρησα αλλα κ πεταξα!!!

Αυτός ο κανόνας είναι και ο σημαντικότερος! Οταν ξεφορτωνόμαστε αυτά που δεν μας κάνουν ή δεν μας αρέσουν ή δεν χρειαζόμαστε, ξέρουμε τι έχουμε και καταφέρνουμε να οργανωθούμε! Και αυτό ισχύει για τα πάντα! Οχι μονο για τη ντουλάπα μας! ;) ΜΠΡΑΒΟ!

Χαρουλα συμφωνω, η κρεμαστρα για τις ζωνες δεν βολευευ καθολου.

Εμένα, η ειδική κρεμάστρα με βολευει τρελά! Θα σας βάλω φωτο να δείτε και το δικό μου στυλ που με βολεύει! ;)

υγ. θα προσπαθησω να πεισω κ τον αντρα μου να ξεφορτωθει κατι προιστορικα ρουχα απο το λυκειο, αλλα χλωμο!!!:lol:

ΑΠΟ ΠΟΤΕ????????????????????!!!!!!!!!!! :shock:

Πέφτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια εμεις τζακι δεν εχουμε -ν και πολυ θα μου αρεσε- οποτε δεν ξερω να σας συμβουλευσω στο θεμα σας.

Ούτε εγώ έχω τζάκι {φτου λέω και απαγορευμένες λέξεις! :tongue::tongue: } και πολύ θα ήθελα να έχουμε... :?

Υ.Γ. Να περάσετε πολύ όμορφα σημερα!

777885dugw57gt25.gif

Προσπαθώ Ειρήνη μου όσο μπορώ. Με δυό παιδιά (να μην βάλω και το τρίτο το δυσκολότερο τον ανήρ μου), με δουλειά έως τις 6 ..... και πραγματικά μ' έχετε βοηθήσει πολύ στο θέμα οργάνωση!!!

Ακριβώς γι αυτό, είμαστε όλες εδώ.

Η κάθε μία κάνει ότι μπορεί, ζούμε πολύ δύσκολη καθημερινότητα και ακριβώς αυτό το νόημα έχει αυτό το θέμα. Οσο μπορούμε να βοηθηθούμε και να μην πιεζόμαστε τόσο πολυ.

Καλά κουράγια, Χαρούλα μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μαγειρεψα το φαγακι το μεσημερι , με την μπεσαμελ του, με καποιες παραλλαγες βεβαια, αλλα βγηκε ΤΕΛΕΙΟ!!Εφαγα μισο πυρεξ!!:shock:

Λοιπον,επειδη πονουσα πολυ κ δεν ημουν καλα, πηγα και ξαπλωσα και εβαλα τα πιατα μεσα στο νεροχυτη κ τα ξεπλυνα απλα.

Ερχομαι τωρα, και εχει ενα στρατο απο μυρμηγκια μεσα στο νεροχυτη!!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

Μολις μικρυνε η φωτο απο μονη της!!!:shock::shock:

Πως εγινε αυτο??

Την βλεπετε ή βγαλατε τα ματια σας?

H αλήθεια είναι πως τα εβγαλα τα μάτια μου και δεν μπορώ να δω λεπτομέριες αλλα φαίνεται πολύ τακτοποιημένη.:)Αν μπορείς ξαναβάλτη σε μεγαλύτερο μεγεθος.:rolleyes:

Τα δικά μου αν και συγιρισμένα,επειδή τα εφτιαξα πριν λίγες ημέρες,δεν φαίνονται τοσο ομορφα γιατί δεν χωράει ούτε καρφίτσα!:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...