Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Η χαζή είδα μόνο την 1η,τώρα είδα κ τις υπόλοιπες.Αυτό με τα αξεσουάρ κ εγώ πρέπει να βρω κάτι να τα έχω πρόχειρα κ να τα βλέπω γιατί τα ξεχνάω κ κάθονται στην ντουλάπα!Ωραία η ιδέα σου Γιώτα!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/25102012194.jpg.html

επιτελους καταφερα κ ανεβασα φωτο!

ειναι η φτιαγμενη μου ντουλαπα που εχει πολυ ελευθερο χωρο για νεες αγορες (χλωμο!)

κ το τραπεζι με την φθηνοπωρινη διακοσμηση

εβγαλα 23 ρουχα για δωσιμο, 6 ζωνες, 4 τσαντες κ μια καπα!

επιτελους αναπνευσαν τα ρουχα μου!!!

Πολύ ωραία YOTOU!!! η ιδεά με το κασελάκι με τις ζώνες φοβερή εγώ τις έχω σε κρεμάστρα για ζώνες και δεν με βολεύει καθόλου. Θα την υιοθετήσω αν δεν σε πειράζει:). Να πω την αλήθεια μου έχω κλέψει:D πολλές ιδέες απο εσάς κορίτσια τόσο καιρό που σας διαβάζω.

Yotou ευχαριστω!

Δεν ειναι καθολου νωρις για στρωσιμο, ειδικα για οσες εχουν παιδακια. Κανει μια χαρα κρυακι!

Εγω την πατησα με το κρυο, δεν μου εκανε την χαρη να κρατησει αλλη μια βδομαδα η καλοκαιρια... εχω πακεταρει ολα τα χειμωνιατικα και αναγκαστικα ο αντρας μου θα κυκλοφορει για αλλη μια βδομαδα με βερμουδες :-P:razz::-P

Σημερα αδειασα το πορτ παγκαζ του αυτοκινητου...ειχα ακομα μεσα αξεσουαρ παραλιας:shock::shock::shock: Πεταξα την χαλασμενη ομπρελα θαλασσης, ξεθαψα ενα μαξιλαρι παραλιας, το πανω μερος ενος μαγιου, παιχνιδια του σκυλου, πεταμενα cd :oops::oops: Σωστη αποθηκη ειχε καταντησει. Τωρα την θεση της ομπρελας θα παρουν οι αλυσιδες για χιονια :rolleyes:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Αγαπημένες,

Easy Living και στο ρουζ.

Μη γελάτε, είναι θεμα κι αυτό, αν σκεφτείς πως μερικές κοπέλες ξοδεύουν μια περιουσία κάθε χρόνο για ρουζ και πως έχουν και 3 και 4 διαφορετικά.

Εμένα ξέρετε το κόλλημα μου, να έχουμε αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε ώστε να μην γεμίζουν οι χώροι μας... {και σας ευχαριστώ που με ανέχεστε! :tongue: }.

Βρήκα λοιπόν, για μένα {το τονίζω}, το easy living ρουζ!

Είναι της clinique, κοστίζει κάτω από 20? {το αγοράζω ΜΟΝΟ όταν έχει την έκπτωση, 25%}, δεν σπάει, αντέχει τρελά και κρατάει πάνω από 6 μήνες!!! Το πιστεύετε!?

Παλιότερα αγόραζα ρουζ κάθε 2 μήνες και ειδικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες, επειδή η επιφανεια του μειωνόταν πολύ {από την χρήση} παντα μου έσπαγε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το μεταφέρω πουθενά γιατί γινόντουσαν τα πάντα χάλια! Τώρα γοράζω 1 φορά κάθε 6-7 μήνες (τόσο κρατάει) και σκεφτείτε πως το χρησιμοποιώ πολύ!

Δείτε πως είναι τώρα, που το έχω πάνω από 3 μήνες και πόσο προϊόν έχει ακόμα!!!! :shock:

DSC00471.jpg

DSC00469.jpg

Υ.Γ. Δηλώνω πως δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία clinique, δεν δουλεύει κανείς δικός μου σ' αυτή, δεν πληρώνομαι απ' αυτήν και το παραπάνω είναι η γνώμη μου. Δεν είναι διαφήμιση! :P

777885dugw57gt25.gif

Πολύ ωραία YOTOU!!! η ιδεά με το κασελάκι με τις ζώνες φοβερή εγώ τις έχω σε κρεμάστρα για ζώνες και δεν με βολεύει καθόλου. Θα την υιοθετήσω αν δεν σε πειράζει:). Να πω την αλήθεια μου έχω κλέψει:D πολλές ιδέες απο εσάς κορίτσια τόσο καιρό που σας διαβάζω.

Γιατί το λες έτσι, Χαρούλα μου?! Πολύ καλά κανεις!

Ολες έτσι κάνουμε! Κατι θα δουμε, θα εμπνευστούμε, θα το φέρουμε στα μέτρα μας και θα το δοκιμάσουμε. Αν μας βολεύει καλώς αν όχι το αφήνουμε.

Μπράβο, που βρίσκεις πράγματα να σε βολεύουν και προσπαθείς να οργανωθείς! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ακολουθω τις εντολες σου αρχηγε μου!!!! χαρησα αλλα κ πεταξα!!!

τωρε ξεκινησα του αντρα μου, αλλα σε λιγο πρεπει να φαμε κ να φυγω για δουλεια, δεν ξερω αν θα προλαβω. θα σας βαλω φωτο κ απο τις υπολοιπες.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!!!

επισης χαιρομαι που σας αρεσαν!!!

Χαρουλα συμφωνω, η κρεμαστρα για τις ζωνες δεν βολευευ καθολου.

υγ. θα προσπαθησω να πεισω κ τον αντρα μου να ξεφορτωθει κατι προιστορικα ρουχα απο το λυκειο, αλλα χλωμο!!!:lol:

Γεια σας κοριτσια.

Εγω σημερα εκανα ολο το σπιτι γιατι το βραδυ περιμενουμε φιλους. Εχει μεινει μονο το μπανιο αλλα θα το κανω οταν ξυπνησι η μπουμπου.

Yotou τελεια οργανωθηκες. Νομιζω και εγω θα κανω αυτο με τις ζωνες αλλα αντι για ζωνες με φουλαρια -τωρα τα εχω σε κρεμαστρα-.

Κοριτσια εμεις τζακι δεν εχουμε -ν και πολυ θα μου αρεσε- οποτε δεν ξερω να σας συμβουλευσω στο θεμα σας.

Φετος το βλεπω πολλες κουβερτουλες και αγκαλιτσες...χαχα

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Προσπαθώ Ειρήνη μου όσο μπορώ. Με δυό παιδιά (να μην βάλω και το τρίτο το δυσκολότερο τον ανήρ μου), με δουλειά έως τις 6 ..... και πραγματικά μ' έχετε βοηθήσει πολύ στο θέμα οργάνωση!!!

Αγαπημένες,

Easy Living και στο ρουζ.

Είναι της clinique, κοστίζει κάτω από 20? {το αγοράζω ΜΟΝΟ όταν έχει την έκπτωση, 25%}, δεν σπάει, αντέχει τρελά και κρατάει πάνω από 6 μήνες!!! Το πιστεύετε!?

Παλιότερα αγόραζα ρουζ κάθε 2 μήνες και ειδικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες, επειδή η επιφανεια του μειωνόταν πολύ {από την χρήση} παντα μου έσπαγε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το μεταφέρω πουθενά γιατί γινόντουσαν τα πάντα χάλια! Τώρα γοράζω 1 φορά κάθε 6-7 μήνες (τόσο κρατάει) και σκεφτείτε πως το χρησιμοποιώ πολύ!

ειρηνη μου εμενα η συγκεκριμενη εταιρια μου φουτωνει το ηδη προβλημα ακμης που ειχα (ευτυχως τωρα οχι!) εγω χρησιμοποιω αυτο

images?q=tbn:ANd9GcRpkpJuZ0_RyN8mljjpy5odTyoZtU5mT_zJAivGHyhlxLiZYjKR4Qimages?q=tbn:ANd9GcTRgzeggXaZz5I25DG5V8Zu8VoYckPKsT-Ci4960R7vJmeGjj0E2A

με αλλο πινελακι φυσικα, το εχω σχεδον 1 χρονο, εχει ακομα, αλλα δεν βαζω καθε μερα, 2-3 φορες την εβδομαδα. δεν θυμαμαι ποσο κανει αλλα ειναι σχετικα φθηνο! επισης δεν κανω διαφημιση!

Είμαι τόσο χαρούμενη... αφού πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, συνειδητοποίησα πως αύριο δεν έχουμε σχολείο άρα δεν έχουμε και διάβασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας αφήνω:cry: θα φύγω σήμερα πιο νωρίς απο την δουλειά λόγω ότι αύριο γιορτάζει ο μικρός μου και πρέπει να κάνω μια μικρή γενική θα την έλεγα στο σπίτι!! ψώνια στο μάρκετ, μαγείρεμα .... έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.... και αύριο δυστυχώς δουλεύω κανονικά οπότε πρέπει να γίνουν σήμερα!! αν τα καταφέρω θα μπω το βραδάκι!

Δεν εχουμε ,εχουν όμως φίλοι μας και πολλόι γνωστοι. Δεν είναι πολύ αποδοτικο,η φωτιά δεν πρεπει να σβηνει ποτε για να εχεις σταθερή θερμοκρασία,γιατί απ'όταν αναψεις το τζακι μεχρι να ζεσταθούν τα σωματα μεσολαβεί αρκετός χρονος,δεν πρεπει να εχεις ούτε πολύ μεγάλη φωτιά,γιατί μπορει να γινει κανενα μπαμ στο καζανάκι που εχει το νερό,ούτε μικρή γιατί δεν επαρκει.Επίσης οι σωλήνες τρωνε πολύ χωρο στο τχακι.

Αν μπορεις να προμηθευεσαι φθηνα ξυλα τοτε καλή λύση είναι ο ξυλολεβητας.Κοστίζει καπου στα 1500 αλλα εχει απόδοση πολύ καλή.Και εμείς προβληματιζόμαστεγια τη θερμανση,εχουμε γεμάτο το βυτίο με πετρελαιο για φέτος αλλα πρεπει να βρούμε καποια αλλη λύση:rolleyes:

μάλιστα...έτσι ακριβώς σκεφτόμουν και γω ότι θα ναι τα πράγματα, να σαι καλά που μου το επιβεβαίωσες να μην χρεωνόμαστε τζάμπα...ο ξυλολέβητας που λες τι είναι καλή μου?Πάντως με πετρέλαιο δεν βλέπω να την παλεύουμε φέτος....:rolleyes::rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας...εκανα τις εξωτερικές δουλίτσες μου και επεστρεψα αργά στο σπίτι μαζί με τη μαμά μου.Ευτυχώς πήγε ο αντρας μου και πήρε τον μικρό και επίσης μαγείρεψε!!!!Τρελάθηκα σήμερα!

Επίσης ψωνισα ενα παντελόνι,μια μπλουζοζακέτα και ενα φόρεμα και πολύ μου εφτιαξε η διαθεση.Δυστυχώς λόγω του μπαμπά μου φοραω ακόμη μάυρα ,και, αν δεν ψωνιζα, θα γύριζα μόνο με φόρμες καθότι δεν είχα καθόλου μαυρα ρούχα.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:):)

Ειρήνη μου,μεγεια το μαλλι και επίσης ξεκουραστείτε οικογενειακώς,μιας και εχετε τριημερο(τουλάχιστον ο φιόγκος):):)

Εμείς εχουμε τη γιορτή αυριο για μια ωρίτσα και θα πάμε να καμαρώσουμε τα πιτσιρίκια μας.Την Κυριακή θα κάνει κατάθεση στεφάνου ο γιόκας μου και είμαι τρελά συγκινημένη η μανα κουκουβάγια:P:p

Charoula,να χαιρεσαι το γιοκα σου,χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!Εμενα θα γιορταζε ο μπαμπάς μου αυριο,επισης γιορταζει η πεθερα μου και γενικά είναι μεγαλη "σχολη" στην οικογένεια.

Yotou,πολύ ωραια την εφτιαξες την ντουλάπα σου και το τραπέζι.Μου αρεσει πολύ που βάζετε φωτό!:)

Giannoula,και εγώ ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο εχω τα της παραλίας,μηπως και ξεκλέβαμε κανένα μπανάκι ακόμη ,αλλα μαλλον ηρθε η ωρα να τα μαζεψω:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια σκέφτομαι να στρώσω από τώρα,νομίζετε είναι υπερβολικό?Έχω μάρμαρο κ νομίζω ότι είναι κρύο για τον μικρό που κάθεται πολλές φορές κάτω στο πάτωμα κ παίζει!Εσείς για πότε σκέφτεστε?

στο ένα επίπεδο που έχω μάρμαρο έχω λεπτή μοκετούλα πολύ μεγάλη όλο το χρόνο τώρα με τα παιδιά. και κρύο είναι κ γλιστράει οπότε η μοκετούλα με έσωσε....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

μάλιστα...έτσι ακριβώς σκεφτόμουν και γω ότι θα ναι τα πράγματα, να σαι καλά που μου το επιβεβαίωσες να μην χρεωνόμαστε τζάμπα...ο ξυλολέβητας που λες τι είναι καλή μου?Πάντως με πετρέλαιο δεν βλέπω να την παλεύουμε φέτος....:rolleyes::rolleyes:

Είναι λέβητας,κάτι ανάλογο με του πετρελαίου,αλλα τροφοδοτείται με ξύλα και όχι με πετρελαιο.Φετος εβαλαν πολλοι γνωστοί μου στην περιοχη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...