Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου

λοιπον εγω εχτες εστρωσα το παιδικο και το playroom γιατι παιζει ο μικρος και δε γινετε αλλο ειναι παγωμενα κατω αυριο θα παω να παρω και 3χαλια καινουργια που θελω για το σαλονι και θα στρωσω και το υπολοιπο σπιτι γιατι και εγω το βραδυ κυκλοφορω με ρομπα στο σπιτι ψιλοκρυωνω

εγω σημερα κανω μπιφτεκια γεμιστα με πατατες τηγανιτες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πρωτη ντουλαπα που εφτιαξα στεφθηκε με επιτυχια, παω για τις αλλες!

εντομεταξυ, μαζεψα κατι απλωμενα, εστρωσα κρεβατια εκανα ενα μικρο συμμαζεμα.

βγαζω ρουχα για χαρισμα!! ΑΚΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRmEo9JY4Zp7HgpwFCOgqk6gGtwzREVTK7q0Vlq0aKGcnjgkiEd

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν παίζεσαι λέμε εσύ μικρό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!! ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!! Μπήκα κλεφτά απο την δουλειά για να σας διαβάσω και όπως λέει και η Swanocean βαριέμαι πολύ και έχω αρκετή μέχρι να φύγω. Λόγω εργασίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού μου έχει γίνει απαραίτητο, επείσης και το εβδομαδιαίο θα έλεγα πρόγραμμα δουλειών στο σπίτι.

Join the club Charoula P!

Μόλις μίλησα με την εταιρεία φύλαξης αύριο θα μας φέρουν τα χαλιά μας κ το σ/κ μόλις ξεκλέψουμε λίγο χρόνο θα τα στρώσουμε!

Επίσης ξέχασα να πω ότι μ'αρέσει να περπατάω ξυπόλυτη (με κάλτσες) κ κρυώνω κ εγώ,δεν το κάνω μόνο για τον μικρό χαχαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τέλος οι δουλίτσες...

Άπλωσα και το λευκό πλυντηριάκι και ετοίμασα ένα "κανονικό", νυχτερινό, έσβησα το φαγητό να τραβήξει τα ζουμάκια του {πέτυχε, έγινε μούρλια αν και ο φιογκος θα πρασινίσει μόλις το δει...:| θα του φτιάξω πατατούλες με αυγουλάκι! :rolleyes:}, μάζεψα τα άπλυτα και πήγαν στην αποθήκη... όλα εντάξει.

Τώρα φραπεδάκι και ξεκούραση! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Βρε Ειρήνη μήπως να περάσεις κ από μένα για κάτι δουλίτσες που έχω αλλά δεν προλαβαίνω?Είσαι πολύ γρήγορη!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/25102012194.jpg.html

επιτελους καταφερα κ ανεβασα φωτο!

ειναι η φτιαγμενη μου ντουλαπα που εχει πολυ ελευθερο χωρο για νεες αγορες (χλωμο!)

κ το τραπεζι με την φθηνοπωρινη διακοσμηση

εβγαλα 23 ρουχα για δωσιμο, 6 ζωνες, 4 τσαντες κ μια καπα!

επιτελους αναπνευσαν τα ρουχα μου!!!

Βρε Ειρήνη μήπως να περάσεις κ από μένα για κάτι δουλίτσες που έχω αλλά δεν προλαβαίνω?Είσαι πολύ γρήγορη!!!

Εχεις δίκιο, ματάκια μου. Είμαι γρήγορη και οργανωμένη. Φαντάσου, στη ναυτιλία τόσα χρόνια με φώναζαν "η γυναίκα σφαίρα" {στα αγγλικά} :tongue::tongue:. Αλλά κοριτσάκι μου έχω, άντρα, παιδί, σπίτι, κουφάρι και δουλειά.... πως αλλιώς να τα κάνω..? :? Δεν έχω επιλογή... καταλαβαίνεις.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

http://s1339.beta.photobucket.com/user/yota76/media/25102012194.jpg.html

επιτελους καταφερα κ ανεβασα φωτο!

ειναι η φτιαγμενη μου ντουλαπα που εχει πολυ ελευθερο χωρο για νεες αγορες (χλωμο!)

κ το τραπεζι με την φθηνοπωρινη διακοσμηση

Αααα υπέροχα οργανωμένα!!!Μπράβο!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Πόσα????????????!!!!!!!!!! :shock::shock:

Τι σας έχω πει βρε? Δεν σας έχω πει πως η μάνα σας είναι σε κρίσιμη ηλικία και αυτά να τα λέτε με μία ρέγουλα? Να προλάβω να πιω ένα υπογλώσσιο... κάτι..???!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

α στην 2η φωτο αποθηκευσα τις ζωνες μου σε 2 βαλιτσακια ξυλινα 1 για χειμωνιατικες κ 1 για καλοκαιρινες, ετσι δεν θα τις ξεχναω!!!

Πάρα πολύ όμορφα! Μπράβο!

Και τα βλέπεις

Και δεν τα ξεχνάς

Και τα έχεις "πρόχειρα"

Και όλα μαζί

Και τακτοποιημένα!

Μπράβο!;)

777885dugw57gt25.gif

Εχεις δίκιο, ματάκια μου. Είμαι γρήγορη και οργανωμένη. Φαντάσου, στη ναυτιλία τόσα χρόνια με φώναζαν "η γυναίκα σφαίρα" {στα αγγλικά} :tongue::tongue:. Αλλά κοριτσάκι μου έχω, άντρα, παιδί, σπίτι, κουφάρι και δουλειά.... πως αλλιώς να τα κάνω..? :? Δεν έχω επιλογή... καταλαβαίνεις.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! ;)

feQKp2.png

4okhp3.png

chrifili ποσο σας στοιχισε το μοτερ?το τοποθετησε ειδικος ή ειναι κατι απλο?μεγαλο θεμα η θερμανση...

Δεν ξέρω πόσο στοίχισε! Θα ρωτήσω τον άντρα μου ο οποίος και το τοποθέτησε και θα σου πω!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...