Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν ξερω και τι να μαγειρεψω σημερα...:?Θα βγαλω κιμα.Αλλα βαριεμαι παλι να κανω μακαρονια...Θα ψαξω τωρα να βρω καποια συνταγη...

ρολο στον φουρνο με τυρια κ αυγα βραστα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πρωτη ντουλαπα που εφτιαξα στεφθηκε με επιτυχια, παω για τις αλλες!

εντομεταξυ, μαζεψα κατι απλωμενα, εστρωσα κρεβατια εκανα ενα μικρο συμμαζεμα.

βγαζω ρουχα για χαρισμα!! ΑΚΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRmEo9JY4Zp7HgpwFCOgqk6gGtwzREVTK7q0Vlq0aKGcnjgkiEd

και εγω σκεφτομαι να στρωσω την αλλη βδομαδα γιατι η μεγαλη μου περπαταει ξυπολητη και δεν θελω να κρυωνει..Χριστιανα τι ωραιο που φαινεται το φαγακι....πεινασα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

M γεια το μαλλι Ειρηνη!!!!

Εγω που δεν θα μπορω τωρα να τα βαψω για τρεις μηνες τι να κανω?

Θα περιφερομαι με τη ριζα μεχρι το μαγουλο?

XAXAXA! τουλαχιστον τα χριστουγεννα θα εισαι βαμενη! ετσι την πατησα εγω οταν γεννησα (3 εβδ νωριτερα) ειχα ριζα απο τις διακοπες κ τσουπ γεννησα, δεν προλαβα να τα βαψω, μετα θηλαζα κ η ριζα στο μαγουλο!!!! χαχαχαχα πλακα εχει!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ εδώ καλσσικά με το μικρό μου,πολλές δουλειές δεν προβλέπονται για τώρα....Το απόγευμα που είναι εδώ ο άντρας μου να τον απασχολεί θα δω και γω για ντουλάπες γιατι όλο το αναβάλω και όλο έτσι μένουν...

Αχ τα ζωηρά αγοράκια.....αχχχχχχ Εμένα πάντως ωρες ωρες μου έρχεται να λαλήσω...Και σκέφτομαι η γυναίκα αν προχωρήσουμε για δεύτερο παιδάκι και μου βγει και αυτό ζωηρό ζωηρό πως θα την παλέψω οεο;;;;;Βασικά ΄και πέρα απο ολα τα άλλα γερά να είναι τα παιδάκια μας!!!!!!

Τώρα swanocean για τα χαλιά που σκέφτεσαι να στρώσεις δεν θεωρώ οτι είναι νωρίς.Και εγώ το σκέφτομαι όχι για όλο το σπίτι αλλά για το δωμάτιό του και τον δίαδρομο γιατι κάθεται κάτω και παίζει με τα αυτοκινητάκια του.

Μα αυτό είναι το θέμα ότι κάθεται κάτω κ φοβάμαι μη κρυώσει.Ε δεν είναι κ ότι καλύτερο κ αν μπορώ να το προλάβω θα το κάνω.Το πήρα απόφαση θα στρώσω,θα πάρω τηλ να μου φέρουν τα χαλιά από την φύλαξη.

Τις ντουλάπες τις ψιλοέκανα το σ/κ μαζί με το αντράκι μου.Ο άντρας μου έλειπε ΄κ δεν είχα που να τον αφήσω κ εγώ δεν μπορούσα να φοράω μόνο καλοκαιρινά!!!Κάποια στιγμή μόνο θα κάτσω να φτιάξω κ τα χειμωνιάτικα γιατί τώρα κατέβασα μόνο τα φθινοπωρινά.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Χριστιάνα μου, μια χαρά το διάβασα το φαγητό που θα κάνεις! Ελπίζω να σου πετύχει! ;)

Ναι, καρδούλα μου, εσύ μην τα βάψεις!:|

Κορίτσι, να στρώσεις όποτε νομίζεις εσύ. Πάντα το λέω, εμείς μιλάμε συζητάμε, ανταλλάσουμε απόψεις αλλά η κάθε μία ξέρει τις ανάγκες της ;). Προσωπικά θα στρώσω σιγουρα μετά το πάρτυ του γιου μου, το άλλο Σαββατο γιατί θα γίνει χαμός εδώ μέσα με 40 άτομα και θα βρωμιζόντουσαν και πάλι στο λεπτό!

Λούστηκα και έφαγα πρωινό, παω να συνεχίσω ακούγοντας τραγουδάκια... ;)

777885dugw57gt25.gif

Να χαίρεσαι τον γιο σου (προκαταβολικά) Ειρήνη.Αυτό με το πάρτυ δεν το είχα σκεφτεί!Θα κάνουμε κ εμείς πάρτυ μέσα στον Νοέμβρη αλλά εντάξει θα είμαστε καμιά 15αριά οπότε κάπως θα την παλέψω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

θα ήθελα να αναφερθώ στις έγκυες. έχω κάποια φάρμακα που έπερνα στην εγκυμοσύνη, όποια τα χρειάζεται να μου πει να τα στείλω. φυσικά αχρείαστα ναναι

αναφέρω: utopar, clexane, ferum hausman σιδηρο.

Άπλωσα το πλυντήριο με τα κόκκινα. Ήδη πλένονται τα λευκά.

Μάζεψα από την απλώστρα τα 2 ριχτάρια μας που επιτέλους στέγνωσαν! Δύο μέρες έκαναν με τόση υγρασία... :| {γι αυτό εκμευταλλεύομαι το σήμερα που έχει ήλιο ;) }.

Το φαγητό ήδη βράζει και μάζεψα και τα διάφορα που βγήκαν για την ετοιμασία του.

Πάω να κάνω καφεδάκι. Το μαλλάκι βγήκε μια χαρά.. ;) Βαρετή δουλειά κόρες αλλά δεν το αφήνω γιατί ρίχνει την ψυχολογία μου η ρίζα... πρέπει να προσέχουμε ΚΑΙ εμάς! :-P

vaskokkal μου, μπράβο για την κίνηση! ;) {οσο για την ντουλάπα, θα το σκεφτώ... :-P }

Pitsi μου όμορφο, ευχαριστώ!!!

Snow μου, ευχαριστώ πολυ! Εμένα με απασχολεί γιατί θα έχω και πολλά ατομα και θα πατηθούν και θα γίνουν πάλι χάλι..:? Οπότε δεν γίνεται. Πάντα στρώνω μετά.

Για τώρα, αν και ο μικρός μου είναι 7 στο πάτωμα του αρέσει να κάθεται, του βάζω κάτι πρόχειρο. Εχω μια κουβέρτα ΑΚΡΙΒΩΣ για τέτοιες περιπτώσεις {ημίδιπλη και την πλένω στο πλυντήριο ώστε να μην κουράζομαι} και του την στρώνω και του λέω "παίξε εδώ". Ετσι το κάνω πάντα μέχρι να στρώσω... ;)

Υ.Γ. Στο blog μας.. χιονίζει!!! χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...