Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα όλη μέρα! Γράφετε τόσα πολλά κ λέω τώρα θα απαντήσω τώρα θα απαντήσω κ τελικά δε σας προλαβαίνω!

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις εγκυμοσύνες του καφέ! Χριστιάννα ήμουν έτοιμη να σου πω ότι αυτό με το λεμόνι πιάνει γιατί το χω κάνει κ εγώ! Κ ότι σε αυτό οφείλεται η καθυστέρηση! Με το καλό να μεγαλώσει η οικογένεια σας!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το τζακι συμφωνώ,είναι κατασκευαστικό το προβλημα και η μόνη σίγουρη λύση είναι το μοτερ./QUOTE]

Βάλαμε κ μεις μοτέρ φέτος ελπίζω να δουλέψει γιατί χαθήκαμε!

xhbDp2.png863np2.png

καλημέρα, τι κάνετε; εγώ προς το παρών λίγα πράγματα γιατί περιμένω το σκ να ανεβάσω τα χαλίά κ δευτέρα να στρώσω πιο χοντρά. στο μεταξύ συμμάζεψα νεροχύτη - πάγκο από το πρωινό, άπλωσα το κουβερτόν που βάζω στην κρεβατοκάμαρα, έκανα ένα γρήγορο πέρασμα το μπάνιο - το κάνω κάθε μέρα ένα πέρασμα με χλωρίνη κ σφουγγάρι για να ναι καθαρό, γιατί δεν θέλω να το αφήνω μέρες, πάρει κ ο μικρός κ πιάνει - σφουγγάρισα, μαγειρεύω κιμά για τα μακαρόνια κ έβαλα καφέ κ σας γράφω.

αυτά

σχετικά με το πρόγραμμα μαγειρέματος τι είπατε ακριβώς γιατί δεν το διάβασα.

ειρήνη που είναι η φώτο από την ντουλάπα σου;

Καλημέρα κορίτσια!!!Εγώ δουλειά κ βαριέμαι ελεεινά!Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα!Γιορτάζει ο αντρούλης μου κ έχουμε διάφορα σχέδια για το σ/κ μαζί με το παιδί!

Φέτος η θέρμανση είναι ένα μεγάλο θέμα!Το βράδυ κρύωνα κ σκεφτόμουν πως θα την παλέψουμε φέτος με το πετρέλαιο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

1) Έπλυνα με βρεγμένο πανί τα σχοινιά γιατί από την βροχή είχαν γίνει χάλι.

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα σκούρα

3) Εβαλα ενα μικρο, συντομο πλυντήριο με κοκκινα. Θα βαλω κανα δυο ακομα {συντομα και μικρα}, να εκμευταλλευτω τον ηλιο. Τα "μεγαλα" μπαινουν μονο το βραδυ για οικονομια.

4) Έπλυνα κατι λιγα πιατικα.

..συνεχίζω... πάω να βάψω ρίζα.. :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον..Ειπα να κανω την αρχη...!!!:D

Πηγα να βγαλω φωτο την ντουλαπα μου για να σας τη βαλω εδω και τελειωσε η μπαταρια της ψηφιακης!!!:eek:

την εβαλα τωρα να φορτιστει..

Μια ερωτηση. θα την βαλω στο φωτομπουκετ.και μετα?

αντιγραφω τον HTML ή κατι αλλο?

Κορίτσια σκέφτομαι να στρώσω από τώρα,νομίζετε είναι υπερβολικό?Έχω μάρμαρο κ νομίζω ότι είναι κρύο για τον μικρό που κάθεται πολλές φορές κάτω στο πάτωμα κ παίζει!Εσείς για πότε σκέφτεστε?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Έβαψα ρίζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

{πόσο τη βαριέμαι... :? }

Έπλυνα τα σχετικά {χτένα, ειδικό πιατάκι και πινέλο}

Έβαλα τα κομμάτια της ηλεκτρικής μου που τα είχα πλύνει πριν 2 μέρες και δεν είχα αξιωθεί.. :|

Άδειασα το πλυντήριο και έβαλα αμέσως άλλο {πάλι σύντομο}, λευκό.

Εκανα ετοιμασία του γαγητού {αρακά λαδερό με πατατούλες...};)

777885dugw57gt25.gif

H μικρη μου ξυπνησε οποτε στοπ οι δουλιτσες..επλυνα το μπανιο εστρωσα τα κρεβατια μας απλωσα ενα πλυντηριο σκουπισα ξεσκονισα και σφουγγαρισα.μενει το μαγειρεμα....παω να αλλαξω την μικρη...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκέφτομαι να στρώσω από τώρα,νομίζετε είναι υπερβολικό?Έχω μάρμαρο κ νομίζω ότι είναι κρύο για τον μικρό που κάθεται πολλές φορές κάτω στο πάτωμα κ παίζει!Εσείς για πότε σκέφτεστε?

καλημερα! εγω εχω στρωμενα απο περισυ, δεν ξεστρωσα γιατι η μικρη αρχισε να στεκεται κ φοβομουν μην πεσει, αλλαξα μονο το χαλι στο σαλονι, (εχω 2) κ προσθεσα ενα στο σε εναν μεγαλο χωρο που εχω μπροστα την εισοδο του σπιτιου κ εναν διαδρομο στον διαδρομο των κρεβα/ρων. δεν εχω στρωσει στις κρεβατοκαμαρες αλλα εχω ξυλο κ δεν με πολυνοιαζει. το μαρμαρο σιγουρα ειναι κρυο για να καθεται το παιδι.

Αααα τέλεια δε θα είμαι η μόνη που θα έχει στρώσει χαχαχαχαχα.Στις κρεβατοκάμαρες κ εγώ έχω ξύλο αλλά καθόμαστε πιο πολύ στο σαλόνι που έχει μάρμαρο.Κ άρχισε να κάνει λίγο κρύο!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Για το τζακι συμφωνώ,είναι κατασκευαστικό το προβλημα και η μόνη σίγουρη λύση είναι το μοτερ.

Οσο για τα Χριστούγεννα φαίνεται πως εχεις πολλούς λόγους για να γιορτάσεις και πολλές αναμνήσεις!;):):)

ναι!!!:P

Δεν εχουμε ,εχουν όμως φίλοι μας και πολλόι γνωστοι. Δεν είναι πολύ αποδοτικο,η φωτιά δεν πρεπει να σβηνει ποτε για να εχεις σταθερή θερμοκρασία,γιατί απ'όταν αναψεις το τζακι μεχρι να ζεσταθούν τα σωματα μεσολαβεί αρκετός χρονος,δεν πρεπει να εχεις ούτε πολύ μεγάλη φωτιά,γιατί μπορει να γινει κανενα μπαμ στο καζανάκι που εχει το νερό,ούτε μικρή γιατί δεν επαρκει.Επίσης οι σωλήνες τρωνε πολύ χωρο στο τχακι.

Αν μπορεις να προμηθευεσαι φθηνα ξυλα τοτε καλή λύση είναι ο ξυλολεβητας.Κοστίζει καπου στα 1500 αλλα εχει απόδοση πολύ καλή.Και εμείς προβληματιζόμαστεγια τη θερμανση,εχουμε γεμάτο το βυτίο με πετρελαιο για φέτος αλλα πρεπει να βρούμε καποια αλλη λύση:rolleyes:

συμφωνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...