Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενατα και νασια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παντως με ελαχιστα ανοιχτη μπαλκονοπορτα δεν καπνιζει.μακαρι να μπορουσαμε(λογω οικονομικων) να το μετατρεπαμε σε ενεργειακο..

κορίτσια μιας κ μιλάτε για τζάκια κ τρόπους θέρμανσης μ αυτά...μήπως έχει κάνει καμιά τζακολέβητα??δηλαδή ο λέβητας να παίρνει θερμότητα απ το τζάκι κ να θερμαίνει το σπιτι?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χριστιάνα εμάς τα φωτιστικά μας στο σαλόνι είναι μακρόστενα με προβολάκια.....οπότε τα κρέμασα απο εκεί....είχα βάλει μεγάλη κλοστή άσπρη και κρεμόντουσαν αρκετά προς τα κάτω.....επίσης κρέμασα απο το πάσο μας, το οποίο απο πάνω έχει προβολάκια επίσης ενσωματωμένα στο ξύλο και έχει χώρο απο το ταβάνι.....γενικά όπου υπάρχει η δυνατότητα κρέμασε!!!!

Εμένα μου άρεσε που σε κάποια σημεία είχα κρεμάσει αρκετές μπάλες και ήταν σε διάφορετικά ύψη και είχαν γίνει τέλεια!!!

Δες εδώ τις δύο τελευταία εικόνες για να καταλάβεις πως ήταν....εμένα είναι κόκκινες και χρυσές οι μπάλες

http://www.homecreat.com/2011/12/05/amazing-lighting-idea-hanging-glass-ball-chandeliers-by-bocci/

Καλησπερα κοριτσια.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Ευχομαι σε ολες τις εγκυμονουσες να κρατησουν με το καλο στα χερια τους ενα υγιες και γερο μωρακι .Σκεφτομαι και εγω να στρωσω τουλαχιστον στο παιδικο γιατι καθονται συνεχεια κατω και παιζουν οποτε πρεπει να κανω μια γερη φασινα πρωτα.Ευτυχως Ειρηνακι που απο τοτε που ξεσκαρταρισα υπαρχει μια σχετικη ταξη στο σπιτι μου και με λιγο κοπο επανερχεται αμεσως.Εχω βεβαια και τρελο σιδερο αλλα το παραβλεπω.Να ειστε και να περνατε καλα.ΦΙΛΑΚΙΑ:P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? αμαν ποσα γραψατε????

να καλως ορισω τις καινουργιες! να χαιρεστε τα παιδακια σας!

γιαννουλα μου θα δω το πμ κ θα σου απαντησω, αλλα τωρα πρεπει να σηκωσω την μικρη κ να κανουμε τα πρωινα μας! καταλαβαινεις!

δεν θυμαμαι τιποτα απο οτι γραψατε για να σχολιασω!

εχτες γυρισα απο την δουλεια εκανα κατι δουλεις που μειναν απο προχτες κ μαλλον σημερα θα ξεκινησω ντουλαπες, θα δειξει!

ειρηνη μου τα αγορια ειναι παντα πιο δυσκολα στο διαβασμα, τι να πω, θελει υπομονη! ειχες τυψεις που τον μαλωσες ε? αχ ετσι ειμαστε οι μαμαδες!!!

να σας πω οτι το τζακι μας οτι δεν εχει καπνισει ποτε,ειναι θεμα κατασκευαστικο αν καπνιζει η οχι.

εμενα παντως τα χριστουγεννα παντα μου φερναν καταθληψη, το σκηνικο αυτο εληξε απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου, ειχαμε παει μονεμβασια τα πρωτα χριστουγεννα που γνωριστηκαμε, τα 2α στα Ορη Διρφης, και τα 3α Βενετια -Φλωρεντια-Ρωμη (γαμηλιο ταξιδι), τα συνδιαζουμε με τα γενεθλια μου που ειναι 21 Δεκεμβριου

τα λεμε!

φιλακια!

Καλημέρα,βρε κορίτσια τι γράψατε πάλι???Εχθες σας διάβασα λίγο αλλα δεν πρόλαβα να γράψω.Να καλωσορίσω τις καινούριες στην παρέα,areti και charoula,να χαίρεστε τα παιδακια σας!.Μεγαλώνει η παρέα μας και θα εχουμε περισσότερες ιδεες για επεξεργασία.

Εχθές μετα το μεσημέρι δεν πρόλαβα να κάνω τίποτε,πήγα τον μικρό καράτε,εγω ηπια καφε στη φίλη μου μεχρι να τον πάρω,επιστρεψαμε και μετα η γνωστη διαδικασία,μπάνια ,φαγητά και υπνο.

Σημερα εχω λαική και αλλες εξωτερικές δουλειές οπότε πίνω το καφεδάκι μου και σε λίγο θα φύγω.Το μενού εχει ευκολη μακαρονάδα και ετσι δεν θα καθυστερήσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε; εγω ξυπνησα νωρις, τάισα το μικρο (κοιμισμενο) τον αφησα να συνεχισει τον υπνο του και αφου δεν εχω ιδιαιτερες δουλειες σημερα, ξαπλωσα κι ευω λιγακι. Σε λιγο θα κανω ενα καλο σφουγγαρισμα στο σπιτι και θα βαλω να μαγειρεψω. Μευα θα αφιερωσω τη μερα στον πιτσιρικο μου.

Εχθες εφτιαξα την ντουλαπα μου. Του αντρα μου δεν προλαβα (ειχα τον μικρο μεσα στα ποδια μου). Σημερα το απογευμα ελπιζω να τα καταφερω

Σας αφηνω τωρα, θα προσπαθησω να σας γραψω αργοτερα.

Φιλακια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? αμαν ποσα γραψατε????

να καλως ορισω τις καινουργιες! να χαιρεστε τα παιδακια σας!

γιαννουλα μου θα δω το πμ κ θα σου απαντησω, αλλα τωρα πρεπει να σηκωσω την μικρη κ να κανουμε τα πρωινα μας! καταλαβαινεις!

δεν θυμαμαι τιποτα απο οτι γραψατε για να σχολιασω!

εχτες γυρισα απο την δουλεια εκανα κατι δουλεις που μειναν απο προχτες κ μαλλον σημερα θα ξεκινησω ντουλαπες, θα δειξει!

ειρηνη μου τα αγορια ειναι παντα πιο δυσκολα στο διαβασμα, τι να πω, θελει υπομονη! ειχες τυψεις που τον μαλωσες ε? αχ ετσι ειμαστε οι μαμαδες!!!

να σας πω οτι το τζακι μας οτι δεν εχει καπνισει ποτε,ειναι θεμα κατασκευαστικο αν καπνιζει η οχι.

εμενα παντως τα χριστουγεννα παντα μου φερναν καταθληψη, το σκηνικο αυτο εληξε απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου, ειχαμε παει μονεμβασια τα πρωτα χριστουγεννα που γνωριστηκαμε, τα 2α στα Ορη Διρφης, και τα 3α Βενετια -Φλωρεντια-Ρωμη (γαμηλιο ταξιδι), τα συνδιαζουμε με τα γενεθλια μου που ειναι 21 Δεκεμβριου

τα λεμε!

φιλακια!

Για το τζακι συμφωνώ,είναι κατασκευαστικό το προβλημα και η μόνη σίγουρη λύση είναι το μοτερ.

Οσο για τα Χριστούγεννα φαίνεται πως εχεις πολλούς λόγους για να γιορτάσεις και πολλές αναμνήσεις!;):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κορίτσια μιας κ μιλάτε για τζάκια κ τρόπους θέρμανσης μ αυτά...μήπως έχει κάνει καμιά τζακολέβητα??δηλαδή ο λέβητας να παίρνει θερμότητα απ το τζάκι κ να θερμαίνει το σπιτι?

Δεν εχουμε ,εχουν όμως φίλοι μας και πολλόι γνωστοι. Δεν είναι πολύ αποδοτικο,η φωτιά δεν πρεπει να σβηνει ποτε για να εχεις σταθερή θερμοκρασία,γιατί απ'όταν αναψεις το τζακι μεχρι να ζεσταθούν τα σωματα μεσολαβεί αρκετός χρονος,δεν πρεπει να εχεις ούτε πολύ μεγάλη φωτιά,γιατί μπορει να γινει κανενα μπαμ στο καζανάκι που εχει το νερό,ούτε μικρή γιατί δεν επαρκει.Επίσης οι σωλήνες τρωνε πολύ χωρο στο τχακι.

Αν μπορεις να προμηθευεσαι φθηνα ξυλα τοτε καλή λύση είναι ο ξυλολεβητας.Κοστίζει καπου στα 1500 αλλα εχει απόδοση πολύ καλή.Και εμείς προβληματιζόμαστεγια τη θερμανση,εχουμε γεμάτο το βυτίο με πετρελαιο για φέτος αλλα πρεπει να βρούμε καποια αλλη λύση:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Πρεπει να κανω ενα πεντικιουρ επειγοντως!

Κοριτσια το nude ΜΑΝΟ στα ποδια σας αρεσει?

Ειρηνη το βαζουν οι πελατισσες σου?

εχω γαμο την Κυριακη και το φορεμα ειναι μπεζ-μαυρο.

Θα βαψω τα νυχια το χεριων nude με γκλιτερς. να κανω και των ποδιων τα ιδια? δεν ξερω αλλα νομιζω πως θα μου φαινοντε αβαφτα.

να τα κανω καλυτερα ενα κοκκινο?:rolleyes:

Νude,nude!!!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια!Καλως σας βρηκα Χρυσα κι Υοtou να ειστε καλα και να χαιρεστε τα πιτσιρικια σας.Εμεις σηκωθηκαμε ετοιμασα την μεγαλη μου για τον παιδικο, εφυγαν με τον αντρα μου και εγω σπιτι με την μικρη μου...θα φτιαξω το καφεδακι μου και θα ξεκινησω τις δουλιτσες μου σιγα σιγα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Μπουρμπουλίθρες κόρες, καλημέρα!!! :tongue::tongue:

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ ξύπνησα καλά, ευχαριστήθηκα ύπνο, πήγα το φιογκάκι σχολείο, πέρασα από σούπερ μάρκετ, πήγα 2 τράπεζες και μόλις μπήκα στο σπιτάκι μου!

Τελικά αυτό το πρόγραμμα φαγητού, πολύ με βόλεψε κορίτσια μου. Θα το βγάζω κάθε βδομάδα...! Και δεν σε περιορίζει γιατί το βγάζεις κάθε 6-7 μέρες και ξέρεις τι υλικά πρέπει να ψωνίσεις, ώστε να μην ξοδεύεις παραπάνω χρήματα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Καιρό είχα να το νιώσω αυτό με το θέμα του μαγειρέματος! Ησύχασα και θα το κρατήσω! ;)

Έχω αρκετά να κάνω σήμερα μια και είναι η μόνη μέρα που δεν δουλεύω αυτή την εβδομάδα. Και να βάψω και τη ρίζα μου που έχει φτάσει στην μέση μου.... :mrgreen: Πως βαριέμαι να το κάνω... :? .

Yotou μου, συμφωνώ! Ο δικός μου δε που ειναι και υπερ-κινητικός... :rolleyes: . Ας είναι καλά!

Giannoula μου, ναι! Το χρώμα του δέρματος! Απλώς υπάρχουν πολλές-πολλές αποχρώσεις.. ;)

Ρηνακι ναι! Στα φαρμακεία θα την βρεις, την 1η! ;)

Βάζω τραγουδάκια και ξεκινώ! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα φιλεναδες!

Τρωμε πρωινο με τη μικρουλα κ μπηκα να σας διαβασω!

Για την ωρα, συμμαζεψα και σφουγγαρισα τα υπνοδωματια!

Ο καιρος ειναι πολυ μουντος/καταθλιπτικος και δεν εχω ορεξη σημερα!!

*Γιαννουλα πολυ πρωτοτυπη η εικονα με τα βιβλια!!

*μαμαβασια φοβερες οι μπαλες στις φωτο!!Πολυ πιο ωραιες απο οτι τις φανταζομουν...!!!!!!

Δεν ξερω και τι να μαγειρεψω σημερα...:?Θα βγαλω κιμα.Αλλα βαριεμαι παλι να κανω μακαρονια...Θα ψαξω τωρα να βρω καποια συνταγη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...