Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πρεπει να κανω ενα πεντικιουρ επειγοντως!

Κοριτσια το nude ΜΑΝΟ στα ποδια σας αρεσει?

Ειρηνη το βαζουν οι πελατισσες σου?

εχω γαμο την Κυριακη και το φορεμα ειναι μπεζ-μαυρο.

Θα βαψω τα νυχια το χεριων nude με γκλιτερς. να κανω και των ποδιων τα ιδια? δεν ξερω αλλα νομιζω πως θα μου φαινοντε αβαφτα.

να τα κανω καλυτερα ενα κοκκινο?:rolleyes:

Eμένα μου φαίνεται μια χαρά η αρχική σου σκέψη, πολύ καμψό.

Και αφού συμφωνεί και η ειδικός μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Ειρηνάκι, καμιά καλή κρέμα για τις φτέρνες;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως σας βρηκα κοριτσια μου!Να πω και εγω με τη σειρα μου μια τελεια εγκυμοσυνη στις εγκυουλες μας και με ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια τους και περαστικα στις αρρωστουλες.εγω ειμαι με αδεια λογω της μικρουλας μου και πολυ το χαιρομαι το σπιτακι μου...εχθες εφτιαξα την ντουλαπα την δικη μου και του συζυγου.τις παιδικες τις ειχα κανει την προηγουμενη βδομαδα.εφυγε και αυτη η δουλιτσα.Σιγα σιγα ξεκιναω γενικη για να στρωσω και τα χαλακια μου

Αρετή μου καλό ξεκίνημα στις χειμερινές δουλίτσες σου και μπράβο που χαίρεσαι το σπιτάκι σου!

Να τα κάνεις όλα με την ηρεμία σου, χωρίς άγχος!:P

777885dugw57gt25.gif

Renata καλως σε βρηκα.και εμεις θελουμε να καθαρισουμε το τζακ(καπνιζει και πιθανολογουμε οτι ειναι βρωμικο).ποσο στοιχιζει ο καθαρισμος γιατι πρωτη φορα θα το κανουμε και ελπιζω να δουλευει σωστα γιατι μεχρι τωρα επρεπε να αφηνουμε την μπαλκονοπορτα ελαχιστα ανοιχτη.Για σημερα μαγειρεψα φακες και εφτιαξα και ψωμακι και το απογευματακι θα κανω και κουλουρακια βανιλιας.Απο το πρωι και με διακοπες λογω της μικρης ξεκινησα να καθαριζω και την κουζινα σχολαστικα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ειρηνη μου φετος θα κανω τις δουλιτσες μου ηρεμα αφου δεν εχω την δουλεια..μου αρεσει το σπιτι μου να ειναι καθαρο και τακτοποιημενα ολα ακομα και τωρα που με ενα τριχρονο και και ενα μωρακι δεν ειναι πολυ ευκολο αλλα προσπαθω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Eμένα μου φαίνεται μια χαρά η αρχική σου σκέψη, πολύ καμψό.

Και αφού συμφωνεί και η ειδικός μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Ειρηνάκι, καμιά καλή κρέμα για τις φτέρνες;;;

;) και γω nude και ξερό ψωμί! :tongue:

Ghewol, αν έχεις προβληματικές αλλά η τιμή είναι τσιμπημένη. Τα αξίζει τα χρήματα της.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα λατρεύω την MC hand and body cream, ειδικά το μήλο/κανέλα. Είναι 500ml (μεγάλη) και λίγο πιο "παχιά" στην υφή {που κάνει πολύ καλή ενυδάτωση}, με καλέντουλα, βιταμίνη Ε, βούτυρο και προβιταμίνη Β5. Θα την βρεις στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών και κοστίζει περί τα 5,5? :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορούλες, αφού τελειώσα τις ντουλάπες μου έφυγε μεγάλο βάρος από πάνω μου... :rolleyes:

Μόλις τελειώσαμε το διάβασμα με το φιογκάκι {καθόταν δίπλα μου} και τον άφησα ελεύθερο να δει τηλεόραση!

Έπλυνα τα πιατικά μας, αποστείρωσα τα υλικά και σε λίγο θα φύγω για δουλίτσα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλώς σας βρήκα!!! εμείς στρώσαμε το προηγούμενο ΣΚ. μόλις γύρισα απο τη δουλειά και απολαμβάνω το καφεδάκι μου στο τακτοποιημένο σπιτάκι μου με ηρεμία μιας και τα ζουζούνια μου είναι στην πεθερά μου.

ΥΓ: Είμαι και εγώ ένα ξωτικό των Χριστουγέννω και περιμένω πως και πως να ανοιξετε το θέμα.

Renata καλως σε βρηκα.και εμεις θελουμε να καθαρισουμε το τζακ(καπνιζει και πιθανολογουμε οτι ειναι βρωμικο).ποσο στοιχιζει ο καθαρισμος γιατι πρωτη φορα θα το κανουμε και ελπιζω να δουλευει σωστα γιατι μεχρι τωρα επρεπε να αφηνουμε την μπαλκονοπορτα ελαχιστα ανοιχτη.Για σημερα μαγειρεψα φακες και εφτιαξα και ψωμακι και το απογευματακι θα κανω και κουλουρακια βανιλιας.Απο το πρωι και με διακοπες λογω της μικρης ξεκινησα να καθαριζω και την κουζινα σχολαστικα..

Ρώτησα αλλά δε μου λέει! Είναι από εταιρία και επειδή τους είχαμε κάνει μια δουλειά αμισθί μας το ανταποδίδουν.

Μη στενοχωριέσαι όμως, αύριο που θα είμαι όλη μέρα στο γραφείο θα τους πάρω τηλ. και θα μάθω.

Πάντως ο μάστορας λέει πως ένα τζάκι καπνίζει γιατί κάτι φταίει κατασκευαστικά...

;) και γω nude και ξερό ψωμί! :tongue:

Ghewol, αν έχεις προβληματικές αλλά η τιμή είναι τσιμπημένη. Τα αξίζει τα χρήματα της.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα λατρεύω την MC hand and body cream, ειδικά το μήλο/κανέλα. Είναι 500ml (μεγάλη) και λίγο πιο "παχιά" στην υφή {που κάνει πολύ καλή ενυδάτωση}, με καλέντουλα, βιταμίνη Ε, βούτυρο και προβιταμίνη Β5. Θα την βρεις στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών και κοστίζει περί τα 5,5? :P:p

Ευχαριστώ:D

Και την πρώτη σε καταστήματα καλλυντικών τη βρίσκεις ή στα φαρμακεία;

Καλή δουλίτσα:)

areti32 αυτό που σου λέει η Renata-ch όντως ισχύει και εμάς κάπνιζε το τζάκι και να σκεφτείς ότι το έχουμε 10 χρόνια και ζήτημα ήταν να το είχαμε ανάψει 8 φορές και αυτό κάθε φορά ντουμάνιαζε όλο το σπίτι παρόλο που είχαμε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες και προσέχαμε να μην είχαμε ταυτόχρονα ανοικτό τον απορροφητήρα.Πέρσι όμως που είχαμε πάει στην κουμπάρα μου και είχε αναμμένο τζάκι και επ ευκαιρίας πιάσαμε την κουβέντα του μας είπαν για το μοτεράκι.Ετσι σκάσαμε πέρσι τον χειμώνα 500€ και βάλαμε μοτεράκι στην καμινάδα με αποτέλεσμα να τραβάει καλύτερα τον καπνό και να μην μυρίζει τίποτε μέσα στο σπίτι.Το μείον του είναι βέβαια ότι χαλάς λίγο περισσότερο ξύλο για κάψιμο γιατί λόγω του μοτέρ καίει πιο γρήγορα τα ξύλα αλλά κατα τα άλλα μια χαρά ,πέρσι εμείς το κατευχαριστηθήκαμε το τζάκι μας και φέτος με αυτό μας βλέπω να ζεσταινόμαστε.Πάντως αυτό με τον καθαρισμό με ενδιαφέρει και εμένα οπότε Renata-ch όταν μάθεις τιμές πές και προς τα εδώ.

Καλό απόγευμα

Διαφημίσεις

Ρενατα και νασια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.παντως με ελαχιστα ανοιχτη μπαλκονοπορτα δεν καπνιζει.μακαρι να μπορουσαμε(λογω οικονομικων) να το μετατρεπαμε σε ενεργειακο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γιαννούλα μου,

Υπάρχουν 2 λύσεις:

1) Ή θα αγοράσεις ταινία διπλής όψης και θα κολλήσεις λίγη στην κάθε άκρη των κουρελούδων σου ή

2) Υπάρχει μία εταιρεία η Αννα Λυση, που έχει βγάλει πολλά-πολλά νέα προϊόντας οργάνωσης σπιτιού.

Εδώ είναι το site τους http://www.testhouseware.gr/

Πήγαινε στην ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ και δες τις φωτογραφίες που έχει. Εκεί θα δεις

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΧΑΛΙΩΝ.

Αυτό είναι! ;);)

Ταινια διπλης οψης! Πολυ καλη ιδεα!

Το nude ποιο χρωμα ειναι; Το χρωμα του δερματος;

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Ειρήνη μπορείς να μου πεις που θα βρω τα «αντιγλυστρικά αυτοκόλλητα» για τα χαλιά; Έχω πολλές κουρελούδες και δεν τις χρησιμοποιώ γιατί γλυστράνε. Νομίζω πως βρήκαν τον μάστορά τους!

Γιαννουλα μου εγω εχω αγορασει απο το ικεα,ειναι ενα δυχτακι που μπαινει κατω απο τα χαλια.

κορίτσια καλησπέρα. Με λένε Χαρούλα και έχω δύο υπέροχα παιδάκια την Ηλ. 4 χρονών και το μικρό Ντένη τον τρομερό (πολύ ζωηρό λέμε) 18 μηνών. παρακολουθώ το easy living πολύ καιρό και είπα να μπω και γω στην όμορφη παρέα σας!!!

Καλως ηρθες!!!!!!:D

ο λαός του easy living απαιτεί την ντουλάπα της ειρήνης να δει, χαχα

άντε βρε ειρηνάκι βγάλε μία φώτο μήπως κ το πάρω απόφαση.

το πρόβλημά μου μάλλον είναι ότι είναι πολλά κ ότι αν δεν τα τακτοποιήσω κάθε φόρα που αλλάζω γίνεται πάλι χαμός. βοήθειαααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...